ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  6-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  Πάρε βαθιές ανάσες και κάνε μεγάλες βουτιές. Στη θάλασσα, στην οικογενειακή ηρεμία, στη χαρά της παρέας. Ότι είναι να κάνεις αυτές τις μέρες, φρόντισε να το κάνεις με όλο σου το είναι. Να δοθείς ολοκληρωτικά. Ξέρω ότι σου ακούγονται λίγο σαν συμβουλές τύπου PillowFights.gr αυτά που διαβάζεις, είναι καλό να ξέρεις όμως πως μερικές φορές είναι τα κλισέ που μας λείπουν και αυτά είναι που θα μας δώσουν τελικά την «πατσαρκά» που χρειαζόμαστε για να έρθουμε στα ίσια μας. Μη μασάς, «δάκκανε»!

 • Παρθένος

  16-22 Ιουνίου 2018

  Αντί να δεις το τώρα, πώς θα τα καταφέρεις σήμερα, κάθεσαι και προβληματίζεσαι για 20-30 χρόνια μετά. Καλό είναι να βάζουμε στόχους, καλό είναι να κάνουμε όνειρα, καλό είναι να φανταζόμαστε τον εαυτό μας σε μεγάλες αίθουσες, με ένθερμα ακροατήρια, πολύ καλύτερα όμως είναι άμα πίνεις μπύρες με την παρέα σου πάνω από μια φουκού και με τη συντροφιά ενός ναργιλέ. Άψε να ‘ψουμε τζαι κρύψε να περάσουμε.

   

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  30 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2018

  Είναι η μαμημένη η πανσέληνος, είναι ο σεληνιασμένος περίγυρός σου, είναι η αναστάτωση και οι πολλές (αχρείαστες ενίοτε) πληροφορίες που δέχεσαι τις τελευταίες μέρες. Τι θα κάνεις; Αυτό που κάνεις πάντα. Θα βάλεις ένα ουίσκι ή ένα Gin, θα αδειάσεις το μυαλό και θα πεις «χεστήκαμε κι η βάρκα γέρνει». Με τάξη, μεθοδικότητα και με κατάλληλη δοσολογία χαπιών όλα θα τακτοποιηθούν, τόσο στο δικό σου μυαλό όσο και στην πραγματικότητα. Τα χάπια, να μην είναι ληγμένα μόνο…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  18-24 Μαΐου 2018

  Αυτή η εβδομάδα είναι πανεύκολη για εσένα, όσο και για ένα 4χρονο να προγραμματίσει ένα ρομπότ το οποίο πρέπει να πάει 7 βήματα μπροστά, ένα δεξιά, άλλα 2 μπροστά και ένα αριστερά. Όχι, δεν υπερβάλλουμε, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, τα 4χρονα είναι ιδιοφυΐες και εσύ είσαι απλώς κακομοίρης που δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις! Όχι, δεν υπερβάλλουμε, όσο κι αν δεν το πιστεύεις, αυτή τη βδομάδα όλα θα σου πάνε πρίμα! Με ευνοϊκό άνεμο και νερό ζεστό και ιδανικό για μπάνιο στη θάλασσα.

  Καλοκαίριασε, ψάξτε για τα κουβαδάκια!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Βγαίνετε από τα κουτάκια της λογικής και μπαίνετε στα κουτιά του συναισθήματος. Τι ωραίο πράγμα, επιτέλους! Η αντίληψή σας γίνεται όλο πιο ολιστική, στρογγυλή, όπως τη γη. Ναι, όσο και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η γη είναι επίπεδη, εμείς πάντοτε θα απαντάμε με επιχειρήματα σε όσους μας λένε τσιόφτες. Επίπεδη είναι μόνο η αντίληψή σας ρε! Ε μα πια.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Δείξε εμπιστοσύνη στα πολύ κοντινά σου άτομα και πάψε πια να θεωρείς πως όλοι είναι έτοιμοι να σου σερβίρουν ένα καλομαγειρεμένο ψέμα. Αν κόψει νωρίς ο νους σου, μόνο καλό θα δεις από κάποια πρόσωπα, αφού με σωστή καθοδήγηση και συνεργασία θα κάνετε μικρά θαύματα. Αφέσου σε χέρια έμπειρα και θα δεις τι θα γίνει. Άσχετο, αλλά δεν κλείνεις και ένα μασαζάκι;

