ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  23 – 29 Ιανουαρίου 

  Γενικά σου λείπει ο χρόνος. Δεν προλαβαίνεις όπως λένε και οι Locomondo. Είναι οι υποχρεώσεις της δουλειάς που έχουν αυξηθεί, είναι κι εκείνο το γυμναστήριο που καθημερινά το αναβάλλεις είναι και η μάνα σου που κάθε μέρα θέλει κάποια χάρη. Μην αγχώνεσαι όμως, με λίγο συντονισμό και κουβέντα όλα τα θα βρεις. Στο κάτω κάτω τόσο συναίσθημα τι το έχεις; Χρησιμοποίησε το υπέρ σου. Δώσε βάση στα οικονομικά σου.

   

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Το νοιώθεις, το διαισθάνεσαι, το μυρίζεις, το ακούς να έρχεται. Ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Να ΄το πετιέται! Κάτι καλό πάει να γίνει. Γεμάτος αισιοδοξία, συναντιέσαι μετά από καιρό με τον καλύτερο εαυτό σου και βγαίνεις έξω στη φύση να τη χαρείς. Dolce vita και La vita e bella μαζί! Ευωδιάζουν τα πάντα, ου λα λα!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Συνεχώς σφυρίζεις χαρούμενα και προσπαθείς να δεις τη φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Κι όταν λέω διαρκώς, εννοώ 24/7, σε σημείο που μπορείς εύκολα να παρεξηγηθείς. Πολλοί αναρωτιούνται τι πίνεις και δεν μας δίνεις. Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες και συνέχισε να απολαμβάνεις το κρασάκι μέσα στο πιθάρι ή έξω από αυτό. Με ή χωρίς αλκοόλ, μια χαρά είσαι!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Φρούτο δεν είσαι αλλά θα πρέπει να ωριμάσεις. Πολιτικός δεν είσαι αλλά θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Λογισμικό δεν είσαι αλλά θα πρέπει να αναβαθμιστείς. Κι αν τα κάνεις όλα αυτά, μάθε πως όλα θα αλλάξουν. Σήκωσε μανίκια, σήκωσε κεφάλι και ανάπνευσε βαθιά! Πρόσεχε μόνο μην ωριμάσει πολύ και... πέσεις!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Μπορεί να βρίσκεσαι στην Κύπρο που για να διορθωθεί οποιαδήποτε κατάσταση πρέπει να ισχύσει το «μην το φτιάξεις, άλλαξέ το», εντούτοις στη δική σου περίπτωση για να συνεχίσεις να είσαι μέσα στο παιχνίδι πρέπει να κάνεις τώρα αμέσως διορθωτικές κινήσεις. Κάνε rotation, ανακάτεψε την τράπουλα, φέρε τα ίσια ανάποδα. Προπονητή μην αλλάξεις μόνο…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Τα καλούπια είναι για τους χτίστες και τα ταμπού για τα τραπέζια των γιορτών. Σε καμιά περίπτωση για να προσδιορίζουν τις ταυτότητές μας. Οπότε, σπάσ’ τα όλα (εννοώντας τα ταμπού και τα καλούπια) έτσι ώστε να ατενίσεις το μέλλον με μια νέα ολοκαίνουργια ταυτότητα. Κι αν χρειαστεί, σπάσ’ τα και όλα κυριολεκτικά!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Ποιο εύκολα βγαίνει ένας τρίχρονος από το Μετρό του Λονδίνου, παρά οποιοσδήποτε συνομιλητής από το δικό σου μυαλό. Μην τα περιπλέκεις τόσο πολύ. Άσε τις πολύπλοκες σκέψεις και προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Μην είσαι σαντανωμένος. Μην είσαι σαν καλεσμένος της Πάνια.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Μη μασάς. Μάσα μόνο αν έχεις ένα ζουμερό burger, μια φασολάδα μα μαϊντανό της γιαγιάς ή ένα ωραίο μεξικάνικο πιάτο, φορώντας πάντα το σομπρέρο σου. Κατά τ’ άλλα, κλείσε το ένα αυτί, κλείσε και το άλλο, και απόλαυσε τη (κατά προτίμηση) μεξικάνικη μπύρα σου! Άνοιξε τους ορίζοντές σου και ρίξε το τοίχος πριν καν αυτό χτιστεί! Διάλυσε κάθε ταμπού.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Δεν είναι όλα τα αρνητικά για κακό. Κάποια αρνητικά είναι όντως αρνητικά, κάποια άλλα αρνητικά όμως μπορεί να είναι και για καλό. Αν σε σαντάνωσα, πάει να πει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Λοιπόν, για να τελειώνουμε, μάθε πως αυτό που δεν μπορείς να αντέξεις, είναι ίσως το κλειδί για τη νέα σου δημιουργία. Φτάνει πρώτα να το σπιάσεις!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Ίσως, λέμε ίσως, να κάνεις μια καινούργια αρχή σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να πετύχεις όμως το ζητούμενο, απαραίτητες είναι αυτές οι δημόσιες σχέσεις. Αν το έχεις όπως το έχει ο μέσος Κύπριος celebrity, ο οποίος καταφέρνει κάθε βδομάδα να έχει έστω μια φωτογραφία στα περιοδικά της Κυριακής, καλώς. Αν όχι, αρκέσου απλά στις selfie αναρτήσεις στο Facebook. Μήπως εκεί θα πρέπει να ψαχτείς επαγγελματικά, εννοώντας τα social media; Είσαι που είσαι influencer

 • Καρκίνος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Πάρε βαθιές ανάσες και βγες από το ενυδρείο σου. Τόλμησέ το αν θες να ζήσεις σαν ψάρι έξω από το νερό. Βγες από το comfort zone σου και γράψ’ τους όλους στα παλιά σου τα κοράλλια. Προσοχή, όμως! Προσπάθησε να μην έχεις τεράστιες προσδοκίες. Καλές οι αλλαγές και η τόλμη, τα αππώματα από την άλλη πρέπει να γίνονται με μέτρο. Μην «σιασιάρεις» και μην «σουρουντίζεσαι».

 • Καρκίνος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Ουφ! Πάλε έκαμες τη ζωή σου τουρλού τουρλού και δεν βγαίνεις που μέσα. Ξέρουμεν το ότι λειτουργείς πάντα και πρώτα με το συναίσθημα, αλλά δεν κουράστηκες να προσπαθείς να πετύχεις το ακατόρθωτο; Απόλαυσε όσα έχεις τζαι μεν τρώεσαι συνέχεια με τα πανάκριβα ρούχα σου. Κάνε οικονομία.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Εντάξει, είπαμε πως κάποιες φορές είναι καλύτερο να βαδίζεις με τη διαίσθηση και όχι τόσο με τη λογική, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει τσας, δεν νομίζεις; Δεν είσαι δα και κανένας πεφωτισμένος. Κάτσε τη μάππα χαμαί και βάλ’ το μυαλουδάκι σου να δουλέψει πριν αδρανοποιηθεί εντελώς, αφού μετά κανένα yoga και κανένα matcha tea δεν θα μπορέσει να ξεκλειδώσει τα chakra σου. Παγίδα είναι!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Έχεις κριτήριο, έχεις ένστικτο, έχεις και το σεξαπίλ που σε βοηθάει να αναγνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να ανεβάσεις ακόμα περισσότερο τις μετοχές σου και να τινάξεις τη μπάνκα στον αέρα. Κτύπα το σφυρί όπως ο Νίκαρος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και πάρ’ τους τα σώβρακα! Α και επειδή μιλήσαμε για σεξαπίλ, κάνε αυτό που έβαλες στο μυαλό σου και σίγουρα θα τσιμπήσει το λαβράκι! Έρωτας είναι θαρρώ…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Αυτή τη βδομάδα που όλα κολλάνε, από το συνάδελφό σου που έχει κολλήσει με μια ατάκα που του είπε ο «μάστρος» και σας έχει φάει στη γλώσσα, μέχρι τα μπλουζάκια που κολλάνε στο σώμα λόγω «λάλλαρου», εσύ βρίσκεις τις άκρες σου, ο εγκέφαλός σου… ξεκολλάει και βρίσκεις επιτέλους τον τρόπο να κάνεις τα πράγματα εκείνα που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από τη ρουτίνα. Κόλλα το!

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Καινούργια αρχή, συνήθως κάνουμε μετά από μια καταδικασμένη σχέση, την πρωτοχρονιά, τον Σεπτέμβριο, ενίοτε και «από Δευτέρα» που λέει και μεγάλος τροβαδούρος του εγχώριου τσιφτετελοπόπ. Εσύ, άγνωστο γιατί, αποφασίζεις μες το κατακαλόκαιρο να την δεις «ζίζιρος» και επίσης πας να κάνεις καινούργια αρχή. Αυτό, πάντως, σου δημιουργεί μια διαφορετική αίσθηση της αλήθειας και της πραγματικότητας και σε κάνει να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Ένα, δύο, τρία, πάμε: ΖΖΖΖΖΖΖ.

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Το να βρεθείς σε θέση ισχύος και να πρέπει να διαχειριστείς πρόσωπα, καταστάσεις, συμπεριφορές και άλλες δυσκολίες, καταφέρνοντας να το κάνεις με μαγκιά και μαεστρία, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Η μόδα του «εγώ διατάζω κι εσείς εκτελείτε» πέρασε μαζί με τη μόδα των παντελονιών καμπάνα και της λακ στα μαλλιά. Δύσκολο να το πετύχεις, εύκολο να γίνουν υπερβολές. Και δεν εννοώ το μαλλί…

 • ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Ο υπέρμετρος αυθορμητισμός σου τις περισσότερες φορές σε βάζει σε μπελάδες. Δημιουργεί «νεκατωσιές», ξεσηκώνει κόσμο που δεν σου φταίει σε τίποτα, ταράζει καταστάσεις που θεωρητικά είναι ζεν. Όχι πάντα όμως, αφού στην προκειμένη περίπτωση θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις πολλά κομμάτια από τη ζωή σου. Μην το δέσεις σε ψηλό μαντήλι όμως και πας να «πουκουππήσεις» τα πάντα. Όλα με μέτρο!

Σελίδες

Εγγραφή στο Καρκίνος