ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Άμα είναι να διασταυρώσουμε, συνήθως πρέπει να βιαστούμε. Άμα είναι να πάμε για εισιτήριο για το ματς ή τη συναυλία, επίσης θα πρέπει μάλλον να βιαστούμε. Άμα όμως είναι να κάνουμε κινήσεις σε δουλειά, σχέσεις, οικονομικά ζητήματα, καλύτερα είναι να γίνουμε βραδυκίνητοι, να σκεφτούμε καλά και να μελετήσουμε καλύτερα! Α και δεν είναι πάντα απαραίτητο να ρίχνουμε όλες τις αλήθειες στο τραπέζι. Καμιά φορά βοηθά εξίσου και η σιωπή!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό το διάστημα -γιατί να κρυβόμαστε άλλωστε;- είναι ρευστό. Cash. Χρήμα. Από εμπειρίες είσαι γεμάτος/η, το ίδιο και από δημιουργικά projects για τροφή του πνεύματος, ενίοτε και του εγωισμού. Οπότε, ας επικεντρωθούμε στα εξής σύμβολα: €$. Πίστεψε λοιπόν στον εαυτό σου και να δεις που οι τσέπες σου θα γεμίσουν. Λίγα λεφτά δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Που και που χρειάζεται να ζυγίζεις καλά τα πράγματα για να μη χάσεις την ισορροπία σου. Αν δεν το κάνεις, όλα θα πηγαίνουν λάθος και οι ορμόνες σου θα κάνουν πάρτι. Το συναίσθημά σου θα απογειώνεται οι αντιδράσεις σου θα είναι μάλλον υπερβολικές. Όπως ενίοτε είναι δηλαδή. Ούτε με περίοδο να ήσουν…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Βιώνεις μια ταραχή και μια εσωτερική αναστάτωση που σου δημιουργεί νεύρα, ένταση και φόβους. Τι σου συμβαίνει; Να σου πω τι σου συμβαίνει. Βαριέσαι αφόρητα να βάλεις τον εαυτό σου σε τάξη και να πειθαρχήσεις και αυτό σε μετατρέπει σε μαινόμενο ταύρο έτοιμο να ορμήξει σε όποιον του κουνήσει το μαντήλι, έστω και το λευκό. Πνάσε λλίο και άφησε τις μαγκιές, γιατί μόνο πίσω θα σε πάει όλο αυτό. Μεν πετάσσεις τα λεφτά σου. 

