Το πιο ερωτικό μαγαζί της Λευκωσίας

Το πιο ερωτικό μαγαζί της Λευκωσίας βρίσκεται στην καρδιά της.


Article featured image
Article featured image

Το Tease δεν κρύβεται σε στενοσόκακα ούτε έχει ως σκοπό να προωθεί την ανωνυμία. Είναι στο κεντρικότερο σημείο της πρωτεύουσας, μόλις μπεις στον πεζόδρομο της Λήδρας, στα αριστερά.

Με αφορμή τη μέρα των ερωτευμένων, το επισκεφτήκαμε και σας το παρουσιάζουμε.

Δεν είναι sex-shop, θα ήταν κατάχρηση του όρου να το χαρακτηρίζαμε ως τέτοιο. Ούτε παραπέμπει σε κάτι βρώμικο και sleezy. Είναι ένα προς το λουξ (μα όχι ακριβό) μαγαζί, αφιερωμένο στον έρωτα και τις προσωπικές του απολαύσεις.

«Αρκετός κόσμος προτιμά το ενοχοποιημένο, το φτηνιάρικο και το κινέζικο. Προτιμά να πάει σε ένα συμβατικό sex-shop και να παραμείνει ανώνυμος. Εμείς δεν είναι αυτό που προσφέρουμε» μας εξηγεί ο ιδιοκτήτης.

Από τα αναμενόμενα «κλασικά» σεξουαλικά παιχνίδια μέχρι ό,τι πιο high-tech έχει κυκλοφορήσει στη βιομηχανία, στο Tease θα βρεις τα πάντα. Ότι μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς και για όλες τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Προσωπικά καλλυντικά, αφροδισιακά λαδάκια για μασάζ, αρώματα, εσώρουχα, ομοιώματα πέους και αιδοίου, roleplaying στολές, tenga eggs, κεράκια, σαπούνια, μαστίγια και στραπόν, βοηθήματα για όλα τα φετίχ.

Κεράκια, αισθησιακά bath soils με κάμα-σούτρα γραφικά, κρέμες για το αιδοίο, after-spanking κρέμες, cock rings που συσσωρεύουν το αίμα και εντείνουν τη στύση, φουσκωτές καρέκλες που δένεσαι πάνω και ποικιλία προϊόντων για επιμήκυνση πέους.


«Αρκετός κόσμος προτιμά το ενοχοποιημένο, το φτηνιάρικο και το κινέζικο. Εμείς δεν είναι αυτό που προσφέρουμε»


Ξεχωρίσαμε το σοφιστικέ κρεβάτι γυναικολόγου, με κόκκινη, γυαλιστερή επένδυση.

Μέχρι και τα προφυλακτικά εδώ είναι έξω από την πεπατημένη, βρίσκεις όλων των τύπων και ειδών. Για διάφορα μεγέθη, για καθυστερημένη εκσπερμάτωση, φωσφορούχα ή μη, και custom-made παραγγελίες που στη συσκευασία μπορεί να γράφει «varton-voukkon» και «the best lover in Cyprus».

Και μιας και το θέμα των ημερών είναι σαφώς Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι θα ήταν μεγάλο σφάλμα μας να μην αναφερθούμε στην ιδιότητα του Tease ως αποκλειστικού αντιπροσώπου των ερωτικών προϊόντων Mr. Grey (γραβάτες, χειροπέδες, λαδάκι μασάζ κλπ.)

Facebook, Twitter

e-mail: info@tease.com.cy

Τηλέφωνο: 22 663060


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