ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Κι εκεί που πίστευες ότι είχες βαλτώσει, εκεί που δεν έβλεπες φως στο τούνελ, ξαφνικά έρχεται η Νικολούλη, ανοίγει διάπλατα τη πόρτα και μπαίνει άπλετο φως στο δωμάτιο το οποίο σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Κάθεσαι σε ένα μεγάλο τρακτέρ και αρχίζεις να οργώνεις τις αχανείς εκτάσεις που έχεις μπροστά σου, αναμένοντας φυσικά για τον τρύγο και τον καρπό που φέτος θα σου δοθεί πλουσιοπάροχα από τη μάνα γη. Ότι σπείρεις θα θερίσεις, αυτό το ξέρεις ε;

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Το γεγονός ότι αφέθηκες και πας με το ρεύμα δεν είναι κάτι που πρέπει ντε και καλά να σε αγχώνει. Ο μέσος Κύπριος πάει με το ρεύμα εξάλλου, είτε αυτό ονομάζεται μουσική, είτε ποδόσφαιρο, είτε πολιτική, είτε και τα fashion statements, ακόμα και το από που παραγγέλνει σουβλάκια. Δείξε εμπιστοσύνη στον Θεό, στο σύμπαν, στον εαυτό σου, και σύντομα κάτι πολύ καλό θα συμβεί και θα σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση. Μέχρι τότε, δεν παραγγέλνεις μια μιξ;

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Έχουμε και λέμε. Πάμε σε ένα καλό σουπερμάρκετ και ρίχνουμε μέσα στο καλάθι: δημιουργικότατα, πρωτοβουλίες και μαχητικότητα. Όλα σε μεγάλες ποσότητες! Ακολούθως κάνουμε ένα μαγείρεμα χρησιμοποιώντας τα τρία αυτά συστατικά, τα καταβροχθίζουμε και πολύ σύντομα αναμένουμε για τα καλά που έρχονται. Πρώτο και καλύτερο, η έξοδος από το τέλμα.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Να ΄το πετιέται! Κάτι καλό πάει να γίνει. Το νοιώθεις, το διαισθάνεσαι, το μυρίζεις, το ακούς να έρχεται. Ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Γεμάτος αισιοδοξία, «φοράς» μετά από καιρό τον καλύτερο εαυτό σου και βγαίνεις έξω στη φύση να τη χαρείς. Dolce vita και La vita e bella μαζί! Πιο κούκου δε γίνεται…

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Ο άνθρωπος είναι σπουδαίο ον για να ζεις αυτοπεριορισμένος από τους φόβους του! Ατς, ωραίο; Ούτε εγώ δεν με πιστεύω ότι μπορώ να λέω τόσο βαθυστόχαστα τσιτάτα. Πάντως, είναι αλήθεια πως η απελευθέρωση από τυχόν φόβους θα σε φέρει ένα βήμα πιο μπροστά. Να θυμάσαι, όπως είπε και η αοιδός, όλα είναι στο μυαλό. Μια θετική σκέψη μπορεί να σε φτιάξει!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Εσύ δεν είσαι ένας μαγνήτης, είσαι ολόκληρο το γεωμαγνητικό πεδίο του νησιού. Τόσο πολύ πιστεύεις πως θα έρθουν καλύτερες ημέρες, που έλκεις με τη συμπεριφορά σου πράγματα που επιθυμείς. Μη σου πω ότι και οι ευεργετικές βροχές των τελευταίων μηνών ήρθαν απλά και μόνο γιατί είπες ένα «Ας βρέξει επιτέλους». Τύφλα να ‘χει ο Κοέλιο!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Σφυρίζεις χαρούμενα διαρκώς και βλέπεις τη φωτεινή και αισιόδοξη πλευρά της ζωής 24/7 σε σημείο που μπορείς εύκολα να παρεξηγηθείς. Πολλοί αναρωτιούνται τι πίνεις και δεν μας δίνεις. Κλείσε τα αυτιά σου στις σειρήνες που λέει και ο ΠτΔ και συνέχισε να απολαμβάνεις το νέκταρ μέσα στο πιθάρι ή έξω από αυτό. Τι λέω; Μάλλον εγώ είναι που πίνω τελικά. Εσύ μια χαρά είσαι!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Από εμπόδια και δύσκολες καταστάσεις εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Να μην ανησυχείς και να θυμάσαι ότι το κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Και επίσης, να θυμάσαι πως ότι δεν λύνεται, κόβεται. Κι αν δεν κοπεί, τι τοξότης είσαι; Το τόξο γιατί το έχεις είπαμε;

