Κινέζοι τρομοκράτες πίσω από την εξαφάνιση του αεροσκάφους;

Article featured image
Article featured image

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Kινεζική Ταξιαρχία των Μαρτύρων» ανέλαβε τη Δευτέρα, με ηλεκτρονικό μήνυμα που έλαβε σε πολλούς κινέζους δημοσιογράφους, την ευθύνη για την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysian Airlines με 239 επιβαίνοντες. Ωστόσο, οι αρχές της Μαλαισίας θεωρούν πολύ πιθανό ότι η ανάληψη της ευθύνης να πρόκειται περί φάρσας.

«Σκοτώσατε έναν από εμάς, θα σκοτώσουμε 100 σε αντίποινα» αναφέρουν, χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για την εξαφάνιση του αεροσκάφους, ούτε για τους ακριβείς λόγους της πράξης αυτής.



Την ίδια στιγμή, οι αρχές του Βιετνάμ αναφέρουν ότι εντόπισαν θραύσματα αεροπλάνου, και εξετάζουν αν ανήκουν στο αεροσκάφος της Μalaysian Airlines. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν ανακοινώσει την ακριβή τοποθεσία. 



Στο μεταξύ, τη ζώνη ερευνών επεκτείνουν οι αρχές της Μαλαισίας για την ανεύρεση του αεροσκάφους. Όπως είπε ο Αζαρουντίν Αμπντούλ Ραχμάν, ο γενικός διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας, η ακτίνα των ερευνών θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τα 100 ναυτικά μίλια από το όρος Ιγκάρι της Μαλαισίας, όπου θεάθηκε για τελευταία φορά το Μπόινγκ.

 


Πηγή: Σκάι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