ΤΟΞΟΤΗΣ

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Δεν είσαι της φιλοσοφίας less is more. Δεν έχεις και δεν είχες ποτέ αγοραφοβία. Είσαι φουλ επικοινωνιακός. Οπότε, το ότι βρίσκεσαι σε χώρο που υπάρχει πολύς κόσμος είναι μια απίστευτα θετική εξέλιξη για σένα, αφού το βλέπεις ως μια ευκαιρία να προωθήσεις πιο εύκολα τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Τόσο κόσμο μαζεμένο, ούτε σε φεστιβάλ με δωρεάν μπύρες και λουκάνικα δεν βρίσκεις…  Προσοχή, μόνο, μη μεθύσεις!

 • Τοξότης

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Μέχρι και για προσωπική ασφάλεια σκέφτεσαι να πληρώσεις αυτές τις μέρες. Κάτι σε έχει πιάσει, μια μανία καταδίωξης, σε σημείο που φοβάσαι ακόμα και τη σκιά σου. Νισάφι πια. Χαλάρωσε, κούλαρε, κανείς δεν θέλει να σου κάνει κακό. Κανείς δεν έχει την έγνοια σου. Δεν είσαι δα και κανένας μαφιόζος! Εντάξει, έκανες τις εξυπνάδες σου και δικαίως έχεις μια ανησυχία, αλλά ως εκεί. Δεν θα σε χώσουμε και στο κελί! Μικρό το έγκλημα, χωρίς τιμωρία.

 • Τοξότης

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Το ξέρεις, «η δουλειά κάνει τους άντρες» και τις γυναίκες. Παρέτα λοιπόν να νευριάζεις επειδή τελείωσαν οι διακοπές,  τζαι δούλεψε πέρκει βουλλώσεις καμιά τρύπα. Ωραία πέρασες στις διακοπές και αυτό βγαίνει προς τα έξω, αλλά δεν νομίζεις ότι πρέπει να αρχίσεις να μπαίνεις ξανά σε ρυθμούς και τάξη; Μην παρασύρεσαι…

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Ναι, το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε για τα καλά! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, βλέπεις μόνο τα καλά της ζωής, πιάνεις μόνο τα θετικά vibes από τον περίγυρό σου, ζεις σε ροζ συννεφάκι. Μακάρι όλα καλά να σου πάνε, που λέει και ο Ρουβάς, από την άλλη όμως μην είσαι τόσο «τρία πουλάκια κάθονταν». Δώσε και κανένα σημείο ζωής. Μην είσαι καρδιογράφημα σε ευθεία!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Όλος παραδόξως, είναι ίσως η πρώτη φορά που σε διακατέχει θετική ενέργεια σε τόσο μεγάλες δόσεις! Τι στο καλό συμβαίνει, κατάπιες κατά λάθος μπαταρίες και πρόλαβες να φτύσεις μόνο τον αρνητικό πόλο; Τόση θετική ενέργεια δεν έχει ούτε ο άνθρωπος που έπινε για ώρες ένα κασόνι ενεργειακά και ισοτονικά ποτά για χάρη (κοινωνικού) πειράματος. Και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις και πάλι τη ροή των πραγμάτων που σε ενοχλούν προς όφελός σου! Είσαι μια ψατζιή!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Η τελευταία φορά που είχες να διαχειριστείς μια τόσο δύσκολη κατάσταση, χρονολογείται! Βασικά, σε πάει πολύ πίσω, στα χρόνια του νηπιαγωγείου που σου είχε πει η δασκάλα να κόψεις λουλούδια από τον κήπο σου για το μαγιάτικο στεφάνι κι εσύ θυμήθηκες πως… δεν είχες κήπο. Μην πανικοβάλλεσαι, σήμερα δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Η παρατήρηση και η διαίσθηση είναι σήμερα ο σύμμαχός σου. Και φυσικά ο υπέροχος κήπος σου!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Αν και γενικά δεν το ‘χεις ρε παιδί μου με τα της οικογένειας -δεν σε λένε και πρότυπο οικογενειάρχη-, πες το τυχαίο γεγονός, πες το επιφοίτηση ή κάτι άλλο μεταφυσικό, αυτό το διάστημα αναλαμβάνεις ευθύνες, κυρίως οικογενειακές, οπότε μάλλον είσαι περισσότερο κοντά από ποτέ άλλοτε στο να ολοκληρώσεις τον σκοπό σου, όποιος κι αν είναι αυτός. Ενημερωτικά, πάντως, το ΑΚΕΛ ψάχνει για υποψήφιο. Είσαι η ελπίδα μας!

