H Jennifer Aniston... τσαλακώνεται [Cake]

Article featured image
Article featured image

Η Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από αυτόν που την έχουμε συνηθίσει. Σε σκηνοθεσία του Ντάνιελ Μπαρνζ (Βeastly) και σενάριο του Πάτρικ Τόμπιν (No Easy Way).

Χωρίς μακιγιάζ και με ουλές στο πρόσωπο, η Jennifer Aniston υποδύεται την Claire Simmons, μία εξαρτημένη από τα χάπια γυναίκα. Ολίγον σκύλα, κυνική και δύστροπη, η Claire δεν υποφέρει μόνο από σωματικό πόνο, αλλά και από ψυχικό. Ο σύζυγός της την έχει εγκαταλείψει, ενώ έχει καταφέρει να τους απομακρύνει όλους από τη ζωή της και περνά τις μέρες της απομονωμένη στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να ανεχτεί ακόμα τις παραξενιές της, είναι η γυναίκα που της καθαρίζει το σπίτι, η Μεξικανή οικονόμος Silvana (Adriana Barraza σε μια επίσης σημαντική ερμηνεία).

Η Claire παρακολουθεί κάποιες συναντήσεις μίας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Όταν όμως μαθαίνει για την αυτοκτονία μιας γυναίκας από το γκρουπ, αρχίζει σταδιακά να συμφιλιώνεται με τη δική της προσωπική τραγωδία, βλέποντας πλέον τη ζωή με διαφορετικό μάτι…

Μάθε τις ώρες και τις αίθουσες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