ΙΧΘΥΕΣ

 • ΙΧΘΥΕΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Όπως το καλοκαίρι προσέχεις από τις τσούχτρες, τον χειμώνα να προσέχεις από τα άτομα με αρνητική διάθεση που σου επιρρίπτουν συνεχώς ευθύνες και σε γεμίζουν ασύστολα ενοχές. Ξεχώρισέ τους, δώσ’ τους μιαν ή περισσότερες σφαλιάρες, ρίξ’ τους ένα δολοφονικό βλέμμα και πάμε γι’ άλλα. Άτε τζι αρκήσαμεν!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Μην είσαι τόσο γενικός κι αόριστος. Μην είσαι λίγο απ’ όλα και ό,τι φάμε κι ό,τι πιούμε. Γίνε πιο συγκεκριμένος στο σχέδιο και στον στόχο σου κι επιτυχία θα είναι δεδομένη. Προσπάθησε να στοχεύσεις κέντρο και κάνε φόκους σε αυτό. Μην γελιέσαι και μην μπαίνεις facebook κάθε 10 δευτερόλεπτα. Σαντανώννεσαι και δεν είναι για καλό!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Το να βγάζεις συμπεράσματα βιαστικά είναι πράξη ανάλογη με το να βγάζεις τα σκουπίδια τρεις μέρες πριν. Σε τίποτε δεν εξυπηρετεί η πράξη σου αυτή, ενώ άσε που μπορεί να βρεθείς και εκτεθειμένος. Στη μια περίπτωση, εκτίθεσαι στις κακές γλώσσες, ενώ στη δεύτερη στα πεινασμένα γατάκια. Οπότε, βάλε ένα post-it στο ψυγείο για να θυμάσαι κάθε πόσο έρχονται τα σκουπιδιάρικα. Και μην αντιδράς τόσο παρορμητικά!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Κάθε φθινόπωρο, όλα τριγύρω αλλάζουν. Τα χρώματα, οι μυρωδιές, τα budget των εταιρειών, οι υπάλληλοι των εταιρειών, τα προγράμματα των καναλιών, οι στολές των αξιωματικών, το τρίχωμα των σκύλων, το δέρμα της κουφής. Όλα αλλάζουν, κυριολεκτικά και μεταφορικά! Μην κολλάς στο καλοκαίρι λοιπόν (πάει, έφυγε) και μην αδημονείς τόσο για τον χειμώνα (αργεί ακόμα). Ακολούθησε απλώς το στίγμα της περιόδου και μόνο τότε θα δεις τα καλά της. Άλλαξε κι εσύ (δέρμα).

 • ΙΧΘΥΕΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Αν προσπαθήσεις να βρεις τι είναι ιδανικό για σένα και να το ακολουθήσεις, σίγουρα μπορεί και να σου «βγει». Ο Άδωνις Γεωργιάδης, για παράδειγμα, είδε πως το «τσιριλλώ, άρα υπάρχω» είναι μια πρακτική που μπορεί να βοηθήσει. Δεν ξέρουμε, φυσικά, αν μέσα από τις φωνές έχει καταφέρει να επικοινωνήσει περισσότερο με τον εαυτό του και να βρει τα «θέλω» του, εσύ πάντως σίγουρα θα το κάνεις πολύ καλύτερα από αυτόν. Μήπως να ξεκινούσες κι εσύ να τσιριλλάς; Κάν’ το και βλέπουμε…

 • Ιχθύες

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Έχεις ακούσεις ξανά για χέρια με τρύπες; Αν όχι, ρίξε μια ματιά στα δικά σου. Εν μπορώ να καταλάβω τι εν τούτο η μανία καταναλωτισμού που σε έπιασε. Οκ, είπαμε νέος μήνας, νέα εποχή αλλά εν τζαιν ανάγκη να με αφήσεις ευρώ στην πάντα. Έρκουνται φόροι και είναι πολλοί. Ετοιμάσου για πυροτεχνήματα!

