ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Τόση δύναμη που κρύβεις μέσα σου δεν την είχε ούτε ο Bruce Willies στο Die Hard. Ούτε καν οι Άγγελοι του Τσάρλι δεν σου κοντεύουν στο μισό χιλιόμετρο. Αυτό που μένει πια είναι να τη χρησιμοποιήσεις σωστά και να αποφασίσεις συνειδητά να ξεκολλήσεις από το τοξικό παρελθόν σου, έτσι ώστε να «πετάξεις». Τέρμα στις τοξίνες, όχι πια δάκρυα!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Μην εμμένεις, μην κολλάς και μην παρακαλάς. Get over it που λένε και στα χωριά της Μαραθάσας. Ή ασπάξιηξιν όπως λένε και στην Αγγλία. Μόνο αν τα προσπεράσεις όλα και δεις με μυαλό καθαρό θα έρθουν οι αναζωογονητικές αλλαγές που επιθυμείς. Πάρε βαθιά ανάσα και όλα θα πάνε καλά, θα το δεις. Θα γίνει και η Πλατεία (;)

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Το σουρεαλιστικό αυτό σκηνικό που καθημερινά συναντάς στο timeline σου, σου προκαλεί σπαστικό γέλιο, σε κάνει να θες να γελάσεις δυνατά και τελικά, σε βοηθάει να διώξεις κάθε αρνητική σκέψη. Αυτή σου η YOLO στάση ζωής θα επηρεάσει θετικά πολύ κόσμο που είναι γύρω σου. Είπαμε, you only live once!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μην παρασύρεσαι από τα παιχνίδια διαβίωσης. Μην μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις δοκιμασίες. Και κυρίως, μη βάζεις την (ευαίσθητη) ψυχή σου σε δοκιμασίες. Ιδιοσυγκρασιακά, δεν είσαι και ο πλέον κατάλληλος τύπος ανθρώπου για τέτοια πράγματα. Απλοποίησέ το όσο μπορείς και δες ποιος είναι ο εύκολος δρόμος. Δεν είναι για όλους τα δύσκολα και οι χωματόδρομοι. Μπες highway, βάλε αυτόματο πιλότο και γύρε πίσω. Σανίδωσέ το και πάμε!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Όπως ο μέσος ομονοιάτης οπαδός που για ακόμα μια χρονιά ελπίζει στο θαύμα, αυτή τη φορά μάλιστα έχοντας και ενδείξεις πως αυτό θα γίνει στα σίγουρα χάρη στον «μεσσία» Πάμπο Χριστοδούλου που κοουτσάρει την λαοφιλή ομάδα της Λευκωσίας, έτσι και η δική σου σκέψη γίνεται σιγά-σιγά πιο θετική κι αυτό σου δίνει μια πρωτόγνωρη ενέργεια για να αντιμετωπίσεις τη δική σου πραγματικότητα. Λες να είναι η χρονιά σου;

 • Σκορπιός

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Όταν ανοίγεις μέσα σου και συγχωράς ακόμα και τους εχθρούς σου, τότε γίνονται τα αληθινά θαύματα στην ζωή σου. Όχι, μην ανησυχείς, δεν μπήκε ο το πνεύμα το άγιο μέσα μου, ούτε έχω ορέξεις για κηρύγματα. Απλώς, καμιά φορά πράγματα είναι απλά. Τυφλωνόμαστε από μίση, πάθη, ίντριγκες, πάθη και έριδες και γινόμαστε ίσοι και όμοιοι με τον Στάθη Θεοχάρη σε επεισόδιο που βαρούσε ακόμα και τους τοίχους. Easy bay, μην τρελαίνεσαι!

 • Σκορπιός

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Όταν ανοίγεις μέσα σου και συγχωράς ακόμα και τους εχθρούς σου, τότε γίνονται τα αληθινά θαύματα στην ζωή σου. Όχι, μην ανησυχείς, δεν μπήκε ο το πνεύμα το άγιο μέσα μου, ούτε έχω ορέξεις για κηρύγματα. Απλώς, καμιά φορά πράγματα είναι απλά. Τυφλωνόμαστε από μίση, πάθη, ίντριγκες, πάθη και έριδες και γινόμαστε ίσοι και όμοιοι με τον Στάθη Θεοχάρη σε επεισόδιο που βαρούσε ακόμα και τους τοίχους. Easy bay, μην τρελαίνεσαι!

