Ο Ομπάμα αναφωνεί «YOLO» [μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;]

Δυο ημέρες απέμειναν για να εγγραφούν οι Αμερικανοί στο Obamacare, το διάσημο πια πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ΗΠΑ, και ο εμπνευστής του, ο Μπαράκ Ομπάμα, κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τους συμπατριώτες του να γίνουν μέρος της μεταρρύθμισής του.

 


Article featured image
Article featured image

Στην τελευταία του προσπάθεια απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει χιούμορ, ότι είναι ακομπλεξάριστος και ότι αν πραγματικά πιστεύεις σε κάτι καλό και δη στο κοινό καλό, δεν πρέπει να κωλώνεις ούτε και όταν χρειαστεί να τσαλακώσεις ακόμα και την εικόνα σου. Τι κι αν είσαι ο πρόεδρος των ΗΠΑ;

Συγκεκριμένα, ανέβασε την Πέμπτη στον ιστότοπο BuzzFeed ένα απολαυστικό βιντεάκι με τίτλο «Things Everybody Does But Doesn’t Talk About».

Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο θα δείτε έναν διαφορετικό Ομπάμα να κάνει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος: πράγματα που ο καθένας μας κάνει, αλλά δεν μιλάει ποτέ γι’ αυτά.

Μεταξύ άλλων, βγάζει σέλφι (με… λίγη τεχνική βοήθεια), βουτάει ένα μπισκότο σε ένα ποτήρι με γάλα (για να διαπιστώσει ότι δεν χωράει μέσα στο ποτήρι), παίζει μπάσκετ (αλλά χωρίς μπάλα!), προβάρει την ομιλία του στον καθρέφτη (κάνοντας απολαυστικά σαρδάμ) και αναφωνεί «YOLO» (you only live once)!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