ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Τα καλούπια είναι για τους χτίστες και τα ταμπού για τα τραπέζια των γιορτών. Σε καμιά περίπτωση για να προσδιορίζουν τις ταυτότητές μας. Οπότε, σπάσ’ τα όλα (εννοώντας τα ταμπού και τα καλούπια) έτσι ώστε να ατενίσεις το μέλλον με μια νέα ολοκαίνουργια ταυτότητα. Κι αν χρειαστεί, σπάσ’ τα και όλα κυριολεκτικά!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Ποιο εύκολα βγαίνει ένας τρίχρονος από το Μετρό του Λονδίνου, παρά οποιοσδήποτε συνομιλητής από το δικό σου μυαλό. Μην τα περιπλέκεις τόσο πολύ. Άσε τις πολύπλοκες σκέψεις και προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Μην είσαι σαντανωμένος. Μην είσαι σαν καλεσμένος της Πάνια.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Μη μασάς. Μάσα μόνο αν έχεις ένα ζουμερό burger, μια φασολάδα μα μαϊντανό της γιαγιάς ή ένα ωραίο μεξικάνικο πιάτο, φορώντας πάντα το σομπρέρο σου. Κατά τ’ άλλα, κλείσε το ένα αυτί, κλείσε και το άλλο, και απόλαυσε τη (κατά προτίμηση) μεξικάνικη μπύρα σου! Άνοιξε τους ορίζοντές σου και ρίξε το τοίχος πριν καν αυτό χτιστεί! Διάλυσε κάθε ταμπού.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Δεν είναι όλα τα αρνητικά για κακό. Κάποια αρνητικά είναι όντως αρνητικά, κάποια άλλα αρνητικά όμως μπορεί να είναι και για καλό. Αν σε σαντάνωσα, πάει να πει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Λοιπόν, για να τελειώνουμε, μάθε πως αυτό που δεν μπορείς να αντέξεις, είναι ίσως το κλειδί για τη νέα σου δημιουργία. Φτάνει πρώτα να το σπιάσεις!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Ίσως, λέμε ίσως, να κάνεις μια καινούργια αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να πετύχεις όμως το ζητούμενο, απαραίτητες είναι αυτές οι δημόσιες σχέσεις. Αν το έχεις όπως το έχει ο μέσος Κύπριος celebrity, ο οποίος καταφέρνει κάθε βδομάδα να έχει έστω μια φωτογραφία στα περιοδικά της Κυριακής, καλώς. Αν όχι, αρκέσου απλά στις selfie αναρτήσεις στο Facebook. Μήπως εκεί θα πρέπει να ψαχτείς επαγγελματικά, εννοώντας τα social media; Είσαι που είσαι influencer

 • Καρκίνος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Πάρε βαθιές ανάσες και βγες από το ενυδρείο σου. Τόλμησέ το αν θες να ζήσεις σαν ψάρι έξω από το νερό. Βγες από το comfort zone σου και γράψ’ τους όλους στα παλιά σου τα κοράλλια. Προσοχή, όμως! Προσπάθησε να μην έχεις τεράστιες προσδοκίες. Καλές οι αλλαγές και η τόλμη, τα αππώματα από την άλλη πρέπει να γίνονται με μέτρο. Μην «σιασιάρεις» και μην «σουρουντίζεσαι».

