ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  23 – 24 Ιανουαρίου 

  Κάν’ το ακριβώς όπως και οι πολιτικοί μας, δια της διπλωματικής οδού ή αν προτιμάς κάνε την πάπια για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Αν δεν ξέρεις πώς, μπορείς να ανατρέξεις στο debate2018 και θα μάθεις πολλά. Γενικά η φάση είναι περίεργη και βρίσκεσαι συνεχώς στην άμυνα και στην επίθεση, ανάλογα με το ποιον έχεις απέναντί σου, αλλά αυτό σε εξαντλεί. Δες την αλλιώς και παίξε μπάλα όπως ξέρεις. Όσο διατηρείς τον έλεγχο δεν κινδυνεύεις.  Κολύμπα βρε αδερφέ.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Ωραία η φάση με τις βόλτες στις λίμνες και τα φράγματα, ωραία τα τρία πουλάκια (που) κάθονται και οι πάπιες που κολυμπάνε ανέμελα στα λιμνάζοντα νερά, ωραία και τα πικνίκ στις όχθες. Ξαφνικά όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με την καθημερινότητα, της οποίας οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να ανανεωθείς και με κάποιο τρόπο να κάνεις το άλμα (ελπίζω όχι στο νερό) γιατί νιώθεις ότι δεν γίνεται πλέον να λιμνάζεις. Τσουπ, ξανά ρουτίνα.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Να πω επιτέλους; Θα το πω, ναι. Γιατί έπιασες το νόημα, αυτό που λέει πως δεν πρέπει να χαλιέσαι και να κτυπιέσαι στα πατώματα για τον κάθε «αμπάλατο» και τον κάθε ανισόρροπο. Αποφασίζεις να τσιλάρεις λίγο, να «μαλαθκιάνεις» τα συναισθήματά σου, να σταματήσεις να «ποφυσάς» και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, με άλλο μάτι που λέμε. Κι αυτό είναι η λύση στο πρόβλημά σου, θα με θυμηθείς.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Όπως χάνεις στα χαρτιά κάθε Χριστούγεννα, όπως χάνεις τρίχες απ’ το κεφάλι σου, όπως χάνεις τα λογικά σου κάθε που ερωτεύεσαι, έτσι χάνεις που και που κανέναν φίλο. Μη σκίζεις τα ιμάτιά σου, μη συγχύζεσαι και μη στεναχωριέσαι. Αρκεί να είσαι ανοικτός να τους δεχτείς/αποδεχτείς/υποδεχτείς και στανταράκι θα έρθουν άλλοι. Οι φίλοι δεν είναι πάντα για πάντα…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Δεν είσαι άλλος, είσαι εσύ. Δεν γίνεται, θα το ‘χεις διαπιστώσει πως ό,τι κάνεις σε αφορά 100%, πως βρίσκεσαι γενικότερα σε μια καλή φάση. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να αγνοήσεις τις Κασσάνδρες και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αυτή τη διάθεση αφού σε εκφράζει και μάλιστα πολύ. Απόλαυσε το, απόλαυσε τον εαυτό σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Ναι μεν όταν ο πήχης είναι ψηλά αυτομάτως συνεπάγεται ότι και το πήδημα θα (πρέπει να) είναι μεγάλο, σε μια τέτοια κατάσταση όμως όλα λειτουργούν υπέρ σου στην τελική. Τι εννοώ; Ότι με σκληρή δουλειά στα δύσκολα, δυναμώνεις και αποκτάς δεξιότητες που σε άλλη περίπτωση δεν είναι εφικτό. Καλή τύχη με τον πήχη!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017 

  Μπορεί στην όψη να μοιάζετε με τη Μεγάλη Παρασκευή, ψυχροί σαν τον Βόρειο Πόλο, στο βάθος όμως υπάρχει χρώμα και συναίσθημα. Πολύ βάθος, αλλά ok, ας μην το κάνουμε θέμα. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σιγά-σιγά και να βγείτε από το λούκι. Υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει ξανά γαλανός. Όχι άλλο γκρίζο, όχι άλλο κάρβουνο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Αντί να ξεκινήσεις τα χάπια, όπως σκέφτεσαι να κάνεις, δεν βγαίνεις σε καμιά τύπου ‘έχεις μέσον’ εκπομπή που παίζει.. μεσημέρι και κάτι, έτσι ώστε να αναζητήσεις το δίκιο σου; Εσύ θα βρεις το δίκαιο, εάν και εφόσον πας, ενώ οι συγγενείς σου θα βρουν τον κόσμο όλο αν σε δουν φάτσα-κάρτα στο γυαλί! Προτίμησε Χριστοφίδου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Θέλεις να βρεις το χρυσό δισκοπότηρο, θέλεις να βρεις τα νούμερα του Τζόκερ, θέλεις να βρεις ποιος τρώει τα μπισκότα από το βάζο στην κουζίνα, θέλεις να βρεις γκόμενο ή γκόμενα. Μάντεψε τι; Πώς σου φαίνεται σου έλεγα να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου; Σε σόκαρα ε; Εσύ να δεις πόσο θα σοκαριστείς άμα τα βρεις με σένα… Άντε να σοβαρευτούμε λίγο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Ως μέσος Κύπριος (πολιτικός) μπορείς να αποδείξεις την αξία σου ακόμα και σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καθόλου, όχι γιατί είσαι φαφλατάς και λες μπούρδες όπως κάνουν οι πλείστοι (πολιτικοί), αλλά γιατί ό,τι κάνεις το κάνεις με μεράκι και πολλή αφοσίωση. Άντε βρε, σύντομα και με υπουργείο. Ή έστω υφυπουργείο. Κι αν πάει κάτι στραβά, ακόμα και η φυλακή πλέον δεν είναι όπως παλιά. Είναι πολύ chic.

 • Υδροχόος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Ο νους σου εν πάνω στα ριάλλια. Το έχουμε πει ξανά, τα λεφτά είναι σημαντικά για να κάμνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Εσύ όμως εκατάντησες όπως τον Σκρουτς, μετράς ακόμα και το τελευταίο σελίνι... «Βγαίνω, δε βγαίνω». Μια χαρά είσαι, κάτσε τη μάππα ή καλύτερα την υπολογιστική κάτω και ζήσε λίγο. Εν θα τα πάρεις μαζί σου, εν το μόνο σίουρο. Άφηστες δεσμεύσεις για πιο ύστερα!

 • Υδροχόος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Θα συνοψίσω την κατάσταση σου, σε μια αγαπημένη μου φράση «Έκαμες τα μαμμούρι». Να στο πω και καλαμαρίστικα; «Τα έχεις κάνει μαμούριν». Αλλά οι επιπολαιότητες πληρώνονται και ήρθε η ώρα για τον λογαριασμό και φαίνεται αρκετά φουσκωμένος. Άρα, κρύψε τζαι βάλε τα πράματα σε μια σειρά, μήπως και καταφέρεις να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται. Πρόσεχε τι λες και σε ποιους.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Καμιά φορά, το να περιμένεις πράγματα, το να προσδοκείς πως κάτι θα συμβεί στα σίγουρα, το να πιστεύεις πως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, μόνο καταστρεπτικές συνέπειες μπορεί να έχει. Σκέφτηκες πως αυτό το «κλουβί» κάποτε σε κρατάει εκεί και ελέγχει τη ζωή σου; Τι να κάνεις; Τίποτα δύσκολο, άνοιξε την πορτούλα και δίνε του! Πάρ’ τ’ αλλιώς και πάρε δρόμο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Η ζωή έχει αλλαγές, έχει ανατροπές, έχει κωλοτούμπες, έχει τα πάνω και τα κάτω της. Κι εσύ, κάποτε ως απλός παρατηρητής, θα πρέπει να είσαι αλέρτ και να ακολουθείς όπως τα παπάκια την πάπια για να μην χάσεις τον δρόμο. Και μέσα σε όλα αυτά είναι και οι συναισθηματικές διακυμάνσεις που σε τσακίζουν και σε κάνουν σμπαράλια. Μόνο ένας έρωτας σε σώζει! Βρες τον και κράτα τον όπως κρατάμε τον σίταρο μετά από απογευματινή λιγούρα! Αποτελείωσέ τον!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Καμιά φορά ψάχνεις μέσα σου, πολύ μέσα σου, να βρεις τους κώδικες εκείνους που θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις με τα δικά σου άτομα, αλλά… νάδα που λένε κι οι ισπανόφωνοι φίλοι μας. Και εκεί που δεν βρίσκεις τις άκρες σου, ξαφνικά, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, κοντινό ή μακρινό, σου δίνουν τις απαντήσεις. Ναι, ενίοτε οι οδηγίες χρήσεις και συναρμολόγησης είναι έξω από το κουτί, ή και στον πάτο. Μην κολλάς, φτάσε στον πάτο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Καμιά φορά, ο μόνος τρόπος για να ξε-αγχωθούμε από πράγματα πολλά που έχουμε να κάνουμε, είναι… να τα κάνουμε! Δεν το σκέφτηκες ε; Σόρρι που σε σοκάρω με αυτή την αποκάλυψη αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, χρόνια τώρα. Σταμάτα να μεμψιμοιρείς, λοιπόν, και να θυμάσαι πως είσαι για μεγάλα πράγματα. Πολύ μεγάλα! Τεράστια για την ακρίβεια.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Λίγο περίεργη η φάση σου αυτή την περίοδο, έως πολύ περίεργη. Βασικά, θέλεις να γίνουν όλα σωστά, με τον τρόπο που εσύ θεωρείς σωστό και γι’ αυτό μεταμορφώνεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Δικτατορικό θα έλεγαν κάποιοι. Ευκαιρία ζωής θα έλεγα εγώ. Απ’ τη στιγμή που δεν επηρεάζεις τον περίγυρό σου και από τη στιγμή που δεν πατάς επί πτωμάτων, γιατί όχι. Δώσε πόνο λοιπόν!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Ενώ είσαι στον λαβύρινθο, σαντανωμένος και προσπαθείς να λύσεις γρίφους, να πάρεις κλειδιά και να απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα, ξαφνικά έρχεται η επιφοίτηση, τα κάνεις όλα πολύ πιο απλά πλέον και τσουπ βλέπεις αίφνης μπροστά σου την άκρη του νήματος. Πάρ’ την και ξεκίνα για τον τερματισμό χωρίς καθυστερήσεις. Κάνε ότι πιο λίγο μπορείς να κάνεις. Μόνο κάν’ το γρήγορα.

Σελίδες

Εγγραφή στο Υδροχόος