ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  21-30 Ιουλίου 2017

  Το καινούργιο και διαφορετικό που αναζητάς, δεν ταιριάζει πάντα στον χαρακτήρα και τα θέλω σου. Οπότε, άσε τις μαλακίες και προχώρα τη ζωή σου χωρίς ενδοιασμούς, κολλήματα, συστολές και φόβο. Ασπάξιηξιην! Go ahead που λένε και στο χωριό μου και που ξέρεις, μπορεί ο υποψήφιος που ψάχνει απεγνωσμένα το ΑΚΕΛ να είσαι εσύ! Εφαντάστηκες;

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Σαν οριτζινάλ Κύπριος κυνηγός, δεν αφήνεις τίποτε να σου ξεφύγει. Κυνηγάς τον χρόνο, κυνηγάς το όνειρό σου, κυνηγάς γενικότερα καλύτερες ευκαιρίες. Ενίοτε η ζωή σου είναι βαρετή, οπότε καταστάσεις αλλά και άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να την κάνεις πιο συναρπαστική. Επένδυσε σε αυτούς και άσ’ τους να σε πάρουν από το χέρι (ακόμα και από το πόδι) για να σε μεταφέρουν στον δικό τους μικρόκοσμο! Διακοπές, είπαμε, κάναμε;

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Λίγο το θαλασσινό νερό που λειτούργησε ως καθαρτικό για τα μάτια, λίγο η ατμόσφαιρα που καθάρισε επιτέλους από τις «ξιμαρισιές» και πολύ περισσότερο το ακατάπαυστο «άππωμα» από παρίσακτους, ξεκαθαρίζουν πια το τοπίο μπροστά σου. Είναι πεντακάθαρο το τι και το πώς πλέον. Δουλειά, δουλειά κι άλλη δουλειά. Και που και που, καμιά διακοπή για χαλάρωση, φυσικά, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Έτα ούλλα τζιαμέ!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Αυτό που σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων είναι η υψηλού επιπέδου προστασία που έχεις. Τώρα, αυτό αφορά στο συναγερμό που έχεις στο σπίτι, αφορά στον Αστυνομικό της Γειτονιάς που κάνει περιπολίες κάθε τρεις και λίγο, αφορά στη Θεία προστασία, θα σε γελάσω. Πάντως, καλό θα είναι να έχεις και λίγο το νου σου, αφού καμιά φορά σού έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ψυχραιμία ό,τι κι αν δεις, ό,τι κι αν ακούσεις!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Από ράψιμο πως πάμε; Αν δεν πάμε και τόσο καλά, καλό είναι να κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας στη σταυροβελονιά τουλάχιστον. Το νέο ξεκίνημα που κάνεις είναι επίφοβο, πλην όμως είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Αν σε στενεύει όμως κάπου, τότε καλά θα κάνεις να βρεις τον τρόπο να ξηλώσεις και να μπαλώσεις ξανά. Ράβε ξήλωνε, ένα πράμα, ώσπου να σου κάτσει καλά!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Καμιά φορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να βρούμε τη λύση ή για να μάθουμε την αλήθεια, είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να διευρύνει τους ορίζοντές του με περισσότερη πληροφορία από αυτή που λαμβάνουμε συνήθως. Μόνο έτσι θα έρθουν καινούργια και διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας. Μόνο έτσι θα ανοίξει το μάτι αλλά και το πνεύμα μας. Η λύσης (προς το παρόν) είναι μία, πάμε παραλία!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Καμιά φορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να βρούμε τη λύση ή για να μάθουμε την αλήθεια, είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να διευρύνει τους ορίζοντές του με περισσότερη πληροφορία από αυτή που λαμβάνουμε συνήθως. Μόνο έτσι θα έρθουν καινούργια και διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας. Μόνο έτσι θα ανοίξει το μάτι αλλά και το πνεύμα μας. Η λύσης (προς το παρόν) είναι μία, πάμε παραλία!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Αφού ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, γιατί δεν το κάνεις και βασανίζεσαι; Ή που θα συγκεντρωθείς για να ανασυνταχθείς και οργανωθείς, ή που θα την φας μια κι έξω όπως φοβάσαι -και καλά κάνεις. Δεν έχεις πολύ χρόνο, άντε να κάνεις και τις διακοπές σου φέτος και μετά θα πρέπει να δράσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Ανακάτεψε την τράπουλα και μοίρασε. Το νου σου στον άσσο που ‘χεις στο μανίκι!