Σεξομολογήσεις #134: Tipster, είσαι η τελευταία μου ελπίδα

Article featured image
Article featured image

Tipster μου,

Είσαι η τελευταία μου ελπίδα! Έχω τους καλύτερους φίλους του κόσμου αλλά ως τζαι τζείνοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά μαζί μας! Είμαι ψαράκι, 20 ετών. Έχω σχεδόν εδώ και 2 χρόνια σχέση, αλλά είμαστε ιστορία ο πόνος! Την μια είμαστε το πιο αγαπημένο ζευγαράκι του πλανήτη και την άλλη, όταν τσακωθούμε, είμαστε στα μαχαίρια. Δεν αμφιβάλλω για την αγάπη του, ξέρω τα αισθήματα του για μένα και είναι αμοιβαία.

Απλώς, μετά από μια βλακεία δική μου πριν 2 χρόνια με κάποιον άλλον -πριν να είμαστε καλά καλά μαζί-, ό,τι και να γίνει, για όποιο λόγο τσακωθούμε, η κουβέντα πάει πάντα πίσω στο παρελθόν μας. Κάνω τα πάντα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του αλλά νιώθω ότι μπορεί να γίνουμε 90 χρονών με τρισέγγονα και το μυαλό του να θυμάται πάντα ένα λάθος δικό μου. Οι συνέπειες; Κάθε μέρα τσακωμοί.

Ό,τι και να γίνει το φταίξιμο πάει σε μένα, αν φταίει εκείνος θυμώνει που θυμώνω μαζί του, με αποτέλεσμα σε κανένα τσακωμό μας να μην βρίσκεται μια λύση. Απλώς, όταν μας περάσουν τα νεύρα καταλάβει όταν έχει λάθος και ακολουθεί πάντα η ίδια φράση: «Συγνώμη, αγαπώ σε, να ξέρεις πως ό,τι λέω εν πα’ στα νεύρα μου και δεν τα εννοώ».

Νιώθω ότι ποτέ δεν θα είμαι αρκετή, ότι ποτέ δεν θα κάνω κάτι σωστό και ότι δεν θα έβρω ποτέ το κουμπί του για να τα ξεχάσει όλα και να ησυχάσουμε. Όλο αυτό το διάστημα, παλεύκω με ό,τι έχω... να σάσω ό,τι μπορώ, αλλά μάταιες προσπάθειες νομίζω. Να σημειώσω ότι το σεξ δεν περιγράφεται (Κριός). Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αφού μετά από το σεξ ξεχνά τα ούλλα και είμαι η θεά του.

Είμαι σε απόγνωση. Τον λατρεύω αλλά για πόσο να πληγώνομαι και να πληρώνω για ένα λάθος που προσπαθώ όσο μπορώ να το διορθώσω; Ή τελικά δεν υπάρχει κουμπί τζαι εν απλώς ξεροτζέφαλος, θέλει να με βασανίζει τζαι να του περνά πάντα με το σεξ; Με νιώθεις;

Ιχθύς



 

Καλά κρασά, που λαλεί και ο φίλτατος Γιάννης. Δηλαδή, έκαμες ένα ατόπημα, -που ήταν μόνο μιαν φορά-, τζαι τζείνος έπιαν’ το τζαι έκατσε; Μα εν τζαι εν έτσι οι αγάπες! Τζαι ήντα σόι «αγαπημένο ζευγαράκι του πλανήτη» είσαστε, όπως λαλείς, όταν καθημερινά τσακώνεστε για το τίποτε; Όι μάνα μου. Εν πολλά παλαβό να νομίζεις ότι θα στεριώσει μια τέτοια σχέση. Εν γι’ αυτό που οι φίλοι σου εσήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Είσαι ξεροκέφαλη. Η σχέση πρέπει να είναι… ήρεμο τοπίο, γάργαρο ρυάκι, ένα όμορφο συννεφάκι που κάθεσαι πάνω του και σε ταξιδεύει και σε απογειώνει. Εσύ, δεν είναι σχέση που ζεις, αλλά ένα μαρτύριο. Αξίζει να είσαι δυστυχισμένη βρε ψαράκι; Εγώ λέω όχι! Οk, κάμνετε ωραίο σεξ. Πάρα-κάτω! Αν σε ευχαριστεί τούτο το κομμάτι και σου αρκεί για να συντηρείς σχέση μαζί του, fine! Αν είναι, όμως, να βασανίζεσαι (που βασανίζεσαι!), τότε, σκέψου καλά τι πρέπει να κάμεις. Σίγουρα, σου αξίζει να είσαι ευτυχισμένη και να έχεις δίπλα σου κάποιον που να σε εμπιστεύεται. Αυτό να επιζητείς. Εσύ λες, ότι θα γίνετε 90 χρονών με τρισέγγονα τζαι πάλε θα τσακώνεστε. Εεε όι, να την βράσω έτσι σχέση! Αν δεν μπορεί να σε συγχωρέσει, να πάει στο καλό και ας καλωσορίσεις έναν νέο έρωτα που πραγματικά θα σε κάνει ευτυχισμένη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