ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Καμιά φορά σκεφτόμαστε πώς θα αποκτήσουμε κάτι που δεν πουλιέται στο σουπερμάρκετ και ούτε μπορούμε να λαδώσουμε για να το πάρουμε under the table, ενώ η απάντηση είναι απλή και είναι μπροστά μας. Π.χ. αυτές τις μέρες ανανεώνεις συμβόλαια, υποσχέσεις και συμφωνίες και αυτό ως διά μαγείας σε πιστώνει με τεράστια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μπράβο ας πούμε!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Πόσες φορές έστειλες sms στον εαυτό σου απλά και μόνο για να θυμάσαι κάτι; Πόσες φορές του έστειλες μήνυμα στο chat; Πόσες φορές πέρασες ποιοτικό χρόνο μαζί του; Ε ναι λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί! Όχι να γίνεις σχιζοφρενικός, αλλά να αναπτύξεις μια καλύτερη σχέση μαζί σου, και συνεπώς μια καλύτερη επικοινωνία. Ναι στη μοναχικότητα, ναι στο διαλογισμό, όχι όμως στη μοναξιά. Γκέγκε;

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για το δράμα που περνάμε. Δεν είναι πάντα οι άλλοι υπεύθυνοι για το κακό που μας βρήκε. Οπότε, ακόμα κι αν βρεις στο καινούργιο που πάντα αναζητούσες, ακόμα κι αν πας στο διαφορετικό, τελικά και πάλι αντιστέκεσαι και πάλι αντιδράς. Και αυτό είναι κάτι που σε εξουσιάζει περισσότερο από κάθε τι. Ούτε οι κλίκες φταίνε, ούτε ότι τρως κάθε μέρα καρύδα! Χαλαρά και επιτέλους… δες καθαρά!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Οι καινούργιοι δρόμοι που αποφάσισες να περπατήσεις, έστω κι αν είναι χωματόδρομοι και μέσα στα «κάκκαφα», θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σου ταιριάζει περισσότερο. Βόλταρε σε πράσινους-πορτοκαλί κάμπους γεμάτους παπαρούνες και βγάλε selfies βγαλμένες από παραμύθι. Κι αν σε χλευάσουν, άσ’ τους να λένε, που λέει και ο τροβαδούρος. Η άνοιξη είναι εδώ, απόλαυσέ την. Κούκου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

