ΙΧΘΥΕΣ

 • ΙΧΘΥΕΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Καινούργιος δρόμος δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και νέες προοπτικές. Σε λίγο μπορεί, για παράδειγμα, να βρεθείς σε αδιέξοδο ή σε χωματόδρομο με λακκούβες, ή απέναντι σε μεγάλο γκρεμό. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις πριν τον διαβείς, είναι να ακούσεις τις ανάγκες σου και φυσικά να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου ότι όντως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Σε κούφανα, το ξέρω, αλλά αυτή είναι η συμβουλή μου. Take it or… take it!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Κάποιες φορές, καλό είναι τους στόχους μας να τους κρατάμε για την πάρτη μας, όχι τίποτε άλλο, αλλά αν δεν τους πετύχουμε, δεν θα εκτεθούμε σε κανέναν. Άλλοτε πάλι, καλό είναι να το συζητάμε ανοικτά, αφού αυτή η διαδικασία μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο στο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, χωρίς να βγούμε από τον δρόμο μας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου, επέλεξε τη δεύτερη φόρμουλα. Εδώ, η φόρμουλα 2 είναι πιο αποτελεσματική από την φόρμουλα 1. Πάτα γκάζι και θα το δεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Η μοναχικότητα θα σε βοηθήσει να βρεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Αυτή η εξέλιξη θα σε πείσει να τραβήξεις τις γραμμές έτσι ώστε τα όριά σου να είναι ορατά και στους άλλους. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τους υπενθυμίζεις συνεχώς ότι δεν σου αρέσει αυτό και δεν σου αρέσει το άλλο. Πλέον ξέρουν που είναι οι κόκκινες γραμμές. Τις βλέπουν ξεκάθαρα. Κι αν τις περάσουν, ας κρίνει ο κόσμος!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ο στόχος είναι φανερός πλέον... Είναι μπροστά σου, ξεκάθαρος και μεγάλος. Μην ακούς παραγγέλματα και μην ακολουθήσεις οδηγίες. Όσο περισσότερο αμφισβητείς, τόσο πιο εύκολα θα βρεθείς μέσα στο παιχνίδι. Βάλε ωτοασπίδες, φόρεσε γυαλάκια, στόχευσε και ρίξε στο κέντρο. Ράμπο και αηδίες. Εσύ είσαι ο απόλυτος σνάιπερ! Μετά την πρώτη βολή, κανείς δεν θα έχει λόγια, αλλά ούτε και μούτρα για να σου πει οτιδήποτε. Πάρ’ τους τα… λάβαρα αδερφέ!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Μην εστιάζεις στο ένα και μοναδικό αρνητικό που έρχεται σαν διαβολάκι και σε ενοχλεί συνεχώς. Κράτα την ασπίδα σου και άσε οτιδήποτε αρνητικό να κτυπά με μανία και να εξοστρακίζεται στο υπερπέραν. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι απλά να συντονιστείς με μια καινούργια ενέργεια που ήρθε στη ζωή σου με στόχο να ανατρέψει καθετί ψεύτικο και αφεθείς στη μαγεία της θετικής αύρας που σε περιβάλλει. Απορρόφησε την ενέργεια όπως τα φυτά τον ήλιο! Και ίσως πρασινίσεις κιόλας, που ξέρεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Θέτεις τα όριά σου βάσει των αναγκών σου και βάσει του πόσο μακριά σου πρέπει να είναι οι γύρω σου έτσι ώστε να μην σου σπάζουν τα… νεύρα. Πιο σημαντικό πράγμα για σένα αυτή την περίοδο είναι η αυτονομία και η ησυχία σου, οπότε ούτε ακολουθείς άλλους ούτε και παίρνεις αποφάσεις κάτω από την επίδρασή τους. Διώξε τους πάντες, απομακρύνσου από τα πάντα (και τα κοάλα άμα λάχει) και κάνει κουμάντο μόνος σου. Όλα εδώ (εκ)πληρώνονται.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Ένας μεγάλος (σε ηλικία) πολιτικός είχε πει, θυμάμαι, πως τα πολιτικά ανεξάρτητα κράτη είναι τα οικονομικά ανεξάρτητα κράτη. Όπου κράτη, βλέπε επίσης και πλάσματα. Που σημαίνει, αν δεν παίρνεις έναν καλό μισθό, τότε μάλλον είτε από τη γκόμενα / τον γκόμενο θα εξαρτάσαι, είτε (ακόμα χειρότερα) από τη μάνα σου. Οπότε, δεν ζητάς κι εσύ μια αύξηση;

 • ΙΧΘΥΕΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί κάπως περίεργο, αλλά εσύ μικρό ψαράκι είσαι η δύναμη και η εξουσία στον κόσμο (σου). Ναι, ζεις που ζεις στον κόσμο σου, τουλάχιστον μην αφήνεις κανένα να εισβάλλει σε αυτόν με τις γαλότσες και να σου τον «πουκουππά». Αναγνώρισε τη μοναδικότητα και τη δυναμική που έχεις και βάλ’ τους όλους στη θέση τους. Ακόμα και αυτόν τον λεγάμενο.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Θα κάνεις αλλαγές και χωρίς να το καταλάβεις θα σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις πράγματα που είναι σχεδόν κρυμμένα. Επιπλέον, επικεντρώνεσαι περισσότερο στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια καλή «κάβα» για το εγγύς μέλλον, ενόψει και καλοκαιρινών διακοπών. Στα κρυμμένα που λέγαμε πριν, είναι και ένα διακαής πόθος για ένα ταξίδι φέτος. Ο φετινός Αύγουστος θα ‘χει εκπλήξεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Το να επικαλείσαι την άσχημη μοίρα σου και να το παίζεις συνεχώς θύμα, το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι να αντιλαμβάνεσαι (πολύ) λάθος την πραγματικότητα και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα την αλήθεια. Πάρε μια άδεια, κάτσε στο σπίτι, κάνε όμορφα πράγματα, φτιάξε σπανακόπιτα, πήγαινε ψάρεμα, παίξει μπάσκετ, αποστασιοποιήσου από όλους και όλα, και μόνο τότε θα δεις την αλήθεια όπως πραγματικά είναι. «Εγώ είμαι αλήθεια», θα σου πει.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Μην μένεις πουθενά κλεισμένος. Να κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό! Να έχει έγνοιες! Και όταν τα κάνεις όλα αυτά, να δεις πόσο εύκολο θα γίνει το έργο σου αυτή την περίοδο. Γιατί, εκτός από τα ανοίγματα που πρέπει να ψάξεις πολύ για να τα βρεις, και να βρεις φως στο τούνελ, υπάρχουν και ανοίγματα τα οποία σε βρίσκουν από μόνα τους. Μην παραξενεύεσαι…

 • ΙΧΘΥΕΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Μην τα κρατάς όλα για σένα. Μην είσαι τόσο εσωστρεφής. Και κυρίως, μην νομίζεις πως είσαι μόνη/ος σου. Με το επικοινωνείς με περισσότερο κόσμο τις σκέψεις και τα «θέλω» σου, θα σε κάνει να δεις πως οι άλλοι δεν σε βλέπουν τόσο κακόμοιρη/ο όσο νομίζεις εσύ ότι φαίνεσαι. Κι αυτή η διαπίστωση να δεις ότι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Σταμάτα να ανησυχείς, τίποτα δεν παθαίνεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Με τις προτεραιότητες που βάζεις, με τις σωστές προτεραιότητες πιο συγκεκριμένα, η επιτυχία αλλά και η θετική προοπτική είναι εξασφαλισμένες για το μέλλον. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα η στάση σου αυτή θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα! Είσαι «τσιακκούι»!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Σπας τις αλυσίδες της σκλαβιάς και κατακτάς τα κάστρα. Ναι μεν γνωρίζεις καλά ότι η ανεξαρτησία είναι δώρο που θέλει αγώνα και μάχη για να κατακτηθεί, όταν όμως το πετύχεις βρίσκεσαι προ εκπλήξεως αφού αλλιώς φανταζόσουν πως θα ήταν ο αέρας της ελευθερίας. Δεν φαντάστηκες ότι θα έπαιρνες θέση απέναντι σε όλους και όλα. Ότι έχει το τίμημά του. Ε και;

 • ΙΧΘΥΕΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Κάνε αυτό, κάνε το άλλο, σκέψου έτσι, νοιώσε με αυτό τον τρόπο, πήγαινε εκεί, πιάσε αυτά… Αυτός ο σχεδόν ψυχαναγκασμός μερικές φορές σε υποχρεώνει να αλλάξεις εκείνο το κομμάτι του χαρακτήρα σου που δεν σε αφήνει να επικοινωνείς όπως θα έπρεπε να το κάνεις. Τι να κάνεις; Απλό. Πες τα πράγματα με το όνομά τους.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είναι ότι η επικαιρότητα τρέχει και δεν την προλαβαίνουμε. Δεν είναι ότι οι ρυθμοί πλέον είναι γοργοί όσο ποτέ άλλοτε. Είναι που εσύ ήσουν σε «λήθαργο» τόσο καιρό. Τώρα, ξυπνάς ξαφνικά και κινείσαι βιαστικά με στόχο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα άφησες πίσω και να επανακτήσεις τον χρόνο που έχασες. Κάν’ το, απλώς απόφυγε τις υπερβολές.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είναι ότι η επικαιρότητα τρέχει και δεν την προλαβαίνουμε. Δεν είναι ότι οι ρυθμοί πλέον είναι γοργοί όσο ποτέ άλλοτε. Είναι που εσύ ήσουν σε «λήθαργο» τόσο καιρό. Τώρα, ξυπνάς ξαφνικά και κινείσαι βιαστικά με στόχο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα άφησες πίσω και να επανακτήσεις τον χρόνο που έχασες. Κάν’ το, απλώς απόφυγε τις υπερβολές.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Το ότι νοιώθεις μια υπέρμετρη ενέργεια και ένα ρεύμα να διαπερνά το κορμί σου συνεχώς, δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να είσαι στο ρεύμα ολημερίς κι ολονυχτίς. Τράβα με κι ας κλαίω ένα πράγμα. Κάνε «ομμμμ», ανάπνευσε βαθιά, σβήσε το μυαλό σου και… «πνάσε νάκκον». Άντε να χαλαρώνουμε σιγά-σιγά. Σαν πολύ θάρρος πήραμε εδώ μέσα; Πάντα ήθελα να το πω αυτό!

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιχθύες