ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Ο υπέρμετρος αυθορμητισμός σου τις περισσότερες φορές σε βάζει σε μπελάδες. Δημιουργεί «νεκατωσιές», ξεσηκώνει κόσμο που δεν σου φταίει σε τίποτα, ταράζει καταστάσεις που θεωρητικά είναι ζεν. Όχι πάντα όμως, αφού στην προκειμένη περίπτωση θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά κομμάτια από τη ζωή σου. Μην το δέσεις σε ψηλό μαντήλι όμως και πας να «πουκουππήσεις» τα πάντα. Όλα με μέτρο!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Αυτή η επιστολή παραίτησης που έχεις πάντα έτοιμη στο τσεπάκι σου, και η διαδικασία στην οποία μπήκες για να την γράψεις, πέρα από ψυχοφθόρα, ήταν τελικά και λυτρωτική. Μπορεί ακόμα να μην την έχεις τρίψει στα μούτρα κανενός, πλην όμως σε έκανε να δεις γραμμένα κάτω πολλά και διάφορα πράγματα και αυτό σε βοήθησε να απαλλαγείς από βαριά φορτία και να κάνεις τομές. Κι όταν λέω τομές, με γεωτρύπανο και βάλε!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Το μόττο αυτό που μάθαμε στην πρώτη τάξη του δημοτικού, είναι ότι πιο ουσιαστικό μπορείς να θυμάσαι και να εφαρμόζεις ακόμα και στα ύστερά σου. Με τον σωστό τρόπο (σου) είναι που θα κερδίσεις τις εντυπώσεις αλλά και τα πιο δύσκολα αγωνίσματα. Με τον τρόπο σου είναι που θα βρεις φαΐ, θα λάβεις μηνύματα αγάπης και θα γλυτώσεις το ταξίδι της επιστροφής. Βάλε το σταυρό σου και ευχαρίστησε τον Άγιο για τη φιλοξενία. Δομίνικο τον λένε!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Οι λέξεις καινούργιο και διαφορετικό είναι οι δύο λέξεις-κλειδί που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Ίσως ένα καινούργιο αυτοκίνητο, ένα καινούργιο ρολόι, ακόμα και ένα καινούργιο πρόγραμμα κινητής να είναι το κλειδί, ενώ σε σχέση με το διαφορετικό, καλό είναι -όχι να πας σε διαφορετικό σπίτι αλλά- να δοκιμάσεις έστω ένα διαφορετικό χτένισμα. Ή ένα διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά. Μωβ ή πράσινο θα ‘λεγα!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Ας κάνουμε απόψε μια αρχή που λέει και η αοιδός. Κι ας βρούμε με αυτό τον τρόπο ευκολότερα τις λύσεις που θα μας οδηγήσουν έξω από τα προσωπικά αδιέξοδα. Εσύ, δηλαδή, να το κάνεις, γιατί εμείς (των υπόλοιπων ζωδίων) μια χαρά την έχουμε. Άντε, κάνε το σταυρό σου και ξεκίνα. Μην χάνεις χρόνο, βάλε μπρος! Τώρα είναι η ώρα.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Σταμάτα να απομακρύνεις τη χαρά από τη ζωή σου απλά και μόνο επειδή οι καταστάσεις δεν είναι όπως θα ήθελες. Σταμάτα να αυτοτιμωρείσαι όπως είπε κάποτε και η Θεοδωρίδου. Μην στερηθείς το ζουμερό burger που έβαλες στο μάτι. Μην τσιγκουνευτείς να παραγγείλεις το μεγάλο pint μπύρας. Μην πας σινεμά χωρίς ποπκόρν. Κάνε ότι γουστάρεις, κάνε ότι θα σου προσφέρει χαρά. Μόνο εσύ ξέρεις τι μπορεί είναι αυτό. Άσ’ το μέτρο… για τον οικοδόμο.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Αν πάψεις να κολλάς σε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, θα δεις πόσο πιο ωραία θα είναι όλα όσα ζεις. Θα δεις πόσο πιο τριαλαλά τριαλαλό θα είναι η ζωή σου! Γιατί το κάνεις δηλαδή; Γιατί κολλάς και δεν ξεκολλάς ούτε με βεντούζες ούτε με σφαίρες; Γιατί πέφτεις μόνος σου στον βούρκο και στα λασπόνερα. Εκτός κι αν είσαι η Peppa Pig…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Παρόλο που δεν εξαρτώνται και τα πάντα από σένα, εντούτοις λίγο να κουνήσεις το μικρό σου δακτυλάκι σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα από το να κάθεσαι αποχαυνωμένη/ος στον καναπέ. Με επιμονή και ανοικτές κεραίες τα καλύτερα θα έρθουν, θα το δεις! Ντύσου πρόχειρα…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Μικρός, φοβόσουνα τους δράκους. Όλοι τους φοβόμασταν. Μεγαλώνοντας, οι δράκοι αυτοί άλλαξαν όνομα, αφού πλέον τους λέμε αλλαγές. Οι περισσότεροι φοβόμαστε τις αλλαγές, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι αναγκαίες, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι για το καλό μας. Είτε έχεις τους τρόπους να τις διαχειριστείς είτε όχι, αυτές θα έρθουν. Καλωσόρισέ τες και ούσσου!