ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Άμα βγάλεις τα φωσφοριζέ γυαλιά ηλίου που φοράς και κάνεις eye contact με τους συνομιλητές σου, θα βρεις πιο εύκολα την αλήθεια σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πλησιάστε, μην ντρέπεστε και μην φοβάστε! Ευθεία μπροστά σας είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε μέσα σε βιβλία, σε ταινίες, σε τσιτάτα και σε αποφθέγματα. Να ‘το, πετιέται!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αν αυτό τον καιρό συνεργάζεστε με γυναίκες ή αν έστω στοχεύετε μέσω της δουλειάς σας στον γυναικείο πληθυσμό, θα δείτε μερικά νούμερα (όχι πολλά, ούτε όμως λίγα) να προστίθενται στον λογαριασμό σας. Εκεί είναι το παιχνίδι αυτή την περίοδο, στις γυναίκες. Και αυτό δεν αφορά μόνο τα οικονομικά/επαγγελματικά, αλλά και άλλες πτυχές της καθημερινότητάς σας. Αν είσαι άντρας, ξέρεις τι εννοώ. Αν είσαι γυναίκα, θα βρεις την απάντηση άμα σκεφτείς λίγο πονηρά. Αγαπάμε γυναίκες!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Είσαι έτοιμη/ος να κατακτήσεις τον κόσμο, έτοιμη/ος να πιείς όλο το Βόσπορο και να φας τη γη με του κουταλάκι. Η μεγάλη αυτή ορμή και παρόρμησή σου βοηθάει στο να αλλάξουν τα δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια. Τώρα, για καλό θα είναι όλες αυτές οι ανακατωσούρες, θα δείξει. Πάντως, κάτι γίνεται και αυτό είναι πολύ υπέρ σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Είσαι έτοιμη/ος να κατακτήσεις τον κόσμο, έτοιμη/ος να πιείς όλο το Βόσπορο και να φας τη γη με του κουταλάκι. Η μεγάλη αυτή ορμή και παρόρμησή σου βοηθάει στο να αλλάξουν τα δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια. Τώρα, για καλό θα είναι όλες αυτές οι ανακατωσούρες, θα δείξει. Πάντως, κάτι γίνεται και αυτό είναι πολύ υπέρ σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  23 – 24 Ιανουαρίου 

  Κάν’ το ακριβώς όπως και οι πολιτικοί μας, δια της διπλωματικής οδού ή αν προτιμάς κάνε την πάπια για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Αν δεν ξέρεις πώς, μπορείς να ανατρέξεις στο debate2018 και θα μάθεις πολλά. Γενικά η φάση είναι περίεργη και βρίσκεσαι συνεχώς στην άμυνα και στην επίθεση, ανάλογα με το ποιον έχεις απέναντί σου, αλλά αυτό σε εξαντλεί. Δες την αλλιώς και παίξε μπάλα όπως ξέρεις. Όσο διατηρείς τον έλεγχο δεν κινδυνεύεις.  Κολύμπα βρε αδερφέ.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Ωραία η φάση με τις βόλτες στις λίμνες και τα φράγματα, ωραία τα τρία πουλάκια (που) κάθονται και οι πάπιες που κολυμπάνε ανέμελα στα λιμνάζοντα νερά, ωραία και τα πικνίκ στις όχθες. Ξαφνικά όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με την καθημερινότητα, της οποίας οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να ανανεωθείς και με κάποιο τρόπο να κάνεις το άλμα (ελπίζω όχι στο νερό) γιατί νιώθεις ότι δεν γίνεται πλέον να λιμνάζεις. Τσουπ, ξανά ρουτίνα.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Να πω επιτέλους; Θα το πω, ναι. Γιατί έπιασες το νόημα, αυτό που λέει πως δεν πρέπει να χαλιέσαι και να κτυπιέσαι στα πατώματα για τον κάθε «αμπάλατο» και τον κάθε ανισόρροπο. Αποφασίζεις να τσιλάρεις λίγο, να «μαλαθκιάνεις» τα συναισθήματά σου, να σταματήσεις να «ποφυσάς» και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, με άλλο μάτι που λέμε. Κι αυτό είναι η λύση στο πρόβλημά σου, θα με θυμηθείς.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Όπως χάνεις στα χαρτιά κάθε Χριστούγεννα, όπως χάνεις τρίχες απ’ το κεφάλι σου, όπως χάνεις τα λογικά σου κάθε που ερωτεύεσαι, έτσι χάνεις που και που κανέναν φίλο. Μη σκίζεις τα ιμάτιά σου, μη συγχύζεσαι και μη στεναχωριέσαι. Αρκεί να είσαι ανοικτός να τους δεχτείς/αποδεχτείς/υποδεχτείς και στανταράκι θα έρθουν άλλοι. Οι φίλοι δεν είναι πάντα για πάντα…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Δεν είσαι άλλος, είσαι εσύ. Δεν γίνεται, θα το ‘χεις διαπιστώσει πως ό,τι κάνεις σε αφορά 100%, πως βρίσκεσαι γενικότερα σε μια καλή φάση. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να αγνοήσεις τις Κασσάνδρες και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αυτή τη διάθεση αφού σε εκφράζει και μάλιστα πολύ. Απόλαυσε το, απόλαυσε τον εαυτό σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Ναι μεν όταν ο πήχης είναι ψηλά αυτομάτως συνεπάγεται ότι και το πήδημα θα (πρέπει να) είναι μεγάλο, σε μια τέτοια κατάσταση όμως όλα λειτουργούν υπέρ σου στην τελική. Τι εννοώ; Ότι με σκληρή δουλειά στα δύσκολα, δυναμώνεις και αποκτάς δεξιότητες που σε άλλη περίπτωση δεν είναι εφικτό. Καλή τύχη με τον πήχη!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017 

