Σεξομολογήσεις #132: Είμαι, ή τουλάχιστον νοιώθω, πολλά μόνη μου

Article featured image
Article featured image

Λοιπόν, είμαι μια κοπέλα 21 χρονών με κανένα σοβαρό ελάττωμα θέλω να πιστεύκω, όμορφη, με προσωπικότητα και χιούμορ. Νομίζω πως έχω την αντίληψη να με κρίνω, όσο μπορώ δηλαδή, αντικειμενικά. Αλλά, είμαι, ή νιώθω τουλάχιστον, πολλά μόνη μου. Και εξηγούμαι. Όταν λέω μόνη μου εννοώ στον ερωτικό τομέα. Δόξα τω Θεό, φίλους έχω και μάλιστα πολύ καλούς. Αυτό που μου λείπει είναι ένας άνθρωπος δικός μου, να είναι δίπλα μου και να είμαι και εγώ, να ζήσω τον έρωτα βρε παιδί μου, που σε συνεπαίρνει και σε ταξιδεύει, τον αμοιβαίο όμως.

Έρωτα μεγάλο και παθιασμένο έζησα και στο παρελθόν αλλά δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε ιδανικός. Επήρε με και εσήκωσε με. Ήταν βασανιστικός και ψυχοφθόρος, γιατί είχε σχέση και εγώ απλά έκαμνα κύκλους γύρω του. Απλώς δε με άφηνε σε ησυχία και εγώ όμως δεν του επέτρεπα να με αφήκει. Έδινε μου ψίχουλα και εγώ ήθελα πάντα παραπάνω. Ακόμα αρνούμαι να παραδεχτώ ότι ίσως τζείνο που μας ένωνε ήταν μόνο το σεξ. Τελοσπάντων, αυτή η ιστορία με έκανε να χάσω πολλά, και χρόνο και ενέργεια και τον εαυτό μου και τη ρομαντική ιδέα που θα έπρεπε να έχω για τον έρωτα. Άλλαξε με ολοκληρωτικά. Και, δυστυχώς, δεν ετέλειωσε ακόμα μια και καλή. Να σημειώσω ότι δεν είχα ποτέ σχέση. Όλοι όσοι ήρταν ήταν απλώς ηλίθιοι Tipster μου.

Αν θέλεις το πιστεύκεις αλλά είναι η αλήθκεια, ούλοι είχαν τον νου τους στο σεξ εξ αρχής. Θέλω να πιστεύκω ότι ήταν απλά τυχαίο και εν φταίω εγώ. Επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι καμία ανασφαλής που θέλω κάποιον δίπλα μου απλά για να τον έχω, να τον χουμίζω και να μου γεμίζει τα κενά μου. Εκτιμώ το χρόνο που περνώ με τον εαυτό μου. Απλώς θέλω και εγώ να ζήσω τη συντροφικότητα. Τωρά θα μου πεις τι σου τα λαλώ τούτα ούλα; Εν και είσαι κανένα τζίνι να μου εμφανίσεις γκόμενο. Να σου πω κιόλας ότι φκαίνω, είμαι κοινωνική (όι πολλά αλλά άμα γνωρίσω τον άλλο και τον συμπαθήσω μια χαρά είμαι) αλλά τίποτε δεν «κάθεται». Πώς να πνάσω; Λαλούν ότι άμαν ηρεμήσεις έρχονται όλα αβίαστα… αλλά δεν ξέρω πώς να το κάμω. Ελπίζω να μεν ακούστηκα πολλά μίζερη και ότι έχω στόχο ζωής να έβρω γκόμενο για να ευτυχήσω. Θέλω να ζω τη ζωή μου, τη κάθε στιγμή με ό,τι έχω και να είμαι καλά.

 

Πε μου τζιαι εσύ! Πνάζεις ποττέ, άμα ψάχνεις ΤΟΝ έρωτα; Τζαι να έρτει να σε έβρει, μετά αγχώνεσαι αν θα σου μείνει! Δεν πνάζεις ποττέ μάνα μου. Ποττέ. Αλλά εν το εννοώ με την αρνητική του έννοια, να μεν παρεξηγηθώ! Π.χ. αν δεν σου διά αμάντα ο σύντροφός σου πάλε δεν πνάζεις (xxx). Όμως, κάτι βλέπω σε σένα που με ανησυχεί. Γιατί νιώθεις μόνη; Αφού έχεις φίλους, άρα έχεις κοινωνική ζωή. Δεν θέλω να νιώθεις μοναξιά. Αυτό, να το αποβάλεις. Τζαι μεν ισοφαρίζεις την έλλειψη σχέσης με τη μοναξιά. Τις πλείστες φορές, πάμε να δικαιολογήσουμε τη μοναξιά μας, αλλά δεν θέλει έτσι τακτική. Θέλει δράση! Κι εσύ, αφού θες σχέση, μπες στο παιχνίδι με πυγμή. Αλλά, πρώτα απ’ όλα, σβήσε μιαν τζαι έξω την πρώην εμπειρία σου. Συναφέρνεις τον πολλά, άρα δεν τον ξεπέρασες. Και το άλλο, που ρωτάς πότε εν να πνάσεις… Εν ανάγκη; Τούτο το ανικανοποίητο -καμμιά φορά- κουντά μας να κάνουμε πράγματα, τζαι κρατά μας ζωντανούς, και οπωσδήποτε μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Λοιπόν. Βήμα πρώτο: κάμε delete τον πρώην. Βήμα δεύτερο: ναι, να ηρεμήσεις. Βήμα τρίτο: να νιώθεις καλά, γιατί είσαι καλά. Μόλις -πραγματικά- το νιώσεις, θα το εκπέμψεις και θα το εισπράξει εκείνος που θα τον κερδίσεις αβίαστα, την κατάλληλη στιγμή.



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