ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Εκεί που υπάρχει και το κακό και τρομάζεις, εκεί που υπάρχει το κακό και σκιάζεσαι, εκεί που υπάρχει το κακό και χασκιάζεσαι, κάπου εκεί λοιπόν υπάρχει και το καλό. Αν δεις σφαιρικά τα πράγματα με το αετίσιο μάτι σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι μαζί με την καφρίλα μπορεί άνετα να συνυπάρξει και η καλοσύνη. Είσαι μόλις ένα «μάνα μου ρε» μακριά.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017

  Πρέπει να είσαι ευέλικτος, παιδί-λάστιχο, κοπέλι της ρυθμικής ρε παιδί μου αλλά και της ενόργανης. Πρέπει να είσαι ένα κράμα Κύπριου πολιτικού που γυρνάει από πάνελ σε πάνελ, χωρίς ποτέ να λέει όχι, που πηγαίνει σε καφενέδες και σε συλλόγους και σε πανηγύρια. Και να τρως ότι σε τραττάτουν, χωρίς ιδιοτροπίες. Μόνο έτσι πας μπροστά!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Με τόσους νεαρούς πρωθυπουργούς και προέδρους χωρών (Γαλλία, Καναδάς, Αυστρία, άντε και ο Τσίπρας που δεν τον λες και παιδαρέλι), σε λίγο θα μας πουν ότι θα βγαίνουμε στη σύνταξη από τα 38 μας. Όχι πως μας χαλά, αλλά πού να ψάξεις για καφενεία, πού να ψάχνεις για χωράφι στην ύπαιθρο για να βάζεις πατάτες, πού να ψάξεις πώς θα γεμίσεις τον χρόνο σου… Χίλιες φορές ρουτίνα, αν με πιάνεις…

 • ΤΑΥΡΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Μηνύματα για προσφορές, μηνύματα από τους υποψηφίους προέδρους για τα πανηγύρια που πάνε (γνωστά και ως συγκεντρώσεις), μηνύματα από πρώην και από δυνητικούς γκόμενους. Με ένα stop sms μπορείς να ξεμπερδέψεις από όλους και όλα. Το μόνο μήνυμα που αλήθεια που χρειάζεσαι είναι το μήνυμα της αλήθειας. Άμα λάβεις sms όπου ως αποστολέα θα έχει κάποιον theiko τότε κέρδισες το Τζόκερ. Αμήν!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Είναι όλα προς επίλυση αυτή την εποχή εξ ου και είναι καλό το timing να ανοίξεις πολλά από τα θέματα είτε που εσύ κρατούσες κρυφά είτε που… αυτά κρυβόντουσαν από μόνα τους. Εδώ ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Μαδρίτη να κονταροχτυπηθεί στα ίσα με τη Βασίλισσα (και κάτοχο του στέμματος), εσύ ακόμα δειλιάζεις; Κάποια πράγματα που σε αγχώνουν θα να αναβληθούν προς το παρόν, οπότε χαλαρά. Ξέρεις εσύ…

 • Ταύρος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Δεν είναι όλες οι επαναστάσεις για καλό. Δεν είναι όλοι οι ξεσηκωμοί μελετημένοι και πετυχημένοι. Το δικό σου λαμπερό ξεσήκωμα όμως θα μείνει στην ιστορία, αφού θα δημιουργήσει μια καινούργια και καλύτερη κατάσταση κυρίως μέσα σου αλλά και στη σχέση με την οικογένεια σου. Όταν λέμε ιστορία, μη φανταστείς κιόλας ότι θα διδάσκεσαι στο πανεπιστήμιο. Άντε το πολύ να σε βρουν τα δισέγγονά σου στο μέλλον μέσα σε κανένα οικογενειακό άλμπουμ. Κάτι είναι κι αυτό.

 • Ταύρος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Πότε θα πνάσεις εσύ; Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Να σου θυμίσω ότι κανείς δεν τα παίρνει μαζί του στο τέλος. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και όσο κλισέ κι αν ακούγεται τούτον, πρέπει να το κάμεις, αλλιώς εν θα αρκήσει η μέρα που κάτι καλοί κύριοι με άσπρες ποδιές θα έρτουν να σε μαζέψουν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Πάντως, οι στόχοι σου είναι κοντά στην επίτευξη τους. Κάνε λιγάκι υπομονή…

 • ΤΑΥΡΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Το να ανταλλάζεις πληροφορίες είναι κάτι που συνήθως σε βγάζει από τις απόλυτες θέσεις και ενίοτε δίνει ευελιξία στις αποφάσεις σου, κυρίως σε ό,τι αφορά αλλαγές και νέες εμπειρίες. Ας το ψιθυρίσει αυτό κάποιος στο αυτί του Άντρου που πιστεύει ότι τον παρακολουθούν και πως αυτό είναι για κακό. Αντί να ξεφεύγει σαν χέλι, ας δώσει και ας πάρει πληροφορίες. Ας είναι για χάρη του κουτσομπολιού και μόνο.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Αν και απεχθάνομαι το διπλωματία όπως ο σκύλος απεχθάνεται τη φάση που η γάτα τρώει από το μπολ του και ο ίδιος βρίσκεται σε σημείο που δεν μπορεί να ορμήσει να την κάνει μια χαψιά, εντούτοις θα πρέπει να παραδεχτώ πως αυτή την περίοδο το γεγονός πως έχεις ανοιχτεί κοινωνικά θα σε βοηθήσει τα μάλα. Και ευέλικτος είσαι και κοψονούρης, οπότε καλά το πας. Τσάκισέ τους!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Μπαίνεις μετά από καιρό (βασικά μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες) στα συγκρουόμενα «αυτοκινητούθκια», σε ένα πανηγύρι στη γειτονιά σου και συνειδητοποιείς εκ νέου πως δεν έχεις χάσει καθόλου τις οδηγικές σου ικανότητες σε τόσο δύσκολες περιστάσεις. Κυριολεκτικά «μιλάς» στο τιμόνι. Εκεί ακριβώς πρέπει να εστιάσεις, σε αυτά που έκανες και συνεχίζεις να κάνεις καλά. Ο καλύτερος σιοφέρης, η καλύτερη σιοφερίνα.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Τα ρολόγια έχουν τιμή, τα γαριδάκια το ίδιο, ένας παγωμένος cold brew επίσης, ενώ τιμή έχουν και τα ακίνητα αλλά και τα αυτοκίνητα, καινούργια και second hand. Εσύ, όμως, είσαι στην ίδια κατηγορία με έναν πίνακα ζωγραφικής, έχεις αξία! Ατς, άρεσέ σου! Και ευτυχώς το αναγνωρίζεις, κάτι που σε βοηθάει να εστιάζεις με μεγάλη δημιουργικότητα σε οτιδήποτε βάλεις στο μυαλό. Μην πουληθείς ποτέ!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Είναι καρακλισέ και χιλιοειπωμένο αυτό που θα σου πω, αλλά ισχύει σε αυτή την περίπτωση. Τα καλύτερα έρχονται! Τώρα, έρχονται με το ταχύπλοο, έρχονται με φουσκωτό, έρχονται κολυμπώντας, θα σε γελάσω. Πάντως, αυτή η προσμονή για κάτι καλό είναι προς όφελός σου, οπότε εκμεταλλεύσου τα θετικά vibes. Άνοιξε το wifi σου, συντονίσου και μην επιτρέψεις σε τίποτα αρνητικό να κάνει παρεμβολές. Ενώσου με το σύμπαν!

   

 • ΤΑΥΡΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Παρόλο που η χρονιά θέλει ακόμα μπόλικο χρόνο για να κλείσει, εντούτοις το ταμείο για σένα κλείνει από τώρα και αυτή η εξέλιξη σου προσφέρει τη δυνατότητα να εισπράξεις ό,τι σου ανήκει και όσα δικαιούσαι. Η στάση σου απέναντι σε κάποια άτομα που ήταν εναντίον σου ήταν ορθή πέρα για πέρα. Καλά έκανες και τους αποτελείωσες. Δικαιώθηκες επιτέλους, οπότε απόλαυσε τα κέρδη χωρίς ενοχές!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Επιτέλους άνοιξες τα μάτια σου και «άμπλεψες» όσα δεν στραβωνόσουν τόσο καιρό! Τώρα που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα όσο ποτέ άλλοτε, «δεν βλέπεις» την ώρα να πέσεις με τα μούτρα. Αυτό είναι που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή, οπότε μην το σκέφτεσαι. Σήκωσε μανίκια, πιες καφέ και ξεκίνα. Κι αν χρειαστεί, μπες ακόμα και μες τις «ποήνες» μέσα στο γραφείο. Έμπαινε Γιούτσο!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Δίνεις και παίρνεις. Και όταν λέω δίνεις, δεν εννοώ ότι δίνεις κάτι απλό αλλά κάτι πολύ χρήσιμο. Οι πληροφορίες που ανοίγεις το στόμα σου και αδειάζεις σε αυτούς και αυτές που τις έχουν ανάγκη, αλλά και η πληροφόρηση που μαζεύεις ως αντάλλαγμα, είναι μια πρακτική που σε βοηθάει αν μη τι άλλο να μην είσαι απόλυτος σε ό,τι κάνεις. Έχεις τον τρόπο, που λέει και το άσμα! Τελικά, είσαι και μεγάλη… φίρμα!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Για να πάρεις το μεγάλο και βαρύτιμο έπαθλο θα πρέπει να είσαι αγωνιστικά έτοιμος μεν και διπλωμάτης δε, ώστε να μπορέσεις να συνεργαστείς με τους γύρω σου. Πως είναι οι πλείστοι Διάσημοι; Αυτό ακριβώς. Κάνε τις συμμαχίες σου, μην χολοσκάς αν δεν γίνουν όλες οι δουλειές, αλλά μίλα σαν Έλληνας ή Κύπριος πολιτικός ούτως ώστε να κερδίσεις τη συμπάθεια των άλλων. Τι, χαντα(μπα)κώθηκες;

 • ΤΑΥΡΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Σηκώνοντας καμιά φορά την κουρτίνα, το χαλί ή ακόμα περισσότερο μετακινώντας τον καναπέ, βλέπεις και βρίσκεις πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς ότι είναι εκεί. Από ψίχουλα, μέχρι το φλουρί της Βασιλόπιτας, ένα κολιέ που έχασες πριν καιρό, δύο 50ευρα, αλλά και τις αλήθειες που είναι κρυμμένες. Όσο κι αν ενοχλούνται κάποιοι, αποκάλυψέ τις!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Εκτός από την άδεια που θα πάρεις κατά την επικείμενη πασχαλινή περίοδο και την οποία σκοπεύεις να επεκτείνεις, θα σε συμβούλευα -χωρίς βέβαια να θέλω να σου πω τι να κάνεις- να επεκτείνεις και τη σκέψη σου, αφού αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα. Κι αν καταφέρεις τελικά να επεκτείνεις και τα δύο, που αυτό το σενάριο θα είναι το ιδανικό, εκεί που θα τσουγκρίζεις αυγά που ξέρεις μπορεί να έρθει και η επιφοίτηση. Καλή ανάσταση!

Σελίδες

Εγγραφή στο Ταύρος