ΔΙΔΥΜΟΙ

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  6-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  Αυτή τη βδομάδα θα βρεις μάλλον τη δίδυμη ψυχή σου. Θα είναι έρωτας καλοκαιρινός, του Ιούλη, με τον ζίζιρο να σε κουφαίνει, τον λάλλαρο να σε πεθαίνει, το καρπούζι να σε φουσκώνει και το οφτόν να σε παχαίνει. Θα τον βρεις όμως, και θα πρέπει να τον αναγνωρίσεις αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις πάλι μόνη/μόνος, περιμένοντας το επόμενο καλοκαίρι, μέχρι να μεγαλώσουν και πάλι τα καρπούζια, μέχρι να δώσει και πάλι το σήμα ο ζίζιρος. Αγάπη καλοκαιρί, λοιπόν!

 • Δίδυμοι

  16-22 Ιουνίου 2018

  Άμα θέλει η νύφη και η πεθερά, τι τα θες τα «εγώ θα αποφασίσω τι θα φορέσω στον γάμο μου, δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω». Άκου που σου λένε, βάλε το φούξια το γιλέκο με τη ροζ τη γραβάτα και το μπεζ το παπούτσι (Jesus Christ Super Star) και μην κάνεις κούτζια. Αν αντιδράσεις, άντε το πολύ-πολύ η γραβάτα να γίνει πουά (και πάλι ροζ, το χρώμα δεν αλλάζει). Αν το καταλάβεις νωρίς αυτό που (σου) λέω, ίσως και να περάσεις καλά. Αν όχι, τρέχα γύρευε!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  30 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2018

  Νοιώθεις σαν να έχεις βγει μόλις από τη φόρτιση. Μια υπέρμετρη αισιοδοξία, μια απροσδιόριστη ενέργεια, μια τρελή χαρά σαν σε παιδική χαρά ή σε beach party, με μπιρόνια και τρελιάρικες μουσικές, και μάλιστα μετά το μεσάνυχτο. Απόλαυσέ το όσο μπορείς και μην προσπαθήσεις να καταλάβεις από πού προέρχεται. Δεν θέλουν όλα επεξήγηση, δεν θέλουν όλα υπερανάλυση, δεν θέλει διύλιση ο κώνωπας. Πάρ’ τα όπως έρχονται και πάρ’ τα απ’ τα κέρατα!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  18-24 Μαΐου 2018

  Αν νοιώθεις ότι τα φαγητό σου είναι ανούσιο, αν νοιώθεις τον οργανισμό σου να σου κτυπάει καμπανάκι, αν νοιώθεις τελοσπάντων ότι κάτι πάει «X» που λένε και στο χωριό μου, τότε μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις μια καλή διατροφή. Φάε σήμερα για τελευταία φορά μια μεγάλη μερίδα πατάτες τηγανιτές και από Δευτέρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… Πάρε τηλέφωνο τον διατροφόλογο και πες ότι θέλεις να γίνετε φίλοι κολλητοί.

  Αυτός ξέρει!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Αυτό τον καιρό θα ευνοηθούν νέες δράσεις που βοηθούν την κοινωνία, βάζοντας παράλληλα και τα θεμέλια για τη δική σου πρόοδο. Και όπου υπάρχουν θεμέλια, υπάρχει συνήθως και πρόοδος. Εκτός, φυσικά, από τα θεμέλια της Πλατείας Ελευθερίας, αφού εκεί η πρόοδος επέρχεται με τους ίδιους ρυθμούς που φύτρωναν οι φακές όταν τις βάζαμε στο βαμβάκι. Τι λες για φακές απόψε;

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αντί να λυπάσαι και να το παίζεις θύμα, αντί να μπερδεύεσαι και να γυρεύεις ψέματα μέσα στις αλήθειες ή αλήθεια μέσα στα ψέματα, προσπάθησε να αδειάσεις το κεφάλι σου απ’ τις σκέψεις και να δεις καθαρά. Βάλε ένα τραγούδι σαν κι αυτά για τα οποία μόλις διάβασες, φτιάξε έναν ζεστό καφέ και κάθισε κοντά στο παράθυρο να κόψεις κίνηση και να εισπνεύσεις καυσαέριο. Πράγματα απλά, καθημερινά και κυρίως ανούσια. Φτάνει να υπεραναλύεις τα πάντα. Έχουν και τα κοάλα ψυχή!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Το 95% της ενέργειάς σου το σπαταλάς προσπαθώντας να δεις πως θα καταφέρεις να ελέγξεις και να αλλάξεις τους άλλους! Πάψε να ξοδεύεσαι σε μπούρδες, σταμάτα να κάνεις ανούσιες σπατάλες και δώσε βάση στην αλλαγή τη δική σου. Τόσο δύσκολο πια είναι να το καταλάβεις και εν τέλει να εφαρμόσεις αυτό το απλό πράγμα; Δεν είσαι δα και γενετιστής.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  23 - 29 Ιανουαρίου

  Ό,τι και αν είναι αυτό που «έκοψεν» ο νους σου να κάνεις, είναι καλύτερα να το κάνεις τώρα, που πάει το πράμα ρολόι, διαφορετικά πάλι θα κάνεις παράπονα. Κάνεις φόκους στα επαγγελματικά, γιατί αυτό σε καίει και καλά κάνεις. Το μυρίζεσαι ότι αυτό το διάστημα είναι η δική σου στιγμή για να βγεις μπροστά και να διεκδικήσεις όλα όσα δικαιούσαι και κυρίως αξίζεις. Βρες λίγο χρόνο και για εσένα. 