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Μπορεί κάποιοι να έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν με γράμματα, με μηνύματα σε τηλεοράσεις, με σήματα μορς, με τον καπνό, ακόμα και με το περιστέρι, στη δική σου περίπτωση όμως αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο η ειλικρίνεια! Αν και φαντάζει δύσκολο να το πετύχεις, μόνο έτσι θα βρεθούν οι λύσεις. Με ή χωρίς το έπαθλο της επικοινωνίας, ειλικρινής πρέπει να είσαι! Αλλιώς, την έβαψες…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Άμα αμφισβητείς, κάποτε θα «πέσεις μέσα» και κάποτε θα πατήσεις μπανανόφλουδα. Οπότε, με σύνεση. Στην παρούσα φάση όμως, για να παραμείνεις εντός παιχνιδιού θα πρέπει να μπεις λιγάκι και στα παπούτσια του άλλου. Μην μουλαρώνεις τόσο ρε φίλε, μην «μπαρρώνεις». Άνοιξε το βήμα σου και πάμε να τους πάρουμε τα… τοτέμ. Πάμε για τη νίκη!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ρισκάροντας θα δεις ότι… θα δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μην φοβηθείς να βγεις από το comfort zone σου, να αλλάξεις συνήθειες, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Αναμετρήσου με τους κακούς δαίμονες, τους δράκους, τους λύκους και όλους όσοι κάνουν τα παραμύθια (αν μη τι άλλο) πιο ενδιαφέροντα. Απόφυγε μόνο τις ενδιάμεσες λύσεις, αλλά και τις ακραίες πεποιθήσεις, αφού κι αυτές περιλαμβάνουν παραμύθια. Ανάμενε τα μαγειρέματα!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Δεν χρειάζεται να αναλύεις τα πάντα όλα. Δεν χρειάζεται να κάνεις meditation για να βρεις απαντήσεις για ψύλλου πήδημα. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύεις κάθε πληροφορία γιατί στο τέλος υπάρχει ο κίνδυνος να κάψεις τον σκληρό δίσκο από υπερθέρμανση. Κάνει skip και μερικά από αυτά που σου συμβαίνουν, μερικά από αυτά που σε βρίσκουν. Θα σου προτείνω κάτι που ίσως δεν το σκέφτηκες. Ζήσε και λίγο.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Η ενσυναίσθηση που σε διακρίνει αυτή την περίοδο είναι διάχυτη όσο ποτέ άλλοτε. Η ικανότητά σου να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου (γοβάκια,  μπότες, σταράκια, σκαρπίνια κοκ), σε βάζει αυτόματα σε ένα καλύτερο περιβάλλον και αυτό φυσικά έχει να κάνει με την προσφορά. Μπορείς και βλέπεις εύκολα τη θέση του άλλου και αυτό είναι υπέρ σου. Φτάνει, εννοείται, η θέση αυτή να μην είναι του προϊστάμενού σου. Έλεος μαζί σου…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Χάνοντας πράγματα, μπορείς εύκολα να τα βρεις με μια αγγελία στο facebook (αν είναι κάτι σοβαρό), με μια καταγγελία στην αστυνομία (αν είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό), ή απλά με μια φανουρόπιτα (αν το ζήτημά σου είναι το σοβαρότερο των σοβαροτέρων). Εκτός φυσικά κι αν χάσεις τον εαυτό σου, που εκεί κανένας αστυνομικός και κανένας Άγιος Φανούριος δεν μπορεί να βοηθήσει. Επειδή όμως, αυτό το διάστημα είσαι ο εαυτός σου, και άρα βρήκες τον εαυτό σου, απλά δώσε σου μια αγκαλιά. Ναι, αυτοαγκαλιάσου!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Ωραίο το νερό της λίμνης με τις πάπιες, ωραία και η θάλασσα ενός καλοκαιρινού σούρουπου που μοιάζει με λάδι. Τι γίνεται όμως ο καιρός αγριεύει, όταν φουρτουνιάζει κι εσύ καλείσαι μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση να διαχειριστείς το μεγάλο «κακό» που σε βρήκε. Μην πτοείσαι, μην χάνει τις σταθερές σου. Αγάπη ολούθε, αυτό να θυμάσαι μόνο!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Το 95% της ενέργειάς σου το σπαταλάς προσπαθώντας να δεις πως θα καταφέρεις να ελέγξεις και να αλλάξεις τους άλλους. Κλασσικός Παρθένος! Πάψε να ξοδεύεσαι σε μπούρδες, σταμάτα να κάνεις ανούσιες σπατάλες και δώσε βάση στην αλλαγή τη δική σου. Τόσο δύσκολο πια είναι να το καταλάβεις και εν τέλει να εφαρμόσεις αυτό το απλό πράγμα; Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Είσαι τόσο κολλημένο άτομο που πιο εύκολα μπορεί κανείς να ξεκολλήσει ένα sticker από το παλιό κρεβάτι του εφηβικού σου δωματίου παρά εσένα από τις ιδέες και τις πεποιθήσεις που μερικές φορές έχει και σε κρατάνε δέσμιο ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό σου. Ψιτ, ξεκόλλα! Παίξε μπάλια, φτιάξε καινούργια νύχια, πήγαινε εκδρομή στα χιόνια, αλλά please σταμάτα να γυροφέρνεις άσκοπα στο μυαλό σου πράγματα ανούσια. Έχει ακόμα πολύ χιόνι στο Τρόοδος.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Το ανοίγεις πόρτες είναι αγγαρεία. Το να ανοίγεις όμως παράθυρα, πόρτες ακόμα και μεγάλες πύλες που όμως αγνοούσες την ύπαρξή τους, αυτό είναι ευλογία. Οπότε, σκύψε ευλογημένη/ε και διαπέρασέ την πόρτα που μόλις άνοιξες. Μπες σε ένα κόσμο μαγικό!

Σελίδες

Εγγραφή στο Παρθένος