• ΚΡΙΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Έχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου και θα το μάθεις αυτή τη βδομάδα. Τόση δύναμη πια, ούτε ο Ορέστης Τσανγκ των Μαχητών να ήσουν. Υπερπηδάς τα εμπόδια με ευκολία, βουτάς στην πισίνα με στυλ, πετυχαίνεις τους στόχους με την πρώτη. Έχεις την ικανότητα της διάκρισης αλλά και της σοφής καθοδήγησης από ένα ανώτερο κομμάτι του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει. Αυτά είναι!

 • ΚΡΙΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Μην βλέπεις που η Πλατεία Ελευθερίας δεν τελειώνει ποτέ και που τείνει να καταντήσει όπως το γνωστό γεφύρι που το πρωί το έχτιζαν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Μην βλέπεις που οι Άρχοντες κοντεύουν να χάσουν για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία τους λόγω καθυστέρησης και άλλων τέτοιων τεχνασμάτων και τερτιπιών. Στη δική σου περίπτωση, όσο πιο πολύ μπαίνεις σε έργα υψηλών προδιαγραφών, τόσο πιο πολύ δυναμώνεις και βρίσκεις τον εαυτό σου. Είσαι για μεγάλα πράγματα… με το συμπάθιο!

 • ΚΡΙΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Μπορεί όλα να πηγαίνουν σκατά, μπορεί η ομάδα σου να τρώει γκολ συχνότερα κι απ’ τις φορές που βρίζεις κάθε βδομάδα τον Τραμπ και άλλους αλαφροΐσκιωτους, μπορεί να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, ραγισμένο και βρώμικο, αλλά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να κάνεις συνεργασίες και επαφές με άτομα που παλιά ενδεχομένως να μην μπορούσες καν να περάσεις από το ίδιο τετράγωνο που βρίσκονται αυτοί. Έτσι είν’ η ζωή…

 • ΚΡΙΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Λένε πως αν βάλεις έναν και μόνο στόχο, ο οποίος μάλιστα είναι ξεκάθαρος, είναι πολύ εύκολο να τον πετύχεις. Αυτό είναι αλήθεια. Και ισχύει για κάθε περίσταση, σε όλα τα επίπεδα. Πόσω μάλλον στο συναισθηματικό-ερωτικό κομμάτι. Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα λοιπόν αφού ειδικά αυτή το βδομάδα εστιάζεις ξεκάθαρα και «κτυπάς» αποφασιστικά. Βάρα αλύπητα.

 • ΚΡΙΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Μπορεί να μην κερδίζεις στο Joker έστω κι αν κάθε βδομάδα στα αλλεπάλληλα τζακ ποτ «τσοντάρεις» ένα αξιοσέβαστο ποσό, ωστόσο αυτό το διάστημα έχεις όσο ποτέ άλλοτε την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και μόνη/ος σου, ποντάροντας στις δυνάμεις σου. Όχι, για να προχωρήσεις δε χρειάζεσαι ούτε τα λεφτά των άλλων, ούτε επίσης και την αποδοχή τους. Πλέον νιώθεις ότι αξίζεις.

 • ΚΡΙΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Δεν χρειάζεται κόπος, συνηθίζουμε να λέμε, αλλά τρόπος. Μόνο που αυτό δεν ισχύει πάντα. Τώρα, σε αυτή την φάση της ζωής σου, χρειάζεται να κοπιάσεις -όχι να κοπιάρεις- και μάλιστα πολύ. Χρειάζεσαι ενδυνάμωση με πολλούς τρόπους, τόσο σωματικά όσο και σε πνευματικό επίπεδο, ίσως με κανένα διαλογισμό στο Κούρειο που έχει και κάτι περίεργες ενέργειες εκεί, η οποία δεν θα σε αφήσει να χαθείς στις δυσκολίες αλλά και τις αλλαγές που έρχονται. Κάτσε κάτω απ’ τη μπάρα!

 • ΚΡΙΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Άνοιξε το μπαούλο που είναι σκονισμένο στο υπόγειο και βγάλε από μέσα το μέρος εκείνο της ζωής σου που βρίσκεται σε αδράνεια. Αυτό, θα είναι για σένα πολύ λυτρωτικό αλλά και ανακουφιστικό, από πολλές απόψεις. Προσοχή στις κατσαρίδες!

 • ΚΡΙΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Δεν είναι μόνο το σύμπαν που συνωμοτεί για να πετυχαίνεις πάντα αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Όχι, δεν τα είπανε καλά στον Κοέλιο. Είναι κι άλλα πράγματα που συνωμοτούν εναντίον σου για να καθυστερείς, βάζοντάς σου τρικλοποδιές και τραβώντας σε πίσω. Δαίμονες, κακές ενέργειες και άλλα τέτοια περίεργα. Θα τα καταφέρεις, αλλά με χρονοκαθυστέρηση.

 • ΚΡΙΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Η αλήθεια δεν έρχεται πάντα από εκεί που περιμένεις. Δεν είναι γράμμα για να τη βρεις στο γραμματοκιβώτιο ή φαγητό για να τη βρεις στο κουτί με το delivery. Αναζήτησε αρχικά να βρεις τη δική σου αλήθεια και τελικά θα ταυτιστείς και με την αλήθεια του περίγυρού σου. Και τότε δεν θα σου φανεί τόσο ακατανόητη όσο πίστευες. Απλά τα πράγματα.

 • ΚΡΙΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Μην το παίζεις ξερόλα και μην προσπαθείς να ακυρώσεις και να ισοπεδώσεις πρόσωπα και καταστάσεις για να διεκδικήσεις πράγματα που δεν δικαιούσαι. Πάρα μια βαθιά ανάσα, ίσως και μια αδειούλα θα βοηθούσε, και ψάξε να αναζητήσεις την αντικειμενικότητα. Μόνο έτσι θα αποφορτιστείς από όλων των ειδών τις συμπεριφορές. Η γιόγκα επίσης βοηθάει.

 • ΚΡΙΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Με ή χωρίς μαγνήτη, με ή χωρίς μέλι, προσπάθησε να φέρεις κοντά σου άτιμα που έχετε κοινά. Που έχετε κοινό στόχο. Δείξε τους τις αγνές προθέσεις σου, στρώσε τραπέζι, άναψε κεριά αρωματικά και να ‘σαι σίγουρη/ρος πως η φιλική διάθεση και συμπεριφορά θα σε βοηθήσει. Σε όλα τα επίπεδα.

 • ΚΡΙΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Με ή χωρίς μαγνήτη, με ή χωρίς μέλι, προσπάθησε να φέρεις κοντά σου άτιμα που έχετε κοινά. Που έχετε κοινό στόχο. Δείξε τους τις αγνές προθέσεις σου, στρώσε τραπέζι, άναψε κεριά αρωματικά και να ‘σαι σίγουρη/ρος πως η φιλική διάθεση και συμπεριφορά θα σε βοηθήσει. Σε όλα τα επίπεδα.

 • ΚΡΙΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Καλό είναι να τα περιμένουμε όλα έτοιμα, δεν λέω, αν δεν κουνήσεις όμως το πωπουδάκι σου μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Σύμφωνα με τον τρόπο και τους ρυθμούς που κινείσαι θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Όλα μα όλα εξαρτώνται από τη δική σου προαίρεση. Εμπρός μαρς!

 • ΚΡΙΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Υπομονή σαν του γαϊδάρου και επιμονή σαν του παιδιού που κτυπιέται στο πάτωμα μέσα σε πολυκατάστημα για να πάρει αυτό που θέλει κι αν δεν τον πάρει δεν το κουνάει με τίποτα απ’ εκεί. Βάλε στο μπλέντερ και λίγη εσωτερική εμπιστοσύνη και σίγουρα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακούγεται τρελό, το ξέρω και είναι.

 • ΚΡΙΟΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Από πάρτι σε πάρτι είσαι αυτό το διάστημα, σαν τον Χατζηγιάννη ένα πράμα, κι από κοσμικό event σε κοσμικό event. Φλας, φωτογράφοι, πόζες, socializing, σαμπάνιες και «μιτσοκαμμιτά»… Και όλα αυτά για να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου. Καλά τα πας, πάντως.

 • ΚΡΙΟΣ

  31/10 - 06/11/2016

  Τα χαλινάρια είναι για τα άλογα και τα λουριά για τα σκυλιά. Γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να αυτοπεριορίζεσαι και να σου κόβεις τον αυθορμητισμό και τη δράση; Γιατί να ελέγχεις τόσο έντονα και τόσο συχνά κάθε σου κίνηση; Χαλάρωσε λιγάκι και άσε το κτήνος μέσα σου να ξυπνήσει και να κάνει αυτό που πρέπει. Ψιτ, είσαι για μεγάλα πράγματα!

 • KRIOS

  24-29/10/2016

  Μπορεί να θες να σκίσεις με μανία το λευκό πουκάμισο για να φανεί η μπλε φανέλα του σούπερμαν που κρύβεις από μέσα, από την άλλη όμως είναι και αυτή σου η ανάγκη για εξερεύνηση, τόσο του χώρου που σε περιβάλλει όσο και του μέσα σου. Ώρα για περισυλλογή λοιπόν και ενδοσκόπηση. Το κόκκινο βρακί (του Superman) ας περιμένει λίγο…

Σελίδες

Εγγραφή στο Κριός