Τρία κουλ αποκριάτικα πάρτι

Είναι τούτες οι μέρες του χρόνου που χάνουμε τον μπούσουλα με τις προσκλήσεις που συνεχώς λαμβάνουμε για καρναβαλίστικα πάρτυ και events.

Όπως κάθε χρόνο, επίκεντρο της πιο πολύχρωμης γιορτής είναι ασφαλώς η βασίλισσα Λεμεσός, οι μάσκες μπαίνουν ή σωστότερα βγαίνουν και τα ντεσιμπέλ σε όλα τα επίπεδα αυξάνονται.

Πού να πρωτοπάμε, τι να αφήσουμε πίσω και γιατί;

Επιλέξαμε τρία events που ξεχωρίσαμε για το «Mεγάλο» Σάββατο του Καρναβαλιού και σας τα παρουσιάζουμε.


Article featured image
Article featured image

(Πατώντας τον τίτλο του κάθε πάρτι θα μεταφέρεστε στο αντίστοιχο Facebook event)

CARNIVAL BY KITSCHY- CATS

Το πιο ερωτικό καρναβαλίστικο πάρτυ θα γίνει στην Πλατεία Ηρώων, στο πρώην, ιστορικό καμπαρέ «Κιτ-Κάτ». Οι κιτς γάτες μπαίνουν στις ζωές μας και μας προσκαλούν για ένα αλλόκοτο event.

Ο χώρος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη Στέγη Σύγχρονου Χορού Λεμεσού και δίπλα από το Miro Kitchen Bar, θα ανοίξει τις πόρτες του στις 23:30.



Στα decks οι Miss K, Apostle, Bon Bon και Mpakkallis. «Το πάρτι είναι καρναβαλίστικο, δεν έχει όμως κάποια κύρια θεματική. Γάτες, κιτς, καμπαρέ και ό,τι άλλο θελήσει ο καθένας».

Η είσοδος είναι στα 10 ευρώ με ποτό. Όλα τα ποτά θα κοστίζουν 5 ευρώ και τα shots 2.

 

 

 

 

CARNIVAL FOREVER

Το πιο φάνκι καρναβαλίστικο ξεφάντωμα θα γίνει χωρίς αμφισβήτηση στις αποθήκες ΤΡΑΚΑΣΟΛ. To «Καρναβάλι για Πάντα» συζητιέται παντού, καθώς αναμένεται να είναι και κούλ και άγριο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μας υπόσχεται μια «ανεπανάληπτη εμπειρία με φανταστικό κόσμο, πρωτότυπα μιξαρισμένη μουσική και άλφα-άλφα φωτισμό και ήχο».  

Οι διοργανωτές μας προσκαλούν να κουνηθούμε σε ρυθμούς carnival swing, funk, rock n roll και breakbeats free style κομμάτια από τους εκπληκτικούς DJs Mighty Scoop και Pueblo Franco.

To σετ θα το ανοίξει ο DJ Saltyballs.

 

 

 

CARNIVAL STREET PARADE

Η Λευκωσία μπορεί να μη διοργανώνει μεγάλη παρέλαση, είναι όμως σαφέστατα πιο χίπ και για ακόμη μία χρονιά διοργανώνει «parade». Συγκεκριμένα το Carnival Street Parade.

Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η Πλατεία Φανερωμένης στις 4 το απόγευμα και η «πορεία» θα ξεκινήσει στις 6 και θα κατευθυνθεί προς Πλατεία Ελευθερίας και Πάρκο Ειρήνης και έπειτα διαμέσου της Μακαρίου οι σούπερ κούλ καρναβαλιστές θα ακολουθήσουν τη διαδρομή προς την πλατεία του παλιού δημαρχείου και θα καταλήξουν, γύρω στις 10 το βράδυ, στο Άγαλμα της Ελευθερίας στην Αρχιεπισκοπή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