• ΚΡΙΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Μην είσαι τόσο επιφανειακός ρε παιδί μου, όπως οι πορτοκαλί σημαδούρες στον Κόννο το καλοκαίρι. Κάνε μπλουμ, μάθε να εμβαθύνεις στα θέματα, να είσαι πιο διερευνητικός, πιο περίεργος, γιατί όχι και πιο κουτσομπόλης. Λίγο κους-κους δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ρώτα και -πού ξέρεις- μπορεί οι απαντήσεις να έρθουν ακόμα και για πράγματα που δεν περιμένεις, όπως με ποιον/ποια νταραβερίζεται σήμερα η/ο πρώην σου. Να είσαι του βάθους και του... βάθους.

 • ΚΡΙΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Μην αφήνεις στη μέση κάτι απλώς και μόνο επειδή σε δυσκόλεψε στην αρχή. Χιλιάδες τα παραδείγματα ότι μπορείς να πετύχεις πολλά άμα επιμένεις, έστω κι αν δεν σκαμπάζεις τίποτα. Δες τον Τσίπρα. Με αγγλικά παραλίας, πήγε σε think tank στην Αμερική, μίλησε, και μια χαρά τα κατάφερε. He took their underwear!

 • ΚΡΙΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Οι υποψήφιοι πρόεδροι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, οι υποστηρικτές τους σκίζουν τα ιμάτιά τους, οι απ’ έξω από την αυλή τους λασπολογούν μέρα-νύχτα και εσύ προσπαθείς απεγνωσμένα να μάθεις πού γίνονται τα επιμορφωτικά μαθήματα για το κτίσιμο ξερολιθιάς ή για το σμιλίν. Έλεος πιον μες τούντον τόπο χρυσή μου!

 • ΚΡΙΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μην κάνεις του κεφαλιού σου. Μην το παίζεις ξερόλας. Μην ακολουθείς κανέναν γκουρού και κανέναν ιεροκήρυκα. Μην ασπαστείς καμιά θρησκεία και μην πιστέψεις τίποτα απ’ όλα όσα θα ακούσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το συμπαντικό ρεύμα. Και μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό… Μακάρι να ‘ξερα. Πάντως, λένε ότι εκεί είναι η αλήθεια. Μόνο εκεί. Ούτε καν στις δηλώσεις Φαίδωνος.

 • ΚΡΙΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μην κάνεις του κεφαλιού σου. Μην το παίζεις ξερόλας. Μην ακολουθείς κανέναν γκουρού και κανέναν ιεροκήρυκα. Μην ασπαστείς καμιά θρησκεία και μην πιστέψεις τίποτα απ’ όλα όσα θα ακούσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το συμπαντικό ρεύμα. Και μη με ρωτήσεις τι είναι αυτό… Μακάρι να ‘ξερα. Πάντως, λένε ότι εκεί είναι η αλήθεια. Μόνο εκεί. Ούτε καν στις δηλώσεις Φαίδωνος.

 • ΚΡΙΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Βρίσκεσαι πλέον στην τελική ευθεία για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές. Κάν’ το ως άλλος Λιλλήκας που (όσο δύσκολο αν ακούγεται και όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) θα διεκδικήσει την προεδρία της Νήσου αφού θα περάσει, λέει, στον γύρο Β. Οπότε, κι εσύ, μην κολλάς σε λεπτομέρειες και μη χάνεις την ουσία των πραγμάτων. Αλλαγές τώρα, κάνοντας αρχή με το πλευρό που κοιμάσαι.

 • Κριός

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Έχεις βαρεθεί τη δηθενιά, έχεις βαρεθεί τους μούφες, έχεις βαρεθεί τη διπλωματία και το «άλλα μας εδείξαν και άλλα μας εμπήξαν». Έχεις ανάγκη αποκλειστικά και μόνο από ρεαλιστικές αντιδράσεις, έτσι ώστε να νοιώσεις ότι βαδίζεις σε μονοπάτια που σου δημιουργούν σιγουριά και σταθερότητα. Ρεαλιστικές αντιδράσεις από αληθινούς φίλους. Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!

 • Κριός

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Για ακόμη μια φορά νιώθεις να πνίγεσαι, να νιώθεις ότι μένεις στάσιμος να κλαίγεσαι γενικά για τα πάντα. Κανεί γιε μου, δεν βαρέθηκες; Σταμάτα να μεμψιμοιρείς και προετοιμάσου για καταστάσεις απρόβλεπτες και αιφνίδιες. Action δεν ήθελες; Ε να το! Και μια φιλική συμβουλή έτσι μεταξύ μας. Τζίνο το φτωχό το πλάσμα που έχεις δίπλα σου, στέλνει σου μηνύματα έχει καιρό. Άνοιξε τ’ αυτιά σου!

 • ΚΡΙΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Για ότι έχω κάνει, δε μετανιώνω, δε μετανιώνω! Αυτό λέει η τραγουδιάρα, αλλά σημασία δεν έχει τι λέει αυτή αλλά πώς βλέπεις εσύ μια τέτοια κατάσταση. Είναι, θεωρείς, σωστό να μη μετανιώνεις για τίποτα και να τα γράφεις όλα στα παλαιότερα των Converse σου ή μήπως καμιά φορά είναι σκύβουμε το κεφάλι και να λέμε «σόρι ρε μαν, φάνηκα αμπάλατος, σόρι». Έλα ντε…

 • ΚΡΙΟΣ

  21-30 Ιουλίου 2017

  Καμιά φορά, πέρα από την ίδια την πράξη είναι και η πρόθεση να κάνεις κάτι που αλλάζει τη ψυχολογία σου. Όπως τα παιδάκια, που απ’ τη στιγμή που θα τους πεις «άτε μωρά, μπείτε στο αυτοκίνητο και πάμε λουναπάρκ», αρχίζουν να χαριεντίζονται. Πόσω μάλλον όταν θα έρθει η ώρα να πάρουν το παγωτό στο χέρι τους! Αυτό να το θυμάσαι και να προσπαθείς να απολαμβάνεις εξίσου (με το ίδιο το λουναπάρκα) και το ταξίδι προς το λουναπάρκ. Ή όπου αλλού κι αν πας.

 • ΚΡΙΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Άκου να δεις τώρα! Για να δεις χαΐρι και να προκόψεις, θα πρέπει να μειώσεις το ποτό, το τσιγάρο και το ξενύχτι. Επίσης, το ρίσκο στις δοσοληψίες σου στη δουλειά αλλά και το άρωμά σου όταν βρίσκεσαι σε κλειστούς χώρους, αφού είναι τόσο έντονο που τρυπάει τα ρουθούνια σε όσους έχουν την ατυχία να σε περιτριγυρίζουν. Ωραίο, δεν λέω, αλλά καλά κάνεις να το χρησιμοποιείς νούσιμα και προκομμένα. Με μέτρο!

 • ΚΡΙΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Στο ψάξιμο για να βρεις εκείνο το χαμένο εδώ και καιρό αγαπημένο βιβλίο σου, του αγαπημένου σου ποιητή, για να διαβάσεις τον αγαπημένο σου στίχο, αφού διανύεις και πάλι μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση (βασικά, τα έχεις «παίξει»), ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι η βιβλιοθήκη και ξεσκόνισμα θέλει αλλά κυρίως συγύρισμα! Μάντεψε όμως κάτι… Η διαδικασία καθαρίσματος «που γωνιάς» θα αποδειχθεί λυτρωτική από μόνη της σε αυτή την περίπτωση. Κάθαρση, κυριολεκτικά!

 • ΚΡΙΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Αφού πιάνεις που πιάνεις τα vibes ρε κουμπάρε, αφού η διαίσθησή σου δουλεύει ρολόι και άρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, τότε γιατί μας βασανίζεις; Αντί να κάνεις αυτό που πρέπει, να συμβιβάζεσαι δηλαδή με ό,τι… δεν θέλεις, εσύ επιμένεις να ακολουθείς το mainstream; Γιατί; Why; Καμιά ώρα θα σε παρασύρει ο χείμαρρος και κανένα σωσίβιο δεν σε σώζει. Έγλεπε!

 • ΚΡΙΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, και κυρίως στην τρέχουσα του καλοκαιριού, οι ομάδες επενδύουν πολλά εκατομμύρια ευρώ (χιλιάδες όταν μιλάμε για Κύπρο) για να ενισχύσουν τις άμυνές τους. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις κι εσύ. Όχι να επενδύσεις ρευστό, αλλά να αναπτύξεις τις άμυνές σου έτσι ώστε να μη βρεθεί αντιμέτωπος με εκπλήξεις, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Είτε και σε σχέση… με μια (ερωτική) σχέση!

 • ΚΡΙΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά και θα ξεκινήσουν οι θάλασσες, βάση δεν θα θέλει μόνο η ομπρέλα που θα βιδώσεις στην άμμο για να είναι σταθερή αλλά κι εσύ ο ίδιος. Και ευτυχώς, το αντιλαμβάνεσαι, αφού με έξυπνες κινήσεις προσπαθείς να δημιουργήσεις τη σταθερή βάση αυτή που είναι αναγκαία για την καλή ψυχολογία σου. Με ή χωρίς ομπρέλα, το φετινό καλοκαίρι είναι για σένα!

 • ΚΡΙΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Όταν σου λένε πως πρέπει να ομορφύνεις τη ζωή σου, δεν εννοούν φυσικά τις πούδρες, τα κονσίλερ, τα αϊλάινερ και τα εξτένσιον στα μαλλιά. Και αυτά έχουν την ουσία τους, πλην όμως αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα και κύρια είναι να προσπαθήσεις να ανανεωθείς μέσα από καινούριες καταστάσεις και νέα ενδιαφέροντα. Παίξε τάβλι, μάθε να φουρνίζεις και να φτιάχνεις ψωμί, αγόρασε έναν ναργιλέ. Κάτι εξάιτινγκ τελοσπάντων!

 • ΚΡΙΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Βγαίνοντας από το Σαρβάιβορ, ο Πάνος θα πουλάει, λέει, τισέρτ και καπελάκια με αστεράκια. Κόψιμο του νου του α ο δαίμονας! Αυτό να προσπαθήσεις να κάνεις κι εσύ! Αυτός, πάντως, μια φανέλα φόρεσε για μόλις δυο μήνες και κατάφερε να το κάνει brand (ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει), φτιάχνοντας εν τέλει τη δική του σειρά με ρούχα. Από το πεδίο των συγκρούσεων στο πεδίο της δημιουργικότητας, σε χρόνο μηδέν. Α ρε αθάνατε Έλληνα επιχειρηματία! Άντε και καλές πωλήσεις!

 • ΚΡΙΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Πως προσαρμόστηκε αμέσως με το που πάτησε πόδι στην ομάδα των Μαχητών ο Σπαλιάρας; Αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις στο νου σου για τα καινούργια σου βήματα. Κι αν στον δικό σου τομέα δεν υπάρχει ένας Τσανγκ για να του βάλεις φούμο στο πρόσωπο, κάτι άλλο θα βρεις σίγουρα για να σκοτώσεις την ώρα σου. Βάλε φαντασία!

Σελίδες

Εγγραφή στο Κριός