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Μικρός, φοβόσουνα τους δράκους. Όλοι τους φοβόμασταν. Μεγαλώνοντας, οι δράκοι αυτοί άλλαξαν όνομα, αφού πλέον τους λέμε αλλαγές. Οι περισσότεροι φοβόμαστε τις αλλαγές, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι αναγκαίες, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι για το καλό μας. Είτε έχεις τους τρόπους να τις διαχειριστείς είτε όχι, αυτές θα έρθουν. Καλωσόρισέ τες και ούσσου!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Σταμάτα να νοιάζεσαι τι θα πουν οι άλλοι για σένα. Πες ένα ασταδιάλα και κλείσε τα αυτιά στις Σειρήνες. Όσο περισσότερο φοβάσαι ότι θα πουν οι άλλοι κάτι για σένα, τόσο πιο πολύ μπορεί θα χάνεις τον εαυτό σου. Κι άμα τον χάσεις, τρέχα γύρευε μετά. Ποιο εύκολο είναι να βρει ο Ιντιάνα Τζόουνς το χαμένο δισκοπότηρο παρά εσύ τον εαυτό σου. Κυνήγι χαμένου θησαυρού και βάλε.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Βλέπεις και κάνεις. Αν δηλαδή θέλεις να φτάσεις ψηλά, τότε θα φροντίσεις να κτίσεις τείχη γύρω σου (ή μέσα σου θα έλεγα καλύτερα) έτσι ώστε να μη σε χαλάει τίποτα αρνητικό από το εξωτερικό περιβάλλον. Δυνάμωσε τις αντιστάσεις σου και πράξε αναλόγως. Αναβάθμιση τώρα!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Καλές οι περιπέτειες, οι νέοι δρόμοι, οι νέοι ορίζοντες, οι νέες εμπειρίες γενικότερα. Πόσο έτοιμη/ος είσαι όμως να αντέξεις τις αλλαγές και τις ανατροπές που μπορεί σίγουρα θα προκύψουν μέχρι το τέρμα της διαδρομής; Αν το έχεις σκεφτεί αυτό κι αν πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, go for it που λέει και η γιαγιά μου. Μαζί σου!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Ωραίο το παιχνίδι όταν είναι full επιθετικό, αναπτύσσοντας όμως προσωπικές άμυνες και βγάζοντας τις φιλοδοξίες σου προς τα έξω, θα βρεις τελικά ένα ισχυρό κίνητρο για να δράσεις. Δράση. Αυτή είναι η λέξη κλειδί. Ύψωσε το κοντάρι σου και μπες στη μάχη. Μην με παρεξηγείς για λέξεις όπως το κοντάρι και η μάχη. Εμείς καταλαβαινόμαστε.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Εντάξει, συμφωνούμε ότι οι λύσεις τις πλείστες φορές έρχονται από άνωθεν, ή και κάποιες φορές από τα επουράνια, αν δεν βάλουμε όμως ενίοτε κι εμείς το «ξερό» μας (με το μπαρδόν κιόλας), που να βαράμε κωλοτούμπες, οι λύσεις όχι μόνο δεν έρχονται αλλά τα πράγματα μπουρδουκλώνονται ακόμα περισσότερο. Άρα, τώρα ξέρεις!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Μπορεί να βρίσκεσαι στην Κύπρο που για να διορθωθεί οποιαδήποτε κατάσταση πρέπει να ισχύσει το «μην το φτιάξεις, άλλαξέ το», εντούτοις στη δική σου περίπτωση για να συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι πρέπει να κάνεις τώρα αμέσως διορθωτικές κινήσεις. Κάνε rotation, ανακάτεψε την τράπουλα, φέρε τα ίσια ανάποδα. Μόνο μην αλλάξεις προπονητή…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Την ώρα που τα πλείστα φυλλοβόλα ρίχνουν τα φύλλα τους και ετοιμάζονται για μια νέα καρποφορία εκ νέου, εσύ, λίγο καθυστερημένα, αποφασίζεις επιτέλους να βροντοφωνάξεις πως αισθάνεσαι επιτέλους ώριμος. Με τι συνεπάγεται αυτό; Ότι θες να κάνεις κινήσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας. Καλό τρύγο λοιπόν!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  No heart feelings που λένε και στο χωριό μου. Αντί λοιπόν για συναισθηματισμούς και «σιουμαλίσματα», παίξε το όσο πιο επαγγελματικά και σοβαρά γίνεται, κάνοντας την καλύτερη δυνατή διαχείρηση της εξαιρετικά δυναμικής για τα δικά σου δεδομένα κατάστασης που βιώνεις. Αλλιώς, αν είσαι «άνενοιας», σε πήρε από κάτω.

Σελίδες

Εγγραφή στο Καρκίνος