• ΛΕΩΝ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Έχετε ξυπνήσει για τα καλά, η ανεκτικότητά σας έχει μεγαλώσει, βγήκατε από το «εγώ» σας και αγκαλιάσατε στοργικά ιδέες και δουλειές άλλων. Άλλων όμως που στο τέλος θα σας βοηθήσουν σε βαθμό που δεν πιστεύετε ότι μπορούν να το κάνουν. Η ομαδική δουλειά θα σας λύσει τα χέρια, θα ξεκλειδώσει τις χειροπέδες που σας κρατάνε όμηρους εδώ και καιρό, σε κελί δίπλα από επώνυμους της κυπριακής σοουμπίζ. Αέρας ελευθερίας επιτέλους.

 • ΛΕΩΝ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Μην φορέσεις ποτέ παπούτσια των 3.000 ευρώ, απλά και μόνο επειδή είναι 3.000. Να φοράς μόνο ό,τι είναι καλό και ό,τι σου ταιριάζει! Τα υπόλοιπα να τα προσπερνάς με απάθεια, αφού είναι ικανά να σε οδηγήσουν στον γκρεμό. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι ότι οι ευνοϊκές συνθήκες αλλάζουν λεπτό με το λεπτό, οπότε καλό είναι να αρπάζεις την ευκαιρία από τα μαλλιά. Είτε αυτό λέγεται επαγγελματική ευκαιρία, είτε αισθηματική περιπέτεια. Δώκε μέσα!

 • ΛΕΩΝ

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Δεν σου αρκεί να οργανωθείς ή να τακτοποιήσεις, θέλεις να κάνεις και το επόμενο βήμα. Και είσαι ακριβώς στο στοιχείο σου. Κάμνεις πειράματα, δοκιμάζεις, ρισκάρεις και ξέρεις ότι στο τέλος θα πετύχεις. Αλλά, πάντα υπάρχει ένα αλλά, τα οικονομικά σου είναι περίεργα και αυτό δεν σε αφήνει σε ησυχία και δικαιολογημένα. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες. 

 • ΛΕΩΝ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο και να φας τη γη με του κουταλάκι. Η μεγάλη αυτή ορμή και παρόρμησή σου βοηθάει στο να αλλάξουν τα δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια. Τώρα, για καλό θα είναι όλες αυτές οι ανακατωσούρες, θα δείξει. Πάντως, εδώ, κάτι γίνεται! Ναι δοθείς εξ ολοκλήρου και μη νοιάζεσαι καθόλου!

 • ΛΕΩΝ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Μπορεί η χελώνα, το σαλιγκάρι, ο σκαντζόχοιρος και άλλα πολλά ζώα να έχουν το καβούκι για προστασία και να μην μπορούν ουσιαστικά να ζήσουν χωρίς αυτό, εσύ όμως όταν αποφασίσεις να το αποχωριστείς, η κίνηση αυτή μόνο καλά αποτελέσματα θα έχει. Πέταξε το πια, έλεος. Φτάνει με την ασφάλεια και τη σιγουριά. Ξεκίνα να βλέπεις τη ζωή σαν παιχνίδι.

 • ΛΕΩΝ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Κάποιες ομάδες κάνουν αγώνες διεκδικώντας τα πάντα, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλες, πάλι, κάνουν αγώνες και δεν ελπίζουν τίποτα, όπως η Κολοπετινίτσα. Εσύ, θα πρέπει να ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, αλλιώς άλλαξε απλώς άθλημα. Κι αν αγώνας σου πετύχει τελικά, θα σου δώσει το μάξιμουμ των προσπαθειών σου. Αυτό να σκέφτεσαι. Are you ready?

 • ΛΕΩΝ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Αν γενικότερα δεν έχεις τη διάθεση να πετάς ότι είναι παλιό, σκουριασμένο και χωρίς χρησιμότητα, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει μάλλον να κάνεις μια εξαίρεση και να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Πέταξε παλιά ρούχα και παπούτσια, το βίντεο και το παλιό μιξεράκι του φραπέ, πέταξε αναμνήσεις που μόνο κακό σου κάνουν όποτε τις ανασύρεις από τη μνήμη σου. Και επίσης, πέταξε προς καμιά Ιταλία, θα έλεγα, έτσι για ένα τριήμερο. Να πνάσεις τα γέριμα!

 • ΛΕΩΝ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Το πελάγωμα είναι για τους ναυτικούς, για τους ψαράδες και για τους σκαφάτους κυριλέ τύπους. Όχι για σένα. Εσύ, είσαι ένας… αλλά λέων. Βασικά, είσαι ένας εσύ… Όσος είσαι πάνω από τη γη, άλλος τόσος είσαι και κάτω απ’ αυτήν! Διατήρησε αυτή σου την στάση και όλα θα πάνε πρίμα! Πρόσω ολοταχώς!

 • ΛΕΩΝ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Είσαι τσιάκκος αφού επιλέγεις να μην επενδύεις ούτε στις δημόσιες σχέσεις, ούτε στις γνωριμίες με κουμπάρους και λοιπά αυλικούς. Θετική ενέργεια και πολύ σκληρή δουλειά ξέρεις πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να πετύχεις τον στόχο σου. Μην αφήσεις κανέναν να εκμηδενίζει αυτό που κατάφερες επειδή το κατάφερες με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με το γλείψιμο που κάνουν αυτοί. Άλλο με το σπαθί και άλλο με τη γλώσσα.

