• ΛΕΩΝ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Αν γενικότερα δεν έχεις τη διάθεση να πετάς ότι είναι παλιό, σκουριασμένο και χωρίς χρησιμότητα, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει μάλλον να κάνεις μια εξαίρεση και να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Πέταξε παλιά ρούχα και παπούτσια, το βίντεο και το παλιό μιξεράκι του φραπέ, πέταξε αναμνήσεις που μόνο κακό σου κάνουν όποτε τις ανασύρεις από τη μνήμη σου. Και επίσης, πέταξε προς καμιά Ιταλία, θα έλεγα, έτσι για ένα τριήμερο. Να πνάσεις τα γέριμα!

 • ΛΕΩΝ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Το πελάγωμα είναι για τους ναυτικούς, για τους ψαράδες και για τους σκαφάτους κυριλέ τύπους. Όχι για σένα. Εσύ, είσαι ένας… αλλά λέων. Βασικά, είσαι ένας εσύ… Όσος είσαι πάνω από τη γη, άλλος τόσος είσαι και κάτω απ’ αυτήν! Διατήρησε αυτή σου την στάση και όλα θα πάνε πρίμα! Πρόσω ολοταχώς!

 • ΛΕΩΝ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Είσαι τσιάκκος αφού επιλέγεις να μην επενδύεις ούτε στις δημόσιες σχέσεις, ούτε στις γνωριμίες με κουμπάρους και λοιπά αυλικούς. Θετική ενέργεια και πολύ σκληρή δουλειά ξέρεις πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να πετύχεις τον στόχο σου. Μην αφήσεις κανέναν να εκμηδενίζει αυτό που κατάφερες επειδή το κατάφερες με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το γλείψιμο που κάνουν αυτοί. Άλλο με το σπαθί και άλλο με τη γλώσσα.

 • ΛΕΩΝ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Όχι, δεν μας ψεκάζουν. Αυτό βγάλ’ το επιτέλους απ’ το μυαλό σου. Άντε κανένα ράντισμα να μας ρίχνουν, αλλά ως εκεί. Πάντως, αν νοιώσεις περίεργα αυτές τις μέρες, μην τα ρίχνεις στους Εγγλέζους και στη Monsanto. Η Πανσέληνος του μήνα είναι μοναχά και το σαντανωμένο σύμπαν. Χασμουρητό είναι, θα περάσει!

 • ΛΕΩΝ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Το αναλαμβάνεις ένα μεγαλύτερο μερίδιο δράσης δεν είναι πάντοτε καλή εξέλιξη. Είναι φορές που αυτό μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο κούκου, καλή ώρα όπως οι επαναστάτες του Facebook στην Κύπρο οι οποίοι άλλο από το να βρίζουν δεν κάνουν. Στη δική σου περίπτωση, φυσικά, που δεν είναι κλινική, το καλό είναι πως δεν σκορσάρεσαι κιόλας κάνοντας τις όποιες κινήσεις, αφού το βλέπεις και λίγο σαν διασκέδαση. Και έτσι πρέπει να είναι. Have fun!

 • Λέων

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Από κομπάρσος στο θεατρικό εργαστήρι του χωριού σου και σε μια παράσταση στο καφενείο, ξαφνικά βρέθηκες να πρωταγωνιστείς στην κεντρική σκηνή του ΘΟΚ σε μια παράσταση που θα πάει μάλιστα Επίδαυρο! Ο καινούργιος και λαμπερός ρόλος σου θα σε οδηγήσει να βρεις την καλύτερη ταυτότητά σου. Απόλαυσέ το για όσο θα κρατήσει! Κουκλάκι ζωγραφιστό με τα όλα σου!

 • Λέων

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Κουράζεσαι πολλά και ταλαιπωρείς την υγεία σου, τζαι ακόμα εν εβάλαν μπροστά για το ΓΕΣΥ. Ξέρεις πόσα επήεν η επίσκεψη στον γιατρό. Φύε καμιά υποχρέωση που πάνω σου και πίστεψε με, δεν θα καταρρεύσει το σύμπαν. Όλα πάλι ρολόι θα κυλάνε. Είσαι λιοντάρι εν γνωστό, δεν είναι ανάγκη να δείχνεις τα δόντια σου 24/7. Βγες από το κουτί (σου).