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Λίγο yoga, λίγο tai chi, κανένα τσαγάκι με βότανα από την Ιαπωνία και λίγο διάβασμα βιβλίων αυτοβελτίωσης, όλα μαζί σε βοηθάνε να ανανεωθείς πνευματικά, δίνοντάς σου εν τέλει μια μεγάλη κλωτσιά που σε βοηθάει να βγεις από τη στασιμότητα. Το πνευματικό σου επίπεδο αγγίζει ταβάνι και ψάχνει μάλιστα τρόπους να το τρυπήσει. Είσαι ένας Δαλάι Λάμα!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Ότι είσαι ανασφαλής και ματαιόδοξος το ξέρουμε, δεν νομίζεις όμως ότι ήρθε η ώρα να «ποκάτσεις» λίγο και να δεις τα δεδομένα (σου) ως έχουν; Αν δηλαδή έχεις σκοπό να προχωρήσεις και να αλλάξεις όλα αυτά που σου τη σπάνε. Διαφορετικά μείνει κλεισμένος στη φούσκα σου και σιώπα. Δεν σημαίνει κάτι επειδή δεν πήγε όσο καλά περίμενες το project που παρουσίασες. Φτιάξε άλλο. Γίνε λίγο πιο αυθόρμητος και απρόβλεπτος.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Που και που, όπως λέει και η αοιδός, χρειάζεται να ζυγίζεις καλά τα πράγματα για να μη χάσεις την ισορροπία σου. Αν δεν το κάνεις, όλα θα πηγαίνουν λάθος και οι ορμόνες σου θα κάνουν πάρτι. Το συναίσθημά σου θα απογειώνεται οι αντιδράσεις σου θα είναι μάλλον υπερβολικές. Όπως ενίοτε είναι δηλαδή. Ούτε έγκυος να ήσουν… Πιες μια βαλεριάνα και calm down!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Οξύμωρο και κουφό αυτό που θα σου, αλλά πρέπει να το ακούσεις. Μην σε αγχώσει το γεγονός πως θα είσαι λίγο αγχωμένη/ος αυτές τις μέρες. Αυτή η μεταστροφή σε απόψεις και συναισθήματα θα σε κάνει μάλλον να αλλάξεις και να αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά. Θα νοιώσεις περίεργα, θα γίνεις δύστροπος, θα βαριέσαι μάλλον ακόμα και το σεξ, αλλά θα ‘ναι για καλό. Κάθε εμπόδιο (ακόμα κι αν δεν το πηδήσεις) θα ‘ναι για καλό.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Να πετάξεις πράγματα τα οποία δεν χρειάζεσαι πια γιατί είναι σαν να κοιτάς το μέλλον από διαφορετική ματιά. Τα διαφημιστικό ημερολόγιο του 2013 που ξέμεινε στον τοίχο του γραφείου, τα παλιά κουτάκια αναψυκτικού που και καλά είναι ρετρό, τα παλιά ασπρόμαυρα κινητά που έχεις στη βιβλιοθήκη. Έλεος πια με τη σαβούρα που μαζεύεις! Ξεκόλλα λέμε.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Τι φοβερό, τι τρομερό, που τόσο καιρός δεν έπαιρνες την απόφαση να ρισκάρεις. Όταν όμως αποφάσισες να το κάνεις, είδες τελικά ότι το να πετύχεις τον στόχο σου ήταν piece of cake. Μη σταματάς, τώρα που έμαθες τον τρόπο, τώρα που βρήκες τις άκρες… Συνέχισε, πάρ’ το όλο ευθεία.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Αυτό που θα σου πω για τούτη τη βδομάδα θα ακουστεί σαν ατάκα από συνεδρία για life coaching, πλην όμως δεν είναι. Λοιπόν, μην σταθείς στο παρελθόν, μη φοβηθείς το καινούριο και το διαφορετικό και να ‘σαι σίγουρος πως έτσι θα βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Αν τα εφαρμόσεις, θα δεις να συμβαίνουν πράγματα και θαύματα… Εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Με καρδιά, συναίσθημα και λογική παίρνονται οι σωστές αποφάσεις. Χωρίς το ένα από τα τρία αυτά συστατικά, κάτι θα πάει «X». Μην τολμήσεις να αποφασίσεις χωρίς καρδιά, χωρίς λογική ή χωρίς συναίσθημα. Βάλ’ τα στο μπλέντερ, κτύπα για δύο λεπτά, πρόσθεσε μια γαρνιτούρα με μια παρλαπίπα που σκέφτηκες να πεις και απόλαυσε υπεύθυνα. Με μέτρο ε!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Δύσκολα τα πράματα, πλην όμως μπορείς αν το θες να περάσεις χάρμα. Φτάνει να το θες! Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και αφρόλουτρο, άπλωσε φαρδύς-πλατιά / φαρδιά-πλατιά, άναψε ένα πούρο και απόλαυσε υπεύθυνα. Με ή χωρίς ροδοπέταλα, με ή χωρίς αιθέρια έλαια, με η χωρίς σαμπάνιες, θα το θυμάσαι για πάντα αυτό το πράγμα. Και μετά, έλα ξανά στην πραγματικότητα, φουλ ανανεωμένος!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Αν ζεις σε ροζ συννεφάκι, αν παντού βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα και θετικό vibe, πάει να πει πως είσαι σε δρόμο σωστό. Ούτε οι κόκκοι του καφέ που πίνεις ευθύνονται για τη νιρβάνα, ούτε τα μυοχαλαρωτικά που παίρνεις. Εντάξει, βοηθάνε κι αυτά, αλλά γενικότερα αυτή τη βδομάδα είσαι στα πάνω σου και θα πρέπει απλά να το απολαύσεις. Be happy, με ή χωρίς χάπι!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο πεδίο που κινείσαι αυτή την περίοδο -μέχρι και το απ’ ευθείας νερό που έρχεται στο σπίτι σου μοιάζει να είναι πιο γλυκό σε σχέση με πριν λίγο καιρό. Εξ ου και καλείσαι να ξεκινήσεις την υλοποίηση πραγμάτων σε όλα τα επίπεδα. Ξεκίνα από το καθάρισμα της αυλής και βλέπουμε! Πάντως, με σωστές κινήσεις και στρατηγική, πολλά μπορείς να διορθώσεις. Παίξε και αν χάσεις έχασες. Σάμπως και θα ‘ναι η πρώτη φορά;

 • Παρθένος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Πάντα ήθελες να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, πάντα ήθελες να είναι όλα τριγύρω σου σε μια σειρά και στοιχισμένα, αυτή την περίοδο όμως το έχεις παρακάνει λιγάκι, δεν νομίζεις; Το να βάζεις τα πάντα σε ένα πλαίσιο, τόσο για να οριοθετήσεις τον εαυτό σου όσο και τους άλλους που είναι γύρω σου, καμιά φορά μοιάζει λίγο αλλόκοτο. Πνάσε τζιαι πάλε!

Σελίδες

Εγγραφή στο Παρθένος