ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  11-21 Μαΐου 2017

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Το να κάνεις το δικό σου και να παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου, είναι αμαρτία και μάλιστα μεγάλη! Λαχνός για την κόλαση που λέμε. Στην πυρά και την πίσσα, με ή χωρίς τις ξενέρωτες. Το να κάνεις όμως το δικό σου, χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες και χωρίς να βλάπτεις κόσμο, αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σε ωφελήσει γιατί εκεί θα λειτουργήσεις με αυθορμητισμό και γνησιότητα. Τόσο μεγάλη γνησιότητα, που ούτε στα λευκαρίτικα λουκούμια δεν βρίσκεις!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Αν σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την προς τα έξω εικόνα σου, θα απελευθερωθείς και θα καταφέρεις επιτέλους να είσαι ο εαυτός σου. Το τι λένε έξω, θα το μάθεις αργά ή γρήγορα. Αλλά, αλήθεια, σε ενδιαφέρει τι γράφει ο κάθε αργόσχολος στο facebook και το twitter; Αυτά είναι για δημόσια κατανάλωση, για να περνάμε καλά εμείς οι απ’ έξω, να γελάμε, να γλεντάμε. Γνωστό εξάλλου ότι το τρολ ουδείς εμίσησε!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Το να μπαίνεις πρώτος στη βάρκα είναι μια συνήθεια που μπορεί άνετα να παρεξηγηθεί. Οπότε, αν έχεις σκοπό να βγεις μπροστά, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ακολουθήσεις τους δικούς σου κανόνες, ενώ και οι πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητες. Τρίξε τα δόντια σου και δείξε πυγμή. Κι αν ξεκινήσει κάποιος ή κάποια να φλυαρεί, με μια σπρωξιά ρίξ’ τον στην θάλασσα και στους καρχαρίες που κολυμπάνε στα ανοικτά της Πάφου. Έχουμε και στη θάλασσά μας τελικά καρχαρίες, εκτός από τη στεριά.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Μην ακούς ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό ή ότι όλα γίνονται για το καλό σου. Μπούρδες! Το θέμα δεν είναι τι γίνεται αλλά πως αντιδράς εσύ για να μην πιαστείς κορόιδο (για να μην πω άλλο χαρακτηρισμό πιο βαρύ), ή τι προφυλάξεις παίρνεις για να μην βρεθείς στους 9 μήνες να δαγκώνεις τα χείλη σου. Κι αν είσαι προσεχτικός/ή, τότε θα είναι για το καλό σου. Κατά τ’ άλλα, καλά κρασιά! Αλλιώς, καλά γεννητούρια.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Η ευαισθησία σου, πέραν από το ότι σε βοηθάει που και που να γράφεις κανένα καψουροτράγουδο και να το λες στο δωμάτιο σου είτε με την κιθάρα σου είτε απλά με μια βούρτσα ανά χείρας, ενίοτε σε παρασύρει και σε μονοπάτια τα οποία διαβαίνεις πανεύκολα και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα και να επικοινωνείς πιο εύκολα. Πέραν από την πλάκα, δεν βάζεις κι εσύ κανένα βιντεάκι στο youtube; Που ξέρεις…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Πιτσιρίκια ακόμα, μας μαθαίνουν να προσέχουμε όταν διασταυρώνουμε, να προσέχουμε στην τάξη, να προσέχουμε το ένα και το άλλο και όταν πια μεγαλώσουμε αντιλαμβανόμαστε ότι κανείς δεν μας έχει πει ποτέ να προσέχουμε τον εαυτό μας. Γιατί ρε φίλε τόση αφέλεια; Γιατί κανείς δεν μας είπε ποτέ το προφανές, ότι πρέπει να προσέχουμε τον «τύπο» μέσα από τον οποίο υπάρχουμε; Hello ας πούμε…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Να μη δέχεσαι τις συγκρίσεις με τους/τις πρώην. Οι συγκρίσεις είναι για τους κομπλεξικούς, τους ανασφαλείς και τους μέτριους. Όρθωσε ανάστημα και προσπάθησε να παραμείνεις πιστός στην εσωτερική σου αξία αφού αυτό το διάστημα το έχεις απόλυτη ανάγκη. Ποιος να συγκριθεί μαζί σου…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Μπορεί η τιμή του πετρελαίου να μην μειώνεται, μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα, σίγουρα όμως σε άλλα επίπεδα έρχονται κάποιες αλλαγές και μάλιστα ραγδαίες και θα πρέπει να είσαι έτοιμος, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις και την τσαχπινιά σου, συν το σεξαπίλ σου για να καθορίσεις την έκβασή τους. Τώρα είναι η πρεμιέρα η δική σου!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Νοιώθεις ανανεωμένος, νοιώθεις γεμάτος ενέργεια, σαν μικρό παιδάκι που πάει για το πρώτο καλοκαιρινό μπάνιο, κουβαλώντας όλα τα κουβαδάκια του αλλά και μια παγωνιέρα με παγωτά λογής-λογής. Τρελό παιδί, χαρά γεμάτο! Δεν είναι ότι σταμάτησαν τους ψεκασμούς οι Εγγλέζοι ξαφνικά και νοιώθεις τόσο όμορφα. Ίσως να ‘ναι και αυτό ναι, περισσότερο όμως είναι που ο παλιός τρόπος αντίληψης και πεποιθήσεών σου, αλλάζει, κι αυτό φέρνει νέες ιδέες. Έρχεται η επιτυχία, θα το δεις!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Η επικοινωνία ήταν ανέκαθεν σημαντική για τον άνθρωπο. Πόσω μάλλον σήμερα! Αυτό, έστω και αργά εσύ το αντιλαμβάνεσαι, εξ ου και κάνεις τα κουμάντα σου βρίσκοντας δρόμους ακόμα και για τις πιο δύσκολες επαφές. Εξίσου βαρύνουσας σημασίας είναι και τα ανοίγματα προς νέες κατευθύνσεις! Και όχι, δεν είσαι μικρός για τόσα ανοίγματα, όπως είπε ο Χατζηγιάννης. Μεγάλωσες καμπόσο!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Να μην ανησυχείς για τα προβλήματα που λύνονται και τα προβλήματα που δεν λύνονται. Για όλα τα υπόλοιπα, ναι να ανησυχείς! Φυσικά, εσύ, με τον τρόπο που σκέφτεσαι και με την κοσμοθεωρία που έχεις, τίποτα δεν έχεις να φοβάσαι. Ο εποικοδομητικός τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι, ακόμα και στις πολύ δύσκολες περιπτώσεις σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο. Προβλήματα για εσένα δεν υπάρχουν ποτέ!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Γυρνάς το μυαλό σου σε positive mode κι αυτό είναι φυσικά προς όφελός σου. Κι αν εσύ σκέφτεσαι και πράττεις θετικά, τότε και οι γύρω σου θα βγουν κερδισμένοι αφού θα λάβουν από τη δική σου ευτυχία. Κάνε το καλό που θέλεις να δεις στον κόσμο, λένε στο χωριό μου. Ή μήπως άλλος είναι που το λέει;

