ΙΧΘΥΕΣ

 • ΙΧΘΥΕΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Τέρμα πια τα δάκρυα! Αλλάξτε σαμπουάν για να το πετύχετε και επίσης ξεκινήστε να βλέπετε διαφορετικά τους γύρω σας και τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν, χωρίς υπερβολική ευαισθησία, χωρίς λύπη, χωρίς θυματοποίηση και χωρίς μοιρολατρία. Ούτε πανικός, ούτε άγχος, ούτε φόβος για το αύριο. No more tears, no fear!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αποφάσισες επιτέλους να φύγεις από τη θέση του θύματος και αυτό είναι προς τιμή σου. Καλά, δηλαδή, και δεν έχεις κουραστεί τόσο καιρό... Πάντως, να ξέρεις, το timing σου είναι εξαιρετικό, αφού η καλή εικόνα που έχεις προς τον κόσμο θα σε βοηθήσει να πάρεις εκ νέου τη ζωή σου στα χέρια σου πολύ πιο εύκολα απ’ ότι φαντάζεσαι. Άντε να βγαίνουμε ξανά στις αγορές! Άντε κάνε μου επιτέλους τη… χάρη!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Να ‘το πετιέται! Κάτι καλό πάει να γίνει. Το νοιώθεις, το διαισθάνεσαι, το μυρίζεις, το ακούς να έρχεται. Ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Γεμάτος αισιοδοξία, «φοράς» μετά από καιρό τον καλύτερο εαυτό σου και βγαίνεις έξω στη φύση να τη χαρείς. Να τινάξεις την ανθισμένη αμυγδαλιά και να φωνάξεις «Στάσου, μύγδαλα». Πιο κούκου δε γίνεται…

 • Ιχθύες

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Η ζωή είναι για σένα. Οδοστρωτήρας, χωρίς υπερβολή, που ό,τι βρίσκεις μπροστά σου το ισοπεδώνεις προς ίδιον όφελος. Αυτό δεν ήθελες; Γιατί καλές οι ευαισθησίες και οι συγκινήσεις, αλλά όταν στη ζυγαριά μπαίνουν η εξέλιξη και η πρόοδός σου τίποτα δεν σε σταματά. Έτσι νιώθεις και έτσι κάνεις αυτή την εβδομάδα και σου βγαίνει ταμάμ. Χρειάζεται όμως ψυχραιμία και αυτοέλεγχο (και δεν τα έχεις εύκολα), αν δεν θέλεις να χύσεις τον κουβά με το γάλα. Ήρθε η ώρα για ταξιδάκι! 

 • ΙΧΘΥΕΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Κάθε βδομάδα «τσοντάρεις» στα αλλεπάλληλα τζακ ποτ ένα αξιοσέβαστο ποσό, αλλά παρόλα αυτά ποτέ δεν πιάνεις την καλή κερδίζοντας στο Joker. Ωστόσο, αυτό το διάστημα έχεις όσο ποτέ άλλοτε την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και μόνη/ος σου, ποντάροντας στις δυνάμεις σου. Όχι, για να προχωρήσεις δε χρειάζεσαι ούτε τα λεφτά των άλλων ούτε επίσης και την αποδοχή τους. Αξίζεις πολλά ρε φίλε!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Όχι αγάπη μου, δεν είναι μόνο το σύμπαν που συνωμοτεί για να πετυχαίνεις πάντα αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Δεν τα ‘πανε καλά στον Πάουλο. Είναι κι άλλα πράγματα, πολλά πράγματα, που συνωμοτούν εναντίον σου για να καθυστερείς, κάνοντάς σου τάκλιν και βάζοντάς σου τρικλοποδιές, κρατώντας σε τελικά πίσω. Δαίμονες, κακές ενέργειες, βουντού, μαγείες και άλλα τέτοια περίεργα. Θα τα καταφέρεις, αλλά με delay.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Άλλο είναι να κουράζεσαι και να παραδίδεσαι αμαχητί, άλλο να αδιαφορείς και να είναι ξεκάθαρο ότι δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερά σου και άλλο να κάνεις τον Κινέζο, να το παίζεις διπλωματικά και να μπαίνεις εκεί που θέλεις με τον Δούρειο Ίππο. Επειδή είναι πανεύκολο να μπερδευτούν όλα όσα προαναφέρθηκαν, ακόμα και από σένα τον ίδιο, καλύτερα είναι να δεις πρώτα τι θέλεις και έπειτα να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη. Τι λες, το ‘χεις;

 • ΙΧΘΥΕΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Κάνε αυτό, κάνε το άλλο, σκέψου έτσι, νοιώσε με αυτό τον τρόπο, πήγαινε εκεί, πιάσε αυτά… Αυτός ο σχεδόν ψυχαναγκασμός μερικές φορές σε υποχρεώνει να αλλάξεις εκείνο το κομμάτι του χαρακτήρα σου που δεν σε αφήνει να επικοινωνείς όπως θα έπρεπε να το κάνεις. Τι να κάνεις; Απλό. Πες τα πράγματα με το όνομά τους.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Όπως το καλοκαίρι προσέχεις από τις τσούχτρες, τον χειμώνα να προσέχεις από τα άτομα με αρνητική διάθεση που σου επιρρίπτουν συνεχώς ευθύνες και σε γεμίζουν ασύστολα ενοχές. Ξεχώρισέ τους, δώσ’ τους μιαν ή περισσότερες σφαλιάρες, ρίξ’ τους ένα δολοφονικό βλέμμα και πάμε γι’ άλλα. Άτε τζι αρκήσαμεν!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Μην είσαι τόσο γενικός κι αόριστος. Μην είσαι λίγο απ’ όλα και ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε. Γίνε πιο συγκεκριμένος στο σχέδιο και στον στόχο σου κι επιτυχία θα είναι δεδομένη. Προσπάθησε να στοχεύσεις κέντρο και κάνε φόκους σε αυτό. Μην γελιέσαι και μην μπαίνεις facebook κάθε 10 δευτερόλεπτα. Σαντανώννεσαι και δεν είναι για καλό!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Το να βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά είναι πράξη ανάλογη με το να βγάζεις τα σκουπίδια τρεις μέρες πριν. Σε τίποτε δεν εξυπηρετεί η πράξη σου αυτή, ενώ άσε που μπορεί να βρεθείς και εκτεθειμένος. Στη μια περίπτωση, εκτίθεσαι στις κακές γλώσσες, ενώ στη δεύτερη στα πεινασμένα γατάκια. Οπότε, βάλε ένα post-it στο ψυγείο για να θυμάσαι κάθε πόσο έρχονται τα σκουπιδιάρικα. Και μην αντιδράς τόσο παρορμητικά!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Κάθε φθινόπωρο, όλα τριγύρω αλλάζουν. Τα χρώματα, οι μυρωδιές, τα budget των εταιρειών, οι υπάλληλοι των εταιρειών, τα προγράμματα των καναλιών, οι στολές των αξιωματικών, το τρίχωμα των σκύλων, το δέρμα της κουφής. Όλα αλλάζουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Μην κολλάς στο καλοκαίρι λοιπόν (πάει, έφυγε) και μην αδημονείς τόσο για τον χειμώνα (αργεί ακόμα). Ακολούθησε απλώς το στίγμα της περιόδου και μόνο τότε θα δεις τα καλά της. Άλλαξε κι εσύ (δέρμα).

 • ΙΧΘΥΕΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Αν προσπαθήσεις να βρεις τι είναι ιδανικό για σένα και να το ακολουθήσεις, σίγουρα μπορεί και να σου «βγει». Ο Άδωνις Γεωργιάδης, για παράδειγμα, είδε πως το «τσιριλλώ, άρα υπάρχω» είναι μια πρακτική που μπορεί να βοηθήσει. Δεν ξέρουμε, φυσικά, αν μέσα από τις φωνές έχει καταφέρει να επικοινωνήσει περισσότερο με τον εαυτό του και να βρει τα «θέλω» του, εσύ πάντως σίγουρα θα το κάνεις πολύ καλύτερα από αυτόν. Μήπως να ξεκινούσες κι εσύ να τσιριλλάς; Κάν’ το και βλέπουμε…

 • Ιχθύες

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Έχεις ακούσεις ξανά για χέρια με τρύπες; Αν όχι, ρίξε μια ματιά στα δικά σου. Εν μπορώ να καταλάβω τι εν τούτο η μανία καταναλωτισμού που σε έπιασε. Οκ, είπαμε νέος μήνας, νέα εποχή αλλά εν τζαιν ανάγκη να με αφήσεις ευρώ στην πάντα. Έρκουνται φόροι και είναι πολλοί. Ετοιμάσου για πυροτεχνήματα!

 • Ιχθύες

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Μυρίζεις έρωτα από μακριά. Μπράβο, όχι μπράβο. Είδες πως άμαν ξεκολλήσεις το μυαλό σου που τις πελλάρες, κάτι μπορείς να καταφέρεις. Αλλά δεν είναι ανάγκη να ψήσει το ψάρι του πλασμάτου στα χείλη. Είσαι αρκετά κοψονούρης για να καταλάβεις τα όρια σου τζαι να κάμεις πίσω εκεί που χρειάζεται. Stay strong και τούτη τη φορά νομίζω ότι θα τα πάεις perfect. Άφησε τις εμμονές και άλλαξε νοοτροπία. 

 • ΙΧΘΥΕΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Τώρα που επιτέλους τολμάς, τόσο σε μικρά-καθημερινά θέματα όσο και σε πιο ουσιώδη ζητήματα που αφορούν σε οικογένεια και καριέρα, σίγουρα το πρώτο βήμα που ήδη έκανες θα γίνει δεύτερο, τρίτο και εκατοστό. Σταθερά και με κανονικό τέμπο, θα κόψεις το νήμα και θα ταΐσεις μάλιστα τη σκόνη σου στον κάθε αμπάλατο και αργόσχολο που σε παρεμπόδιζε τόσο καιρό. Κι αν κάποιος τολμήσει να πει κάτι, εσύ κυρία! «Γατάκιααα!», πες τους και γύρνα φύγε.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Αν θες να ξαλαφρώσεις από τα βάρη και τις δυσκολίες -που στην ουσία αυτό είναι που χρειάζεσαι έστω κι αν δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις-, βάλε δυο αλαξιές σε μια backpack, βρες το αντίσκηνο και το φουσκωτό στρώμα και ξεκινάμε για Πόλη Χρυσοχούς! Κάτσε για ένα μήνα, απόδειξε στον εαυτό σου αλλά και στο αίσθημά σου ότι είσαι ένας πραγματικός survivor και να ‘σαι σίγουρος ότι μετά από αυτό όλα θα κυλάνε ρολόι! Τικ τακ, τικ τακ…

 • ΙΧΘΥΕΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Μην είσαι τόσο συγκεντρωτικό άτομο πχια. Άσε να γίνει και τίποτα χωρίς να επέμβεις. Άσε και τίποτα να πέσει κάτω. Δείξε εμπιστοσύνη σε φίλους, συναδέλφους, συντρόφους και μην δημιουργείς για όλα μια θεωρία συνομωσίας ότι αν δεν έχεις εμπλοκή σε κάτι μπορεί να σου την «φέρουν» απ’ εκεί που δεν το περιμένεις. Αν πιστώσεις τους άλλους με καλή θέληση (δική σου), αυτό θα σου δώσει μια γενναία ώθηση προς τα εμπρός. Άτε να δούμε!

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιχθύες