ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  18 – 25 Ιανουαρίου

  Μπορεί μέχρι τώρα να θύμιζες λίγο τους Scorpions, από σήμερα όμως και για όλη την επόμενη εβδομάδα θα μοιάζεις περισσότερο με τους ACDC. Έμπαινε δυναμικά και σάρωσέ τα όλα όπως έκανε και η Ευρυδίκη, όχι η τραγουδίστρια φυσικά, αλλά το βαρομετρικό χαμηλό που μας πήρε και μας σήκωσε. Εσύ δεν είσαι για μπουνάτσες, είσαι για τσουνάμια. Βάλε σωσίβιο.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  11 – 18 Ιανουαρίου

  Οι αλλαγές είναι σαν το τσιρότο, όταν προσπαθήσεις να το βγάλεις, το κάνεις σιγά σιγά, πονάς λίγο, σταματάς, και μετά το τραβάς με δύναμη και ξαλαφρώνεις. Όσο και να θες να αποφύγεις το τσιρότο, αν κοπείς, θα το βάλεις, έτσι και τις αλλαγές είναι απαραίτητο να τις κάνεις κάποιες φορές εάν δεν θέλεις να πεθάνεις από αιμορραγία. Στην αρχή θα πονέσει, αλλά λίγο μετά όλα θα είναι σαν πρώτα. Ξεκουνήσου επιτέλους.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  5-11 Ιανουαρίου 2019

  Τον καιρό που οι άλλοι έκαναν πολιτισμό, εσύ ανέβαινες στα δέντρα και έτρωγες κλαδιά. Μην χαμογελάς πονηρά, δεν το είπα ανάποδα. Μια χαρά (ολόσωστα) το είπα. Αν δεν κάνεις κάτι να βελτιώσεις τα skills σου στη δουλειά, σύντομα θα πρέπει να ξεκινήσεις να ψάχνεσαι. Ούτε και αυτή την φορά είσαι στη λίστα με τις αυξήσεις, ούτε και αυτή τη φορά σου ανέθεσαν ευθύνες. Τελικά, ουδείς αναντικατάστατος, εκτός από σένα.

   

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  14 – 21 Δεκεμβρίου

  Μα πώς, μάνα μου, τα εκατάφερες έτσι; Γίνεται εσύ, πλάσμα κοψονούρικο, να αφήνεις άλλους να διοικούν και να ορίζουν τη ζωή σου όπως κάνει ο Αβέρωφ του Αναστασιάδη; Ανεπίτρεπτο και μόνο που το έγραψα. Ξεκίνησε να ξεσκαρτάρεις εκείνα που σε βαραίνουν και μπες στο 2019 ξαλαφρωμένος από τοξικά βαρίδια. Μείωσε άμεσα τις σπατάλες.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  23 – 30 Νοεμβρίου

  Είσαι στο προσκήνιο και είσαι το προσκήνιο, if you know what I mean (δεν έχουμε τυχαία το lower). Αυτές τις ημέρες θυμίζεις λίγο την Ειρήνη Χαραλαμπίδου όταν βγήκε πρώτη σε ψήφους βουλευτής παγκύπρια, γελάνε μέχρι και οι λοβοί των αυτιών σου. Δώσε σημασία στα μικρά και τα ασήμαντα.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  9 – 16 Νοεμβρίου

  Ξεσκαρτάρισμα. Ναι, δηλαδή, να πετάξεις όλα εκείνα που πιάνουν χώρο στην ντουλάπα σου και δεν τα φοράς πλέον για να βάλεις καινούρια, με θετική ενέργεια και αύρα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Κάνε μια βύθιση στο παρελθόν, βρες όλα τα κακά αγκάθια που σε τσιμπούσαν τα προηγούμενα χρόνια και κόψε τα που ρίζας. Δεν είσαι φτιαγμένος από βαμβάκι.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  2 – 9 Νοεμβρίου

  Καλό είναι να πιστεύεις στη δύναμη του σύμπαντος και της σκέψης, αλλά αν δεν κουνήσεις το χεράκι σου κι εσύ, χαΐρι δεν θα δεις, το έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Σήκωσε λοιπόν τα καλλίγραμμα οπίσθιά σου από τον καναπέ και ξεκίνα να κινείς λίγο τα νήματα και να δεις που θα σου βγει στο τέλος. Τα σημάδια τα βλέπεις;

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  19 – 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

  Δεν είσαι ούτε ο Σουπερμαν, ούτε ο Μπατμαν, ούτε κάποιος άλλος υπερήρωας για να πιστεύεις ότι μπορείς να σώσεις τον κόσμο με τις δυνάμεις σου. Καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βοηθήσεις, αλλά μέτρα πρώτα όλα τα κουκιά σου πριν αρχίσεις να σκορπάς δεξιά κι αριστερά ενέργεια και χρήματα σε ανθρώπους και καταστάσεις που μπορεί να μην το έχουν ανάγκη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  12 – 19 Οκτωβρίου

  Δεν ξέρω πώς την είδες αυτή την περίοδο, αλλά είσαι έτοιμος να αναβιώσεις το «Άλλαξέ το» με τον τότε Σπύρο Σούλη. Εν έχει κάτσιμο ο κώλος σου, αν μπορούσες να γκρεμίσεις ολόκληρο το σπίτι σου και να το φτιάξεις από την αρχή, θα το έκανες. Και όταν λέμε σπίτι – μου αρέσει να τα κάνω ξεκάθαρα καμιά φορά- δεν εννοώ μόνο κτίσμα. Φρόντισε να πετάξεις τα μπάζα.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  5 – 12 Οκτωβρίου

  Σαν έφηβος ετών 15, βγαίνεις, πίνεις, χορεύεις και γενικώς τα σπας και περνάς και καλά. Απόλαυσέ το μάνα μου, και άσε τους άλλους να λένε. Εσύ να είσαι ευχαριστημένος, τα προβλήματα, άλλωστε, δεν θα σταματήσουν ποτέ. Κάνε κανένα τεστ κοπώσεως καλού κακού.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  28 Σεπτεμβρίου – 5 Οκτωβρίου

  Μέχρι και η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη περιόρισε το σιθρού στις εμφανίσεις της, εσύ γιατί επιμένεις να τα φοράς ακόμη όλα διάφανα; Κρύψε και κάτι. Δεν εννοούμαι ακριβώς αυτό όταν λέμε less is more. Καλό είναι να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να τον  φροντίζεις, αλλά λίγο ακόμα και θα ανοίγεις το πρόγραμμα του Νίκου Βέρτη στην Αθήνα. Μετρίασε λίγο την κατάπληξή σου.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  21-28 Σεπτεμβρίου

  Είσαι τόσο ζεν και χαλαρός που μοιάζεις λες και έχεις πέσει σε κώμα. Πες μας και μας πώς το κάνεις να σε αντιγράψουμε. Μη βιαστείς να βγάλεις τις παντόφλες και να βάλεις το γυαλιστερό σκαρπίνι. Απόλαυσε αυτή την ηρεμία και τη χαλαρότητα που ζεις και φρόντισε να αποταμιεύσεις όσα πιο πολλά χρήματα μπορείς τώρα που το καταναλωτικό σου δαιμόνιο βρίσκεται σε καταστολή. Μην σκαλίζεις το παρελθόν.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  14-21 Σεπτεμβρίου 2018

  Η στιγμή που έπειτα από Χ χρόνια γάμου θα συνειδητοποιήσεις ότι ο γάμος σου δεν φαίνεται πια τόσο λαμπερός όσο ήταν τότε (μέσα στο το γαμήλιο άλμπουμ εννοώ), θα έρθει ότι και να κάνεις. Άσε που πολλά από όσα έκανες, θα μπορείς άνετα να τα χαρακτηρίσεις ως χωρκατιλλίκια. Μην νταουνιάζεις, δεν είναι αποκλειστικά δικό σου το πρόβλημα. Έτσι συμβαίνει με όλους (τους γάμους – δες σχετικό θέμα στη CITY). Κι άμα είσαι ακόμα ελεύθερο πουλί, απλώς have it in mind και κάνε τα κουμάντα σου. Less (χωρκατιλλίκια) is more, να το θυμάσαι!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  7-14 Σεπτεμβρίου 2018