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Λίγο yoga, λίγο tai chi, κανένα τσαγάκι με βότανα από την Άπω Ανατολή και λίγο διάβασμα βιβλίων αυτοβελτίωσης, όλα μαζί σε βοηθάνε να ανανεωθείς πνευματικά, δίνοντάς σου εν τέλει μια μεγάλη κλωτσιά (τη λες και ώθηση) που σε βοηθάει να βγεις από τον βάλτο. Το πνευματικό σου επίπεδο αγγίζει ταβάνι και ψάχνει μάλιστα τρόπους να το τρυπήσει. Τι Δαλάι Λάμα, εσύ είσαι αλλού!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Εκεί έξω υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι ευαίσθητοι, που αφήνουν με το παραμικρό ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό τος, ενώ από την άλλη υπάρχεις και εσύ που είσαι κατηγορία από μόνη/ος σου. Η ευαισθησία σου έχει κτυπήσει κόκκινο σε σημείο που ενίοτε μπερδεύεις το φανταστικό με το αληθινό. Τι να κάνεις; Απλό, δυνάμωσέ τις άμυνές σου. Βασικά, φέρ’ τα μίλια σου.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Εκεί έξω υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι ευαίσθητοι, που αφήνουν με το παραμικρό ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό τος, ενώ από την άλλη υπάρχεις και εσύ που είσαι κατηγορία από μόνη/ος σου. Η ευαισθησία σου έχει κτυπήσει κόκκινο σε σημείο που ενίοτε μπερδεύεις το φανταστικό με το αληθινό. Τι να κάνεις; Απλό, δυνάμωσέ τις άμυνές σου. Βασικά, φέρ’ τα μίλια σου.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Μη μασάς, ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. Δες την αλήθεια κατάματα και δες τη μπριζόλα με τα κιάλια. Μόνο σαλάτα θα τρως για τις επόμενες 3 μέρες, έτσι ώστε να κάνεις αποτοξίνωση. Όσο για του άλλου είδους την αποτοξίνωση, διώξε από την αυλή σου τοξικά άτομα. Σβήσ’ τους ρε παιδί απ’ το Facebook. Σουτάρέ τους και πάπαλα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Εκφράσου ελεύθερα, εκφράσου ασύστολα, εκφράσου με πάθος και αυτοπεποίθηση. Τέρμα η εσωτερικότητα και οι αναστολές. Τώρα είναι η ώρα να φωνάξεις για τις ιδέες σου αλλά και τα θέματα που σε αφορούν σε προσωπικό επίπεδο. Πάρε ντουντούκα, βάλ’ την στο ρεύμα και φώναξε: Να ‘μαστε κι εμείς!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Το καλό παράδειγμα δεν το δίνεις μόνο κάνοντας καλές πράξεις. Ούτε μόνο βάζοντας μεγάλο χαρτονόμισμα στο παγκάρι την Κυριακή. Να τα κάνεις κι αυτά, δε λέω, αλλά οπωσδήποτε και άμεσα πρέπει να προχωρήσεις και στις αναγκαίες ρήξεις με το παρελθόν, ώστε να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον. Κάμε τα λιλλίτσια και μη σκέφτεσαι τίποτα. May the force be with you!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Τέρμα πια στα υλικά αγαθά, τέρμα στα παζαράκια, στα σοπινγκμόλ, και τις εκκαθαρίσεις στοκ. Πνάσε νάκκον για να πνάσει και η πούγκα σου. Εκλάψαν οι κάρτες, εκλάψαν και οι γκαρνταρόμπες! Δώκε παμόν. Εκατάντησες να έχει μπόνους καρτ παντού. Μόνο ο κρεοπώλης της γειτονιάς έμεινε να σου έχει κάρτα βαθμών. Έλεος!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Κάτι πολύ περίεργο έχουν οι μέρες οι σημερινές! Το βλέπεις, το αναγνωρίζεις, αλλά δεν κάνεις και τίποτα για να το αλλάξεις. Προτιμάς να κάτσεις στα βραστά σου και να περιμένεις να εξανεμιστεί η μυρωδιά μπαρούτι που είναι έντονη στην ατμόσφαιρα. Έτσι, πας καλά! Με υπομονή και επιμονή όλα λύνονται! Εκτός, φυσικά, από τα σκυλιά στη γνωστό γνωμικό που θέλει ανοικτές πόρτες και δεμένα σκυλιά. Γαβ, γαβ!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Άμα είσαι παρορμητικός, άμα οι αποφάσεις σου λαμβάνονται χωρίς δεύτερη σκέψη, συνήθως λένε ότι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Όχι πάντα. Είναι και περιπτώσεις όπως αυτή, που μια παρορμητική απόφαση που θα πάρεις θα σε οδηγήσει με σιγουριά σε μια καινούργια εμπειρία. Δύσκολη μεν, ενδιαφέρουσα δε. Μην κλωτσήσεις την ευκαιρία, πιάσ’ την απ’ τα κέρατα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Βγες με φούρια και προσπάθησε να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια που υπάρχουν και τα οποία βρέθηκαν στο διάβα σου καθαρά από τύχη και λόγω λανθασμένων υπολογισμών. Μη σκας όμως, στον τόπο των λάθος χειρισμών ζεις, οπότε ένα άλλοθι το έχεις… Αν όμως θες πραγματικά να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους ερασιτέχνες, καλά κάνεις να δείξεις ποια/ποιος πραγματικά είσαι. Αλήθεια, ποιος είσαι;

 • Αιγόκερως

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Μα γιατί γκρινιάζεις; Γιατί μουρμουράς; Ούλλα έρκουνται όπως τα ήθελες. Δεν σου φταίει κανένας που δεν τολμάς να κάμεις το επόμενο βήμα τζαι να ρισκάρεις νάκκον (you know what I mean). Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να αρπάξεις τη ζωή από τα κέρατα (sic); Οργανώσου λοιπόν, τζαι την ενέργεια που σπαταλάς δεξιά και αριστερά σε βλακείες, χρησιμοποία την για κάτι πιο δημιουργικό. Εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει. 

 • Αιγόκερως

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Είσαι η προσωποποίηση τζίνου που λέμε «τρέχει η τύχη που τα ποϊνάρκα σου» τζαι καλά κάμνεις να το χαρείς όσο κρατήσει. Είσαι που είσαι easy going τύπος εκ φύσεως, τούτη η κατάσταση ήρτεν σου κουτί. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις εν εκείνο το πρόβλημα που έχεις. Ξέρεις που ανοίεις το στόμα σου και όποιον πάρει ο χάρος. Ε, ράψε το λίγο!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Αυτό τον καιρό μοιάζεις με κάποιον που πήγε πρώτη φορά να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αλλά δεν έχει καθόλου μα καθόλου άγχος αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι, όχι μόνο θα είναι μαζί με τον εκπαιδευτή, αλλά κιόλας θα έχει δύο αλεξίπτωτα άρα σχεδόν μηδέν πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Πιο cool, παθαίνεις κρυοπαγήματα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Το μόνο θετικό στην υπόθεσή σου είναι ότι δείχνεις επιτέλους τις προθέσεις σου και τι ακριβώς θέλεις από τους άλλους. Πχ, από τη μαμά σου θέλεις φαγητό μαγειρευτό, από το/τη σύντροφό σου θέλεις χάδια και αγκαλιές και από τον Θεό θέλεις να σου στείλει τους αριθμούς του τζόκερ με email. Που θέλω να καταλήξω; Ότι στην περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Κάνε τα κουμάντα σου γιατί σε βλέπω στο κελί 33. Με τέτοια ζέστη στη στενή;

Σελίδες

Εγγραφή στο Αιγόκερως