"Μην πυροβολείτε τον… τενόρο!" στο Θέατρο Σκάλα

Article featured image
Article featured image

Η σπαρταριστή φαρσοκωμωδία του Γάλλου κλασικού συγγραφέα Ζορζ Φεϊντό, ανεβαίνει από την Κύρια Σκηνή του Θεάτρου Σκάλα, σε σκηνοθεσία Χρίστου Ζάνου. Στο έργο "Μην πυροβολείτε τον … τενόρο" ένας αριστοκράτης θέλοντας να ανεβάσει για λογαριασμό της κόρης του την όπερα, που εκείνη έγραψε, ζητά να προσλάβει έναν τενόρο στέλνοντας ένα τηλεγράφημα σ’ έναν παλιό του φίλο που γνωρίζει τον τενόρο… Τι γίνεται όμως όταν το τηλεγράφημα δεν φτάνει ποτέ στον παραλήπτη του; Τι θα επακολουθήσει με την άφιξη ενός νέου που όλοι νομίζουν πως αυτός είναι ο τενόρος; Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η ματαιοδοξία έναν άνθρωπο προκειμένου να φαίνεται ανώτερος των άλλων; Όλα αυτά θα απαντηθούν στο τέλος του έργου: "Γουρούνι στο σακί δεν παίρνεις, δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου βγει"… Στην παράσταση λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί Σοφοκλής Κασκαούνιας, Αντρέας Μελέκης, Άντρη Κυριαζή, Λουκία Μιχαήλ-Μουσουλιώτου, Φοίβος Γεωργιάδης, Ιωάννα Πολυνείκη, Βασίλης Παφίτης και Αριάνα Ιωάννου.

Η παράσταση κάνει επίσημη πρεμιέρα το Σάββατο 22 Μαρτίου, στις 20.15 (είσοδος €10) στην αίθουσα "Μιχαλάκης Τριανταφυλλίδης" στη Σχολή Τυφλών της Λευκωσίας, σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ευημερίας Τυφλών. Ενώ την επομένη ακολουθεί η πρεμιέρα της Λάρνακας.

 

Πρεμιέρα: Σ 22 Μαρ, αίθουσα "Μιχαλάκης Τριανταφυλλίδης", Σχολή Τυφλών, Λευκωσία, 20.15, €10.

Πρεμιέρα: Κ 23 Μαρ, Παττίχειο Θέατρο "ΣΚΑΛΑ", Λάρνακα, 20.30. Τακτικές παραστάσεις κάθε Σ & Κ, 20.30. Πληροφορίες/κρατήσεις, τηλ. 24652800/1, 99490102.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