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Κάνεις υπερβολές, έστω κι αν δεν το καταλαβαίνεις και δεν εννοώ κατ’ ανάγκη το μεγάλο καπέλο που έβαλες τις προάλλες στην έξοδό σου. Μάθε όμως πως οι υπερβολές αυτές ίσως τελικά σου βγουν σε καλό, φτάνει να κινείσαι με γνώμονα όχι μόνο τις προσωπικές σου φιλοδοξίες αλλά και τις ανάγκες των άλλων. Μπορείς; Εγώ λέω ναι.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Εκφράσου ελεύθερα, εκφράσου ασύστολα, εκφράσου με πάθος και αυτοπεποίθηση. Τέρμα η εσωτερικότητα και οι αναστολές. Τώρα είναι η ώρα να φωνάξεις για τις ιδέες σου αλλά και τα θέματα που σε αφορούν σε προσωπικό επίπεδο. Πάρε ντουντούκα, βάλ’ την στο ρεύμα και φώναξε: Να ‘μαστε κι εμείς!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Κλείσου σε ένα δωμάτιο για μια βδομάδα και θρέψου μόνο με διαλογισμό και περισυλλογή -μην ξεχνάς το delivery. Το «δραστήριο» και «δαιμόνιο» υποσυνείδητό σου θα βρει για σένα όλες τις λύσεις. Τι νομίζεις, μόνος σου θα ‘σαι. Για delivery, μόνο το Foody χρειάζεσαι.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Όλοι σε αναγνωρίζουν, όλοι σε εκτιμάνε, όλοι σε «φουμίζουν», εκτός από έναν. Εκτός από τον ίδιο τον εαυτό σου, που δεν έχει εμπιστοσύνη σε σένα, που σε υποτιμά ακόμα, που δεν σου δίνει όλα τα credits που πρέπει να σου δώσει. Άντε παλικάρι μου, ξεπέρασε επιτέλους τα issues σου και πάμε να κάνουμε καμιά «φάση» του «χαϊρκού». Άτε μάνα μου, λέμε!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Και ξάφνου βρίσκεται στον πυρήνα των εξελίξεων και ξάφνου βλέπεις τη ζωή (σου) με άλλο μάτι. Θα τρομάξεις αρχικά και λογικό είναι, όταν όμως περάσει το πρώτο σοκ όλα θα μοιάζουν αλλιώς. Μην τρελαίνεσαι και μην τρελάνεις κι άλλους. Πνάσε λλίον και όλα θα γίνουν ξανά όπως και πριν.

Σελίδες

Εγγραφή στο Αιγόκερως