 • ΛΕΩΝ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Λίγο το κολύμπι στη θάλασσα, λίγο το απογευματινό περπάτημα, λίγο ο έρωτας που σε κτύπησε κατακούτελλα, αλλά πολύ περισσότερο η καλή διατροφή που προσπαθείς να ακολουθήσεις, βοηθάνε τις αντοχές σου να δυναμώσουν, σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και σε μεταμορφώνουν σε ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Μην μεγαλοπιάνεσαι πάραυτα. Μην υιοθετείς αρχηγικές τάσεις. Κόψε κάτι, βασικά!

 • ΛΕΩΝ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Τρία είναι τα μυστικά της επιτυχίας. Ιπποφαές κάθε πρωί μαζί με τον χυμό σου, θετική σκέψη σε κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ το τρίτο είναι ακόμα μυστικό και άλυτο μυστήριο, οπότε αν το βρεις εσύ λιονταράκι μου από μόνος/μόνη σου, καλά θα κάνεις να το μοιραστείς μαζί μας, όπως εμείς μοιραστήκαμε τα άλλα δύο. Μην είσαι αχάριστο πλάσμα και πλεονέκτης. Στο μοίρασμα είναι το μυστικό! Ρε λες να βρήκα και το 3ο τελικά;

 • ΛΕΩΝ

  28/06 - 09/07 2017

  Όλοι λένε για τις διακοπές που θα κάνουν τα αστέρια μας στο Κρανς Μοντάντα, Κραν Μοντανά ή όπως αλλιώς το λένε. Θα πάνε για ριλάξ; Ας πάνε! Ε και; Εξάλλου, πού ξέρεις; Μπορεί εκεί στο θέρετρο να περάσουν χρόνο με τον εαυτό τους και όντας απομονωμένοι, να ηρεμήσουμε και να βρουν πιο εύκολα τον προσανατολισμό τους. Ακραίο αυτό που λέω, το ξέρω, δεν λένε όμως ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία; Ένας αποπροσανατολισμός, πάντως, θα υπάρξει…

 • ΛΕΩΝ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Συνεχίζεις κανονικά να έχεις αρχηγικές τάσεις, να κάθεσαι πάντα πίσω στο λεωφορείο και μπροστά στο αμάξι, συνεχίζεις να θες να φτιάξεις τη σούβλα στην παρέα και να δοκιμάζεις εσύ το κρασί όποτε πάτε για φαγητό! Εσύ το απολαμβάνεις, εννοείται, κι ας ξέρεις πως κάποιοι ενοχλούνται λιγάκι από αυτή την κατάσταση. Μη μασάς! Συνέχισε να πηδάς τα εμπόδια και ότι άλλο βρεθεί στο διάβα σου και σε λίγο θα στεφθείς νικητής. Μετά που θα σε πολεμήσουν, ακολουθεί η νίκη. Ο Γκάντι το λέει, όχι εγώ!

 • ΛΕΩΝ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Παρόλο που δεν είμαστε σε περίοδο καρναβαλιού, εντούτοις κάτι γίνεται, κάτι ψήνεται και κάτι μαγειρεύεται και ξαφνικά πέφτουν οι μάσκες. Αυτό σε βοηθάει να δεις κατάματα την αλήθεια και την πραγματικότητα, οπότε ότι είναι να κάνεις το κάνεις άμεσα, στο πι και φι, στο τσακ μπαμ και στο πιτς φιτίλι. Τόση ταχύτητα θα τη ζήλευε ακόμα και η ομάδα στα πιτ στοπ της Red Bull. Τι ταύρος είσαι εσύ μάνα μου! Λέων αλλά ταύρος!

