Δικοινοτικοί φιλικοί αγώνες υπερπήδησης εμποδίων στον ιππικό όμιλο Cavalier

Διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία, την Κυριακή 15 Μαρτίου, στoν ιππικό όμιλο Cavalier, οι πρώτοι φιλικοί αγώνες υπερπήδησης εμποδίων μεταξύ του ιππικού ομίλου Cavalier και του τουρκοκυπριακού ομίλου Tunaç.

 


Article featured image
Article featured image

Στους αγώνες παραβρέθηκαν και αγωνίστηκαν ιππείς διαφόρων επιπέδων και από τους δυο ομίλους.

Εντυπωσιακή και αθρόα ήταν η προσέλευση του φίλαθλου κοινού, με κόσμο που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός για να παρακολουθήσει μικρούς και μεγάλους αναβάτες να αγωνίζονται σε διάφορες κατηγορίες ιππικής υπερπήδησης εμποδίων.

Αυτή η πρώτη συνάντηση έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους και από τις δύο κοινότητες να γνωριστούν κάτω από το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθε και απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι ο αθλητισμός μπορεί να δώσει το έναυσμα για τη σύσφιξη των σχέσεων των δυο κοινοτήτων.

Τα εντυπωσιακά άλματα και η άψογη παρουσία των αθλητών και των δύο ομίλων, αλλά και η οργάνωση του event, συνέτειναν έτσι ώστε οι παρευρισκόμενοι να φύγουν εντυπωσιασμένοι από την όλη παρουσίαση.

 



 

Αν όλα αυτά που διαβάζεις και βλέπεις σου ανοίγουν την όρεξη να ασχοληθείς με το άθλημα της ιππασίας, αρκεί μια επίσκεψη στον όμιλο Cavalier Riding Club που βρίσκεται στους Αγίους Τριμιθιάς. Μια πανέμορφη σχολή ιππασίας, σε ένα άκρως εντυπωσιακό location, που λειτουργεί εδώ και 18 σχεδόν χρόνια, φιλοξενώντας δεκάδες άλογα και ακόμα περισσότερα μέλη.

Για ενημέρωση σχετικά με τους επόμενους αγώνες και γενικές πληροφορίες για το άθλημα, επικοινωνήστε στο 99687662.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