• ΛΕΩΝ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Ξεκινάς τον αγώνα σου, ξεκινάς τη μάχη, ξεκινάς να παλεύεις για ένα έπαθλο… Είτε φαγητό είναι αυτό είτε κάτι άλλος που διεκδικείς στο σπίτι, στο γραφείο, ή έστω ένα locker στο γυμναστήριο, θα βρεις τον τρόπο με τη μαλαγανιές σου να πετύχεις τους σκοπούς σου και να κερδίσεις το έπαθλο, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που κλέβει το ποντίκι από την φάκα. Αργά, αθόρυβα και αποτελεσματικά. Προσοχή όμως απ’ την παγίδα. Ενίοτε τσιμπάει!

 • ΛΕΩΝ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Σε μια εποχή που οι κατάδικοι βρίσκουν τρόπο να εγγράψουν κόμμα -για να κατέλθουν προφανώς στις προεδρικές εκλογές-, χωρίς κανένας να το «μυριστεί» έγκαιρα, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις συνειδητά και με συνέπεια την προσπάθειά σου και τότε θα δεις ότι τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να σου κτυπήσουν την πόρτα. Κι όταν λέω πόρτα δεν εννοώ φυσικά την βαριά σιδερένια πόρτα του κελιού, για να μην παρεξηγηθώ… Σκέψου το, φυσικά και γίνεται!

 • ΛΕΩΝ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Πιες ισοτονικά, πιες ενεργειακά, πιες βότανα και τσάι. Πιες ότι (πόσιμο) βρεις τελοσπάντων, αφού είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να διατηρήσεις την ενέργεια σου σε υψηλό επίπεδο αυτό το διάστημα. Α και απόφυγε please τη σύγκριση και τη ματαιοδοξία, αλλιώς εύκολα θα χάσεις ό,τι έχεις κερδίσει. Δεν θέλεις και παπά να σου το πει φαντάζομαι…

 • ΛΕΩΝ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Θέλεις αγαπούλες, φιλάκια, αγγίγματα και νάζια. Έχεις ανάγκη να πάρεις και να δώσεις, να μοιραστείς, έχει διάθεση για συντροφικότητα όσο ποτέ άλλοτε. Όλο αυτό σε βάζει αυτόματα σε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε βοηθάει να ανοιχθείς και να δεις τις ουσιαστικές αλήθειες. Αυτά είναι.

 • ΛΕΩΝ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του κι εσύ -είτε το θέλεις είτε όχι- μπαίνεις στη θέση των άλλων αφού πρέπει να μάθεις να μοιράζεσαι και να συνεργάζεσαι περισσότερο. Αυτό για σένα θα είναι στην τελική ένα καλό μάθημα αλλά και ένα γερό χαστούκι αφού μέχρι πρότεινος πίστευες ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Όχι φυσικά, δεν είναι και ο Τσακ Νόρις.

 • ΛΕΩΝ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Τα πειράματα δεν είναι μόνο για τους επιστήμονες με τα μεγάλα γυαλιά, ούτε για τις σχολικές τάξεις την ώρα της χημείας! Ο πειραματισμός είναι must και στη δική σου περίπτωση αφού είναι αυτός που θα σου δώσει την κατάλληλη εμπειρία αυτή την στιγμή για να ξεκολλήσεις επιτέλους από την κατάσταση αυτή που σε βαλτώνει και σε χώνει ακόμα πιο βαθιά στα… περιττώματα. Τόλμησέ τον!

 • ΛΕΩΝ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Τα λόγια κομμάτια λέει ο στίχος του ποιητή και εσύ βασανίζεσαι όσο ποτέ άλλοτε από σκέψεις, πεποιθήσεις αλλά και λόγια που ειπώθηκαν. Μέχρι να πατήσει το κουμπί ο Κιμ για να λυτρωθείς, αυτό που σε σώζει είναι η ενασχόλησή σου με πιο βαθιά και εσωτερικά συναισθήματα. Εκεί θα βρεις το νόημα.

 • ΛΕΩΝ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Μην αφήσεις τον κάθε άσχετο να απολαμβάνει το καρπό που έσπειρες και θέρισες εσύ. Κτύπα το χέρι σου στο γραφείο, φτιάξε γραβάτα και ύψωσε ανάστημα. Οποιαδήποτε προσφορά έρθει να ξέρεις είναι προς όφελός σου γι’ αυτό κάνε skip οτιδήποτε θα σε κάνει να την αρνείσαι. Τώρα είναι η πρεμιέρα η δική σου. Κάνε το show σου!

 • ΛΕΩΝ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Μην αφήσεις τον κάθε άσχετο να απολαμβάνει το καρπό που έσπειρες και θέρισες εσύ. Κτύπα το χέρι σου στο γραφείο, φτιάξε γραβάτα και ύψωσε ανάστημα. Οποιαδήποτε προσφορά έρθει να ξέρεις είναι προς όφελός σου γι’ αυτό κάνε skip οτιδήποτε θα σε κάνει να την αρνείσαι. Τώρα είναι η πρεμιέρα η δική σου. Κάνε το show σου!