 • ΛΕΩΝ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Όχι, δεν μας ψεκάζουν. Αυτό βγάλ’ το επιτέλους απ’ το μυαλό σου. Άντε κανένα ράντισμα να μας ρίχνουν, αλλά ως εκεί. Πάντως, αν νοιώσεις περίεργα αυτές τις μέρες, μην τα ρίχνεις στους Εγγλέζους και στη Monsanto. Η Πανσέληνος του μήνα είναι μοναχά και το σαντανωμένο σύμπαν. Χασμουρητό είναι, θα περάσει!

 • ΛΕΩΝ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Το αναλαμβάνεις ένα μεγαλύτερο μερίδιο δράσης δεν είναι πάντοτε καλή εξέλιξη. Είναι φορές που αυτό μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο κούκου, καλή ώρα όπως οι επαναστάτες του Facebook στην Κύπρο οι οποίοι άλλο από το να βρίζουν δεν κάνουν. Στη δική σου περίπτωση, φυσικά, που δεν είναι κλινική, το καλό είναι πως δεν σκορσάρεσαι κιόλας κάνοντας τις όποιες κινήσεις, αφού το βλέπεις και λίγο σαν διασκέδαση. Και έτσι πρέπει να είναι. Have fun!

 • Λέων

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Από κομπάρσος στο θεατρικό εργαστήρι του χωριού σου και σε μια παράσταση στο καφενείο, ξαφνικά βρέθηκες να πρωταγωνιστείς στην κεντρική σκηνή του ΘΟΚ σε μια παράσταση που θα πάει μάλιστα Επίδαυρο! Ο καινούργιος και λαμπερός ρόλος σου θα σε οδηγήσει να βρεις την καλύτερη ταυτότητά σου. Απόλαυσέ το για όσο θα κρατήσει! Κουκλάκι ζωγραφιστό με τα όλα σου!

 • Λέων

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Κουράζεσαι πολλά και ταλαιπωρείς την υγεία σου, τζαι ακόμα εν εβάλαν μπροστά για το ΓΕΣΥ. Ξέρεις πόσα επήεν η επίσκεψη στον γιατρό. Φύε καμιά υποχρέωση που πάνω σου και πίστεψε με, δεν θα καταρρεύσει το σύμπαν. Όλα πάλι ρολόι θα κυλάνε. Είσαι λιοντάρι εν γνωστό, δεν είναι ανάγκη να δείχνεις τα δόντια σου 24/7. Βγες από το κουτί (σου).

 • ΛΕΩΝ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Λίγο το κολύμπι στη θάλασσα, λίγο το απογευματινό περπάτημα, λίγο ο έρωτας που σε κτύπησε κατακούτελλα, αλλά πολύ περισσότερο η καλή διατροφή που προσπαθείς να ακολουθήσεις, βοηθάνε τις αντοχές σου να δυναμώσουν, σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και σε μεταμορφώνουν σε ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Μην μεγαλοπιάνεσαι πάραυτα. Μην υιοθετείς αρχηγικές τάσεις. Κόψε κάτι, βασικά!

 • ΛΕΩΝ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Τρία είναι τα μυστικά της επιτυχίας. Ιπποφαές κάθε πρωί μαζί με τον χυμό σου, θετική σκέψη σε κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ το τρίτο είναι ακόμα μυστικό και άλυτο μυστήριο, οπότε αν το βρεις εσύ λιονταράκι μου από μόνος/μόνη σου, καλά θα κάνεις να το μοιραστείς μαζί μας, όπως εμείς μοιραστήκαμε τα άλλα δύο. Μην είσαι αχάριστο πλάσμα και πλεονέκτης. Στο μοίρασμα είναι το μυστικό! Ρε λες να βρήκα και το 3ο τελικά;

 • ΛΕΩΝ

  28/06 - 09/07 2017

  Όλοι λένε για τις διακοπές που θα κάνουν τα αστέρια μας στο Κρανς Μοντάντα, Κραν Μοντανά ή όπως αλλιώς το λένε. Θα πάνε για ριλάξ; Ας πάνε! Ε και; Εξάλλου, πού ξέρεις; Μπορεί εκεί στο θέρετρο να περάσουν χρόνο με τον εαυτό τους και όντας απομονωμένοι, να ηρεμήσουμε και να βρουν πιο εύκολα τον προσανατολισμό τους. Ακραίο αυτό που λέω, το ξέρω, δεν λένε όμως ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία; Ένας αποπροσανατολισμός, πάντως, θα υπάρξει…

 • ΛΕΩΝ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Συνεχίζεις κανονικά να έχεις αρχηγικές τάσεις, να κάθεσαι πάντα πίσω στο λεωφορείο και μπροστά στο αμάξι, συνεχίζεις να θες να φτιάξεις τη σούβλα στην παρέα και να δοκιμάζεις εσύ το κρασί όποτε πάτε για φαγητό! Εσύ το απολαμβάνεις, εννοείται, κι ας ξέρεις πως κάποιοι ενοχλούνται λιγάκι από αυτή την κατάσταση. Μη μασάς! Συνέχισε να πηδάς τα εμπόδια και ότι άλλο βρεθεί στο διάβα σου και σε λίγο θα στεφθείς νικητής. Μετά που θα σε πολεμήσουν, ακολουθεί η νίκη. Ο Γκάντι το λέει, όχι εγώ!

Σελίδες

Εγγραφή στο Λέων