 • ΛΕΩΝ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Καλά είναι να στηρίζουμε τους άλλους, αλλά που και που καλό είναι επίσης να στηρίζουμε και να μπορούμε να υποστηρίξουμε και τις δικές μας αποφάσεις. Όσο δύσκολες κι αν είναι, μόνο εμείς ξέρουμε τη δική μας αλήθεια, οπότε σε τούτη τη δύσκολη ώρα (του χωρισμού ή της πείνας) βάζουμε τα δυνατά μας και δεν κάνουμε πίσω με τίποτα. Κι αν χρειαστεί, βάζουμε καμιά φορά και λίγο μέσο (ακόμα και με τον ντελιβερά), δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Όλοι βάζουν μέσο, λέει και ο υπ. Οικ.

 • ΛΕΩΝ

  11-21 Μαΐου 2017

  Παλιές φωτογραφίες στον τοίχο. Από τη μια σε κάνουν να νοσταλγείς (και διηγώντας την να κλαις) τη χαμένη σου νιότη, ενώ από την άλλη σε βοηθάνε να θυμάσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή και πόσο ευγνώμων πρέπει να αισθάνεσαι που έζησες όσα έζησες. Καλό είναι να πιανόμαστε που και που από τα παλιά για να αντλούμε δύναμη, σημαντικότερο όμως είναι να θυμόμαστε ότι η ζωή προχωράει μπροστά και μάλιστα πολύ γρήγορα. Προσοχή μη χάσεις το τρένο!

 • ΛΕΩΝ

  03-08 Μαΐου 2017

  Σημασία δεν έχει καθόλου αν είσαι η πρωταγωνίστρια, ο πρωταγωνιστής ή ο κομπάρσος. Σημασία μεγάλη έχει αν ο ρόλος που αναλαμβάνεις να υποδυθείς είναι ευέλικτος. Έλα, μην πεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί. Και έξυπνη/ος είσαι, και πολλά Όσκαρ έχεις στην ερμαρόλα σου, οπότε πλέον θεωρώ πως καταλαβαινόμαστε... Ή μήπως λίγοι είναι οι άνθρωποι που παραμύθιασες στο παρελθόν με την υποκριτική σου δεινότητα; Ε μα πια, είπα τα και εξαλάφρωσα.

 • ΛΕΩΝ

  13-23 Απριλίου 2017

  Ξέχασε το παρελθόν και το star system, ξέχασε το μέλλον και την αναγνωρισιμότητα που ενδεχομένως θα απολαμβάνεις και εστίασε στο εδώ και τώρα. Ζεις σε ένα εξωτικό νησί, χωρίς έγνοιες και σκοτούρες και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί. Απόλαυσε την καρύδα σου, κάνε το μπάνιο σου και μην σκέφτεσαι οτιδήποτε μπορεί να σε αποσυντονίσει. Ασυλία έχεις, διασκέδασέ το!

 • ΛΕΩΝ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Νέα αρχή και ρίσκο πάνε μαζί. Όπως και το Survivor με το Twitter. Το ένα συμπληρώνει το άλλο! Το ένα χωρίς το άλλο δεν θα ήταν τόσο απολαυστικό. Και επειδή μιλάμε για νέα ξεκινήματα, όταν αυτά γίνονται με σταθερά βήματα, η επιτυχία είναι δεδομένη. Ακόμα και νηστικός/ή να είσαι, όταν είσαι συγκεντρωμένος/η και έχεις μαχητικότητα, μια χαρά θα τα καταφέρεις. Θα τερματίσεις πρώτος και θα… κάνεις και ένα tweet. Άσκοπα μην τιτιβίζεις μόνο…

 • ΛΕΩΝ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Ξεκινάς τον αγώνα σου, ξεκινάς τη μάχη, ξεκινάς να παλεύεις για ένα έπαθλο… Είτε φαγητό είναι αυτό είτε κάτι άλλος που διεκδικείς στο σπίτι, στο γραφείο, ή έστω ένα locker στο γυμναστήριο, θα βρεις τον τρόπο με τη μαλαγανιές σου να πετύχεις τους σκοπούς σου και να κερδίσεις το έπαθλο, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που κλέβει το ποντίκι από την φάκα. Αργά, αθόρυβα και αποτελεσματικά. Προσοχή όμως απ’ την παγίδα. Ενίοτε τσιμπάει!

Σελίδες

Εγγραφή στο Λέων