ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Ο Σάκης Ρουβάς πήρε τρακτέρ και με το καθρεφτιζέ γυαλί άρχισε να οργώνει τα χωράφια στο αγρόκτημα που πήρε με τις οικονομίες μιας ζωής. Εσύ προς το παρόν γη δεν μπορείς να οργώσεις, οπότε περιορίσου στο άνοιγμα καινούργιων δρόμων που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις άκρες σου και να πάρεις τις ανάσες σου! Breathe in, breathe out…

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Όπου υπάρχει διχασμός, υπάρχουν κακά πράγματα. Τώρα, θα μου πεις, εμένα περίμενες να σου το πει για να το εμπεδώσεις; Όχι φυσικά, εγώ όμως θα σου πω, ως ένας κυανόκρανος, να μην αφήνεις τον διχασμό να σε παρασύρει σε αποφάσεις που δεν είναι δικές σου. Κράτα την απόσταση μεν, πλην όμως μην χτίσεις τείχη έτσι ώστε να έχεις καθαρό πεδίο και να μπορείς να δεις τις αληθινές σου επιθυμίες. Άλλο Μεξικό και άλλο ο δικός σου μικρόκοσμος. Εξάλλου, τείχη και τύχη δεν πάνε μαζί!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Άλλο ο ανοικτομάτης κι άλλο ο αυγουλομάτης. Άλλο αγάπη και άλλο σεξ. Άλλο η φαντασία και άλλο η ψευδαίσθηση. Και όσο κι αν δυσκολεύεσαι να τα ξεχωρίσεις, ειδικά στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το κάνεις αφού η τεράστια δύναμη της φαντασίας είναι αυτή που θα σε βοηθήσει σε επίπεδο δημιουργίας, Μπήκες;

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Οι ευνοϊκές περιστάσεις δεν περιμένουν. «Ήβρες το σύκο σήκωσ’ το, πριν το σηκώσει άλλος», λέει ο σοφός λαός και σίγουρα κάτι περισσότερο θα ξέρει από εμάς. Τώρα, σύκο θα βρεις, παστόσυκο, ή απλώς ένα κουκούτσι, σημασία καμιά δεν έχει. Η προσπάθεια είναι που μετράει. Η προσπάθεια να προλάβεις τον ανταγωνισμό είναι από μόνη της μια θετική έκβαση. Οπότε, κουνήσου!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Λίγο yoga, λίγο tai chi, κανένα τσαγάκι με βότανα από την Άπω Ανατολή και λίγο διάβασμα βιβλίων αυτοβελτίωσης, όλα μαζί σε βοηθάνε να ανανεωθείς πνευματικά, δίνοντάς σου εν τέλει μια μεγάλη κλωτσιά (τη λες και ώθηση) που σε βοηθάει να βγεις από τη στασιμότητα. Το πνευματικό σου επίπεδο αγγίζει ταβάνι και ψάχνει μάλιστα τρόπους να το τρυπήσει. Δεν μαζεύεσαι, τί να λέμε!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Πόσες φορές έτυχε να παίξεις Taboo ή Trivial Persuit, κι ενώ νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, πιάνεσαι εξαπίνης όταν στην παρέα υπάρχουν παίκτες πολύ καλύτεροι από σένα. Μην τα βλέπεις όλα ανταγωνιστικά, ένα παιχνίδι είναι όπου ο χαβαλές προέχει. Παρόλο που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, δώσε και καμιά φορά τη δυνατότητα στον εαυτό σου να γνωρίσει καινούργια πράγματα. Πνάσε νάκκον βασικά.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Μην το ψάχνεις πολύ. Μην ψάχνεις δεύτερες αναγνώσεις και θεωρίες συνομωσίας σε αυτά που λαμβάνεις. Απόλαυσέ τα και νοιώσε festive! Μόνο έτσι θα αποφύγεις το μπέρδεμα και το μπουρδούκλωμα. Ή τυχερός είσαι ή σου αξίζουν όλα αυτά. Εσύ τι πιστεύεις;

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Υπάρχουν εκεί έξω οι ευαίσθητοι, αυτοί που αφήνουν με το παραμικρό ένα δάκρυ να κυλήσει στο μάγουλό τος, υπάρχεις και εσύ που είσαι κατηγορία από μόνη/ος σου. Η ευαισθησία σου έχει κτυπήσει κόκκινο σε σημείο που κάποτε μπερδεύεις το φανταστικό με το αληθινό. Ψιτ, δυνάμωσέ τις άμυνές σου. Φέρ’ τα μίλια σου.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Πίστη σε όλα. Στις δυνάμεις σου, στις δυνατότητές σου, στο όραμά σου, ακόμα και στη δίαιτά σου! Μόνο έτσι θα καταφέρεις να παραμείνεις δημιουργική/ός, ανεξάρτητα από εξωτερικές συνθήκες και παράγοντες που μπορεί να σε πιέζουν/επηρεάζουν. Κλείσε τα μάτια στις σειρήνες!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Όσο και να βαράς τα πόδια σου στο έδαφος με λύσσα, όσο και να χτυπιέσαι, όσο και να συνομωτεί το σύμπαν και ο Κοέλιο υπέρ σου, άμα δεν σε θέλει φιλαράκι μου, βάλ’ του ρίγανη. Τίποτα, ξέχασ’ το, δεν σου μένουν περιθώρια για να κάνεις κάτι το διαφορετικό. Απλώς μπες στο standby για λίγο. Θα περάσει, που θα πάει;

