• ΚΡΙΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Όταν σου λένε πως πρέπει να ομορφύνεις τη ζωή σου, δεν εννοούν φυσικά τις πούδρες, τα κονσίλερ, τα αϊλάινερ και τα εξτένσιον στα μαλλιά. Και αυτά έχουν την ουσία τους, πλην όμως αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα και κύρια είναι να προσπαθήσεις να ανανεωθείς μέσα από καινούριες καταστάσεις και νέα ενδιαφέροντα. Παίξε τάβλι, μάθε να φουρνίζεις και να φτιάχνεις ψωμί, αγόρασε έναν ναργιλέ. Κάτι εξάιτινγκ τελοσπάντων!

 • ΚΡΙΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Βγαίνοντας από το Σαρβάιβορ, ο Πάνος θα πουλάει, λέει, τισέρτ και καπελάκια με αστεράκια. Κόψιμο του νου του α ο δαίμονας! Αυτό να προσπαθήσεις να κάνεις κι εσύ! Αυτός, πάντως, μια φανέλα φόρεσε για μόλις δυο μήνες και κατάφερε να το κάνει brand (ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει), φτιάχνοντας εν τέλει τη δική του σειρά με ρούχα. Από το πεδίο των συγκρούσεων στο πεδίο της δημιουργικότητας, σε χρόνο μηδέν. Α ρε αθάνατε Έλληνα επιχειρηματία! Άντε και καλές πωλήσεις!

 • ΚΡΙΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Πως προσαρμόστηκε αμέσως με το που πάτησε πόδι στην ομάδα των Μαχητών ο Σπαλιάρας; Αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις στο νου σου για τα καινούργια σου βήματα. Κι αν στον δικό σου τομέα δεν υπάρχει ένας Τσανγκ για να του βάλεις φούμο στο πρόσωπο, κάτι άλλο θα βρεις σίγουρα για να σκοτώσεις την ώρα σου. Βάλε φαντασία!

 • ΚΡΙΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Μην ακούς κανέναν, άκου μόνο εσένα, άκου την καρδιά σου πως κτυπάει για σένα. Η περίοδος που διανύεις είναι απίστευτα δημιουργική, όσο και η προεκλογική περίοδος των υποψηφίων σε κάθε βασική εκλογική αναμέτρηση. Πολλά συζητιούνται, πολλά γίνονται, πολλά υπόσχονται, έστω κι αν ξέρεις πως τα περισσότερα είναι για το show. Ας είναι. Αν μη τι άλλο κινείται το παζάρι έστω για λίγο καιρό! Απόφυγε μόνο τα debate…

 • ΚΡΙΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Έχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου και θα το μάθεις αυτή τη βδομάδα. Τόση δύναμη πια, ούτε ο Ορέστης Τσανγκ των Μαχητών να ήσουν. Υπερπηδάς τα εμπόδια με ευκολία, βουτάς στην πισίνα με στυλ, πετυχαίνεις τους στόχους με την πρώτη. Έχεις την ικανότητα της διάκρισης αλλά και της σοφής καθοδήγησης από ένα ανώτερο κομμάτι του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει. Αυτά είναι!

 • ΚΡΙΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Μην βλέπεις που η Πλατεία Ελευθερίας δεν τελειώνει ποτέ και που τείνει να καταντήσει όπως το γνωστό γεφύρι που το πρωί το έχτιζαν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Μην βλέπεις που οι Άρχοντες κοντεύουν να χάσουν για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία τους λόγω καθυστέρησης και άλλων τέτοιων τεχνασμάτων και τερτιπιών. Στη δική σου περίπτωση, όσο πιο πολύ μπαίνεις σε έργα υψηλών προδιαγραφών, τόσο πιο πολύ δυναμώνεις και βρίσκεις τον εαυτό σου. Είσαι για μεγάλα πράγματα… με το συμπάθιο!

 • ΚΡΙΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Μπορεί όλα να πηγαίνουν σκατά, μπορεί η ομάδα σου να τρώει γκολ συχνότερα κι απ’ τις φορές που βρίζεις κάθε βδομάδα τον Τραμπ και άλλους αλαφροΐσκιωτους, μπορεί να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, ραγισμένο και βρώμικο, αλλά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να κάνεις συνεργασίες και επαφές με άτομα που παλιά ενδεχομένως να μην μπορούσες καν να περάσεις από το ίδιο τετράγωνο που βρίσκονται αυτοί. Έτσι είν’ η ζωή…

 • ΚΡΙΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Λένε πως αν βάλεις έναν και μόνο στόχο, ο οποίος μάλιστα είναι ξεκάθαρος, είναι πολύ εύκολο να τον πετύχεις. Αυτό είναι αλήθεια. Και ισχύει για κάθε περίσταση, σε όλα τα επίπεδα. Πόσω μάλλον στο συναισθηματικό-ερωτικό κομμάτι. Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα λοιπόν αφού ειδικά αυτή το βδομάδα εστιάζεις ξεκάθαρα και «κτυπάς» αποφασιστικά. Βάρα αλύπητα.

 • ΚΡΙΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Μπορεί να μην κερδίζεις στο Joker έστω κι αν κάθε βδομάδα στα αλλεπάλληλα τζακ ποτ «τσοντάρεις» ένα αξιοσέβαστο ποσό, ωστόσο αυτό το διάστημα έχεις όσο ποτέ άλλοτε την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και μόνη/ος σου, ποντάροντας στις δυνάμεις σου. Όχι, για να προχωρήσεις δε χρειάζεσαι ούτε τα λεφτά των άλλων, ούτε επίσης και την αποδοχή τους. Πλέον νιώθεις ότι αξίζεις.

 • ΚΡΙΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Δεν χρειάζεται κόπος, συνηθίζουμε να λέμε, αλλά τρόπος. Μόνο που αυτό δεν ισχύει πάντα. Τώρα, σε αυτή την φάση της ζωής σου, χρειάζεται να κοπιάσεις -όχι να κοπιάρεις- και μάλιστα πολύ. Χρειάζεσαι ενδυνάμωση με πολλούς τρόπους, τόσο σωματικά όσο και σε πνευματικό επίπεδο, ίσως με κανένα διαλογισμό στο Κούρειο που έχει και κάτι περίεργες ενέργειες εκεί, η οποία δεν θα σε αφήσει να χαθείς στις δυσκολίες αλλά και τις αλλαγές που έρχονται. Κάτσε κάτω απ’ τη μπάρα!

 • ΚΡΙΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Άνοιξε το μπαούλο που είναι σκονισμένο στο υπόγειο και βγάλε από μέσα το μέρος εκείνο της ζωής σου που βρίσκεται σε αδράνεια. Αυτό, θα είναι για σένα πολύ λυτρωτικό αλλά και ανακουφιστικό, από πολλές απόψεις. Προσοχή στις κατσαρίδες!

 • ΚΡΙΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Δεν είναι μόνο το σύμπαν που συνωμοτεί για να πετυχαίνεις πάντα αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Όχι, δεν τα είπανε καλά στον Κοέλιο. Είναι κι άλλα πράγματα που συνωμοτούν εναντίον σου για να καθυστερείς, βάζοντάς σου τρικλοποδιές και τραβώντας σε πίσω. Δαίμονες, κακές ενέργειες και άλλα τέτοια περίεργα. Θα τα καταφέρεις, αλλά με χρονοκαθυστέρηση.

 • ΚΡΙΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Η αλήθεια δεν έρχεται πάντα από εκεί που περιμένεις. Δεν είναι γράμμα για να τη βρεις στο γραμματοκιβώτιο ή φαγητό για να τη βρεις στο κουτί με το delivery. Αναζήτησε αρχικά να βρεις τη δική σου αλήθεια και τελικά θα ταυτιστείς και με την αλήθεια του περίγυρού σου. Και τότε δεν θα σου φανεί τόσο ακατανόητη όσο πίστευες. Απλά τα πράγματα.

 • ΚΡΙΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Μην το παίζεις ξερόλα και μην προσπαθείς να ακυρώσεις και να ισοπεδώσεις πρόσωπα και καταστάσεις για να διεκδικήσεις πράγματα που δεν δικαιούσαι. Πάρα μια βαθιά ανάσα, ίσως και μια αδειούλα θα βοηθούσε, και ψάξε να αναζητήσεις την αντικειμενικότητα. Μόνο έτσι θα αποφορτιστείς από όλων των ειδών τις συμπεριφορές. Η γιόγκα επίσης βοηθάει.

 • ΚΡΙΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Με ή χωρίς μαγνήτη, με ή χωρίς μέλι, προσπάθησε να φέρεις κοντά σου άτιμα που έχετε κοινά. Που έχετε κοινό στόχο. Δείξε τους τις αγνές προθέσεις σου, στρώσε τραπέζι, άναψε κεριά αρωματικά και να ‘σαι σίγουρη/ρος πως η φιλική διάθεση και συμπεριφορά θα σε βοηθήσει. Σε όλα τα επίπεδα.

 • ΚΡΙΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Με ή χωρίς μαγνήτη, με ή χωρίς μέλι, προσπάθησε να φέρεις κοντά σου άτιμα που έχετε κοινά. Που έχετε κοινό στόχο. Δείξε τους τις αγνές προθέσεις σου, στρώσε τραπέζι, άναψε κεριά αρωματικά και να ‘σαι σίγουρη/ρος πως η φιλική διάθεση και συμπεριφορά θα σε βοηθήσει. Σε όλα τα επίπεδα.

 • ΚΡΙΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Καλό είναι να τα περιμένουμε όλα έτοιμα, δεν λέω, αν δεν κουνήσεις όμως το πωπουδάκι σου μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Σύμφωνα με τον τρόπο και τους ρυθμούς που κινείσαι θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα. Όλα μα όλα εξαρτώνται από τη δική σου προαίρεση. Εμπρός μαρς!

 • ΚΡΙΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Υπομονή σαν του γαϊδάρου και επιμονή σαν του παιδιού που κτυπιέται στο πάτωμα μέσα σε πολυκατάστημα για να πάρει αυτό που θέλει κι αν δεν τον πάρει δεν το κουνάει με τίποτα απ’ εκεί. Βάλε στο μπλέντερ και λίγη εσωτερική εμπιστοσύνη και σίγουρα θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακούγεται τρελό, το ξέρω και είναι.

Σελίδες

Εγγραφή στο Κριός