ΙΧΘΥΕΣ

 • ΙΧΘΥΕΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Μην εστιάζεις στο ένα και μοναδικό αρνητικό που έρχεται σαν διαβολάκι και σε ενοχλεί συνεχώς. Κράτα την ασπίδα σου και άσε οτιδήποτε αρνητικό να κτυπά με μανία και να εξοστρακίζεται στο υπερπέραν. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι απλά να συντονιστείς με μια καινούργια ενέργεια που ήρθε στη ζωή σου με στόχο να ανατρέψει καθετί ψεύτικο και αφεθείς στη μαγεία της θετικής αύρας που σε περιβάλλει. Απορρόφησε την ενέργεια όπως τα φυτά τον ήλιο! Και ίσως πρασινίσεις κιόλας, που ξέρεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Θέτεις τα όριά σου βάσει των αναγκών σου και βάσει του πόσο μακριά σου πρέπει να είναι οι γύρω σου έτσι ώστε να μην σου σπάζουν τα… νεύρα. Πιο σημαντικό πράγμα για σένα αυτή την περίοδο είναι η αυτονομία και η ησυχία σου, οπότε ούτε ακολουθείς άλλους ούτε και παίρνεις αποφάσεις κάτω από την επίδρασή τους. Διώξε τους πάντες, απομακρύνσου από τα πάντα (και τα κοάλα άμα λάχει) και κάνει κουμάντο μόνος σου. Όλα εδώ (εκ)πληρώνονται.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Ένας μεγάλος (σε ηλικία) πολιτικός είχε πει, θυμάμαι, πως τα πολιτικά ανεξάρτητα κράτη είναι τα οικονομικά ανεξάρτητα κράτη. Όπου κράτη, βλέπε επίσης και πλάσματα. Που σημαίνει, αν δεν παίρνεις έναν καλό μισθό, τότε μάλλον είτε από τη γκόμενα / τον γκόμενο θα εξαρτάσαι, είτε (ακόμα χειρότερα) από τη μάνα σου. Οπότε, δεν ζητάς κι εσύ μια αύξηση;

 • ΙΧΘΥΕΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Ξέρω ότι μπορεί να ακουστεί κάπως περίεργο, αλλά εσύ μικρό ψαράκι είσαι η δύναμη και η εξουσία στον κόσμο (σου). Ναι, ζεις που ζεις στον κόσμο σου, τουλάχιστον μην αφήνεις κανένα να εισβάλλει σε αυτόν με τις γαλότσες και να σου τον «πουκουππά». Αναγνώρισε τη μοναδικότητα και τη δυναμική που έχεις και βάλ’ τους όλους στη θέση τους. Ακόμα και αυτόν τον λεγάμενο.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Θα κάνεις αλλαγές και χωρίς να το καταλάβεις θα σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις πράγματα που είναι σχεδόν κρυμμένα. Επιπλέον, επικεντρώνεσαι περισσότερο στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια καλή «κάβα» για το εγγύς μέλλον, ενόψει και καλοκαιρινών διακοπών. Στα κρυμμένα που λέγαμε πριν, είναι και ένα διακαής πόθος για ένα ταξίδι φέτος. Ο φετινός Αύγουστος θα ‘χει εκπλήξεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Το να επικαλείσαι την άσχημη μοίρα σου και να το παίζεις συνεχώς θύμα, το μόνο αποτέλεσμα που έχει είναι να αντιλαμβάνεσαι (πολύ) λάθος την πραγματικότητα και να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα την αλήθεια. Πάρε μια άδεια, κάτσε στο σπίτι, κάνε όμορφα πράγματα, φτιάξε σπανακόπιτα, πήγαινε ψάρεμα, παίξει μπάσκετ, αποστασιοποιήσου από όλους και όλα, και μόνο τότε θα δεις την αλήθεια όπως πραγματικά είναι. «Εγώ είμαι αλήθεια», θα σου πει.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Μην μένεις πουθενά κλεισμένος. Να κοιμάσαι με το ένα μάτι ανοιχτό! Να έχει έγνοιες! Και όταν τα κάνεις όλα αυτά, να δεις πόσο εύκολο θα γίνει το έργο σου αυτή την περίοδο. Γιατί, εκτός από τα ανοίγματα που πρέπει να ψάξεις πολύ για να τα βρεις, και να βρεις φως στο τούνελ, υπάρχουν και ανοίγματα τα οποία σε βρίσκουν από μόνα τους. Μην παραξενεύεσαι…

 • ΙΧΘΥΕΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Μην τα κρατάς όλα για σένα. Μην είσαι τόσο εσωστρεφής. Και κυρίως, μην νομίζεις πως είσαι μόνη/ος σου. Με το επικοινωνείς με περισσότερο κόσμο τις σκέψεις και τα «θέλω» σου, θα σε κάνει να δεις πως οι άλλοι δεν σε βλέπουν τόσο κακόμοιρη/ο όσο νομίζεις εσύ ότι φαίνεσαι. Κι αυτή η διαπίστωση να δεις ότι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Σταμάτα να ανησυχείς, τίποτα δεν παθαίνεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Με τις προτεραιότητες που βάζεις, με τις σωστές προτεραιότητες πιο συγκεκριμένα, η επιτυχία αλλά και η θετική προοπτική είναι εξασφαλισμένες για το μέλλον. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα η στάση σου αυτή θα έχει εξαιρετικά αποτελέσματα! Είσαι «τσιακκούι»!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Σπας τις αλυσίδες της σκλαβιάς και κατακτάς τα κάστρα. Ναι μεν γνωρίζεις καλά ότι η ανεξαρτησία είναι δώρο που θέλει αγώνα και μάχη για να κατακτηθεί, όταν όμως το πετύχεις βρίσκεσαι προ εκπλήξεως αφού αλλιώς φανταζόσουν πως θα ήταν ο αέρας της ελευθερίας. Δεν φαντάστηκες ότι θα έπαιρνες θέση απέναντι σε όλους και όλα. Ότι έχει το τίμημά του. Ε και;

 • ΙΧΘΥΕΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Κάνε αυτό, κάνε το άλλο, σκέψου έτσι, νοιώσε με αυτό τον τρόπο, πήγαινε εκεί, πιάσε αυτά… Αυτός ο σχεδόν ψυχαναγκασμός μερικές φορές σε υποχρεώνει να αλλάξεις εκείνο το κομμάτι του χαρακτήρα σου που δεν σε αφήνει να επικοινωνείς όπως θα έπρεπε να το κάνεις. Τι να κάνεις; Απλό. Πες τα πράγματα με το όνομά τους.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είναι ότι η επικαιρότητα τρέχει και δεν την προλαβαίνουμε. Δεν είναι ότι οι ρυθμοί πλέον είναι γοργοί όσο ποτέ άλλοτε. Είναι που εσύ ήσουν σε «λήθαργο» τόσο καιρό. Τώρα, ξυπνάς ξαφνικά και κινείσαι βιαστικά με στόχο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα άφησες πίσω και να επανακτήσεις τον χρόνο που έχασες. Κάν’ το, απλώς απόφυγε τις υπερβολές.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είναι ότι η επικαιρότητα τρέχει και δεν την προλαβαίνουμε. Δεν είναι ότι οι ρυθμοί πλέον είναι γοργοί όσο ποτέ άλλοτε. Είναι που εσύ ήσουν σε «λήθαργο» τόσο καιρό. Τώρα, ξυπνάς ξαφνικά και κινείσαι βιαστικά με στόχο να προλάβεις να κάνεις όλα όσα άφησες πίσω και να επανακτήσεις τον χρόνο που έχασες. Κάν’ το, απλώς απόφυγε τις υπερβολές.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Το ότι νοιώθεις μια υπέρμετρη ενέργεια και ένα ρεύμα να διαπερνά το κορμί σου συνεχώς, δεν σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να είσαι στο ρεύμα ολημερίς κι ολονυχτίς. Τράβα με κι ας κλαίω ένα πράγμα. Κάνε «ομμμμ», ανάπνευσε βαθιά, σβήσε το μυαλό σου και… «πνάσε νάκκον». Άντε να χαλαρώνουμε σιγά-σιγά. Σαν πολύ θάρρος πήραμε εδώ μέσα; Πάντα ήθελα να το πω αυτό!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Είσαι η χαρά της ζωής και η ζωή της χαράς, αυτή τη βδομάδα. Γελάς, χαμογελάς, σκέφτεσαι πως το ποτήρι είναι γεμάτο και πως όλα έχουν χρώμα άσπρο. Τα chakras σου είναι ερμητικά ανοικτά και η διάθεσή σου για προσφορά πιο διάχυτη από ποτέ. Περνάς καλά και αυτό περνάει και στους άλλους. Κλισέ, αλλά όντως ισχύει.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Δεν είναι όλα για όλους. Εσύ, για να μην μπουρδουκλώνεσαι, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τις πόρτες σε πράγματα που δεν σου κάνουν καθόλου και να εστιάσεις σε εμπειρίες ιδανικές για σένα, με μόνο σκοπό την ανέλιξη/εξέλιξή σου. Μείνε στη γυάλα σου και στα ήσυχα νερά σου. Απέφυγε φουρτουνιασμένα νερά.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  31/10 - 06/11/2016

  Πως είναι η γνωστή ρεκλάμα που σε καλείς να μπεις «σε ένα κόσμο μαγικό»; Αυτός ο κόσμος είναι που ανοίγεται μπροστά σου τούτο το διάστημα και ο οποίος αποτελεί ένα σύμπαν που θα σου χαρίσει την ποιότητα και την αναβάθμιση που χρειάζεσαι. Είσαι πολύ κοντά, λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Ένα ψαράκι σε βαθύ ωκεανό να κάνει τα ωραία του! Πόση κολοφαρδία πχια;

 • ΙΧΘΥΕΣ

  24-29/10/2016

  Γίνε καλός/ή για χάρη του καλού. Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο… Και άλλα πολλά τέτοια, ωραία και φιλοσοφημένα. Αν μείνεις σταθερός/ή σε αυτό που ξεκίνησες, να δίνεις δηλαδή προτεραιότητα σε ό,τι δημιουργεί αγάπη και εμπιστοσύνη, σε αυτό που κάνεις, η ωφέλεια σίγουρα θα έρθει. Αφού το ξέρεις κι εσύ! Τι να λέμε τώρα…

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιχθύες