ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Αφού ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, γιατί δεν το κάνεις και βασανίζεσαι; Ή που θα συγκεντρωθείς για να ανασυνταχθείς και οργανωθείς, ή που θα την φας μια κι έξω όπως φοβάσαι -και καλά κάνεις. Δεν έχεις πολύ χρόνο, άντε να κάνεις και τις διακοπές σου φέτος και μετά θα πρέπει να δράσεις με συνοπτικές διαδικασίες. Ανακάτεψε την τράπουλα και μοίρασε. Το νου σου στον άσσο που ‘χεις στο μανίκι!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Μπορεί κάποιοι να έχουν βρει τον τρόπο να επικοινωνούν με γράμματα, με μηνύματα σε τηλεοράσεις, με σήματα μορς, με τον καπνό, ακόμα και με το περιστέρι, στη δική σου περίπτωση όμως αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο η ειλικρίνεια! Αν και φαντάζει δύσκολο να το πετύχεις, μόνο έτσι θα βρεθούν οι λύσεις. Με ή χωρίς το έπαθλο της επικοινωνίας, ειλικρινής πρέπει να είσαι! Αλλιώς, την έβαψες…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Άμα αμφισβητείς, κάποτε θα «πέσεις μέσα» και κάποτε θα πατήσεις μπανανόφλουδα. Οπότε, με σύνεση. Στην παρούσα φάση όμως, για να παραμείνεις εντός παιχνιδιού θα πρέπει να μπεις λιγάκι και στα παπούτσια του άλλου. Μην μουλαρώνεις τόσο ρε φίλε, μην «μπαρρώνεις». Άνοιξε το βήμα σου και πάμε να τους πάρουμε τα… τοτέμ. Πάμε για τη νίκη!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ρισκάροντας θα δεις ότι… θα δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Μην φοβηθείς να βγεις από το comfort zone σου, να αλλάξεις συνήθειες, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα. Αναμετρήσου με τους κακούς δαίμονες, τους δράκους, τους λύκους και όλους όσοι κάνουν τα παραμύθια (αν μη τι άλλο) πιο ενδιαφέροντα. Απόφυγε μόνο τις ενδιάμεσες λύσεις, αλλά και τις ακραίες πεποιθήσεις, αφού κι αυτές περιλαμβάνουν παραμύθια. Ανάμενε τα μαγειρέματα!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Δεν χρειάζεται να αναλύεις τα πάντα όλα. Δεν χρειάζεται να κάνεις meditation για να βρεις απαντήσεις για ψύλλου πήδημα. Δεν χρειάζεται να αποθηκεύεις κάθε πληροφορία γιατί στο τέλος υπάρχει ο κίνδυνος να κάψεις τον σκληρό δίσκο από υπερθέρμανση. Κάνει skip και μερικά από αυτά που σου συμβαίνουν, μερικά από αυτά που σε βρίσκουν. Θα σου προτείνω κάτι που ίσως δεν το σκέφτηκες. Ζήσε και λίγο.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Η ενσυναίσθηση που σε διακρίνει αυτή την περίοδο είναι διάχυτη όσο ποτέ άλλοτε. Η ικανότητά σου να μπαίνεις στα παπούτσια του άλλου (γοβάκια,  μπότες, σταράκια, σκαρπίνια κοκ), σε βάζει αυτόματα σε ένα καλύτερο περιβάλλον και αυτό φυσικά έχει να κάνει με την προσφορά. Μπορείς και βλέπεις εύκολα τη θέση του άλλου και αυτό είναι υπέρ σου. Φτάνει, εννοείται, η θέση αυτή να μην είναι του προϊστάμενού σου. Έλεος μαζί σου…