 • Σκορπιός

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει αλλά εδώ και καιρό ζεις σ’ ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό και δεν πήρες χαμπάρι ότι γύρω σου όλα αλλάζουν με ταχύτητες Formula1. Ξύπνα ώσπου εν ώρα και ανέλαβε δράση γιατί βλέπω σε να στήνεις τραπεζάκι στη Μακαρίου και να πουλάς όλα σου τα υπάρχοντα για να μεν μείνεις νηστικός. Ξεκαθάρισε τι θέλεις!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Σημασία δεν έχει αν αξίζεις. Σημασία δεν έχει αν θεωρείς εσύ ότι αξίζεις. Σημασία έχει αν κάποιος τρίτος αναγνωρίζει αυτή την αξία που εσύ θεωρείς ότι έχεις! Πόσο πιο βαθυστόχαστα μπορώ να σκεφτώ πχια! Πόσο! Μετά από αυτό που μόλις διάβασες, αλήθεια περιμένεις να σου πω και κάτι άλλο. Κατ’ ακρίβεια, αυτή πρέπει να είναι η τελευταία πρόβλεψή μου για τον σκορπιό φέτος. Εντάξει, πλακίτσα κάνω.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Μέσα στον κύκλο αυτό των πολύ σημαντικών εξελίξεων, κάπου εκεί μέσα βρίσκεσαι κι εσύ. Οπότε, αναπόφευκτα, θέλοντας και μη, ξέροντας ή όχι τους όρους και τους κανόνες, θα διαδραματίσεις κι εσύ έναν ρόλο για τη μετέπειτα σημαντική πορεία! Είτε το έχεις το άθλημα είτε όχι, καλά θα κάνεις να τα δώσεις όλα για τη φανέλα και για την τιμή των όπλων! Έμπαινε Γιούτσο, έμπαινε!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Για πολύ κόσμο ανοίγουν οι πόρτες αυτή την περίοδο. Για τους νεοσύλλεκτους ανοίγουν οι πόρτες του ΚΕΝ, για τις μαθήτριες ανοίγουν οι πόρτες των πανεπιστημίων και για τους φοιτητές ανοίγουν οι πόρτες της εργασίας και της ζωής. Πόρτες όμως θα ανοίξουν και στη δική σου περίπτωση Σκορπιέ μου, οπότε καλά κάνεις να καταλάβεις ότι αυτό σίγουρα σε εξυπηρετεί σε όλους τους τομείς. Άρπαξε τις ευκαιρίες, τώρα! Κάνε παζάρι!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Ο Σκορπιός νοιώθει ότι τον αγαπούν στην τοποθεσία Κύπρος! Γίνεσαι δέκτης μιας ατέλειωτης αγάπης (ως τον ουρανό, που λένε και τα πιτσιρίκια στους πάντες) και αυτό, πέρα από τα chakras σου, ανοίγει και τις πόρτες του σπιτιού έτσι ώστε να σε επισκεφτούν άνθρωποι που φέρνουν πολλά καλούδια. Από θετική ενέργεια και αισιοδοξία, μέχρι οργανικά φρούτα από το χωριό αλλά και παγωνιέρες γεμάτες μπίρες. Απόλαυσέ το!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Οτιδήποτε ρετρό πουλάει. Από ρούχα και γυαλιά ηλίου, μέχρι φωτογραφίες, βίντεο, ποδήλατα και πατίνια. Και φυσικά, η μουσική. Ως νοσταλγός του ροκ εν ρολ που είσαι, η αναδρομή και η στροφή που κάνεις αυτή την περίοδο θα έχουν περίεργη επίδραση στον ψυχισμό σου, θα σε αναστατώσουν και θα βγάλουν στην επιφάνεια μνήμες που πιθανόν να σε κάνουν περισσότερο ευαίσθητο/η. Τι τα θες τα flashback, όταν όλοι -από τη Φουρέιρα ως τον Χαρούλη- έχουν νέο υλικό; Χιτάκια και μόνο χιτάκια!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Μπορεί το σήμα στο κινητό σου να σπαρταράει και να μην σου κάνει τη χάρη, σε προσωπικό επίπεδο όμως η επαφή σου με κάποια άτομα του περίγυρού σου και μη βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Ούτε αντένες χρειάζεσαι γι’ αυτό, ούτε τίποτα, παρά μόνο καλή διάθεση για επικοινωνία. Επικοινωνείς αποτελεσματικά και σε πολλαπλά επίπεδα. Μήπως να έβαζες για Πρόεδρος;

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με τα ανιαρά έως ανύπαρκτα όνειρά σου. Η πραγματικότητα είναι γρήγορη όσο και η προσπάθεια ορισμένων στο Survivor να δικτυωθούν, να κάνουν κλίκες και σπείρουν ζιζάνια για δικό τους όφελος και μόνο! Οπότε, αν θες επιτέλους να βγεις από τα αδιέξοδά σου, αρκεί και μόνο να την ακολουθήσεις. Όχι τη Λάουρα καλέ, την πραγματικότητα.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Μην σπέρνεις ζιζάνια στην παραλία, μην έχεις αρχηγικές τάσεις, μην μπαίνεις πρώτος στη βάρκα και κυρίως, μη σηκώνεσαι με την αυγούλα για να μαγειρέψεις. Η «αντιπαλότητα» -ή τουλάχιστον αυτό που οι άλλοι βαφτίζουν αντιπαλότητα για να δικαιολογήσουν τη αδυναμία τους- είναι κάτι που σε βγάζει από τη σύνδεση με τους γύρω σου. Κι εσύ… μην το παρακάνεις όμως.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ό,τι δεν λύνεται κόβεται κι ό,τι δεν επιδιορθώνεται πάει για ανακύκλωση. Ότι άλλο κι αν σου πουν για να σε πείσουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, μπούρδες θα ‘ναι. Όσα κατσαβίδια κι αν έχουν, όσες γνώσεις κι αν κουβαλούν, όσα video κι αν δουν στο youtube, άμα σπάσει το ρημάδι το παιχνιδάκι που πήρες απ’ το πανηγύρι, βάλ’ του ρίγανη. Πέταξέ το και κανεί!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Αλλάζεις, αλλάζεις και με τρομάζεις! Τρομάζεις όμως και τον κόσμο όλο μ’ αυτά που κάνεις και μ’ αυτά που ετοιμάζεις. Κι όταν λέω τρομάζεις, δεν εννοώ με σκιαχτικό τρόπο… Αντιθέτως, τους κάνεις να ανησυχούν, καθότι οι νέες ιδέες που υιοθετείς σου ανοίγουν τους ορίζοντες ενώ σε βοηθούν να ασχοληθείς περισσότερο και με την αλήθεια σου, όσο ποιητικό κι αν ακούγεται αυτό. Είσαι ένα ποίημα.

Σελίδες

Εγγραφή στο Σκορπιός