Η Φρουτοπία ζωντανεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο

Η μακρινή χώρα « ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ», ζωντανεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο, μέσα στην Δημοτική Αγορά του Παλαιού Δημαρχείου στην παλιά Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Όλοι ξέρουμε η τουλάχιστον θυμόμαστε τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Μαρουλίτα το μαρούλι ,τον Βρασίδα το κρεμμύδι ,τον Θάνο το κολοκυθάκι και άλλους πολλούς χαρακτήρες που έπλασε η φαντασία του μεγάλου συγγραφέα Ευγένιου Τριβιζά. 



Σε αυτή την ονειρεμένη χώρα, στην οποία κατοικούν φρούτα και λαχανικά, ένα μεγάλο μυστήριο έρχεται να αναστατώσει τις ζωές όλων… η εξαφάνιση ενός μανάβη.

Η εξαφάνιση του μανάβη αποτελεί μόνο την αρχή για την μεγάλη εξέγερση των φρούτων απέναντι στο καθεστώς των μανάβηδων, οι οποίοι για αιώνες κρατούσαν τα φρούτα υποδουλωμένα μέσα σταμανάβικα τους.

Το μυστήριο της εξαφάνισης έρχεται να ξεδιαλύνει ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος. Ποιός εξαφάνισε τον Μανόλη το μανάβη; Το ταξίδι για την ονειρεμένη χώρα ξεκινά. Ένα ταξίδι γεμάτο θέαμα, τραγούδι, μεταμφιέσεις, μυστήριο και μπόλικο γέλιο.



«Η ιστορία της Φρουτοπίας είναι γεμάτη με πράξεις αφάνταστου ηρωισμού και κατάπτυστης προδοσίας, με υπέροχες θυσίες και ασίγαστα μίση και πάθη, τολμηρές προσδοκίες και αποτρόπαιες δολοπλοκίες».



Μια παράσταση χώρου, όπου το παραμύθι συναντά την πραγματικότητα , μέσα από μια υποκριτική φόρμα παιγνιώδη και ανατρεπτική που απευθύνετε σε κοινό ανεξαρτήτου ηλικίας.



Γιατί η φαντασία δεν θα έχει ποτέ ηλικία.



Mόνο για 6 παραστάσεις.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου, στις 8:00 μ.μ. 



Ημερομηνίες παραστάσεων: 19/4, 22/4, 25/4, 26/4, 27/4, 29/4

Σάββατα/Κυριακές στις 6:00

Καθημερινές στις 8:00

Χώρος παράστασης: Δημοτική αγορά παλαιού Δημαρχείου 

Πληροφορίες / κρατήσεις: 96-455810



ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ της παράστασης

Παραγωγή/ Σύλληψη ιδέας/ Επεξεργασία κειμένου: Ειρήνη Ανδρονίκου, Μάριος Κακουλλής

Σκηνογραφία/Βοηθός Παραγωγής : Cotsios o Pikatillis

Μουσική: Στέλιος Γερασίμου

Κοστούμια: Chrisanthos Cara

Απόδοση στίχων: Σταύρος Σταύρου

Μουσικοί επι σκηνής: Στέλιος Γερασίμου,Λευτέρης Λευκάτης

Αφίσα /Πρόγραμμα: Έλενα Τερέπεη

Τεχνική υποστήριξη: S.Y. STAGE LTD

Photo by Harris Kyprianou

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ειρήνη Ανδρονίκου, Μάριος Κακουλλής, Άντονι Παπαμιχαήλ, Αντωνία Χαραλάμπους, Τζούλιο φιλίππο Ντ’Ερρίκο


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