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Χάνοντας πράγματα, μπορείς εύκολα να τα βρεις με μια αγγελία στο facebook (αν είναι κάτι σοβαρό), με μια καταγγελία στην αστυνομία (αν είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό), ή απλά με μια φανουρόπιτα (αν το ζήτημά σου είναι το σοβαρότερο των σοβαροτέρων). Εκτός φυσικά κι αν χάσεις τον εαυτό σου, που εκεί κανένας αστυνομικός και κανένας Άγιος Φανούριος δεν μπορεί να βοηθήσει. Επειδή όμως, αυτό το διάστημα είσαι ο εαυτός σου, και άρα βρήκες τον εαυτό σου, απλά δώσε σου μια αγκαλιά. Ναι, αυτοαγκαλιάσου!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Ωραίο το νερό της λίμνης με τις πάπιες, ωραία και η θάλασσα ενός καλοκαιρινού σούρουπου που μοιάζει με λάδι. Τι γίνεται όμως ο καιρός αγριεύει, όταν φουρτουνιάζει κι εσύ καλείσαι μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση να διαχειριστείς το μεγάλο «κακό» που σε βρήκε. Μην πτοείσαι, μην χάνει τις σταθερές σου. Αγάπη ολούθε, αυτό να θυμάσαι μόνο!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Το 95% της ενέργειάς σου το σπαταλάς προσπαθώντας να δεις πως θα καταφέρεις να ελέγξεις και να αλλάξεις τους άλλους. Κλασσικός Παρθένος! Πάψε να ξοδεύεσαι σε μπούρδες, σταμάτα να κάνεις ανούσιες σπατάλες και δώσε βάση στην αλλαγή τη δική σου. Τόσο δύσκολο πια είναι να το καταλάβεις και εν τέλει να εφαρμόσεις αυτό το απλό πράγμα; Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Είσαι τόσο κολλημένο άτομο που πιο εύκολα μπορεί κανείς να ξεκολλήσει ένα sticker από το παλιό κρεβάτι του εφηβικού σου δωματίου παρά εσένα από τις ιδέες και τις πεποιθήσεις που μερικές φορές έχει και σε κρατάνε δέσμιο ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό σου. Ψιτ, ξεκόλλα! Παίξε μπάλια, φτιάξε καινούργια νύχια, πήγαινε εκδρομή στα χιόνια, αλλά please σταμάτα να γυροφέρνεις άσκοπα στο μυαλό σου πράγματα ανούσια. Έχει ακόμα πολύ χιόνι στο Τρόοδος.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Το ανοίγεις πόρτες είναι αγγαρεία. Το να ανοίγεις όμως παράθυρα, πόρτες ακόμα και μεγάλες πύλες που όμως αγνοούσες την ύπαρξή τους, αυτό είναι ευλογία. Οπότε, σκύψε ευλογημένη/ε και διαπέρασέ την πόρτα που μόλις άνοιξες. Μπες σε ένα κόσμο μαγικό!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Παρόλο που νοιώθεις πως ίσως είναι η ώρα να πάρεις αυτά που αξίζεις, παρόλο που συνεργασίες, στενές σχέσεις αλλά και ανοικτές πόρτες σου δίνουν την εντύπωση πως τώρα είναι η ώρα, εντούτοις κάτι μυρίζει άσχημα και σίγουρα αυτό δεν είναι οι ληγμένοι κουραμπιέδες. Κάνε λίγη υπομονή ακόμα. Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Βγαίνεις από νόρμες και κανόνες και κάνεις αυτό που είναι αναγκαίο για να αποκτήσεις και πάλι μια καλή σχέση με τον εαυτό αλλά και τους γύρω σου. Ξεπερνάς κάθε αντίσταση και κάνεις αυτό που πρέπει. Τώρα, θα τα καταφέρεις, θα «καταφατσελωθείς», ποιος ξέρει; Σημασία έχει ότι προσπαθείς.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Αυτή η βδομάδα θα είναι σαν λαβύρινθος, σαν στίβος μάχης, γεμάτη εμπόδια σαν στο Legion Run. Μην πτοείσαι. Βάλε να δεις Rocky Balboa και πάρε έμπνευση για το πώς θα τα υπερπηδήσεις. Μπόρα είναι θα περάσει. Δέσε κορδόνια, φόρεσε αντιανεμικό και βγες για jogging. Ας ξεκινήσουμε μ’ αυτό!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Τι φοβερό, τι τρομερό, που τόσο καιρός δεν έπαιρνες την απόφαση να ρισκάρεις. Όταν όμως αποφάσισες να το κάνεις, είδες τελικά ότι το να πετύχεις τον στόχο σου ήταν piece of cake. Μη σταματάς, τώρα που έμαθες τον τρόπο, τώρα που βρήκες τις άκρες. Συνέχισε, πάρ’ το όλο ευθεία.

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Μην φοβάσαι να κοντραριστείς, να διαπληκτιστείς, ακόμα και να τσακωθείς. Μέσω αυτής της διαδικασίας ίσως βρεις τελικά τη νέα σου ταυτότητα η οποία θα συνοδεύεται και με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Βάλε πανοπλία και περικεφαλαία και μπες στο στίβο με τα θηρία. Κατατρόπωσέ τα!

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Μόνο εσύ ξέρεις πως τα καταφέρνεις κάθε φορά. Ενώ η ορμή και η δύναμή σου προϊδεάζουν για σπουδαία επιτεύγματα, κάθε φορά βρίσκεις τον τρόπο να πηγαίνεις από ένα μέχρι και δέκα βήματα πίσω. Κάνε καλύτερα τα κουμάντα σου γιατί όπως πας θα χάσεις και τα αυγά και τα πασχάλια. Πάτε και λίγο «στόπερ».

 • ΠΑΡΘΕΝΟΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Από την ποσότητα πήγες στην ποιότητα, ανώδυνα ευτυχώς, και τώρα βρίσκεσαι σε μια ποιοτική αναζήτηση κυρίως για να κρατάς τις ισορροπίες σε σπίτι, δουλειά, σχέσεις και φιλίες. Σου φαίνεται ξένο όλο αυτό και λογικό είναι, αλλά να σε καθησυχάσω λέγοντάς σου πως, δεν είναι τίποτα, θα σου περάσει. Σύντομα και πάλι θα επιστρέψεις στο παλιό, τρελό εαυτό σου.

Σελίδες

Εγγραφή στο Παρθένος