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Σ’ αρέσει το ένα, σ’ αρέσει το άλλο, σου αρέσει όμως και το παρ’ άλλο. Διαλέγεις τα πάντα, πολύ απλά γιατί πιστεύεις πως τα πάντα σου κάνουν. Ενίοτε και τα κοάλα... Ιδίως σε ότι αφορά σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σε σχέσεις, μπουρδουκλώνεσαι και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Δεν γίνεται όμως έτσι. Δεν πάει χαβάς.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Πως το ‘λεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι; Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο; Κάπως έτσι! Σιγά την παρατήρηση να πούμε. Αυτό θα μπορούσα κι εγώ να το είχα πει άμα έπινα νέκταρ και άμα συναναστραφόμουν για 5-6 ώρες με Σωκράτηδες, Περικλήδες, Αριστοτέληδες και Πλάτωνες. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς σήμερα για να το αλλάξουμε αυτό το πεπρωμένο. Ίσως αν ασχοληθούμε με καινούργια πράγματα; Εδώ είναι η απάντηση.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Τρία πράγματα είναι δύσκολο να βγάλεις προς τα έξω, αλλά άμα τα καταφέρεις και τα δείξεις, τότε ο δρόμος για σένα θα είναι πλέον στρωμένος με ροδοπέταλα. Τη δουλειά σου, την αξία σου (που κι αυτό στη δουλειά αναφέρεται) και τέλος, τη… γοητεία σου για να ρίξεις επιτέλους την κόρη (ή τον γιο) του πλούσιου αφεντικού σου. Με το τρίτο, τα άλλα δύο δεν είναι απαραίτητα.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Τι ωραία η στιγμή που η θάλασσα ξέβρασε τα ψαράκια και απολαύσαμε ένα μεζεδάκι! Ένα ούζο να είχαμε, σκέφτεσαι, και θα ήμασταν βασιλιάδες. Αυτές τις μικρές χαρές να απομονώσεις και να δεις που θα νοιώσεις σαν βασιλιάς! Με αυτά είναι που γεμίζουν οι μπαταρίες! Με αυτά είναι που θα κερδίσεις τα «Survivor» της ζωής. Και όχι ως μέλος μιας κλίκας. Ένα παιχνίδι είναι τα γέριμα.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Το παιδί που είναι μέσα σου σε «σουξουλά» να βρεις και πάλι το παιχνίδι της χαράς και τα πράγματα αυτά που δίνουν νόημα στη ζωή σου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσέ τους μια ολόκληρη μέρα στο πάρκο ή σε κάποιον μεγάλο παιχνιδότοπο. Αν δεν έχεις παιδί, καλύτερα να αποφύγεις τους παιδότοπους, αλλά εναλλακτικά μπορείς να πας στα συγκρουόμενα ή για arcade games με την παρέα στο λουναπάρκ. Μονόπολη από πότε έχεις να παίξεις;

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Κι εκεί που πίστευες ότι είχες βαλτώσει, εκεί που δεν έβλεπες φως στο τούνελ, ξαφνικά έρχεται η Νικολούλη, ανοίγει διάπλατα τη πόρτα και μπαίνει άπλετο φως στο δωμάτιο το οποίο σε γεμίζει με χαρά και αισιοδοξία. Κάθεσαι σε ένα μεγάλο τρακτέρ και αρχίζεις να οργώνεις τις αχανείς εκτάσεις που έχεις μπροστά σου, αναμένοντας φυσικά για τον τρύγο και τον καρπό που φέτος θα σου δοθεί πλουσιοπάροχα από τη μάνα γη. Ότι σπείρεις θα θερίσεις, αυτό το ξέρεις ε;

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Το γεγονός ότι αφέθηκες και πας με το ρεύμα δεν είναι κάτι που πρέπει ντε και καλά να σε αγχώνει. Ο μέσος Κύπριος πάει με το ρεύμα εξάλλου, είτε αυτό ονομάζεται μουσική, είτε ποδόσφαιρο, είτε πολιτική, είτε και τα fashion statements, ακόμα και το από που παραγγέλνει σουβλάκια. Δείξε εμπιστοσύνη στον Θεό, στο σύμπαν, στον εαυτό σου, και σύντομα κάτι πολύ καλό θα συμβεί και θα σου αλλάξει εντελώς τη διάθεση. Μέχρι τότε, δεν παραγγέλνεις μια μιξ;

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Έχουμε και λέμε. Πάμε σε ένα καλό σουπερμάρκετ και ρίχνουμε μέσα στο καλάθι: δημιουργικότατα, πρωτοβουλίες και μαχητικότητα. Όλα σε μεγάλες ποσότητες! Ακολούθως κάνουμε ένα μαγείρεμα χρησιμοποιώντας τα τρία αυτά συστατικά, τα καταβροχθίζουμε και πολύ σύντομα αναμένουμε για τα καλά που έρχονται. Πρώτο και καλύτερο, η έξοδος από το τέλμα.

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Να ΄το πετιέται! Κάτι καλό πάει να γίνει. Το νοιώθεις, το διαισθάνεσαι, το μυρίζεις, το ακούς να έρχεται. Ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Γεμάτος αισιοδοξία, «φοράς» μετά από καιρό τον καλύτερο εαυτό σου και βγαίνεις έξω στη φύση να τη χαρείς. Dolce vita και La vita e bella μαζί! Πιο κούκου δε γίνεται…

 • ΤΟΞΟΤΗΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Ο άνθρωπος είναι σπουδαίο ον για να ζεις αυτοπεριορισμένος από τους φόβους του! Ατς, ωραίο; Ούτε εγώ δεν με πιστεύω ότι μπορώ να λέω τόσο βαθυστόχαστα τσιτάτα. Πάντως, είναι αλήθεια πως η απελευθέρωση από τυχόν φόβους θα σε φέρει ένα βήμα πιο μπροστά. Να θυμάσαι, όπως είπε και η αοιδός, όλα είναι στο μυαλό. Μια θετική σκέψη μπορεί να σε φτιάξει!

Σελίδες

Εγγραφή στο Τοξότης