 • Καρκίνος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Ουφ! Πάλε έκαμες τη ζωή σου τουρλού τουρλού και δεν βγαίνεις που μέσα. Ξέρουμεν το ότι λειτουργείς πάντα και πρώτα με το συναίσθημα, αλλά δεν κουράστηκες να προσπαθείς να πετύχεις το ακατόρθωτο; Απόλαυσε όσα έχεις τζαι μεν τρώεσαι συνέχεια με τα πανάκριβα ρούχα σου. Κάνε οικονομία.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Εντάξει, είπαμε πως κάποιες φορές είναι καλύτερο να βαδίζεις με τη διαίσθηση και όχι τόσο με τη λογική, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει τσας, δεν νομίζεις; Δεν είσαι δα και κανένας πεφωτισμένος. Κάτσε τη μάππα χαμαί και βάλ’ το μυαλουδάκι σου να δουλέψει πριν αδρανοποιηθεί εντελώς, αφού μετά κανένα yoga και κανένα matcha tea δεν θα μπορέσει να ξεκλειδώσει τα chakra σου. Παγίδα είναι!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Έχεις κριτήριο, έχεις ένστικτο, έχεις και το σεξαπίλ που σε βοηθάει να αναγνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου και να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα. Κτύπα το σφυρί όπως ο Νίκαρος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και πάρ’ τους τα σώβρακα! Α και επειδή μιλήσαμε για σεξαπίλ, κάνε αυτό που έβαλες στο μυαλό σου και σίγουρα θα τσιμπήσει το λαβράκι! Έρωτας είναι θαρρώ…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Αυτή τη βδομάδα που όλα κολλάνε, από το συνάδελφό σου που έχει κολλήσει με μια ατάκα που του είπε ο «μάστρος» και σας έχει φάει στη γλώσσα, μέχρι τα μπλουζάκια που κολλάνε στο σώμα λόγω «λάλλαρου», εσύ βρίσκεις τις άκρες σου, ο εγκέφαλός σου… ξεκολλάει και βρίσκεις επιτέλους τον τρόπο να κάνεις τα πράγματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από τη ρουτίνα. Κόλλα το!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Καινούργια αρχή, συνήθως κάνουμε μετά από μια καταδικασμένη σχέση, την πρωτοχρονιά, τον Σεπτέμβριο, ενίοτε και «από Δευτέρα» που λέει και μεγάλος τροβαδούρος του εγχώριου τσιφτετελοπόπ. Εσύ, άγνωστο γιατί, αποφασίζεις μες το κατακαλόκαιρο να την δεις «ζίζιρος» και επίσης πας να κάνεις καινούργια αρχή. Αυτό, πάντως, σου δημιουργεί μια διαφορετική αίσθηση της αλήθειας και της πραγματικότητας και σε κάνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Ένα, δύο, τρία, πάμε: ΖΖΖΖΖΖΖ.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Το να βρεθείς σε θέση ισχύος και να πρέπει να διαχειριστείς πρόσωπα, καταστάσεις, συμπεριφορές και άλλες δυσκολίες, καταφέρνοντας να το κάνεις με μαγκιά και μαεστρία, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Η μόδα του «εγώ διατάζω κι εσείς εκτελείτε» πέρασε μαζί με τη μόδα των παντελονιών καμπάνα και της λακ στα μαλλιά. Δύσκολο να το πετύχεις, εύκολο να γίνουν υπερβολές. Και δεν εννοώ το μαλλί…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Ο υπέρμετρος αυθορμητισμός σου τις περισσότερες φορές σε βάζει σε μπελάδες. Δημιουργεί «νεκατωσιές», ξεσηκώνει κόσμο που δεν σου φταίει σε τίποτα, ταράζει καταστάσεις που θεωρητικά είναι ζεν. Όχι πάντα όμως, αφού στην προκειμένη περίπτωση θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά κομμάτια από τη ζωή σου. Μην το δέσεις σε ψηλό μαντήλι όμως και πας να «πουκουππήσεις» τα πάντα. Όλα με μέτρο!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Αυτή η επιστολή παραίτησης που έχεις πάντα έτοιμη στο τσεπάκι σου, και η διαδικασία στην οποία μπήκες για να την γράψεις, πέρα από ψυχοφθόρα, ήταν τελικά και λυτρωτική. Μπορεί ακόμα να μην την έχεις τρίψει στα μούτρα κανενός, πλην όμως σε έκανε να δεις γραμμένα κάτω πολλά και διάφορα πράγματα και αυτό σε βοήθησε να απαλλαγείς από βαριά φορτία και να κάνεις τομές. Κι όταν λέω τομές, με γεωτρύπανο και βάλε!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το μόττο αυτό που μάθαμε στην πρώτη τάξη του δημοτικού, είναι ότι πιο ουσιαστικό μπορείς να θυμάσαι και να εφαρμόζεις ακόμα και στα ύστερά σου. Με τον σωστό τρόπο (σου) είναι που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και τα πιο δύσκολα αγωνίσματα. Με τον τρόπο σου είναι που θα βρεις φαΐ, θα λάβεις μηνύματα αγάπης και θα γλυτώσεις το ταξίδι της επιστροφής. Βάλε το σταυρό σου και ευχαρίστησε τον Άγιο για τη φιλοξενία. Δομίνικο τον λένε!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Οι λέξεις καινούργιο και διαφορετικό είναι οι δύο λέξεις-κλειδί που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Ίσως ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ένα καινούργιο ρολόι, ακόμα και ένα καινούργιο πρόγραμμα κινητής να είναι το κλειδί, ενώ σε σχέση με το διαφορετικό, καλό είναι -όχι να πας σε διαφορετικό σπίτι αλλά- να δοκιμάσεις έστω ένα διαφορετικό χτένισμα. Ή ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά. Μωβ ή πράσινο θα ‘λεγα!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Ας κάνουμε απόψε μια αρχή που λέει και η αοιδός. Κι ας βρούμε με αυτό τον τρόπο ευκολότερα τις λύσεις που θα μας οδηγήσουν έξω από τα προσωπικά αδιέξοδα. Εσύ, δηλαδή, να το κάνεις, γιατί εμείς (των υπόλοιπων ζωδίων) μια χαρά την έχουμε. Άντε, κάνε το σταυρό σου και ξεκίνα. Μην χάνεις χρόνο, βάλε μπρος! Τώρα είναι η ώρα.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Σταμάτα να απομακρύνεις τη χαρά από τη ζωή σου απλά και μόνο επειδή οι καταστάσεις δεν είναι όπως θα ήθελες. Σταμάτα να αυτοτιμωρείσαι όπως είπε κάποτε και η Θεοδωρίδου. Μην στερηθείς το ζουμερό burger που έβαλες στο μάτι. Μην τσιγκουνευτείς να παραγγείλεις το μεγάλο pint μπύρας. Μην πας σινεμά χωρίς ποπκόρν. Κάνε ότι γουστάρεις, κάνε ότι θα σου προσφέρει χαρά. Μόνο εσύ ξέρεις τι μπορεί είναι αυτό. Άσ’ το μέτρο… για τον οικοδόμο.

Σελίδες

Εγγραφή στο Καρκίνος