ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  6-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  Σταμάτα πια να κάνεις share όλους τους διαγωνισμούς στο facebook. Σταμάτα να παίζεις στοιχήματα για το μουντιάλ. Σταμάτα να στοιχηματίζεις γενικώς για το καθετί. Δεν το ‘χεις, πως το λένε αλλιώς… Δείξε αφοσίωση στη δουλειά και στα εξτραδάκια με τα οποία καταπιάνεσαι γιατί πολύ απλά εκεί είναι τα λεφτά τα πολλά. Μην τα ξύνεις (τα λαχεία και τα άλλα) και σκύψε το κεφάλι, έχοντας στόχο και σκοπό. Και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Λεφτά υπάρχουν!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  16-22 Ιουνίου 2018

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  30 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2018

  Είσαι άρχοντας/ισσα. Είσαι ο απόλυτος / η απόλυτη. Γι’ αυτό έγινε ο κόσμος (μάτια μου), για σένα, για να σε συναντήσουν. Είσαι όλα τα ερωτικά άσματα του Πάριου μαζί και όλες οι μπαλάντες του Bryan Adams επίσης. Πιο έρωτας πεθαίνεις, που λέει και η γυναίκα-φωτιά. Βρες τώρα τρόπο να διοχετεύσεις τον ερωτισμό σου και παράτα μας. Βρες ταίρι, βασικά, γιατί χανόμαστε…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  18-24 Μαΐου 2018

  Επιτέλους θα καταφέρεις να υλοποιήσεις όλα όσα συζητάς εδώ και καιρό. Όλα είναι εφικτά φτάνει να βρεις τον τρόπο να το κάνεις, είτε με έννομα μέσα είτε και λαδώνοντας κόσμο και κοσμάκι -λίγο λάδωμα όλοι το θέλουμε, ακόμα και οι βίδες. Αν καταφέρεις να μιλήσεις με τα σωστά άτομα και να τα πείσεις ότι μαζί σου θα έχουν και αυτοί κέρδος, τότε θα έχεις απίστευτο κέρδος! Θα χεστείς στο τάλιρο, θα λουστείς από την αγάπη.

  Bingo!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Άμα είναι να διασταυρώσουμε, συνήθως πρέπει να βιαστούμε. Άμα είναι να πάμε για εισιτήριο για το ματς ή τη συναυλία, επίσης θα πρέπει μάλλον να βιαστούμε. Άμα όμως είναι να κάνουμε κινήσεις σε δουλειά, σχέσεις, οικονομικά ζητήματα, καλύτερα είναι να γίνουμε βραδυκίνητοι, να σκεφτούμε καλά και να μελετήσουμε καλύτερα! Α και δεν είναι πάντα απαραίτητο να ρίχνουμε όλες τις αλήθειες στο τραπέζι. Καμιά φορά βοηθά εξίσου και η σιωπή!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτό το διάστημα -γιατί να κρυβόμαστε άλλωστε;- είναι ρευστό. Cash. Χρήμα. Από εμπειρίες είσαι γεμάτος/η, το ίδιο και από δημιουργικά projects για τροφή του πνεύματος, ενίοτε και του εγωισμού. Οπότε, ας επικεντρωθούμε στα εξής σύμβολα: €$. Πίστεψε λοιπόν στον εαυτό σου και να δεις που οι τσέπες σου θα γεμίσουν. Λίγα λεφτά δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Που και που χρειάζεται να ζυγίζεις καλά τα πράγματα για να μη χάσεις την ισορροπία σου. Αν δεν το κάνεις, όλα θα πηγαίνουν λάθος και οι ορμόνες σου θα κάνουν πάρτι. Το συναίσθημά σου θα απογειώνεται οι αντιδράσεις σου θα είναι μάλλον υπερβολικές. Όπως ενίοτε είναι δηλαδή. Ούτε με περίοδο να ήσουν…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Βιώνεις μια ταραχή και μια εσωτερική αναστάτωση που σου δημιουργεί νεύρα, ένταση και φόβους. Τι σου συμβαίνει; Να σου πω τι σου συμβαίνει. Βαριέσαι αφόρητα να βάλεις τον εαυτό σου σε τάξη και να πειθαρχήσεις και αυτό σε μετατρέπει σε μαινόμενο ταύρο έτοιμο να ορμήξει σε όποιον του κουνήσει το μαντήλι, έστω και το λευκό. Πνάσε λλίο και άφησε τις μαγκιές, γιατί μόνο πίσω θα σε πάει όλο αυτό. Μεν πετάσσεις τα λεφτά σου. 

