• ΚΡΙΟΣ

  21-30 Ιουλίου 2017

  Καμιά φορά, πέρα από την ίδια την πράξη είναι και η πρόθεση να κάνεις κάτι που αλλάζει τη ψυχολογία σου. Όπως τα παιδάκια, που απ’ τη στιγμή που θα τους πεις «άτε μωρά, μπείτε στο αυτοκίνητο και πάμε λουναπάρκ», αρχίζουν να χαριεντίζονται. Πόσω μάλλον όταν θα έρθει η ώρα να πάρουν το παγωτό στο χέρι τους! Αυτό να το θυμάσαι και να προσπαθείς να απολαμβάνεις εξίσου (με το ίδιο το λουναπάρκα) και το ταξίδι προς το λουναπάρκ. Ή όπου αλλού κι αν πας.

 • ΚΡΙΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Άκου να δεις τώρα! Για να δεις χαΐρι και να προκόψεις, θα πρέπει να μειώσεις το ποτό, το τσιγάρο και το ξενύχτι. Επίσης, το ρίσκο στις δοσοληψίες σου στη δουλειά αλλά και το άρωμά σου όταν βρίσκεσαι σε κλειστούς χώρους, αφού είναι τόσο έντονο που τρυπάει τα ρουθούνια σε όσους έχουν την ατυχία να σε περιτριγυρίζουν. Ωραίο, δεν λέω, αλλά καλά κάνεις να το χρησιμοποιείς νούσιμα και προκομμένα. Με μέτρο!

 • ΚΡΙΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Στο ψάξιμο για να βρεις εκείνο το χαμένο εδώ και καιρό αγαπημένο βιβλίο σου, του αγαπημένου σου ποιητή, για να διαβάσεις τον αγαπημένο σου στίχο, αφού διανύεις και πάλι μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση (βασικά, τα έχεις «παίξει»), ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι η βιβλιοθήκη και ξεσκόνισμα θέλει αλλά κυρίως συγύρισμα! Μάντεψε όμως κάτι… Η διαδικασία καθαρίσματος «που γωνιάς» θα αποδειχθεί λυτρωτική από μόνη της σε αυτή την περίπτωση. Κάθαρση, κυριολεκτικά!

 • ΚΡΙΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Αφού πιάνεις που πιάνεις τα vibes ρε κουμπάρε, αφού η διαίσθησή σου δουλεύει ρολόι και άρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, τότε γιατί μας βασανίζεις; Αντί να κάνεις αυτό που πρέπει, να συμβιβάζεσαι δηλαδή με ό,τι… δεν θέλεις, εσύ επιμένεις να ακολουθείς το mainstream; Γιατί; Why; Καμιά ώρα θα σε παρασύρει ο χείμαρρος και κανένα σωσίβιο δεν σε σώζει. Έγλεπε!

 • ΚΡΙΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, και κυρίως στην τρέχουσα του καλοκαιριού, οι ομάδες επενδύουν πολλά εκατομμύρια ευρώ (χιλιάδες όταν μιλάμε για Κύπρο) για να ενισχύσουν τις άμυνές τους. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις κι εσύ. Όχι να επενδύσεις ρευστό, αλλά να αναπτύξεις τις άμυνές σου έτσι ώστε να μη βρεθεί αντιμέτωπος με εκπλήξεις, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Είτε και σε σχέση… με μια (ερωτική) σχέση!

 • ΚΡΙΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά και θα ξεκινήσουν οι θάλασσες, βάση δεν θα θέλει μόνο η ομπρέλα που θα βιδώσεις στην άμμο για να είναι σταθερή αλλά κι εσύ ο ίδιος. Και ευτυχώς, το αντιλαμβάνεσαι, αφού με έξυπνες κινήσεις προσπαθείς να δημιουργήσεις τη σταθερή βάση αυτή που είναι αναγκαία για την καλή ψυχολογία σου. Με ή χωρίς ομπρέλα, το φετινό καλοκαίρι είναι για σένα!

 • ΚΡΙΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Όταν σου λένε πως πρέπει να ομορφύνεις τη ζωή σου, δεν εννοούν φυσικά τις πούδρες, τα κονσίλερ, τα αϊλάινερ και τα εξτένσιον στα μαλλιά. Και αυτά έχουν την ουσία τους, πλην όμως αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα και κύρια είναι να προσπαθήσεις να ανανεωθείς μέσα από καινούριες καταστάσεις και νέα ενδιαφέροντα. Παίξε τάβλι, μάθε να φουρνίζεις και να φτιάχνεις ψωμί, αγόρασε έναν ναργιλέ. Κάτι εξάιτινγκ τελοσπάντων!

 • ΚΡΙΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Βγαίνοντας από το Σαρβάιβορ, ο Πάνος θα πουλάει, λέει, τισέρτ και καπελάκια με αστεράκια. Κόψιμο του νου του α ο δαίμονας! Αυτό να προσπαθήσεις να κάνεις κι εσύ! Αυτός, πάντως, μια φανέλα φόρεσε για μόλις δυο μήνες και κατάφερε να το κάνει brand (ή τουλάχιστον αυτό πιστεύει), φτιάχνοντας εν τέλει τη δική του σειρά με ρούχα. Από το πεδίο των συγκρούσεων στο πεδίο της δημιουργικότητας, σε χρόνο μηδέν. Α ρε αθάνατε Έλληνα επιχειρηματία! Άντε και καλές πωλήσεις!

 • ΚΡΙΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Πως προσαρμόστηκε αμέσως με το που πάτησε πόδι στην ομάδα των Μαχητών ο Σπαλιάρας; Αυτό ακριβώς πρέπει να έχεις στο νου σου για τα καινούργια σου βήματα. Κι αν στον δικό σου τομέα δεν υπάρχει ένας Τσανγκ για να του βάλεις φούμο στο πρόσωπο, κάτι άλλο θα βρεις σίγουρα για να σκοτώσεις την ώρα σου. Βάλε φαντασία!

 • ΚΡΙΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Μην ακούς κανέναν, άκου μόνο εσένα, άκου την καρδιά σου πως κτυπάει για σένα. Η περίοδος που διανύεις είναι απίστευτα δημιουργική, όσο και η προεκλογική περίοδος των υποψηφίων σε κάθε βασική εκλογική αναμέτρηση. Πολλά συζητιούνται, πολλά γίνονται, πολλά υπόσχονται, έστω κι αν ξέρεις πως τα περισσότερα είναι για το show. Ας είναι. Αν μη τι άλλο κινείται το παζάρι έστω για λίγο καιρό! Απόφυγε μόνο τα debate…

 • ΚΡΙΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Έχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου και θα το μάθεις αυτή τη βδομάδα. Τόση δύναμη πια, ούτε ο Ορέστης Τσανγκ των Μαχητών να ήσουν. Υπερπηδάς τα εμπόδια με ευκολία, βουτάς στην πισίνα με στυλ, πετυχαίνεις τους στόχους με την πρώτη. Έχεις την ικανότητα της διάκρισης αλλά και της σοφής καθοδήγησης από ένα ανώτερο κομμάτι του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπάρχει. Αυτά είναι!

 • ΚΡΙΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Μην βλέπεις που η Πλατεία Ελευθερίας δεν τελειώνει ποτέ και που τείνει να καταντήσει όπως το γνωστό γεφύρι που το πρωί το έχτιζαν και το βράδυ γκρεμιζόταν. Μην βλέπεις που οι Άρχοντες κοντεύουν να χάσουν για ακόμα μια φορά την αξιοπιστία τους λόγω καθυστέρησης και άλλων τέτοιων τεχνασμάτων και τερτιπιών. Στη δική σου περίπτωση, όσο πιο πολύ μπαίνεις σε έργα υψηλών προδιαγραφών, τόσο πιο πολύ δυναμώνεις και βρίσκεις τον εαυτό σου. Είσαι για μεγάλα πράγματα… με το συμπάθιο!

 • ΚΡΙΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Μπορεί όλα να πηγαίνουν σκατά, μπορεί η ομάδα σου να τρώει γκολ συχνότερα κι απ’ τις φορές που βρίζεις κάθε βδομάδα τον Τραμπ και άλλους αλαφροΐσκιωτους, μπορεί να βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο, ραγισμένο και βρώμικο, αλλά παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να κάνεις συνεργασίες και επαφές με άτομα που παλιά ενδεχομένως να μην μπορούσες καν να περάσεις από το ίδιο τετράγωνο που βρίσκονται αυτοί. Έτσι είν’ η ζωή…

 • ΚΡΙΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Λένε πως αν βάλεις έναν και μόνο στόχο, ο οποίος μάλιστα είναι ξεκάθαρος, είναι πολύ εύκολο να τον πετύχεις. Αυτό είναι αλήθεια. Και ισχύει για κάθε περίσταση, σε όλα τα επίπεδα. Πόσω μάλλον στο συναισθηματικό-ερωτικό κομμάτι. Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα λοιπόν αφού ειδικά αυτή το βδομάδα εστιάζεις ξεκάθαρα και «κτυπάς» αποφασιστικά. Βάρα αλύπητα.

 • ΚΡΙΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Μπορεί να μην κερδίζεις στο Joker έστω κι αν κάθε βδομάδα στα αλλεπάλληλα τζακ ποτ «τσοντάρεις» ένα αξιοσέβαστο ποσό, ωστόσο αυτό το διάστημα έχεις όσο ποτέ άλλοτε την πεποίθηση ότι θα τα καταφέρεις και μόνη/ος σου, ποντάροντας στις δυνάμεις σου. Όχι, για να προχωρήσεις δε χρειάζεσαι ούτε τα λεφτά των άλλων, ούτε επίσης και την αποδοχή τους. Πλέον νιώθεις ότι αξίζεις.

 • ΚΡΙΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Δεν χρειάζεται κόπος, συνηθίζουμε να λέμε, αλλά τρόπος. Μόνο που αυτό δεν ισχύει πάντα. Τώρα, σε αυτή την φάση της ζωής σου, χρειάζεται να κοπιάσεις -όχι να κοπιάρεις- και μάλιστα πολύ. Χρειάζεσαι ενδυνάμωση με πολλούς τρόπους, τόσο σωματικά όσο και σε πνευματικό επίπεδο, ίσως με κανένα διαλογισμό στο Κούρειο που έχει και κάτι περίεργες ενέργειες εκεί, η οποία δεν θα σε αφήσει να χαθείς στις δυσκολίες αλλά και τις αλλαγές που έρχονται. Κάτσε κάτω απ’ τη μπάρα!

 • ΚΡΙΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Άνοιξε το μπαούλο που είναι σκονισμένο στο υπόγειο και βγάλε από μέσα το μέρος εκείνο της ζωής σου που βρίσκεται σε αδράνεια. Αυτό, θα είναι για σένα πολύ λυτρωτικό αλλά και ανακουφιστικό, από πολλές απόψεις. Προσοχή στις κατσαρίδες!

 • ΚΡΙΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Δεν είναι μόνο το σύμπαν που συνωμοτεί για να πετυχαίνεις πάντα αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Όχι, δεν τα είπανε καλά στον Κοέλιο. Είναι κι άλλα πράγματα που συνωμοτούν εναντίον σου για να καθυστερείς, βάζοντάς σου τρικλοποδιές και τραβώντας σε πίσω. Δαίμονες, κακές ενέργειες και άλλα τέτοια περίεργα. Θα τα καταφέρεις, αλλά με χρονοκαθυστέρηση.

Σελίδες

Εγγραφή στο Κριός