Αναμέτρηση αστέρων στο ΓΣΠ [την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Απριλίου]

Μια ιστορική αναμέτρηση που κάθε φίλαθλος θα ονειρευόταν. Η τιμημένη Εθνική Ελλάδος του 2004 έρχεται στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα την Εθνική Κύπρου του 2004, αποτελούμενη από πολλά ποδοσφαιρικά αστέρια του πρόσφατου παρελθόντος.


Article featured image
Article featured image

Όλοι οι δοξασμένοι πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 θα σμίξουν ξανά και θα αγωνιστούν μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Δείτε από κοντά τους Έλληνες «ήρωες» του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου της Πορτογαλίας να αντιμετωπίζουν την ομάδα των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Κύπρου εκείνης της περιόδου σε ένα αγώνα που θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία των Ευρωβουλευτών Θοδωρή Ζαγοράκη και Ελένης Θεοχάρους. Διοργανωτής του αγώνα είναι ο Δήμος Στροβόλου.

Ο Υπεύθυνος της οργανωτικής ομάδας και Αντιδήμαρχος Στροβόλου, Αντρέας Παπαχαραλάμπους, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που φιλοξενούμε στο Στρόβολο ένα μοναδικό ποδοσφαιρικό αγώνα ήθους, κοινωνικής ευαισθησίας και εθνικής υπερηφάνειας. Η παρουσία εδώ της τιμημένης Εθνικής Ελλάδος 2004, η οποία πέτυχε το μεγαλύτερο θρίαμβο και απέδειξε πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, είναι μέγιστη τιμή για όλους μας.

Ο σκοπός της επίσκεψης και παρουσίας της Εθνικής Ελλάδος σε έναν αγώνα απέναντι στην αντίστοιχή Εθνική Κύπρου  προσθέτει  συναισθήματα συγκίνησης καθώς δείχνει πως ο αθλητισμός είναι αδιαχώριστος, από τα πιο ευγενή ανθρώπινα αισθήματα και τη διάθεση κοινωνικής αλληλεγγύης. Ιδιαίτερα όμως πρέπει να ευχαριστήσω τους ευρωβουλευτές Θοδωρή Ζαγοράκη και Ελένη Θεοχάρους που είχαν την αρχική ιδέα και μας πρότειναν αυτή την εκδήλωση».

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, στη Λευκωσία, την 1η Απριλίου, στις 6μμ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα €5 για το κανονικό και €1 για το παιδικό.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν στην Οργάνωση «Εθελοντές Γιατροί - Κύπρος».

Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ελληνική Τράπεζα.

Χορηγός επικοινωνίας: Sigmalive Sports

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 77777040.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