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είναι ο χρόνος που περνά, εμείς περνάμε. Αυτό έγραψε ένας local μουσικός στο facebook και σίγουρα έχει δίκιο πέραν πάσης αμφιβολίας. Και επειδή τα χρόνια φεύγουν θες δεν θες, σαν των ματιών σου τις βαφές, όπως είπε και ο Πασχαλίδης, βάλε καλά στο μυαλό σου ότι κάθε μέρα είναι πολύτιμη για σένα. Πιάσε τη ζωή από τα κέρατα!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Αυτή τη βδομάδα θα νοιώθεις σαν μαριονέτα. Θα νοιώθεις όπως ο Καραγκιόζης πίσω από το πανί. Η ενέργειά σου και η ψυχολογία σου θα μεταβάλλονται και θα καθορίζονται από τις κινήσεις άλλων ατόμων. Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό αυτό αφού είναι ένας καλός τρόπος να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και τις λειτουργίες του. Αν θες, όμως, σκίσε το πανί και βγες έξω.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Αυτή τη βδομάδα θα νοιώθεις σαν μαριονέτα. Θα νοιώθεις όπως ο Καραγκιόζης πίσω από το πανί. Η ενέργειά σου και η ψυχολογία σου θα μεταβάλλονται και θα καθορίζονται από τις κινήσεις άλλων ατόμων. Δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό αυτό αφού είναι ένας καλός τρόπος να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και τις λειτουργίες του. Αν θες, όμως, σκίσε το πανί και βγες έξω.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Οι μπουλντόζες έφυγαν, η διαπλάτυνση του δρόμου ολοκληρώθηκε κι εσύ αντί να ανοίξεις το κάμπριο, να βάλεις τέρμα τα ηχεία στο ραδιόφωνο και να βάλεις το πράσινο γυαλί-καθρέφτη να απολαύσεις τη νέα λεωφόρο, κάθεσαι και παραπονιέσαι γιατί αντί για υπέργεια γέφυρα έκαναν κυκλικό κόμβο. Ο χρόνος δεν περιμένει, πάρ’ το χαμπάρι.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Μαζεύεις πληροφορίες φασούλι-φασούλι και τελικά το σακούλι γεμίζει. Και όταν τελικά θα το ανοίξεις από μέσα ξεπετάγεται μια καινούργια επαγγελματική ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς δημιουργικά και όχι μόνο. Πάρε το σακί στον ώμο και άσ’ τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Δουλειά και μόνο δουλειά!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Βουτώντας το καλοκαίρι στη θάλασσα του Πρωταρά, άντε να δεις κανέναν αχινό. Βουτώντας τον χειμώνα χωρίς ειδική στολή, άντε να δεις τον χάρο ανάποδα. Βουτώντας γενικότερα όμως θα δεις αλήθειες που σου είχαν διαφύγει τελείως. Οπότε, βαθιές ανάσες και πέσε στα βαθιά. Και φυσικά, μην κλείσεις τα μάτια.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  31/10 - 06/11/2016

  Είτε μπορείς είτε όχι, εσύ σφύριζε χαρούμενα! Αυτός είναι ο στόχος που έχεις για το αμέσως επόμενο διάστημα. Κι αφού το κάνεις, όλα θα έρθουν από μόνα τους. Κράτησε όσο μπορείς την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και να δεις τι πόρτες και τι πύλες θα ανοίξουν διάπλατα… Με άμαξες θα μπαίνεις απ’ εδώ και πέρα. Βασιλικές καταστάσεις! Φτάνει, όπως είπαμε, να μάθεις να σφυρίζεις.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  24-29/10/2016

  Κάν’ το όπως η μεγάλη της δημοσιογραφίας σχολή. Ερεύνησε, μπες βαθιά στην ουσία των πραγμάτων, μέχρι να βρεις φως στο τούνελ και τρεχούμενη πηγή με νερό. Αυτό θα προσδώσει άλλη βαρύτητα στο όνομά σου και σε σένα μια σταθερότητα σε ό,τι κάνεις. Γίνε ο Πίκος Απίκος της ζωής και της καθημερινότητάς σου, στη δική σου ονειρεμένη φρουτοπία. Είναι μία, μόνο μία, η ζωή!

Σελίδες

Εγγραφή στο Δίδυμοι