ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Αυτό που θα σου πω για τούτη τη βδομάδα θα ακουστεί σαν ατάκα από συνεδρία για life coaching, πλην όμως δεν είναι. Λοιπόν, μην σταθείς στο παρελθόν, μη φοβηθείς το καινούριο και το διαφορετικό και να ‘σαι σίγουρος πως έτσι θα βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Αν τα εφαρμόσεις, θα δεις να συμβαίνουν πράγματα και θαύματα… Εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Με καρδιά, συναίσθημα και λογική παίρνονται οι σωστές αποφάσεις. Χωρίς το ένα από τα τρία αυτά συστατικά, κάτι θα πάει «X». Μην τολμήσεις να αποφασίσεις χωρίς καρδιά, χωρίς λογική ή χωρίς συναίσθημα. Βάλ’ τα στο μπλέντερ, κτύπα για δύο λεπτά, πρόσθεσε μια γαρνιτούρα με μια παρλαπίπα που σκέφτηκες να πεις και απόλαυσε υπεύθυνα. Με μέτρο ε!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Δύσκολα τα πράματα, πλην όμως μπορείς αν το θες να περάσεις χάρμα. Φτάνει να το θες! Γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και αφρόλουτρο, άπλωσε φαρδύς-πλατιά / φαρδιά-πλατιά, άναψε ένα πούρο και απόλαυσε υπεύθυνα. Με ή χωρίς ροδοπέταλα, με ή χωρίς αιθέρια έλαια, με η χωρίς σαμπάνιες, θα το θυμάσαι για πάντα αυτό το πράγμα. Και μετά, έλα ξανά στην πραγματικότητα, φουλ ανανεωμένος!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Αν ζεις σε ροζ συννεφάκι, αν παντού βλέπεις χαρούμενα πρόσωπα και θετικό vibe, πάει να πει πως είσαι σε δρόμο σωστό. Ούτε οι κόκκοι του καφέ που πίνεις ευθύνονται για τη νιρβάνα, ούτε τα μυοχαλαρωτικά που παίρνεις. Εντάξει, βοηθάνε κι αυτά, αλλά γενικότερα αυτή τη βδομάδα είσαι στα πάνω σου και θα πρέπει απλά να το απολαύσεις. Be happy, με ή χωρίς χάπι!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στο πεδίο που κινείσαι αυτή την περίοδο -μέχρι και το απ’ ευθείας νερό που έρχεται στο σπίτι σου μοιάζει να είναι πιο γλυκό σε σχέση με πριν λίγο καιρό. Εξ ου και καλείσαι να ξεκινήσεις την υλοποίηση πραγμάτων σε όλα τα επίπεδα. Ξεκίνα από το καθάρισμα της αυλής και βλέπουμε! Πάντως, με σωστές κινήσεις και στρατηγική, πολλά μπορείς να διορθώσεις. Παίξε και αν χάσεις έχασες. Σάμπως και θα ‘ναι η πρώτη φορά;

 • Παρθένος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Πάντα ήθελες να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, πάντα ήθελες να είναι όλα τριγύρω σου σε μια σειρά και στοιχισμένα, αυτή την περίοδο όμως το έχεις παρακάνει λιγάκι, δεν νομίζεις; Το να βάζεις τα πάντα σε ένα πλαίσιο, τόσο για να οριοθετήσεις τον εαυτό σου όσο και τους άλλους που είναι γύρω σου, καμιά φορά μοιάζει λίγο αλλόκοτο. Πνάσε τζιαι πάλε!

 • Παρθένος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Γη καλεί Παρθένο. Από πότε είπαμε ότι έγινε εσύ τόσο αισιόδοξος και ζεις στο συννεφάκι σου; Κάτσε λλίο την μάππα και προσγειώσου (πνευματικά) στην κυπριακή γη, γιατί εν σε βλέπω καλά. Εν θορείς τι γίνεται δεξιά και αριστερά; Εν τζαιρός για ανοίγματα, μεγάλες ιδέες και έξοδα; Μπα, δεν νομίζω. Προσαρμόσου dude…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Ανήκεις σε σένα και στα όνειρά σου… Ή τουλάχιστον αυτές τις μπούρδες είναι που πιστεύεις και είσαι στα πάνω σου τον τελευταίο καιρό. Συν ότι έχεις εκπαιδευτεί να τα βλέπεις όλα κάτω από το πρίσμα της λογικής αλλά και της ευαισθησίας και αυτός είναι σίγουρα ένας ιδανικός συνδυασμός για να πάρεις σιγά-σιγά αυτή την ώθηση που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις. Πάρε ανάσες, γέμισε πνευμόνια!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Σαν οριτζινάλ Κύπριος κυνηγός, δεν αφήνεις τίποτε να σου ξεφύγει. Κυνηγάς τον χρόνο, κυνηγάς το όνειρό σου, κυνηγάς γενικότερα καλύτερες ευκαιρίες. Ενίοτε η ζωή σου είναι βαρετή, οπότε καταστάσεις αλλά και άνθρωποι θα σε βοηθήσουν να την κάνεις πιο συναρπαστική. Επένδυσε σε αυτούς και άσ’ τους να σε πάρουν από το χέρι (ακόμα και από το πόδι) για να σε μεταφέρουν στον δικό τους μικρόκοσμο! Διακοπές, είπαμε, κάναμε;

