Το A Haircut Story προβάλλεται Πάφο

H ταινία ντοκιμαντέρ A Haircut Story σε παραγωγή- σκηνοθεσία Δανάης Στυλιανού, με θέμα το κούρεμα των καταθέσεων και την οικονομική κρίση στην Κύπρο, πρόκειται να προβληθεί για πρώτη φορά στην Πάφο. H ταινία θα προβληθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 8.30μ.μ. στον πολιτιστικό χώρο ΤΕΧΝΟ.ΠΟΛΙΣ (Λεωφ. Νικολάου Νικολαΐδη 18, 8010, Πάφος.)


Article featured image
Article featured image

Στον απόηχο των δραματικών γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στη χώρα μας τον Μάρτιο του 2013, με το κούρεμα των καταθέσεων, η ταινία καταγράφει επτά ιστορίες, καθώς αυτές αναδύονται μέσα από τη μαύρη τρύπα των τραπεζών. Καταθέτες που επηρεάστηκαν άμεσα από το κούρεμα των καταθέσεων, καθώς και άλλοι πολίτες μοιράζονται τη δική τους μαρτυρία για την οικονομική κρίση στην Κύπρο αλλά και το πρωτοφανές –για τη Ευρωζώνη- μέτρο εξυγίανσης των προβληματικών τραπεζών της χώρας.

Σύνοψη Ταινίας:

Τον Μάρτιο του 2013, η Κύπρος έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρωζώνη στην οποία εφαρμόστηκε κούρεμα καταθέσεων, ως μέσο διάσωσης των προβληματικών τραπεζών της. Kαταθέτες των δύο μεγάλων τραπεζών του νησιού, είδαν τις ανασφάλιστες καταθέσεις τους να μειώνονται δραματικά. Στο ντοκιμαντέρ αυτό, επτά ιστορίες αναδύονται μέσα από τη μαύρη τρύπα των τραπεζών.

A Haircut Story - Official HD Trailer from Danae Stylianou on Vimeo.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