 • ΛΕΩΝ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Αυτή η επιμονή σου, που δεν αφήνεις να σου ξεφύγει τίποτα, ακόμα και πράγματα που δεν κατανοείς… Ούτε η Ζουγανέλη πχια δεν έχει τόση επιμονή. Αυτή σου η δύναμη και η υπερπροσπάθεια που καταβάλλεις για να υλοποιήσεις και τα πιο δύσκολα… Μπράβο ρε φίλε!

 • ΛΕΩΝ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Εντάξει, συμφωνούμε ότι οι λύσεις τις πλείστες φορές έρχονται από άνωθεν, ή και κάποιες φορές από τα επουράνια, αν δεν βάλουμε όμως ενίοτε κι εμείς το «ξερό» μας (με το μπαρδόν κιόλας), που να βαράμε κωλοτούμπες, οι λύσεις όχι μόνο δεν έρχονται αλλά τα πράγματα μπουρδουκλώνονται ακόμα περισσότερο. Άρα, τώρα ξέρεις!

 • ΛΕΩΝ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Έσπειρες ότι έσπειρες, τώρα ήρθε η ώρα να θερίσεις. Ακόνισε το δρεπάνι σου και μπες με δύναμη και φόρα στο χωράφι. Η σοδιά θα είναι πλούσια και καλά θα κάνεις να έχεις βοηθούς πολλούς για να μην αφήσεις τίποτα να πάει χαμένο. Κάνε συνεργασίες, φρόντισε να γίνεις ένα με τα άτομα που δουλεύεις ή ζεις μαζί τους. Όλοι για έναν (σκοπό).

 • ΛΕΩΝ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Λίγο το γυμναστήριο και τα συμπληρώματα διατροφής, λίγο η ποδηλασία του απογεύματος και οι χειρωνακτικές εργασίες στο σπίτι, αλλά πολύ περισσότερο η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση, σε κάνουν να αισθάνεσαι υπερβολικά δυνατή/ό και αυτό σε ωθεί στην αναζήτηση νέων δρόμων για να αναδείξεις την προσωπικότητά σου. Go for it!

 • ΛΕΩΝ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Όλα -ή σχεδόν όλα- έχουν την προοπτική να αλλάξουν. Ακόμα και ο ίδιος σου ο εαυτός. Και επειδή απ’ όλα τα πράγματα που έχεις χάσει, συνειδητοποιείς τελικά ότι πιο πολύ σου λείπει… το ίδιο σου το μυαλό, εξ ου και θα κάνεις ότι μπορείς ακριβώς για να το βρεις. Θα βρεις ξανά τον εαυτό σου!

 • ΛΕΩΝ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Συμφιλιώνεσαι με τις ανασφάλειές σου αλλά και την ιδιαιτερότητα-διαφορετικότητά σου, προσπαθώντας να κάνεις ουσιαστική ενδοσκόπηση και να μπεις όσο πιο βαθιά στα πράγματα γίνεται. Αυτό είναι, είσαι στον πιο σωστό δρόμο που βάδισες ποτέ. Γνώθι σαυτόν.

 • ΛΕΩΝ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Καλοί οι φίλοι και οι συναναστροφές, ουσιώδεις ή άσκοπες, αν πραγματικά όμως θέλεις να μαζέψεις δύναμη και να ανασυνταχθείς θα πρέπει να ποντάρεις στην οικογένεια και γενικά στο σπίτι σου, αναγνωρίζοντας την αξία τους. Εκεί είναι το παιχνίδι.

 • ΛΕΩΝ

  31/10 - 06/11/2016

  Τα θέλεις όλα και τα θέλεις τώρα. Για πες όμως, εσύ τι είσαι διατεθειμένη/ος να κάνεις για να τα αποκτήσεις; Μόνο αν πέσεις με τα μούτρα -χωρίς φυσικά να πέσεις εντελώς και να γκρεμοτσακιστείς- θα καταφέρεις να γίνουν όλα όπως τα φαντάζεσαι. Η μέγιστη δική σου συμβολή είναι το κλειδί. Και τότε θα έρθει στα χέρια σου το κλειδί… της επιτυχίας!

 • ΛΕΩΝ

  24-29/10/2016

  Αυτά που έχεις να κάνεις δεν είναι απλά βουνό. Είναι μια ολόκληρη οροσειρά. Ιμαλάια και βάλε. Αν όμως καταφέρεις να τα ανεβείς, αν καταφέρεις να καρφώσεις τη σημαία με το όνομά σου στην κορυφή της, τότε όλοι θα μιλάνε για σένα. Σπείρε καλό σπόρο και να ‘σαι σίγουρη/ος πως θα τρυγήσεις εξαιρετικό καρπό. Μανίκια πάνω…

Σελίδες

Εγγραφή στο Λέων