ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ

  18-24 Μαΐου 2018

  Τιμητική είναι αυτό που κάνουν πάντα στους μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές όταν επιτέλους το πάρουν απόφαση ότι τα πόδια τους είναι πλέον 1000 κιλά (το καθένα) και άρα θα πρέπει να κρεμάσουν τα παπούτσια. Την τιμητική σου όμως θα έχεις κι εσύ αυτή τη βδομάδα, γιατί έτσι θέλουν οι πλανήτες! Και το αίσθημα θα είναι λες και σε χειροκροτεί ένα κατάμεστο Nuevo Campo.

  Φρουφρού, αρώματα, βεγγαλικά και κέφια τρελά.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Τρία πράγματα είναι σημαντικό να ανοίγουν σε τούτο τον μάταιο κόσμο. Το μυαλό, για να μπορούμε να δούμε καθαρά όσα κατά τ’ άλλα δεν βλέπουμε με μια πρώτη ματιά, η συνειδητότητά μας για μπορούμε να καταλάβουμε τις ανάγκες των άλλων και οι παγωμένες μπύρες πάνω σε ένα ξύλινο μπαρ, μαζί φυσικά με τα συνοδευτικά τους! Μπύρες, πολλές μπύρες!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αν τα βλέπεις όλα ανταγωνιστικά, τότε υπάρχει ανταγωνισμός. Αν δεν τα βλέπεις όλα ανταγωνιστικά, τότε όλα καλά. Διαλέγεις και παίρνεις, ό,τι θέλεις απ’ το πανέρι. Πνάσε νάκκον βασικά γιατί δεν είναι όλα τόσα δυσοίωνα όπως ίσως νομίζεις. Αυτό που θα σε συμβούλευα, είναι να βγάλεις από μέσα σου όσο ρομαντισμό κρύβεις, να πας βόλτα κάπου κοντά σε νερό (θάλασσα, λίμνη κλπ) και να φωτογραφήσεις πολύχρωμα τοπία. Επιστροφή στη φύση.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του κι εσύ -είτε το θέλεις είτε όχι- μπαίνεις στη θέση των άλλων αφού πρέπει να μάθεις να μοιράζεσαι και να συνεργάζεσαι περισσότερο. Αυτό, για σένα, θα είναι στην τελική ένα καλό μάθημα αλλά και ένα γερό χαστούκι αφού μέχρι πρότεινος πίστευες ότι μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Όχι φυσικά, δεν είσαι και ο Ευθύμιος Δίπλαρος…

 • ΤΑΥΡΟΣ

  23 – 29 Ιανουαρίου

  Μπορεί να έχεις φορτωθεί πολλά, μπορεί να θέλεις να «κουτουλλάς» από τα νεύρα κάποιες μέρες, αλλά η διάθεσή σου είναι καλή και κυρίως ξέρεις να ελίσσεσαι όταν και όπως πρέπει. Άρα μη σκας, θα τα καταφέρεις και πάλι. Εξάλλου, η υπομονή είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό, πάντα ήταν. Πάρε τηλέφωνο καλούς φίλους, πήγαινε μια βόλτα και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Άσε τις υπερβολές και τις επιπολαιότητες για αργότερα. 

 • ΤΑΥΡΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Ποιο λες να είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα; Α) Ένα ταξίδι στη Ρώμη; Β) Μια καινούργια τσάντα με ένα διάσημο μονόγραμμα; Γ) Ένα ζουμερό μπέργκερ και μια παγωμένη βέλγικη μπύρα; Ή Δ) Να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρός; Εγώ θα πόνταρα στο «Δ» σε συνδυασμό με το «Γ». Νυστικό αρκούδι δεν χορεύει!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Γιατί δηλαδή καθυστερείς; Αφού και τον τρόπο να το κάνεις τον γνωρίζεις, ενώ και μάγκας αρκετά είσαι. Το να βγάλεις λεφτά με τον ευχάριστο και ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεσαι να το κάνεις, είναι μια κίνηση που θα σου αποφέρει διπλά κέρδη, αφού στην τελική θα το διασκεδάσεις και θα εξασφαλίσεις και την ψυχική σου ηρεμία. Τζόκερ με τζάκποτ είναι αυτό, όχι εργασία!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Θες να δεις άσπρη σε ότι αφορά στα οικονομικά σου; Θες να δεις ακόμα 1-2 μηδενικά στον λογαριασμό σου; Κοίτα να δεις τι θα κάνεις… Πάρε τρίγωνα, πες τα κάλαντα, καθάρισε το μυαλό σου, απελευθερωθώσου από σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα που σε απομονώνουν και σου στερούν την οικονομική πρόοδο και όλα θα σου πάνε πρίμα! Λεφτά υπάρχουν.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Θα ‘το χεις ακούσει χιλιάδες φορές και άλλες τόσες θα έχεις αναφωνήσει «άντε μωρέ τώρα». Κι όμως, το μυστικό είναι στην αποδοχή της διαφορετικότητας. Ότι είναι διαφορετικό από εσένα και την ιδιοσυγκρασία σου δεν σημαίνει ντε και καλά ότι δεν σου ταιριάζει. Εκεί είναι το μυστικό της επικοινωνίας. Προσπάθησε λίγο και θα τα καταφέρεις. Δύσκολο αλλά κατορθωτό.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Εκεί που υπάρχει και το κακό και τρομάζεις, εκεί που υπάρχει το κακό και σκιάζεσαι, εκεί που υπάρχει το κακό και χασκιάζεσαι, κάπου εκεί λοιπόν υπάρχει και το καλό. Αν δεις σφαιρικά τα πράγματα με το αετίσιο μάτι σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι μαζί με την καφρίλα μπορεί άνετα να συνυπάρξει και η καλοσύνη. Είσαι μόλις ένα «μάνα μου ρε» μακριά.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Πρέπει να είσαι ευέλικτος, παιδί-λάστιχο, κοπέλι της ρυθμικής ρε παιδί μου αλλά και της ενόργανης. Πρέπει να είσαι ένα κράμα Κύπριου πολιτικού που γυρνάει από πάνελ σε πάνελ, χωρίς ποτέ να λέει όχι, που πηγαίνει σε καφενέδες και σε συλλόγους και σε πανηγύρια. Και να τρως ότι σε τραττάτουν, χωρίς ιδιοτροπίες. Μόνο έτσι πας μπροστά!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Με τόσους νεαρούς πρωθυπουργούς και προέδρους χωρών (Γαλλία, Καναδάς, Αυστρία, άντε και ο Τσίπρας που δεν τον λες και παιδαρέλι), σε λίγο θα μας πουν ότι θα βγαίνουμε στη σύνταξη από τα 38 μας. Όχι πως μας χαλά, αλλά πού να ψάξεις για καφενεία, πού να ψάχνεις για χωράφι στην ύπαιθρο για να βάζεις πατάτες, πού να ψάξεις πώς θα γεμίσεις τον χρόνο σου… Χίλιες φορές ρουτίνα, αν με πιάνεις…

 • ΤΑΥΡΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μηνύματα για προσφορές, μηνύματα από τους υποψηφίους προέδρους για τα πανηγύρια που πάνε (γνωστά και ως συγκεντρώσεις), μηνύματα από πρώην και από δυνητικούς γκόμενους. Με ένα stop sms μπορείς να ξεμπερδέψεις από όλους και όλα. Το μόνο μήνυμα που αλήθεια που χρειάζεσαι είναι το μήνυμα της αλήθειας. Άμα λάβεις sms όπου ως αποστολέα θα έχει κάποιον theiko τότε κέρδισες το Τζόκερ. Αμήν!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Είναι όλα προς επίλυση αυτή την εποχή εξ ου και είναι καλό το timing να ανοίξεις πολλά από τα θέματα είτε που εσύ κρατούσες κρυφά είτε που… αυτά κρυβόντουσαν από μόνα τους. Εδώ ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Μαδρίτη να κονταροχτυπηθεί στα ίσα με τη Βασίλισσα (και κάτοχο του στέμματος), εσύ ακόμα δειλιάζεις; Κάποια πράγματα που σε αγχώνουν θα να αναβληθούν προς το παρόν, οπότε χαλαρά. Ξέρεις εσύ…

 • Ταύρος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Δεν είναι όλες οι επαναστάσεις για καλό. Δεν είναι όλοι οι ξεσηκωμοί μελετημένοι και πετυχημένοι. Το δικό σου λαμπερό ξεσήκωμα όμως θα μείνει στην ιστορία, αφού θα δημιουργήσει μια καινούργια και καλύτερη κατάσταση κυρίως μέσα σου αλλά και στη σχέση με την οικογένεια σου. Όταν λέμε ιστορία, μη φανταστείς κιόλας ότι θα διδάσκεσαι στο πανεπιστήμιο. Άντε το πολύ να σε βρουν τα δισέγγονά σου στο μέλλον μέσα σε κανένα οικογενειακό άλμπουμ. Κάτι είναι κι αυτό.

 • Ταύρος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Πότε θα πνάσεις εσύ; Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Να σου θυμίσω ότι κανείς δεν τα παίρνει μαζί του στο τέλος. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και όσο κλισέ κι αν ακούγεται τούτον, πρέπει να το κάμεις, αλλιώς εν θα αρκήσει η μέρα που κάτι καλοί κύριοι με άσπρες ποδιές θα έρτουν να σε μαζέψουν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Πάντως, οι στόχοι σου είναι κοντά στην επίτευξη τους. Κάνε λιγάκι υπομονή…

 • ΤΑΥΡΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Το να ανταλλάζεις πληροφορίες είναι κάτι που συνήθως σε βγάζει από τις απόλυτες θέσεις και ενίοτε δίνει ευελιξία στις αποφάσεις σου, κυρίως σε ό,τι αφορά αλλαγές και νέες εμπειρίες. Ας το ψιθυρίσει αυτό κάποιος στο αυτί του Άντρου που πιστεύει ότι τον παρακολουθούν και πως αυτό είναι για κακό. Αντί να ξεφεύγει σαν χέλι, ας δώσει και ας πάρει πληροφορίες. Ας είναι για χάρη του κουτσομπολιού και μόνο.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Αν και απεχθάνομαι το διπλωματία όπως ο σκύλος απεχθάνεται τη φάση που η γάτα τρώει από το μπολ του και ο ίδιος βρίσκεται σε σημείο που δεν μπορεί να ορμήσει να την κάνει μια χαψιά, εντούτοις θα πρέπει να παραδεχτώ πως αυτή την περίοδο το γεγονός πως έχεις ανοιχτεί κοινωνικά θα σε βοηθήσει τα μάλα. Και ευέλικτος είσαι και κοψονούρης, οπότε καλά το πας. Τσάκισέ τους!

Σελίδες

Εγγραφή στο Ταύρος