ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Το καλό παράδειγμα δεν το δίνεις μόνο κάνοντας καλές πράξεις. Ούτε μόνο βάζοντας μεγάλο χαρτονόμισμα στο παγκάρι την Κυριακή. Να τα κάνεις κι αυτά, δε λέω, αλλά οπωσδήποτε και άμεσα πρέπει να προχωρήσεις και στις αναγκαίες ρήξεις με το παρελθόν, ώστε να πετύχει ένα καλύτερο μέλλον. Κάμε τα λιλλίτσια και μη σκέφτεσαι τίποτα. May the force be with you!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Τέρμα πια στα υλικά αγαθά, τέρμα στα παζαράκια, στα σοπινγκμόλ, και τις εκκαθαρίσεις στοκ. Πνάσε νάκκον για να πνάσει και η πούγκα σου. Εκλάψαν οι κάρτες, εκλάψαν και οι γκαρνταρόμπες! Δώκε παμόν. Εκατάντησες να έχει μπόνους καρτ παντού. Μόνο ο κρεοπώλης της γειτονιάς έμεινε να σου έχει κάρτα βαθμών. Έλεος!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Κάτι πολύ περίεργο έχουν οι μέρες οι σημερινές! Το βλέπεις, το αναγνωρίζεις, αλλά δεν κάνεις και τίποτα για να το αλλάξεις. Προτιμάς να κάτσεις στα βραστά σου και να περιμένεις να εξανεμιστεί η μυρωδιά μπαρούτι που είναι έντονη στην ατμόσφαιρα. Έτσι, πας καλά! Με υπομονή και επιμονή όλα λύνονται! Εκτός, φυσικά, από τα σκυλιά στη γνωστό γνωμικό που θέλει ανοικτές πόρτες και δεμένα σκυλιά. Γαβ, γαβ!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Άμα είσαι παρορμητικός, άμα οι αποφάσεις σου λαμβάνονται χωρίς δεύτερη σκέψη, συνήθως λένε ότι δεν έχεις και πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις. Όχι πάντα. Είναι και περιπτώσεις όπως αυτή, που μια παρορμητική απόφαση που θα πάρεις θα σε οδηγήσει με σιγουριά σε μια καινούργια εμπειρία. Δύσκολη μεν, ενδιαφέρουσα δε. Μην κλωτσήσεις την ευκαιρία, πιάσ’ την απ’ τα κέρατα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Βγες με φούρια και προσπάθησε να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια που υπάρχουν και τα οποία βρέθηκαν στο διάβα σου καθαρά από τύχη και λόγω λανθασμένων υπολογισμών. Μη σκας όμως, στον τόπο των λάθος χειρισμών ζεις, οπότε ένα άλλοθι το έχεις… Αν όμως θες πραγματικά να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε τόσους ερασιτέχνες, καλά κάνεις να δείξεις ποια/ποιος πραγματικά είσαι. Αλήθεια, ποιος είσαι;

 • Αιγόκερως

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Μα γιατί γκρινιάζεις; Γιατί μουρμουράς; Ούλλα έρκουνται όπως τα ήθελες. Δεν σου φταίει κανένας που δεν τολμάς να κάμεις το επόμενο βήμα τζαι να ρισκάρεις νάκκον (you know what I mean). Δεν νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να αρπάξεις τη ζωή από τα κέρατα (sic); Οργανώσου λοιπόν, τζαι την ενέργεια που σπαταλάς δεξιά και αριστερά σε βλακείες, χρησιμοποία την για κάτι πιο δημιουργικό. Εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει. 

 • Αιγόκερως

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Είσαι η προσωποποίηση τζίνου που λέμε «τρέχει η τύχη που τα ποϊνάρκα σου» τζαι καλά κάμνεις να το χαρείς όσο κρατήσει. Είσαι που είσαι easy going τύπος εκ φύσεως, τούτη η κατάσταση ήρτεν σου κουτί. Το μόνο που πρέπει να κοιτάξεις εν εκείνο το πρόβλημα που έχεις. Ξέρεις που ανοίεις το στόμα σου και όποιον πάρει ο χάρος. Ε, ράψε το λίγο!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Αυτό τον καιρό μοιάζεις με κάποιον που πήγε πρώτη φορά να κάνει ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, αλλά δεν έχει καθόλου μα καθόλου άγχος αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι, όχι μόνο θα είναι μαζί με τον εκπαιδευτή, αλλά κιόλας θα έχει δύο αλεξίπτωτα άρα σχεδόν μηδέν πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Πιο cool, παθαίνεις κρυοπαγήματα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Το μόνο θετικό στην υπόθεσή σου είναι ότι δείχνεις επιτέλους τις προθέσεις σου και τι ακριβώς θέλεις από τους άλλους. Πχ, από τη μαμά σου θέλεις φαγητό μαγειρευτό, από το/τη σύντροφό σου θέλεις χάδια και αγκαλιές και από τον Θεό θέλεις να σου στείλει τους αριθμούς του τζόκερ με email. Που θέλω να καταλήξω; Ότι στην περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια! Κάνε τα κουμάντα σου γιατί σε βλέπω στο κελί 33. Με τέτοια ζέστη στη στενή;

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Το παιχνίδι που παίζει μοιάζει απίστευτα με το παιχνίδι που παίζει ο μέσος Κύπριος πολιτικός και ενίοτε υποψήφιος για την Προεδρία της βραχονησίδας που αποτελεί τον τόπος μας. Καλό είναι να κάνεις συμμαχίες, καλό είναι να έχεις συγκλίσεις στις απόψεις σου, πρέπει όμως απαραίτητα να βρεις το δικό σου στίγμα για να μην χαθείς. Από ηγέτες έχουμε ανάγκη, όχι από συντρόφους για πιλόττα. Μοίρασε και κάνε παιχνίδι!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Έχεις βαλτώσει τον τελευταίο καιρό, σε σημείο που βαριέσαι τον εαυτό σου ακόμα και εσύ ο ίδιος. Και ξαφνικά, τσουπ, βρίσκεσαι αντιμέτωπος/η με μια άκρως ενδιαφέρουσα κατάσταση, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα που σε βοηθάει να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα. Τώρα είναι η πρεμιέρα η δική σου. Τι πρέπει να κάνεις; Τίποτα, πες απλά «Καλησπέρα και καλή βραδιά!».

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Μην ακολουθείς τα πρέπει, μη μένεις σε νόρμες και καλούπια. Βγες έξω. Όχι από το κουτί, όχι από το ερμάρι. Βγες έξω γενικότερα! Πήγαινε σε μπαρ και σε μοτέλ, σε λεωφόρους και πεζοδρόμια… Ok, τα παραλέω. Μπορείς όμως να πας σε μια ταβέρνα ή σε μια παμπ και να περάσεις καλά. Όσο περισσότερο ακολουθείς τις ανάγκες σου τόσο πιο πολύ θα βρίσκεις τον εαυτό σου. Η σύνδεση με το μέσα μας ενδυναμώνεται με αλκοόλ. Υπεύθυνα πάντα…

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Για να δεις τις ευκαιρίες, πρέπει απαραίτητα να τις αναζητήσεις. Όπως επίσης και για να βγουν τα σαλιγκάρια, πρέπει απαραίτητα να βρέξει. Στην προκειμένη, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βγεις από τα τετριμμένα. Να βγάλεις τις παρωπίδες και να δεις λίγο δεξιά, λίγο αριστερά και πολύ στον ορίζοντα. Ξεκάθαρα πράγματα!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  11-21 Μαΐου 2017

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Το να κάνεις το δικό σου και να παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου, είναι αμαρτία και μάλιστα μεγάλη! Λαχνός για την κόλαση που λέμε. Στην πυρά και την πίσσα, με ή χωρίς τις ξενέρωτες. Το να κάνεις όμως το δικό σου, χωρίς να φοβάσαι τις συνέπειες και χωρίς να βλάπτεις κόσμο, αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα σε ωφελήσει γιατί εκεί θα λειτουργήσεις με αυθορμητισμό και γνησιότητα. Τόσο μεγάλη γνησιότητα, που ούτε στα λευκαρίτικα λουκούμια δεν βρίσκεις!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Αν σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για την προς τα έξω εικόνα σου, θα απελευθερωθείς και θα καταφέρεις επιτέλους να είσαι ο εαυτός σου. Το τι λένε έξω, θα το μάθεις αργά ή γρήγορα. Αλλά, αλήθεια, σε ενδιαφέρει τι γράφει ο κάθε αργόσχολος στο facebook και το twitter; Αυτά είναι για δημόσια κατανάλωση, για να περνάμε καλά εμείς οι απ’ έξω, να γελάμε, να γλεντάμε. Γνωστό εξάλλου ότι το τρολ ουδείς εμίσησε!

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Το να μπαίνεις πρώτος στη βάρκα είναι μια συνήθεια που μπορεί άνετα να παρεξηγηθεί. Οπότε, αν έχεις σκοπό να βγεις μπροστά, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να ακολουθήσεις τους δικούς σου κανόνες, ενώ και οι πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητες. Τρίξε τα δόντια σου και δείξε πυγμή. Κι αν ξεκινήσει κάποιος ή κάποια να φλυαρεί, με μια σπρωξιά ρίξ’ τον στην θάλασσα και στους καρχαρίες που κολυμπάνε στα ανοικτά της Πάφου. Έχουμε και στη θάλασσά μας τελικά καρχαρίες, εκτός από τη στεριά.

 • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Μην ακούς ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό ή ότι όλα γίνονται για το καλό σου. Μπούρδες! Το θέμα δεν είναι τι γίνεται αλλά πως αντιδράς εσύ για να μην πιαστείς κορόιδο (για να μην πω άλλο χαρακτηρισμό πιο βαρύ), ή τι προφυλάξεις παίρνεις για να μην βρεθείς στους 9 μήνες να δαγκώνεις τα χείλη σου. Κι αν είσαι προσεχτικός/ή, τότε θα είναι για το καλό σου. Κατά τ’ άλλα, καλά κρασιά! Αλλιώς, καλά γεννητούρια.

Σελίδες

Εγγραφή στο Αιγόκερως