Έβαλε ή όχι κέρατα στη Χίλαρι Κλίντον το Time στο εξώφυλλό του;

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού TIME φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Χίλαρι Κλίντον η οποία μοιάζει να έχει κέρατα.

 


Article featured image
Article featured image

Το γράμμα «M» από τον τίτλο του περιοδικού, που φιλοξενεί άρθρο με τίτλο «Ο τρόπος της Κλίντον» σχετικά με τις πιθανότητές της για την αμερικανική προεδρία, σχηματίζει κάτι που μοιάζει με κέρατα στο κεφάλι της πρώην υπουργού εξωτερικού.

Οι πολιτικοί συντάκτες παρατήρησαν το αμφιλεγόμενο εξώφυλλο με την σκοτεινή φιγούρα της Κλίντον στον απόηχο του σκανδάλου με τα emails, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και απειλεί τις πιθανές μελλοντικές βλέψεις της για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επόμενες προεδρικές εκλογές.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό μέσα από τον Τύπο ότι η Κλίντον χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό της του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επίσημη αλληλογραφία της ενώ βρισκόταν στην θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Το εξώφυλλο προκάλεσε έντονο σχολιασμό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

 



Χθες το μεσημέρι, το Time ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ένα άρθρο στο οποίο αναφέρει 34 παραδείγματα με εξώφυλλα προσώπων «που δείχνουν σαν να έχουν κέρατα». Δείτε όλα τα εξώφυλλα ΕΔΩ.

Ενδεικτικά αναφέρει τα παραδείγματα του πρώην προέδρου και συζύγου της, του Μπιλ Κλίντον, του πάπα Βενέδικτου, του πάπα Ιωάννη Παύλου του Β', του Τζον Τραβόλτα, του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, της  Μάργκαρετ Θάτσερ, του πάπα Φραγκίσκου και του «κακού» Νταρθ Βέιντερ από τον Πόλεμο των Άστρων.

Αυτή, άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Time φιλοξενεί στο εξώφυλλό του μία «διαβολική» Κλίντον. Παρεμφερή κέρατα είχε η ίδια στο εξώφυλλο του περιοδικού της 16ης Νοεμβρίου 2009.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