 • Ιχθύες

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Μυρίζεις έρωτα από μακριά. Μπράβο, όχι μπράβο. Είδες πως άμαν ξεκολλήσεις το μυαλό σου που τις πελλάρες, κάτι μπορείς να καταφέρεις. Αλλά δεν είναι ανάγκη να ψήσει το ψάρι του πλασμάτου στα χείλη. Είσαι αρκετά κοψονούρης για να καταλάβεις τα όρια σου τζαι να κάμεις πίσω εκεί που χρειάζεται. Stay strong και τούτη τη φορά νομίζω ότι θα τα πάεις perfect. Άφησε τις εμμονές και άλλαξε νοοτροπία. 

 • ΙΧΘΥΕΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Τώρα που επιτέλους τολμάς, τόσο σε μικρά-καθημερινά θέματα όσο και σε πιο ουσιώδη ζητήματα που αφορούν σε οικογένεια και καριέρα, σίγουρα το πρώτο βήμα που ήδη έκανες θα γίνει δεύτερο, τρίτο και εκατοστό. Σταθερά και με κανονικό τέμπο, θα κόψεις το νήμα και θα ταΐσεις μάλιστα τη σκόνη σου στον κάθε αμπάλατο και αργόσχολο που σε παρεμπόδιζε τόσο καιρό. Κι αν κάποιος τολμήσει να πει κάτι, εσύ κυρία! «Γατάκιααα!», πες τους και γύρνα φύγε.

 • ΙΧΘΥΕΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Αν θες να ξαλαφρώσεις από τα βάρη και τις δυσκολίες -που στην ουσία αυτό είναι που χρειάζεσαι έστω κι αν δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις-, βάλε δυο αλαξιές σε μια backpack, βρες το αντίσκηνο και το φουσκωτό στρώμα και ξεκινάμε για Πόλη Χρυσοχούς! Κάτσε για ένα μήνα, απόδειξε στον εαυτό σου αλλά και στο αίσθημά σου ότι είσαι ένας πραγματικός survivor και να ‘σαι σίγουρος ότι μετά από αυτό όλα θα κυλάνε ρολόι! Τικ τακ, τικ τακ…

 • ΙΧΘΥΕΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Μην είσαι τόσο συγκεντρωτικό άτομο πχια. Άσε να γίνει και τίποτα χωρίς να επέμβεις. Άσε και τίποτα να πέσει κάτω. Δείξε εμπιστοσύνη σε φίλους, συναδέλφους, συντρόφους και μην δημιουργείς για όλα μια θεωρία συνομωσίας ότι αν δεν έχεις εμπλοκή σε κάτι μπορεί να σου την «φέρουν» απ’ εκεί που δεν το περιμένεις. Αν πιστώσεις τους άλλους με καλή θέληση (δική σου), αυτό θα σου δώσει μια γενναία ώθηση προς τα εμπρός. Άτε να δούμε!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Αυτό το καινούργιο που ήρθε στη ζωή σου, δεν είναι κάτι απλό για να το περνάς στο ντούκου. Αν το δεις από διάφορες οπτικές, μπορεί να σε βοηθήσει να περάσεις καλά, να επικοινωνήσεις με τρόπο που δεν το έχεις κάνει ποτέ, να κάνεις upgrade τη ζωή σου (όπως κάνεις και με το κινητό σου), και τελοσπάντων, να εκφράσεις όλα όσα ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό και δεν έβρισκες με ποιο τρόπο μπορείς να το κάνεις. Μάσσιαλλά σου, εκατάφερές τα!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Πήρες το σωστό το δρόμο που λέει και το άσμα και αυτό σε εξυπηρετεί αφού μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όποια σχέδιά σου χωρίς καμιά μεγάλη προσπάθεια. Σε βάθος χρόνου, όμως, τι θα γίνει, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Όπως και να ‘χει, επειδή ενίοτε ισχύει αυτό που λένε πως, όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει, ας μην προτρέχουμε κι ας εστιάσουμε στο «τώρα» που όλα βαίνουν καλώς. Τέλεια λοιπόν!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Για να αλλάξει ο κόσμος, θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ τον εαυτό σου. Αυτό έλεγε ο Γκάντι, αυτό μας έλεγαν από παιδιά και σίγουρα… κάτι ήξεραν. Ο μόνος τρόπος να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, είναι να καταφέρεις να έρθεις με νέες και ξεχωριστές ιδέες, είτε αυτές αφορούν στην αλλαγή του κόσμου είτε αφορούν απλά στην αλλαγή ενός λάστιχου που έσκασε στο highway. Πρωτογενές υλικό και όχι copy-paste λοιπόν!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Καινούργιος δρόμος δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και νέες προοπτικές. Σε λίγο μπορεί, για παράδειγμα, να βρεθείς σε αδιέξοδο ή σε χωματόδρομο με λακκούβες, ή απέναντι σε μεγάλο γκρεμό. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις πριν τον διαβείς, είναι να ακούσεις τις ανάγκες σου και φυσικά να εμπιστευτείς περισσότερο τον εαυτό σου ότι όντως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Σε κούφανα, το ξέρω, αλλά αυτή είναι η συμβουλή μου. Take it or… take it!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Κάποιες φορές, καλό είναι τους στόχους μας να τους κρατάμε για την πάρτη μας, όχι τίποτε άλλο, αλλά αν δεν τους πετύχουμε, δεν θα εκτεθούμε σε κανέναν. Άλλοτε πάλι, καλό είναι να το συζητάμε ανοικτά, αφού αυτή η διαδικασία μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο στο να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, χωρίς να βγούμε από τον δρόμο μας. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου, επέλεξε τη δεύτερη φόρμουλα. Εδώ, η φόρμουλα 2 είναι πιο αποτελεσματική από την φόρμουλα 1. Πάτα γκάζι και θα το δεις!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Η μοναχικότητα θα σε βοηθήσει να βρεις περισσότερο τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Αυτή η εξέλιξη θα σε πείσει να τραβήξεις τις γραμμές έτσι ώστε τα όριά σου να είναι ορατά και στους άλλους. Δεν χρειάζεται λοιπόν να τους υπενθυμίζεις συνεχώς ότι δεν σου αρέσει αυτό και δεν σου αρέσει το άλλο. Πλέον ξέρουν που είναι οι κόκκινες γραμμές. Τις βλέπουν ξεκάθαρα. Κι αν τις περάσουν, ας κρίνει ο κόσμος!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ο στόχος είναι φανερός πλέον... Είναι μπροστά σου, ξεκάθαρος και μεγάλος. Μην ακούς παραγγέλματα και μην ακολουθήσεις οδηγίες. Όσο περισσότερο αμφισβητείς, τόσο πιο εύκολα θα βρεθείς μέσα στο παιχνίδι. Βάλε ωτοασπίδες, φόρεσε γυαλάκια, στόχευσε και ρίξε στο κέντρο. Ράμπο και αηδίες. Εσύ είσαι ο απόλυτος σνάιπερ! Μετά την πρώτη βολή, κανείς δεν θα έχει λόγια, αλλά ούτε και μούτρα για να σου πει οτιδήποτε. Πάρ’ τους τα… λάβαρα αδερφέ!

 • ΙΧΘΥΕΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Μην εστιάζεις στο ένα και μοναδικό αρνητικό που έρχεται σαν διαβολάκι και σε ενοχλεί συνεχώς. Κράτα την ασπίδα σου και άσε οτιδήποτε αρνητικό να κτυπά με μανία και να εξοστρακίζεται στο υπερπέραν. Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι απλά να συντονιστείς με μια καινούργια ενέργεια που ήρθε στη ζωή σου με στόχο να ανατρέψει καθετί ψεύτικο και αφεθείς στη μαγεία της θετικής αύρας που σε περιβάλλει. Απορρόφησε την ενέργεια όπως τα φυτά τον ήλιο! Και ίσως πρασινίσεις κιόλας, που ξέρεις!

Σελίδες

Εγγραφή στο Ιχθύες