• ΚΡΙΟΣ

  6-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  Δεν είναι σωστά αυτά τα πράγματα. Δεν είναι σωστό και πρέπον να μιλάς κατ’ αυτόν τον άσχημο τρόπο σε φίλους, γνωστούς, συναδέλφους και συγγενείς. Και για να γίνω πιο σαφής, θα πρέπει να ξεκινήσεις να τους μιλάς χειρότερα, αφού κάποιοι μόνο έτσι θα μπορέσουν να καταλάβουν. Με βρισιές και με σφαλιάρες. Έχουμε γεμίσει με κουζουλούς και πρέπει επιτέλους να μπει μια τελεία σε αυτό το τσίρκο. Πάρε μαστίγιο και βάρα στη ψύχρα!

 • Κριός

  16-22 Ιουνίου 2018

  Αν με δεις να κλαίω, δώσ’ μου χαρτομάντηλα. Μην περιμένεις κάτι ποιο ποιητικό, μην περιμένεις καν πως θα σου τραγουδήσω Παπαρίζου. Πες με πεζό, πες με ακούλτουρο, πες με ό,τι θες, άμα με δεις να κλαίω, πιάσε το κουτί με τα tissues και άφησ’ τα στον καναπέ, στο κρεβάτι, στο γραφείο, στο παγκάκι ή όπου αλλού βολεύει. Αντιλαμβάνεσαι ότι μιλώ παραβολικά, έτσι; Σίγουρα δεν θα δεις εμένα να κλαίω, αλλά μπορεί στη θέση μου να είναι κάποιος άλλος ή κάποια άλλα. Ισχύει το ίδιο σενάριο!

 • ΚΡΙΟΣ

  30 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2018

  Αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε μια κατάσταση δυναμικής επικοινωνίας. Τα Megabyte σου είναι ατέλειωτα και η ταχύτητές σου φωτός. Αυτή σου η δυναμική σε βοηθάει να βγεις σιγά-σιγά από το δύσκολο παρελθόν και να ατενίσεις το μέλλον με πολύ καλύτερους οιωνούς. Διακοπές και τέτοια, θα κάνεις μόνο αν καταφέρεις να σπάσεις εκείνο το γραμμάτιο που έκανες στα 10 σου, οπότε μη σπαταλάς πολύ χρόνο σε ταξιδιωτικές σελίδες. Κεφάλια μέσα και μυαλά έξω… απ’ το κουτί!

 • ΚΡΙΟΣ

  18-24 Μαΐου 2018

  Αυτή η βδομάδα σε βρίσκει απροετοίμαστο, όπως και τον τόπο μας η κάθε αναποδιά. Είτε ο μη γένοιτο πραγματοποιηθεί μια εγκληματική ενέργεια είτε απλώς κατουρήσει ο στρούθος στη Λάρνακα, πάντα τρέχουμε ύστερα που το παναΰριν να σάσουμε τα σπασμένα στη μαρτυρική Νήσο των Αγ(ρ)ίων. Καλά θα κάνεις αν θες να τη βγάλεις ανώδυνα -ή τουλάχιστον όσο πιο ανώδυνα γίνεται- να απομονωθείς για κάποιες μέρες.

  Ξεκίνα… σβήνοντας το Facebook.

 • ΚΡΙΟΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Όταν ο Ερμής και η Αφροδίτη ενώνουν δυνάμεις, τότε οι ανατροπές είναι πολλές και ασταμάτητες. Τόσες, που κανένα σφύριγμα, κανενός διαιτητή, δεν μπορούν να φέρουν! Κι αφού μιλάμε για μπουρδούκλωμα και για αλλαγές στη ζωή σου, ετοιμάσου για συμμετοχή σε δρώμενα, εκδηλώσεις, κοινωνικές συναντήσεις με καναπεδάκια, για ποτό μετά τη δουλειά, για γνωριμίες και φλερτ. Πλύσου, ξυρίσου και ανέμενε!

 • ΚΡΙΟΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Το εν βρασμώ ψυχής δεν σε εξυπηρετεί εκτός κι αν είσαι ο πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης που του διέρρηξαν το σπίτι, του έκλεψαν τα χρυσαφικά, του απήγαγαν τον κροκόδειλο που είχε ως pet και του έκαψαν την πολύτιμη συλλογή με γραμματόσημα που μάζευε τα τελευταία 20 χρόνια. Εκεί, ναι, να δράσεις εν βρασμώ ψυχής. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όμως, καλό είναι να απομονωθείς για λίγο και μετά βλέπουμε πώς να επιλύσουμε το πρόβλημα. Γίνεσαι επιθετικός και δεν είναι σωστό καθόλου!

 • ΚΡΙΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Μικρός, φοβόσουνα τους δράκους. Όλοι τους φοβόμασταν. Μεγαλώνοντας, οι δράκοι αυτοί άλλαξαν όνομα, αφού πλέον τους λέμε αλλαγές. Οι περισσότεροι φοβόμαστε τις αλλαγές, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι αναγκαίες, ακόμα κι αν ξέρουμε ότι είναι για το καλό μας. Είτε έχεις τους τρόπους να τις διαχειριστείς είτε όχι, αυτές θα έρθουν. Δέχτους τες τζαι ούσσου!

 • ΚΡΙΟΣ

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Έχεις ανάγκη από νέα πράγματα και παραστάσεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω – κυριολεκτικά- αφού ήδη έχεις ετοιμάσει ή σκοπεύεις να ετοιμάσεις ταξίδι πολύ σύντομα και δεν κρατιέσαι. Την ίδια διάθεση έχεις και για τα οικονομικά σου, αφού είσαι πολύ κοντά σε μια μεγάλη κίνηση που θα βοηθήσει το πορτοφόλι σου να πάρει τα πάνω του για τα καλά. Η σεξουαλικότητα σου ξεχειλίζει από παντού.

