ΤΑΥΡΟΣ

 • ΤΑΥΡΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Εκτός από την άδεια που θα πάρεις κατά την επικείμενη πασχαλινή περίοδο και την οποία σκοπεύεις να επεκτείνεις, θα σε συμβούλευα -χωρίς βέβαια να θέλω να σου πω τι να κάνεις- να επεκτείνεις και τη σκέψη σου, αφού αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα κάποια πράγματα. Κι αν καταφέρεις τελικά να επεκτείνεις και τα δύο, που αυτό το σενάριο θα είναι το ιδανικό, εκεί που θα τσουγκρίζεις αυγά που ξέρεις μπορεί να έρθει και η επιφοίτηση. Καλή ανάσταση!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Ok, μπορεί τα πράγματα να μην είναι ακριβώς όπως στο Secret και λοιπά βιβλία αυτοβελτίωσης, μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως μας τα λένε οι coachers που έχουν εξελιχθεί σε ζουμερό φρούτο της εποχής, αυτό όμως που είναι σίγουρο πέραν πάσης αμφιβολίας είναι πως εσύ αυτό το διάστημα αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι αυτό ακριβώς που πίστευες και αυτό σε βοηθάει να υλοποιήσεις πολύ πιο εύκολα τις επιθυμίες σου. Γι’ αυτό… τερμάτισέ το!

 • ΤΑυρος

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Μην το ψάχνεις και πολύ και πάψε επίσης να θεωρείς ότι αυτό που θα σε βγάλει από το βούρκο είναι ένα shopping στο Ντουμπάι. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο και ιδίως με άτομα που δεν τα γνωρίζεις και τόσο πολύ. Οπότε, με ή χωρίς μάσκα, πλησίασε κάποιον άγνωστο ή κάποιαν άγνωστης και κλείσε του/της το μάτι. Και καλά ξεμπερδέματα!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Αυτή η επιμονή σου να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια, αυτή η ανάγκη σου να απολαύσεις και κανένα steak πέραν από τα νερόβραστα φαγητά που τρως σχεδόν κάθε μέρα, αυτή η μάχη που δίνεις να δεις τη ζωή με άλλο μάτι, ενδεχομένως και να σε φέρει προ εκπλήξεων. Τώρα, αν οι εκπλήξεις θα είναι θετικές ή αρνητικές, δεν ξέρω, τι να πω... Εκπλήξεις πάντως θα έχεις!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Ωραίες οι βόλτες στις λίμνες και τα φράγματα, ωραία τα πουλάκια και οι πάπιες που κολυμπάνε ανέμελα στα λιμνάζοντα νερά, ωραία και τα πικνίκ στις όχθες. Ξαφνικά όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με την καθημερινότητα, της οποίας οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να ανανεωθείς και με κάποιο τρόπο να κάνεις το άλμα γιατί νιώθεις ότι δεν γίνεται πλέον να λιμνάζεις. Τσουπ, ξανά ρουτίνα.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Σε ενοχλεί, σε τσαντίζει, σε φαρμακώνει να σου δίνουν συμβουλές οι άλλοι, που πιθανόν να μην τους το έχεις ζητήσει ποτέ. Ok, έχεις κι εσύ τα δίκαια σου, μην το παίρνεις όμως τόσο κατάκαρδα. Σκέψου ότι μπορεί κάποια από αυτές να είναι όντως πολύ χρήσιμη. Άκουε, βάζε από το ένα και βγάζε από το άλλο για ότι δεν σε ενδιαφέρει, αλλά δώσε λίγη σημασία σε αυτά που ίσως να σου «ταιριάζουν». Δεν είσαι και ο ξερόλας πια!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Μέσα σου γεννιέται η ελπίδα κι αυτό σε βοηθά περισσότερο να βρίσκεσαι με κόσμο και με άτομα τα οποία σε κάνουν και περνάς καλά. Ή το αντίθετο. Βρίσκεσαι με κόσμο και με άτομα τα οποία σε κάνουν και περνάς καλά κι αυτό γεννάει την ελπίδα μέσα σου. Ή το αντίθετο.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Επιτέλους, έπιασες το νόημα πως δεν πρέπει να χαλιέσαι και να κτυπιέσαι στα πατώματα για τον κάθε «αμπάλατο» και τον κάθε ανισόρροπο. Αποφασίζεις να τσιλάρεις λίγο, να «μαλαθκιάνεις» τα συναισθήματά σου, να σταματήσεις να «ποφυσάς» και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, με άλλο μάτι που λέμε. Η λύση είναι αυτή, θα το δεις.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Η αλήθεια δεν έρχεται πάντα από εκεί που περιμένεις. Δεν είναι γράμμα για να τη βρεις στο γραμματοκιβώτιο ή φαγητό για να τη βρεις στο κουτί με το delivery. Αναζήτησε αρχικά να βρεις τη δική σου αλήθεια και τελικά θα ταυτιστείς και με την αλήθεια του περίγυρού σου. Και τότε δεν θα σου φανεί τόσο ακατανόητη όσο πίστευες. Απλά τα πράγματα.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Όπως η διαπραγματευτές μας έτσι κι εσύ έχεις μεγάλη διάθεση για ανεξαρτησία. Έλα όμως που για να την αποκτήσεις θα πρέπει να στηρίζεις τις αποφάσεις σου μέχρι το τέλος. Το ξέρω, κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από σένα, αλλά πρέπει να κτυπήσεις το χέρι σου στο τραπέζι και γιατί όχι, να πετάξεις και ένα τασάκι. Και μετά, απόλαυσε υπεύθυνα!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Θα ‘το χεις ακούσει χιλιάδες φορές και άλλες τόσες θα έχεις αναφωνήσει «άντε μωρέ τώρα». Κι όμως, το μυστικό είναι στην αποδοχή της διαφορετικότητας. Ότι είναι διαφορετικό από εσένα και την ιδιοσυγκρασία σου δεν σημαίνει ντε και καλά ότι δεν σου ταιριάζει. Εκεί είναι το μυστικό της επικοινωνίας. Προσπάθησε λίγο και θα τα καταφέρεις. Δύσκολο αλλά κατορθωτό.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  «Η τόλμη και η γοητεία» είναι η σαπουνόπερα που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Η τόλμη όμως και το ρίσκο είναι τα δυο εργαλεία που θα σε οδηγήσουν σε μια κατεύθυνση τελείως διαφορετική από αυτή που είσαι τώρα. Άσε τις σαπουνόπερες και τα μελοδράματα για τους αργόσχολους και ρίσκαρε. Ο τολμών νικά, δε λένε;

 • ΤΑΥΡΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Μηνύματα, emails, κλήσεις κι εσύ να μην ανταποκρίνεσαι σε τίποτα απ’ όλα αυτά. Ούτε καν στο ενδεχόμενο να έρθει το μήνυμα με περιστέρι δεν σε βλέπω να αντιδράς. Γιατί τόση απάθεια; Γιατί έχεις συνεχώς γυρισμένη την πλάτη. Μόνο με μια πιρουέτα (στροφή) μπορείς να βιώσεις τις αλλαγές που έρχονται. Οπότε μην κάνεις την πάπια.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Κι αν όλοι κρύβουν άσσους στα μανίκια και το παινεύονται, εσύ κρύβεις άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά. Αξίες και άλλα στοιχεία που είχες κρυμμένα θα βγουν προς τα έξω, έτσι ώστε να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πρώτα και κύρια τον εαυτό σου. Παίξε το τελευταίο σου χαρτί…

 • ΤΑΥΡΟΣ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Είσαι σε κατάσταση stand by αυτές τις μέρες, αφού περιμένεις πράγματα από κόσμο και κοσμάκι. Αυτό δεν είναι ντε και καλά κακό, αφού σε υποχρεώνει (θες δεν θες) να είσαι συνεργάσιμος/η με όλους. Εκμεταλλεύσου το και κάνε νέες γνωριμίες. Και που ξέρεις, μπορεί να κάτσει και κάτι.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  31/10 - 06/11/2016

  Δίπλα σου έχεις διαμάντια κι εσύ ποντάρεις αλλού εθελοτυφλώντας. Ή απλά μπορεί και να κάνεις την πάπια, δεν έχω καταλάβει ακόμα τι πάει τόσο «Χ» μαζί σου. Καιρός να ανοίξεις μάτια και αισθήσεις και να δεις/αισθανθείς τι θησαυρούς έχεις στο πολύ κοντινό σου περιβάλλον. Και επειδή είσαι μαγκάκι, είναι σιγουράκι πως θα τους χειριστείς όλους όπως τους αξίζει για να φανούν και να διαπρέψουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να σε προσπεράσουν. Δεν είσαι εσύ για δεύτερους ρόλους!

 • ΤΑΥΡΟΣ

  24-29/10/2016

  Δεν είναι μόνο ότι βάζεις στόχους αυτό το διάστημα, είναι και ο λόγος για τον οποίο τους θέτεις. Θέλεις να αποδείξεις, θέλεις κι εσύ ο ίδιος αποδείξεις. Ξέρεις ότι πετυχαίνοντάς τους θα φτάσεις πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην επιτυχία και άρα στην ευτυχία. Και δεν αναφέρομαι κατ’ ανάγκη στην επιτυχία σε επίπεδο δουλειάς ή οικονομικό επίπεδο. Επιτυχία είναι κι άλλα, πιο ουσιαστικά πράγματα.

 • ΤΑΥΡΟΣ

  17-22 Οκτωβρίου 2016

  Κάνεις και συμπεριφέρεσαι λες και τα ξέρεις όλα, αλλά θα σε δω πως θα αντιδράσεις και πως θα αντιμετωπίσεις τη μεγάλη αλήθεια που έρχεται να σου αποκαλυφθεί και που σίγουρα δεν έχει να κάνει με το γεγονός αν υπάρχει ή όχι άγιος βασίλης. Αυτό εξάλλου είναι γνωστό: υπάρχει! Αυτό που θα μάθεις αν μη τι άλλο θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις. Οπότε, ξεκόλλα μια κι έξω.

Σελίδες

Εγγραφή στο Ταύρος