Το μιούζικαλ «Annie» για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη

Το διαχρονικό μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ μεταφέρεται για δεύτερη φορά στη μεγάλη οθόνη (μετά την επιτυχημένη ταινία του John Huston το 1982) σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή και με ένα λαμπερό καστ.


Article featured image
Article featured image

Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η Quvenzhané Wallis (η μικρότερη υποψήφια για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου το 2012 για το «Beasts of the Southern Wild»), ενώ πρωταγωνιστούν ο Jamie Foxx και η Cameron Diaz.

Η ταινία του Will Gluck διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη του 2014. Η Annie είναι ένα θαρραλέο κορίτσι που ζει σε ένα ορφανοτροφείο υπό τη διοίκηση της αυταρχικής διευθύντριας Miss Hannigan (Cameron Diaz), όπου την άφησαν οι γονείς της με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν κάποια στιγμή. Όλα θα αλλάξουν όταν η Annie συναντήσει τον ψυχρό δισεκατομμυριούχο Will Stacks (Jamie Foxx), ο οποίος σύντομα υποκύπτει στη γοητεία της και της προτείνει ένα ρόλο στην προεκλογική του καμπάνια. Σταδιακά, ο Stacks νιώθει ότι είναι ο φύλακας άγγελός της, όμως η αισιόδοξη και γεμάτη αυτοπεποίθηση φύση της Annie θα του αποδείξει το αντίθετο.  

Μάθε τις αίθουσες και τις ώρες προβολής στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