ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Ανήκεις σε σένα και στα όνειρά σου! Αυτό είναι το motto σου, αυτό ήταν ανέκαθεν το motto σου. Το θέμα όμως που σε βασανίζει δεν είναι για το που ανήκεις εσύ, αλλά τι πραγματικά ανήκει σε σένα. Και εκεί είναι που παρατηρείται ένα σχετικό βραχυκύκλωμα στις σκέψεις σου, το οποίο μάλιστα σε κάνει να θολώνεις και να χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα για να πάρεις ότι σου ανήκει. Προσοχή μην το κάψεις για ένα παλιάμπελο!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Η πραγματικότητα δεν έχει καμιά σχέση με τα ανιαρά έως ανύπαρκτα όνειρά σου. Η πραγματικότητα είναι γρήγορη όσο και η προσπάθεια ορισμένων στο Survivor να δικτυωθούν, να κάνουν κλίκες και σπείρουν ζιζάνια για δικό τους όφελος και μόνο! Οπότε, αν θες επιτέλους να βγεις από τα αδιέξοδά σου, αρκεί και μόνο να την ακολουθήσεις. Όχι τη Λάουρα καλέ, την πραγματικότητα.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Μην σπέρνεις ζιζάνια στην παραλία, μην έχεις αρχηγικές τάσεις, μην μπαίνεις πρώτος στη βάρκα και κυρίως, μη σηκώνεσαι με την αυγούλα για να μαγειρέψεις. Η «αντιπαλότητα» -ή τουλάχιστον αυτό που οι άλλοι βαφτίζουν αντιπαλότητα για να δικαιολογήσουν τη αδυναμία τους- είναι κάτι που σε βγάζει από τη σύνδεση με τους γύρω σου. Κι εσύ… μην το παρακάνεις όμως.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Ό,τι δεν λύνεται κόβεται κι ό,τι δεν επιδιορθώνεται πάει για ανακύκλωση. Ότι άλλο κι αν σου πουν για να σε πείσουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, μπούρδες θα ‘ναι. Όσα κατσαβίδια κι αν έχουν, όσες γνώσεις κι αν κουβαλούν, όσα video κι αν δουν στο youtube, άμα σπάσει το ρημάδι το παιχνιδάκι που πήρες απ’ το πανηγύρι, βάλ’ του ρίγανη. Πέταξέ το και κανεί!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Αλλάζεις, αλλάζεις και με τρομάζεις! Τρομάζεις όμως και τον κόσμο όλο μ’ αυτά που κάνεις και μ’ αυτά που ετοιμάζεις. Κι όταν λέω τρομάζεις, δεν εννοώ με σκιαχτικό τρόπο… Αντιθέτως, τους κάνεις να ανησυχούν, καθότι οι νέες ιδέες που υιοθετείς σου ανοίγουν τους ορίζοντες ενώ σε βοηθούν να ασχοληθείς περισσότερο και με την αλήθεια σου, όσο ποιητικό κι αν ακούγεται αυτό. Είσαι ένα ποίημα.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Όποιος πει ότι το παιχνίδι και η χαρά είναι χάσιμο χρόνου, πολύ απλά είναι αλλού ξημερωμένος. Δεν είπαμε κιόλας να ανεβαίνεις σε τσουλήθρες και να κάνεις κωλοτούμπες σε παιχνιδότοπους στο section με τις χρωματιστές μπαλίτσες (αν και καμιά φορά ακόμα και αυτό είναι επιτρεπτό), αλλά το να γίνεσαι παιδί και να (χαμο)γελάς με τη ψυχή σου είναι μια κατάσταση ικανή να σε βοηθήσει να φτάσεις στον προορισμό σου πολύ πιο γρήγορα. Για αυτό άφησε ό,τι κάνεις και ασχολήσου μόνο με αυτά. Παίξε (Χρήστο ή όπως αλλιώς σε λένε) επειγόντως!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Τι δεν καταλαβαίνεις… Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας λογικό ότι οι λογικές αποφάσεις είναι το πιο δυνατό σου σημείο. Δες καθαρά που λέει και η Μπάμπαλη τι είναι αυτό που πραγματικά σού χρειάζεται και τι όχι. Ξεσκάρταρε ρίξε στην ανακύκλωση ότι δεν σου χρειάζεται. Από περιοδικά και ρούχα, μέχρι μπουκάλια άδεια και τοξικούς ανθρώπους. Ειδικά αυτούς!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Βγαίνεις από τα νερά σου αυτή τη βδομάδα αλλά να ξέρεις πως αυτό θα σου βγει σε καλό. Παίρνεις τα ρίσκα σου, τολμάς, ενίοτε χάνεσαι στη μετάφραση, αλλά στο τέλος θα βρεις σε μια μεγάλη και αναπαυτική πολυθρόνα (μεταφορικά ή/και κυριολεκτικά) να απολαμβάνεις τους κόπους σου. Κάτσε καλά και μην χολοσκάς! Enjoy!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Τόση ερωτική πληροφορία μαζεμένη πρώτη φορά έρχεται και εσύ το μόνο που καλείσαι να κάνεις είναι να αποδυναμώσεις τσας τις αντιστάσεις σου έτσι ώστε να μπορέσεις να τις αφομοιώσεις προς όφελός σου. Γίνε σφουγγάρι και μάζεψε όσα και ό,τι περισσότερο μπορείς. Άσε τον έρωτα να σε περιλούσει. Βασικά, γίνε ολοκόκκινος!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τον κόσμο, έτοιμος να πιείς όλο το Βόσπορο και να φας τη γη με του κουταλάκι. Η μεγάλη αυτή ορμή και παρόρμησή σου βοηθάει στο να αλλάξουν τα δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια. Τώρα, για καλό θα είναι όλες αυτές οι ανακατωσούρες, θα δείξει. Πάντως, εδώ, κάτι γίνεται!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Θα ακούσεις να λένε ότι η ζωή είναι σαν μια περιπέτεια, ότι είναι γεμάτη όμορφες στιγμές και πολλή αγάπη, ότι αν το πιστέψεις αυτό θα προχωρήσεις πιο εύκολα μπροστά και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες. Ενδεχομένως, καμιά φορά να ισχύουν και αυτά. Ποιος ξέρει; Ή μάλλον, ποιος ξέρει τι πίνουν αυτοί που τα ξεστομίζουν. Αν επιλέγεις να ζεις στον βούρκο, πρόβλημά σου. Αν θέλεις να ζήσεις, ζήσε. Απλά τα πράγματα.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Πήρες τα δώρα σου από τον Santa, όσα ακριβώς είχες ζητήσει συν λίγα περισσότερα, αλλά επειδή άλλα ζητά η καρδιά σου, λίγη χαρά και λίγη αισιοδοξία ρε παιδί μου, ο άγιος ετοιμάζεται να κάνει come back ειδικά για εσένα. Οπότε, το αναγνωρίζεις και βγάζεις τον μανδύα της αρνητικής ενέργειας για τα «λουστείς». Μην αντιστέκεσαι καθόλου.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Μπορεί η χελώνα, το σαλιγκάρι, ο σκαντζόχοιρος και άλλα πολλά ζώα να έχουν το καβούκι για προστασία και να μην μπορούν ουσιαστικά να ζήσουν χωρίς αυτό, εσύ όμως όταν αποφασίσεις να κάνεις outing και να το αποχωριστείς, η κίνηση αυτή μόνο καλά αποτελέσματα έχει. Έτσι, να βλέπεις τη ζωή σαν παιχνίδι.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Όταν τα δίνεις όλα, όταν χύνεις αίμα δάκρυα κι ιδρώτα, τότε πολύ πιο εύκολα μπορείς να επικοινωνείς και να είσαι ήρεμη/ος. Οπότε, συνέχισε όπως το πας. Μην παρεκκλίνεις της πορείας σου και μην κάνεις εκπτώσεις. Go Skorpie, go!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Μην σε ξενίζει η διαφορετικότητα και μην σε φοβίζει η διάσταση απόψεων. Μέσα απ’ αυτά θα βρεις τις άμυνές σου και θα κατανοήσεις ποιες συμπεριφορές θα σε προστατέψουν. Κατά τ’ άλλα και καλού-κακού, έχε μαζί σου και ένα ηλεκτροφόρο ρόπαλο δια πάσαν μ@λ@κ!@ που θα συναντήσεις εκεί έξω. Ζούγκλα γίναμε!