   «Είναι οι φίλοι φίλοι ή φίδι;» αναρωτιόταν ο ποιητής σε μια παλιά ρεκλάμα, προφανώς γιατί κι ο ίδιος είχε πληγωθεί ανεπανόρθωτα από κάτι, ή καλύτερα από κάποιους. Οι φίλοι είναι φίλοι, ναι καλέ μου ποιητή, φτάνει να ξέρεις να τους διαχωρίζεις από γνωστούς, αυλικούς, παρατρεχάμενους και λοιπούς παρείσακτους. Οι φίλοι οι πραγματικοί έχουν τη δύναμη να σε ανανεώσου, όσο και οι φρέσκιες ιδέες! Να σου χαρίσουν φρεσκάδα στην πνοή. Όπως και οι Mentos!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Συνηθίζεις να αφήνεις ένα παραθυράκι ανοικτό για να έρθει οτιδήποτε καλό και αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Προσοχή όμως μην αφήσεις το παραθυράκι του μπάνιου, γιατί εκτός από κουνούπια ή κατσαρίδες με κέρατα, ενίοτε από αυτό μπαίνουν και χρυσοχέρηδες. Και τότε, κλάφτα Χαράλαμπε, ή όπως αλλιώς σε λένε. Αν όμως καμιά φορά το αφήσεις, λόγω ζέστης ή για να φύγει η υγρασία, φρόντισε τουλάχιστον να είναι αναμμένος ο συναγερμός. Έχε τον νου σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Είναι ωραίο να αφήνουμε περιθώρια στους άλλους και ειδικά όταν δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο πέραν του να κοιτάμε τον εαυτό μας και τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Όταν όμως ο άλλος, όντας καβαλλημένος στο καλάμι του, προσπαθεί να σε επισκιάσει με δόλιο τρόπο, καλό είναι να του ρίξεις μια καρπαζιά (την λες και φάπα ή πατσαρκά) για να τον συνεφέρεις. Που πας ρε καραμήτρο ας πούμε…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Ωραίο είναι να κάνουμε όνειρα και να έχουμε όραμα, ωραίο είναι να φτιάχνουμε τον ιστό μας περιμένοντας να πιαστεί πάνω το άλλο μας μισό, καλό είναι όμως που και που να θυμόμαστε πως η δύναμή μας βρίσκεται στο «εδώ και τώρα». Αντί λοιπόν να βάζεις δόλωμα στο καλάμι και να περιμένεις τον μεγάλο έρωτα, βάλε στολή και βούτα με ψαροντούφεκο. Στα βαθιά, στα βαθιά!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Ποιο λες να είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα; Α) Ένα ταξίδι στη Ρώμη; Β) Μια καινούργια τσάντα με ένα διάσημο μονόγραμμα; Γ) Ένα ζουμερό μπέργκερ και μια παγωμένη μοναστηριακή μπύρα; Ή Δ) Να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρός; Προσωπικά, ποντάρω στο «Δ» σε συνδυασμό με το «Γ». Τόλμησέ το!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να πετύχεις. Μπορείς να πας μπροστά, τρώγοντάς τους όλους και ισοπεδώνοντας κάθε εμπόδιο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Μην μεγαλοπιάνεσαι. Δεν εννοώ τη δουλειά, αλλά το Dorian Challenge που έρχεται πολύ σύντομα. Αγόρασες το εισιτήριό σου ή ακόμα; Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια καλή ευκαιρία να αποδεσμευτείς μέσω της άθλησης από οτιδήποτε τοξικό που δεν σου πηγαίνει. Μην χάνεις χρόνο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Υπάρχει ο σωστός, ο προκομμένος τρόπος για να δουλέψεις και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως και οι ασυνήθιστες, αντισυμβατικές και ενίοτε αθέμητες μέθοδοι για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Εσύ το έχεις οσμιστεί αυτό και επειδή όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, κάνεις παιχνίδι με ή χωρίς κανόνες ηθικής. Για να δούμε που θα πάει και που θα βγει…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Αφού ξέρεις τον τρόπο να το κάνεις, αφού είσαι τόσο μάγκας, μην καθυστερείς. Το να βγάλεις λεφτά με τον ευχάριστο και ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεσαι να το κάνεις, είναι μια κίνηση που θα σου αποφέρει διπλά κέρδη, αφού στην τελική θα το διασκεδάσεις και θα εξασφαλίσεις και την ψυχική σου ηρεμία. Τζακ ποτ είναι αυτό, όχι εργασία!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Ο ένας πιστεύει στα δέντρα, ο άλλος στις πέτρες και ο άλλος σε τίποτα. Ok, πάω πάσο, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, δικαίωμά του. Ας δούμε όμως και τον δίπλα μας αλλά και τον εαυτό μας που τον έχουμε παραγκωνισμένο. Άντε πια μαζί μας/σας…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Είσαι στην καλύτερή σου φάση μωρό μου, στην καλύτερή σου φάση. Αποκτάς μεγαλύτερη φιλαυτία και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε σένα. Δεν είναι εγωϊσμός, αφού όπως και πριν έτσι και σήμερα δεν αδιαφορείς για τις ανάγκες των άλλων. Απλώς επιτέλους αγάπησες υπερβολικά τον εαυτό σου. Δώσ’ του και ένα φιλί και όλα πόμπα!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είσαι άλλος, είσαι εσύ. Δεν γίνεται, θα το ‘χεις διαπιστώσει πως ό,τι κάνεις σε αφορά 100%, πως βρίσκεσαι γενικότερα σε μια καλή φάση. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να αγνοήσεις τις Κασσάνδρες και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αυτή τη διάθεση αφού σε εκφράζει και μάλιστα πολύ. Απόλαυσε το, απόλαυσε τον εαυτό σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Είσαι όπως κάτι καινούργιους LED φακούς (φανάρια χειρός) που επαναφορτίζονται με μανιβέλα. Όσο πιο πολύ τα δουλεύεις, τόσο πιο έντονος και δυνατός είναι ο φωτισμός τους. Κι εσύ, ζεις έντονα και αυτό σε κάνει να ενεργοποιείσαι και να είσαι ο εαυτός σου. Προσοχή όμως μην καείς!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Μπορεί το Halloween να έχει περάσει, μπορεί τα καρναβάλια να είναι ακόμα λίγο μακριά, αν όμως θες να κερδίσεις κάτι μέσα σε αυτό το παιχνίδι που επέλεξες να συμμετάσχεις, θα πρέπει να βρεις έναν ή και περισσότερους ρόλους για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Καλό πράγμα να είναι κανείς ο εαυτός του, σε αυτή την περίπτωση όμως δεν θα έχεις καμιά τύχη αν δεν παίξεις… τον ρόλο σου. Βάλε μάσκα!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Η δράση σου θα σου ανοίξει τα μάτια και θα φέρει μπροστά σε αυτά πράγματα που δεν είχες την ευκαιρία να ανταμώσεις ξανά. Πράγματα που ίσως δεν είχες φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχουν. Είσαι «καθηγητής/τρια» τελικά και αυτό είναι αποδεδειγμένο πέραν πάσης αμφιβολίας. Δείξε και σε μας τον τρόπο!

Σελίδες

Εγγραφή στο Υδροχόος