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Λίγο yoga, λίγο tai chi, κανένα τσαγάκι με βότανα από την Άπω Ανατολή και λίγο διάβασμα βιβλίων αυτοβελτίωσης, όλα μαζί σε βοηθάνε να ανανεωθείς πνευματικά, δίνοντάς σου εν τέλει μια μεγάλη κλωτσιά (τη λες και ώθηση) που σε βοηθάει να βγεις από τον βάλτο. Το πνευματικό σου επίπεδο αγγίζει ταβάνι και ψάχνει μάλιστα τρόπους να το τρυπήσει. Τι Δαλάι Λάμα, εσύ είσαι αλλού!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Εκεί έξω υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι ευαίσθητοι, που αφήνουν με το παραμικρό ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό τος, ενώ από την άλλη υπάρχεις και εσύ που είσαι κατηγορία από μόνη/ος σου. Η ευαισθησία σου έχει κτυπήσει κόκκινο σε σημείο που ενίοτε μπερδεύεις το φανταστικό με το αληθινό. Τι να κάνεις; Απλό, δυνάμωσέ τις άμυνές σου. Βασικά, φέρ’ τα μίλια σου.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Εκεί έξω υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: οι ευαίσθητοι, που αφήνουν με το παραμικρό ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό τος, ενώ από την άλλη υπάρχεις και εσύ που είσαι κατηγορία από μόνη/ος σου. Η ευαισθησία σου έχει κτυπήσει κόκκινο σε σημείο που ενίοτε μπερδεύεις το φανταστικό με το αληθινό. Τι να κάνεις; Απλό, δυνάμωσέ τις άμυνές σου. Βασικά, φέρ’ τα μίλια σου.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Μη μασάς, ούτε μεταφορικά ούτε κυριολεκτικά. Δες την αλήθεια κατάματα και δες τη μπριζόλα με τα κιάλια. Μόνο σαλάτα θα τρως για τις επόμενες 3 μέρες, έτσι ώστε να κάνεις αποτοξίνωση. Όσο για του άλλου είδους την αποτοξίνωση, διώξε από την αυλή σου τοξικά άτομα. Σβήσ’ τους ρε παιδί απ’ το Facebook. Σουτάρέ τους και πάπαλα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Εκφράσου ελεύθερα, εκφράσου ασύστολα, εκφράσου με πάθος και αυτοπεποίθηση. Τέρμα η εσωτερικότητα και οι αναστολές. Τώρα είναι η ώρα να φωνάξεις για τις ιδέες σου αλλά και τα θέματα που σε αφορούν σε προσωπικό επίπεδο. Πάρε ντουντούκα, βάλ’ την στο ρεύμα και φώναξε: Να ‘μαστε κι εμείς!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Το καλό παράδειγμα δεν το δίνεις μόνο κάνοντας καλές πράξεις. Ούτε μόνο βάζοντας μεγάλο χαρτονόμισμα στο παγκάρι την Κυριακή. Να τα κάνεις κι αυτά, δε λέω, αλλά οπωσδήποτε και άμεσα πρέπει να προχωρήσεις και στις αναγκαίες ρήξεις με το παρελθόν, ώστε να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον. Κάμε τα λιλλίτσια και μη σκέφτεσαι τίποτα. May the force be with you!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Τέρμα πια στα υλικά αγαθά, τέρμα στα παζαράκια, στα σοπινγκμόλ, και τις εκκαθαρίσεις στοκ. Πνάσε νάκκον για να πνάσει και η πούγκα σου. Εκλάψαν οι κάρτες, εκλάψαν και οι γκαρνταρόμπες! Δώκε παμόν. Εκατάντησες να έχει μπόνους καρτ παντού. Μόνο ο κρεοπώλης της γειτονιάς έμεινε να σου έχει κάρτα βαθμών. Έλεος!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Κάτι πολύ περίεργο έχουν οι μέρες οι σημερινές! Το βλέπεις, το αναγνωρίζεις, αλλά δεν κάνεις και τίποτα για να το αλλάξεις. Προτιμάς να κάτσεις στα βραστά σου και να περιμένεις να εξανεμιστεί η μυρωδιά μπαρούτι που είναι έντονη στην ατμόσφαιρα. Έτσι, πας καλά! Με υπομονή και επιμονή όλα λύνονται! Εκτός, φυσικά, από τα σκυλιά στη γνωστό γνωμικό που θέλει ανοικτές πόρτες και δεμένα σκυλιά. Γαβ, γαβ!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Άμα είσαι παρορμητικός, άμα οι αποφάσεις σου λαμβάνονται χωρίς δεύτερη σκέψη, συνήθως λένε ότι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Όχι πάντα. Είναι και περιπτώσεις όπως αυτή, που μια παρορμητική απόφαση που θα πάρεις θα σε οδηγήσει με σιγουριά σε μια καινούργια εμπειρία. Δύσκολη μεν, ενδιαφέρουσα δε. Μην κλωτσήσεις την ευκαιρία, πιάσ’ την απ’ τα κέρατα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Βγες με φούρια και προσπάθησε να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια που υπάρχουν και τα οποία βρέθηκαν στο διάβα σου καθαρά από τύχη και λόγω λανθασμένων υπολογισμών. Μη σκας όμως, στον τόπο των λάθος χειρισμών ζεις, οπότε ένα άλλοθι το έχεις… Αν όμως θες πραγματικά να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους ερασιτέχνες, καλά κάνεις να δείξεις ποια/ποιος πραγματικά είσαι. Αλήθεια, ποιος είσαι;

Σελίδες

Εγγραφή στο Αιγόκερως