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είναι εύκολο πράγμα για σένα να γεννάς συνεχώς ιδέες, όπως ίσως νομίζουν κάποιοι στον περίγυρό σου, είναι όμως ανάγκη να το κάνεις αφού αυτή η παράμετρος θα σε βοηθήσει σε προσωπικό επίπεδο ανέλιξης και εξέλιξης. Επίσης, πολύ βοηθάει αν γίνεις πιο φιλικός με άτομα που είναι κοντά σου. Χαλάρωσε και θα σου βγει αυθόρμητα.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Άγχος, εμμονές, νευρώσεις, πανικός, ανασφάλεια, δύσπνοια… Ψιτ, άδειασε το μυαλό σου, κάνε Shift+Delete, κάνε και ένα restart όπως λένε πάντα οι ITήδες και προσπάθησε να αναγνωρίσεις ποιες πραγματικά είναι οι ανάγκες σου. Οι δικές σου και μόνο δικές σου ανάγκες. Και τότε θα αναπνεύσεις ξανά, κανονικά.

 • ΣΚΟΡΠΙΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Αντί να βαδίσεις την πεπατημένη, αντί να ποντάρεις στη σιγουριά, αντί να επιλέξεις το στάνταρ και το φαβορί, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο αυτή τη φορά ποντάρεις στο αουτσάιντερ, στο καινούργιο, το σχετικά άγνωστο πλην όμως ιδιαίτερο. Και μάντεψε τι; Σου βγαίνει σε καλό. Βγαίνεις από την εξωτερική και σαρώνεις τα έπαθλα. Σαν άλογο στον ιππόδρομο.

Σελίδες

Εγγραφή στο Σκορπιός