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Λίγο το θαλασσινό νερό που λειτούργησε ως καθαρτικό για τα μάτια, λίγο η ατμόσφαιρα που καθάρισε επιτέλους από τις «ξιμαρισιές» και πολύ περισσότερο το ακατάπαυστο «άππωμα» από παρίσακτους, ξεκαθαρίζουν πια το τοπίο μπροστά σου. Είναι πεντακάθαρο το τι και το πώς πλέον. Δουλειά, δουλειά κι άλλη δουλειά. Και που και που, καμιά διακοπή για χαλάρωση, φυσικά, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Έτα ούλλα τζιαμέ!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Αυτό που σε βοηθάει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων είναι η υψηλού επιπέδου προστασία που έχεις. Τώρα, αυτό αφορά στο συναγερμό που έχεις στο σπίτι, αφορά στον Αστυνομικό της Γειτονιάς που κάνει περιπολίες κάθε τρεις και λίγο, αφορά στη Θεία προστασία, θα σε γελάσω. Πάντως, καλό θα είναι να έχεις και λίγο το νου σου, αφού καμιά φορά σού έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ψυχραιμία ό,τι κι αν δεις, ό,τι κι αν ακούσεις!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Από ράψιμο πως πάμε; Αν δεν πάμε και τόσο καλά, καλό είναι να κάνουμε ταχύρρυθμα μαθήματα έτσι ώστε να βελτιώσουμε τις γνώσεις μας στη σταυροβελονιά τουλάχιστον. Το νέο ξεκίνημα που κάνεις είναι επίφοβο, πλην όμως είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Αν σε στενεύει όμως κάπου, τότε καλά θα κάνεις να βρεις τον τρόπο να ξηλώσεις και να μπαλώσεις ξανά. Ράβε ξήλωνε, ένα πράμα, ώσπου να σου κάτσει καλά!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Καμιά φορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να βρούμε τη λύση ή για να μάθουμε την αλήθεια, είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να διευρύνει τους ορίζοντές του με περισσότερη πληροφορία από αυτή που λαμβάνουμε συνήθως. Μόνο έτσι θα έρθουν καινούργια και διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας. Μόνο έτσι θα ανοίξει το μάτι αλλά και το πνεύμα μας. Η λύσης (προς το παρόν) είναι μία, πάμε παραλία!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Καμιά φορά, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να βρούμε τη λύση ή για να μάθουμε την αλήθεια, είναι να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να διευρύνει τους ορίζοντές του με περισσότερη πληροφορία από αυτή που λαμβάνουμε συνήθως. Μόνο έτσι θα έρθουν καινούργια και διαφορετικά πράγματα στη ζωή μας. Μόνο έτσι θα ανοίξει το μάτι αλλά και το πνεύμα μας. Η λύσης (προς το παρόν) είναι μία, πάμε παραλία!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Αφού ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, γιατί δεν το κάνεις και βασανίζεσαι; Ή που θα συγκεντρωθείς για να ανασυνταχθείς και οργανωθείς, ή που θα την φας μια κι έξω όπως φοβάσαι -και καλά κάνεις. Δεν έχεις πολύ χρόνο, άντε να κάνεις και τις διακοπές σου φέτος και μετά θα πρέπει να δράσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Ανακάτεψε την τράπουλα και μοίρασε. Το νου σου στον άσσο που ‘χεις στο μανίκι!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Μπορεί κάποιοι να έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν με γράμματα, με μηνύματα σε τηλεοράσεις, με σήματα μορς, με τον καπνό, ακόμα και με το περιστέρι, στη δική σου περίπτωση όμως αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο η ειλικρίνεια! Αν και φαντάζει δύσκολο να το πετύχεις, μόνο έτσι θα βρεθούν οι λύσεις. Με ή χωρίς το έπαθλο της επικοινωνίας, ειλικρινής πρέπει να είσαι! Αλλιώς, την έβαψες…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Άμα αμφισβητείς, κάποτε θα «πέσεις μέσα» και κάποτε θα πατήσεις μπανανόφλουδα. Οπότε, με σύνεση. Στην παρούσα φάση όμως, για να παραμείνεις εντός παιχνιδιού θα πρέπει να μπεις λιγάκι και στα παπούτσια του άλλου. Μην μουλαρώνεις τόσο ρε φίλε, μην «μπαρρώνεις». Άνοιξε το βήμα σου και πάμε να τους πάρουμε τα… τοτέμ. Πάμε για τη νίκη!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ρισκάροντας θα δεις ότι… θα δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μην φοβηθείς να βγεις από το comfort zone σου, να αλλάξεις συνήθειες, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Αναμετρήσου με τους κακούς δαίμονες, τους δράκους, τους λύκους και όλους όσοι κάνουν τα παραμύθια (αν μη τι άλλο) πιο ενδιαφέροντα. Απόφυγε μόνο τις ενδιάμεσες λύσεις, αλλά και τις ακραίες πεποιθήσεις, αφού κι αυτές περιλαμβάνουν παραμύθια. Ανάμενε τα μαγειρέματα!

Σελίδες

Εγγραφή στο Παρθένος