  Μπορεί στην όψη να μοιάζετε με τη Μεγάλη Παρασκευή, ψυχροί σαν τον Βόρειο Πόλο, στο βάθος όμως υπάρχει χρώμα και συναίσθημα. Πολύ βάθος, αλλά ok, ας μην το κάνουμε θέμα. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σιγά-σιγά και να βγείτε από το λούκι. Υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει ξανά γαλανός. Όχι άλλο γκρίζο, όχι άλλο κάρβουνο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Αντί να ξεκινήσεις τα χάπια, όπως σκέφτεσαι να κάνεις, δεν βγαίνεις σε καμιά τύπου ‘έχεις μέσον’ εκπομπή που παίζει.. μεσημέρι και κάτι, έτσι ώστε να αναζητήσεις το δίκιο σου; Εσύ θα βρεις το δίκαιο, εάν και εφόσον πας, ενώ οι συγγενείς σου θα βρουν τον κόσμο όλο αν σε δουν φάτσα-κάρτα στο γυαλί! Προτίμησε Χριστοφίδου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Θέλεις να βρεις το χρυσό δισκοπότηρο, θέλεις να βρεις τα νούμερα του Τζόκερ, θέλεις να βρεις ποιος τρώει τα μπισκότα από το βάζο στην κουζίνα, θέλεις να βρεις γκόμενο ή γκόμενα. Μάντεψε τι; Πώς σου φαίνεται σου έλεγα να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου; Σε σόκαρα ε; Εσύ να δεις πόσο θα σοκαριστείς άμα τα βρεις με σένα… Άντε να σοβαρευτούμε λίγο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Ως μέσος Κύπριος (πολιτικός) μπορείς να αποδείξεις την αξία σου ακόμα και σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καθόλου, όχι γιατί είσαι φαφλατάς και λες μπούρδες όπως κάνουν οι πλείστοι (πολιτικοί), αλλά γιατί ό,τι κάνεις το κάνεις με μεράκι και πολλή αφοσίωση. Άντε βρε, σύντομα και με υπουργείο. Ή έστω υφυπουργείο. Κι αν πάει κάτι στραβά, ακόμα και η φυλακή πλέον δεν είναι όπως παλιά. Είναι πολύ chic.

 • Υδροχόος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Ο νους σου εν πάνω στα ριάλλια. Το έχουμε πει ξανά, τα λεφτά είναι σημαντικά για να κάμνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Εσύ όμως εκατάντησες όπως τον Σκρουτς, μετράς ακόμα και το τελευταίο σελίνι... «Βγαίνω, δε βγαίνω». Μια χαρά είσαι, κάτσε τη μάππα ή καλύτερα την υπολογιστική κάτω και ζήσε λίγο. Εν θα τα πάρεις μαζί σου, εν το μόνο σίουρο. Άφηστες δεσμεύσεις για πιο ύστερα!

 • Υδροχόος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Θα συνοψίσω την κατάσταση σου, σε μια αγαπημένη μου φράση «Έκαμες τα μαμμούρι». Να στο πω και καλαμαρίστικα; «Τα έχεις κάνει μαμούριν». Αλλά οι επιπολαιότητες πληρώνονται και ήρθε η ώρα για τον λογαριασμό και φαίνεται αρκετά φουσκωμένος. Άρα, κρύψε τζαι βάλε τα πράματα σε μια σειρά, μήπως και καταφέρεις να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται. Πρόσεχε τι λες και σε ποιους.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Καμιά φορά, το να περιμένεις πράγματα, το να προσδοκείς πως κάτι θα συμβεί στα σίγουρα, το να πιστεύεις πως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, μόνο καταστρεπτικές συνέπειες μπορεί να έχει. Σκέφτηκες πως αυτό το «κλουβί» κάποτε σε κρατάει εκεί και ελέγχει τη ζωή σου; Τι να κάνεις; Τίποτα δύσκολο, άνοιξε την πορτούλα και δίνε του! Πάρ’ τ’ αλλιώς και πάρε δρόμο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Η ζωή έχει αλλαγές, έχει ανατροπές, έχει κωλοτούμπες, έχει τα πάνω και τα κάτω της. Κι εσύ, κάποτε ως απλός παρατηρητής, θα πρέπει να είσαι αλέρτ και να ακολουθείς όπως τα παπάκια την πάπια για να μην χάσεις τον δρόμο. Και μέσα σε όλα αυτά είναι και οι συναισθηματικές διακυμάνσεις που σε τσακίζουν και σε κάνουν σμπαράλια. Μόνο ένας έρωτας σε σώζει! Βρες τον και κράτα τον όπως κρατάμε τον σίταρο μετά από απογευματινή λιγούρα! Αποτελείωσέ τον!

Σελίδες

Εγγραφή στο Υδροχόος