Madonna: «Θα άφηνα τα παιδιά μου να κάνουν ναρκωτικά»

Η βασίλισσα της ποπ, μίλησε για την επίμαχη πτώση της στη σκηνή των Brit Awards, για τα ναρκωτικά, αλλά και για τα παιδιά της, στην εκπομπή «The Jonathan Ross Show».


Article featured image
Article featured image

Όπως δήλωσε η Madonna, το ατύχημα ήταν απόλυτα αληθινό. Όταν ο παρουσιαστής, τη ρώτησε για την απίστευτη σύμπτωση, ότι το τραγούδι που τραγουδούσε όταν έπεσε μίλαγε για πτώση, η Madonna απάντησε γελώντας «δεν ξαναγράφω τέτοιους στίχους. Το σύμπαν μάλλον προσπαθούσε να μου δώσει ένα μάθημα».

Μιλώντας για το τραγούδι της «Devil Pray» το οποίο περιλαμβάνει στίχους όπως «we can get high, we can get stoned, we can do Es, we can do acid» η σταρ παραδέχτηκε ότι προσωπικά δεν θα έκανε κατάχρηση ναρκωτικών, παρόλο που τα έχει ήδη δοκιμάσει. Τα παιδιά της όμως θα τα άφηνε να κάνουν.

 «Δεν είμαι φαν των ναρκωτικών. Απλώς δεν μου ταιριάζουν. Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά πολλά πολλά πολλά πολλά χρόνια πριν και δε μου άρεσε. Άρχισα να κατεβάζω μπουκάλια νερό ελπίζοντας να τελειώσει το trip».

Όσο για το πώς θα αντιμετώπιζε το συγκεκριμένο θέμα με τα παιδιά της, την 18χρονη Λούρδη, τον 14χρονο Ρόκο και τους 9χρονους Μέρσι και Ντέιβιντ η ίδια απάντησε: «θέλω μόνο να ζητήσω από την Λούρδη να πάρει σοφές αποφάσεις και να κάνει πράγματα με μέτρο και να μην πίνει αλκοόλ με ναρκωτικά».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