   

 • ΚΡΙΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Οι αλλαγές θα σε βοηθήσουν να αποκαλύψεις πράγματα που είναι σχεδόν κρυμμένα. Επιπλέον, επικεντρώνεσαι περισσότερο στα οικονομικά σου αυτή την περίοδο, και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει μια καλή «κάσια» για το εγγύς μέλλον, ενόψει και καλοκαιρινών διακοπών. Στα κρυμμένα που λέγαμε πριν, είναι και ένα διακαής πόθος για ένα ταξίδι φέτος. Ταξιδάκι, ταξιδάκι!

 • ΚΡΙΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Μην είσαι τόσο εσωστρεφής και κυρίως, μη νομίζεις πως είσαι μόνη/ος σου. Επικοινωνώντας με περισσότερο κόσμο τις σκέψεις και τα «θέλω» σου, είναι μια τακτική που θα σε κάνει να δεις πως οι άλλοι δεν σε βλέπουν τόσο κακόμοιρη/ο όσο νομίζεις εσύ ότι φαίνεσαι. Κι αυτή η διαπίστωση να δεις ότι θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Σταμάτα να μουρμουράς, τίποτα δεν παθαίνεις!

 • ΚΡΙΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Δεν χρειάζεται να λύσεις γρίφους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις το κλειδί και να το βάλεις στην κλειδαρότρυπα. Α και να το γυρίσεις αριστερόστροφα. Είναι απλά τα πράγματα, μην σαντανώνεσαι. Σε λίγο θα θέλεις manual ακόμα και για να αναπνέεις… Οι απαντήσεις στα ερωτήματά σου είναι πολύ πιο απλές απ’ ότι ίσως φαντάζεσαι. Πολύ πιο κουλές!

 • ΚΡΙΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Με ή χωρίς μαγνήτη, με ή χωρίς μέλι, προσπάθησε να φέρεις κοντά σου άτομα που έχετε κοινά. Που έχετε κοινό στόχο. Δείξε τους τις αγνές προθέσεις σου, στρώσε τραπέζι, άναψε κεριά αρωματικά και να ‘σαι σίγουρη/ρος πως η φιλική διάθεση και συμπεριφορά θα σε βοηθήσει. Σε όλα τα επίπεδα.

 • ΚΡΙΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Μην είσαι τόσο επιφανειακός ρε παιδί μου, όπως οι πορτοκαλί σημαδούρες στον Κόννο το καλοκαίρι. Κάνε μπλουμ, μάθε να εμβαθύνεις στα θέματα, να είσαι πιο διερευνητικός, πιο περίεργος, γιατί όχι και πιο κουτσομπόλης. Λίγο κους-κους δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ρώτα και -πού ξέρεις- μπορεί οι απαντήσεις να έρθουν ακόμα και για πράγματα που δεν περιμένεις, όπως με ποιον/ποια νταραβερίζεται σήμερα η/ο πρώην σου. Να είσαι του βάθους και του... βάθους.

 • ΚΡΙΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Μην αφήνεις στη μέση κάτι απλώς και μόνο επειδή σε δυσκόλεψε στην αρχή. Χιλιάδες τα παραδείγματα ότι μπορείς να πετύχεις πολλά άμα επιμένεις, έστω κι αν δεν σκαμπάζεις τίποτα. Δες τον Τσίπρα. Με αγγλικά παραλίας, πήγε σε think tank στην Αμερική, μίλησε, και μια χαρά τα κατάφερε. He took their underwear!

 • ΚΡΙΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Οι υποψήφιοι πρόεδροι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, οι υποστηρικτές τους σκίζουν τα ιμάτιά τους, οι απ’ έξω από την αυλή τους λασπολογούν μέρα-νύχτα και εσύ προσπαθείς απεγνωσμένα να μάθεις πού γίνονται τα επιμορφωτικά μαθήματα για το κτίσιμο ξερολιθιάς ή για το σμιλίν. Έλεος πιον μες τούντον τόπο χρυσή μου!

 • ΚΡΙΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μην κάνεις του κεφαλιού σου. Μην το παίζεις ξερόλας. Μην ακολουθείς κανέναν γκουρού και κανέναν ιεροκήρυκα. Μην ασπαστείς καμιά θρησκεία και μην πιστέψεις τίποτα απ’ όλα όσα θα ακούσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το συμπαντικό ρεύμα. Και μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό… Μακάρι να ‘ξερα. Πάντως, λένε ότι εκεί είναι η αλήθεια. Μόνο εκεί. Ούτε καν στις δηλώσεις Φαίδωνος.

 • ΚΡΙΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μην κάνεις του κεφαλιού σου. Μην το παίζεις ξερόλας. Μην ακολουθείς κανέναν γκουρού και κανέναν ιεροκήρυκα. Μην ασπαστείς καμιά θρησκεία και μην πιστέψεις τίποτα απ’ όλα όσα θα ακούσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το συμπαντικό ρεύμα. Και μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό… Μακάρι να ‘ξερα. Πάντως, λένε ότι εκεί είναι η αλήθεια. Μόνο εκεί. Ούτε καν στις δηλώσεις Φαίδωνος.

 • ΚΡΙΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Βρίσκεσαι πλέον στην τελική ευθεία για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές. Κάν’ το ως άλλος Λιλλήκας που (όσο δύσκολο αν ακούγεται και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) θα διεκδικήσει την προεδρία της Νήσου αφού θα περάσει, λέει, στον γύρο Β. Οπότε, κι εσύ, μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μη χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Αλλαγές τώρα, κάνοντας αρχή με το πλευρό που κοιμάσαι.

Σελίδες

Εγγραφή στο Κριός