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Αντί να είσαι κοτσαρισμένος και να τραβιέσαι από τα «θέλω» των άλλων, καλό είναι να πάρεις ένα ψαλίδι, να κόψεις το κατά τα άλλα χοντρό σχοινί και να τα πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου. Λύσε τον γόρδιο δεσμό, ή μάλλον κάνε τον κομμάτια και προσπάθησε όσο μπορείς να βρεις τις δικές σου άκρες. Κανεί να καταϊσιέφκεσαι!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Επιτέλους το κατάλαβες πως είναι καιρός να αρχίσεις συναναστροφές με άτομα που έχουν κοινές ιδέες μαζί σου. Επιτέλους το κατάλαβες πως είναι καιρός να ξεκινήσεις να βγαίνεις με άτομα που φουμάρουν τον ίδιο καπνό μαζί σου. Μπορεί τα ετερόκλητα να έλκονται, εσύ όμως είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Βρες τους δίπλαρούς σου!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Με σιγουριά και αποφασιστικότητα «μουχτάρη» ο οποίος, αφού άλλαξε τα πάντα στο χωριό μέσα σε μια 5ετία, αποφασίζει να επαναδιεκδικήσει το αξίωμα, εκφράζεις πολύ ξεκάθαρα τη διάθεση να εξασφαλίσεις όλους τους προσωπικούς στόχους και αξίες. Γκουντ λακ που λένε και στο χωριό μου!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Μην περιμένεις τη Θεία Δίκη. Μην περιμένεις καν τον «ἀπὸ μηχανῆς θεό» για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Πάρε την τύχη σου στα χέρια σου, με όλα αυτά τα καλά εργαλεία που διαθέτεις, και ξεχώρισε. Μην φοβάσαι, δεν θα διχαστείς, δεν θα δυσκολευτείς, δεν θα «κωλώσεις, όπως ίσως σκέφτεσαι. Είσαι μια δύναμη λέμε!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Αφήνεις για λίγο το παρών, μπαίνεις στο χρονοντούλαπο και πας μερικά χρονάκια πίσω στο παρελθόν, αναζητώντας απαντήσεις σε «γιατί» και σε «πως». Δεν είναι κακό, φτάνει να μην φας πολύ χρόνο και πολύ ενέργεια. Πίσω πάμε μόνο για να πάρουμε ώθηση, αυτό να θυμάσαι. Εμπρός λοιπόν!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Το κλειδί δεν είναι να γυροφέρνεις στο μυαλό σου τα κουτσομπολιά και τις κακοήθειες, αλλά να μπορείς να ερμηνεύσεις συναισθηματικά τις κινήσεις των άλλων ατόμων. Όλα τελικά εξαρτώνται από τον τρόπο που εκλαμβάνεις τα γεγονότα. Έξυπνο πουλί είσαι, άρα μια χαρά θα τα καταφέρεις. Βάλε το νου σου να δουλέψει!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  31/10 - 06/11/2016

  Τι άλλο μας μ@μ@ει τη διάθεση πέραν από τον τοξικό περίγυρό μας και τις πολλές μπούρδες της κυπριακής τιβί; Η απάντηση είναι απλή. Εμείς οι ίδιοι, τόσο με τις αρνητικές σκέψεις που κάνουμε συνεχώς, όσο και το αμαρτωλό παρελθόν που συχνά-πυκνά γυροφέρνει στο κεφάλι μας. Η απάντηση και για τα δύο είναι η ίδια. Καθάρισε το μυαλό σου με φαμόζο και τότε δεν θα βλέπεις θολά. Ή πάλι, λίγη ζιβανία που επίσης «δουλεύει» σε αυτή την περίπτωση!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  24-29/10/2016

  Είπαμε να γίνεις κοινωνικός, αλλά εσύ το έχεις παρακάνει. Μοιάζεις με πολιτικό των 90s που έμπαινε στο αμάξι και γύρναγε από χωριό σε χωριό και από καφενείο σε καφενείο. Τελοσπάντων, για να μην σε αποθαρρύνω, καλά κάνεις και το κάνεις και καλά. Αυτή σου η αισιοδοξία για επέκταση θα σου ανοίξει πόρτες σε πολλαπλά επίπεδα. Είμαστε μαζί σου!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  17-22 Οκτωβρίου 2016

  Τη σκάλα που ανεβαίνεις, εκτός από το ότι καλό είναι να τη στερεώσεις καλά για να μην γκρεμοτσακιστείς, καλό επίσης είναι να την εκτιμήσεις καθότι στον ορίζοντα κάτι καινούργιο διαφαίνεται. Ok, δεν είπαμε κιόλας να την καθαρίσεις ή να τη γυαλίσεις, αλλά τουλάχιστον εκτίμησέ αυτό που την έστησε στον τοίχο για σένα. Εκτίμησε τη βοήθεια από τους γύρω σου.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  7 - 14 Οκτωβρίου 2016

  Στο τρέξιμο για να τα προλάβεις όλα, πρόσεξε πολύ τις συγκρούσεις, κυριολεκτικές στον δρόμο και μεταφορικές παντού. Λίγο να ‘χεις το νου (κύριε οδηγέ), όλα μα όλα θα πάνε καλά. Ούτε οι κάμερες θα σε κτυπήσουν, ενώ και οι ανάγκες σου θα καλυφθούν απόλυτα. Τύπος και υπογραμμός!

Σελίδες

Εγγραφή στο Τοξότης