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Μπορεί η τιμή του πετρελαίου να μην πέφτει όσο θα έπρεπε να πέσει, μπορεί το καλοκαίρι να αργεί ακόμα, σίγουρα όμως σε άλλα επίπεδα έρχονται κάποιες αλλαγές και μάλιστα ραγδαίες και θα πρέπει να είσαι έτοιμος, επιστρατεύοντας τις δυνάμεις και την τσαχπινιά σου, συν το σεξαπίλ σου για να καθορίσεις την έκβασή τους. Ψήφισε και μη, ερεύνα!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Άκου να δεις τώρα. Πάψε να ανησυχείς για τα προβλήματα που λύνονται και για τα προβλήματα που δεν λύνονται. Για όλα τα υπόλοιπα, ναι να ανησυχείς! Φυσικά, εσύ, με τον τρόπο που σκέφτεσαι και με την κοσμοθεωρία που έχεις, τίποτα δεν έχεις να φοβάσαι. Ο πονηρός αλλά δίκαιος τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι, ακόμα και στις πολύ δύσκολες περιπτώσεις, σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο. Τα προβλήματα για εσένα είναι παιχνιδάκι!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Πριν γίνεις η κατίνα του γραφείου, η σιδεροκουτάλα της κυβερνητικής υπηρεσίας και η μασκότ του κομμωτηρίου που συνεχώς ψουψουρίζει όλα τα νέα της γειτονιάς, μπες για μια στιγμή στη θέση των ανθρώπων που πιάνεις στο χρυσόστομά σου. Πριν μεταφέρει του κουσκούς, τι λες να νιώσεις για λίγο πώς αισθάνονται; Καλή ιδέα, ε;

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Θα ‘το χεις ακούσει χιλιάδες φορές και άλλες τόσες θα έχεις αναφωνήσει «άντε μωρέ τώρα». Κι όμως, το μυστικό είναι στην αποδοχή της διαφορετικότητας. Ότι είναι διαφορετικό από εσένα και την ιδιοσυγκρασία σου δεν σημαίνει ντε και καλά ότι δεν σου ταιριάζει. Εκεί είναι το μυστικό της επικοινωνίας. Προσπάθησε λίγο και θα τα καταφέρεις. Δύσκολο αλλά κατορθωτό.

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Μέσα μας έχουμε όλοι δύο σκύλους. Έναν ήσυχο και συμπαθητικό και έναν λίγο πρήχτη. Αναλόγως σε ποιον θα επιλέξουμε να βάλουμε σκυλοτροφή, ο ανάλογος σκύλος θα βγει για να σβήσει τη λιγούρα του. Ο μεν πρώτος θα περάσει απαρατήρητος αλλά θα είναι και boring, ο δε πρήχτης θα κάνει φασαρία αλλά έναν χαβαλέ θα τον έχει. Οπότε, η ισορροπία είναι ότι χρειάζεσαι εδώ!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Πρόσεξε τι θα πεις και πώς θα το μεταφέρεις αν πρόκειται να ξεστομίσεις κάτι στο χώρο της δουλειάς, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς μπλεγμένος. Και το θέμα είναι… ποιος σε ξεμπλέκει! Καλύτερα να σου βγει το μάτι, λέει ο σοφός λαός, παρά το όνομα στη δουλειά. Καλύτερα, και τα δυο μάτια!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Οι εποχές που ερχόταν το φθινόπωρο και είχαμε χίλια πράγματα να κάνουμε για να γεμίσουμε τον χρόνο μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τσίρκα, συναυλίες στο ΓΣΠ, αγώνες μοτοκρός… Πλέον, το μόνο που παίζει είναι κανένα Voice στην τιβί, κανένα Ελλάδα έχεις ταλέντο και καμιά σειρά στο Netflix. Και όλα αυτά, μέχρι να αρχίσει και πάλι το Survivor. Πανικός λέμε!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μη μιλάς, μη γελάς… Βασικά, μην κάνεις τίποτα. Μούγκα. Κάτσε στα βραστά σου και ανέμενε. Ούτε εκπροσώπους τύπου χρειάζεται να βάλεις, ούτε να βγαίνεις στα κανάλια και να φωνάζεις. Ούτε να μπαίνεις στη διαδικασία να γράφεις «αγκρισμένα» posts και comments. Αρκέσου στο να αφήσεις τις πράξεις να μιλήσουν για σένα. Πράξεις και όλα εντάξει!

 • ΔΙΔΥΜΟΙ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Μέσα σου υπάρχει ένα παιδί και αυτό σε σπρώχνει να βρεις τη χαρά. Τι να κάνεις; Τίποτα, αφήσου σε ό,τι καλό πάει να σου συμβεί. Κι όταν, φιλαράκι, έρθει η ώρα του παιχνιδιού, σήκωσε τα μανίκια και χώσου στις λάσπες για παιχνίδι. Πέσε με τα μούτρα και άσε τη μάνα σου να φωνάζει ατάκες τύπου «θα σε σκοτώσω». Σάματι και δεν είναι αυτός ο προορισμός του παιδιού; Εξάλλου, επιτρέπεται να λερωθείς, επιβάλλεται να πλυθείς. Ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.

 • Δίδυμοι

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Δεν είναι πάντα η πεπατημένη που σου προσφέρει σιγουριά και σταθερότητα, ανοίγοντάς σου δρόμους. Καμιά φορά, το να βαδίσεις σε καινούργια χνάρια είναι αυτό που χρειάζεσαι για να σου αποκαλυφθεί εμπειρία και γενικά γνώση που θα ήταν δύσκολο να τη βρεις αλλού. Προσοχή όμως από τις παγίδες και τα φίδια, μη τυχόν και βρεθείς είτε κρεμασμένος ανάποδα σε κανένα δέντρο είτε με ύπουλο δάγκωμα στον αστράγαλο. Παγίδες και φίδια πολλά!

Σελίδες

Εγγραφή στο Δίδυμοι