  Αν σου έλεγαν πώς θα πας για ένα μήνα σε ερημονήσι, να ζήσεις σαν ασκητής, ποιο θα ήταν το ένα και μοναδικό πράγμα που θα επέλεγες να πάρεις μαζί σου; Μην πεις φαγητό, μην πεις κινητό, μην πεις μπίρες ή μηλίτη, και σίγουρα μην πεις την πεθερά με τη λογική ότι θα την αφήσεις εκεί φεύγοντας. Σόρι κιόλας που σου βάζω περιορισμούς, αν σε αφήσω όμως μόνη/ο σου, είσαι άξια/ος να ζητήσεις και μπάτλερ. Λιτά να ζεις, μην μεγαλοπιάνεσαι!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  6-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  Φτάνει πια με τις ριζογκοφρέτες, τα κινόα, τα φαγόπιρα και τα burgers με παντζάρι, φασόλια και ρεβύθια. Ωραία, δε λέω, αλλά μια ζωή την έχουμε (το καλοκαίρι) ρε παιδί μου, δεν είναι κρίμα να την «σπαταλάμε» προσέχοντας τα πάντα (και τα κοάλα μη σου πω). Δεν είναι κρίμα να βγαίνουμε και να μην κάνω έστω μια μικρή υπερβολούλα. Εν καλοκαίρι τα γέριμα, πιες μπύρα, φάε σιταροπούλα, παράγγειλες νάτσος, καταβρόχθισε ένα ταψί με λευκαρίτικο ταβά. Νούσιμα πάντα!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  16-22 Ιουνίου 2018

  Η τελευταία φορά που βγήκες έξω για να δεις ποδόσφαιρο ήταν όταν ο Ότο Ρεχάγκελ έτρεχε σαν μεθυσμένος τότε που ο Χαριστέας πετύχαινε το γκολ με το οποίο η Ελλάδα σήκωσε το τιμημένο. Δεν θέλω να σε σοκάρω, καθόλου όμως, αλλά πάνε 14 χρόνια από τότε. Τι τα θες τώρα τα Μουντιάλ και τα ποδόσφαιρα στη pub, όταν η γυναίκα σου στα χώνει που δεν τη βοήθησες ποτέ να αγαπήσει τη μπάλα, με αποτέλεσμα εσύ να βγαίνεις κι αυτή να αναγκάζεται κάθε βράδυ να καλεί κόσμο στο σπίτι. Δράμα η κατάστασή σου!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  30 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2018

  Θα δικαιωθείς, όσο κι αν αυτό το σενάριο σού μοιάζει εντελώς απομακρυσμένο. Μην γίνεσαι drama queen, μην κλαις και μη λυπάσαι που βραδιάζει. Στάσου στο ύψος των περιστάσεων -αυτό το 1.70 ή ξερωγώ που έχεις- και άσε την καλοτυχία να σε περικυκλώσει και την επιτυχία να σε σκεπάσει. Ναι, επιτέλους και μια άσπρη μέρα για του λόγου σου. Επιτέλους, είδες φως!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  18-24 Μαΐου 2018

  Από donation σε donation είσαι αυτό τον καιρό και από ψυσικό σε ψυσικό, χωρίς καν να ξέρεις πού πάνε τα λεφτά αλλά και αν αύριο εσύ ο ίδιος θα έχεις 5 μπακίρες να πάρεις το πρωί έναν μονοποικιλιακό cold brew Ονδούρας ρε παιδί μου. Να βοηθήσεις, δεν λέω, αλλά βοήθα και λίγο τον εαυτό σου. Άνοιξε το πρώτο και το δεύτερο κουμπί του πουκαμίσου σου και δες μέσα σου. Πιο μέσα κι από το δασύτριχο στήθος ή το βαθύ ντεκολτέ.

  Εκεί θα βρεις πολλές από τις απαντήσεις.

Σελίδες

Εγγραφή στο Καρκίνος