Εδώ να δεις σούσι και σασίμι! [ιαπωνικές βραδιές στη Λευκωσία]

Ήξερες ότι οι περισσότεροι Ιάπωνες προτιμούν το ρύζι για πρόγευμα, μεσημεριανό και δείπνο; Ότι τα φρούτα στην Ιαπωνία είναι πάρα πολύ ακριβά, αφού θα μπορούσες να πληρώσεις μέχρι και 2 δολάρια για ένα μόνο μήλο ή ροδάκινο; Ότι οι Ιάπωνες ψωνίζουν καθημερινά κρέας, ψάρι και λαχανικά, καθώς θέλουν το φαγητό τους να είναι φρέσκο, εξ ου και τα περισσότερα ψυγεία που πωλούνται στην Ιαπωνία είναι μικρού και μεσαίου μεγέθους; Ότι Η σούπα Miso είναι ιδιαίτερα αγαπητή και σερβίρεται όλες τις ώρες της μέρας; Και ότι το τσάι συνοδεύει σχεδόν όλα τα γεύματα;

 


Article featured image
Article featured image

Αν η απάντηση που έχεις δώσει σε όλα τα πιο πάνω ερωτήματα (ή στα περισσότερα από αυτά) είναι «ναι», τότε είσαι σίγουρα έτοιμος για τις ιαπωνικές βραδιές που διοργανώνει το ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου στο εστιατόριο Φοντάνα, σε συνεργασία με το εστιατόριο Akakiko και την εταιρεία Blue Island.

Μια μοναδική ευκαιρία για όσους θέλουν να απολαύσουν μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα, χωρίς περιορισμό, σε ένα εξωτικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο των ιαπωνικών βραδιών θα φιλοξενούνται σεφ από το εστιατόριο Akakiko οι οποίοι μαζί με την γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου θα ετοιμάζουν στην παρουσία μας ένα δελεαστικό μπουφέ με έμφαση στα σούσι, σασίμι, miso σούπα, σαλάτες και πολλά άλλα ιαπωνικά πιάτα.

Από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Mαρτίου, στο εστιατόριο Φοντάνα, από τις 20.00 μέχρι τις 23.00. Τιμή €28 ανά άτομο. Πληροφορίες-κρατήσεις 22377777.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