ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  6-13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

  Άκου τώρα να δεις τι θα κάνεις. Ακύρωσε το πεντάστερο που έκλεισες για τον Αύγουστο (με δυο μισθούς, για μια βδομάδα) και πήγαινε πάρε ένα αντίσκηνο. Εντάξει, θα χάσεις κάτι από την προκαταβολή που έδωσες, αλλά με το ελεύθερο camping θα κερδίσεις πίσω την αίσθηση ελευθερίας που έχει καιρό να αισθανθείς, όντως αλυσοδεμένος σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς σου. Πάρε τάβλι, μιαν αιώρα, μιξεράκι για φραπέ και μια κουνουπιέρα και… κάνε σκηνή όπου σου κάνει κέφι! Have fun dude!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  16-22 Ιουνίου 2018

  Μπορεί ο Κεντέρης και ο Μπολτ να εγκατέλειψαν το στίβο μάχης, αλλά εσύ είσαι άξιος αντικαταστάτης τους. Πόσο βούριστρο τζαι κακό; Το καταλαβαίνεις ότι ίσως να υπερεκτιμάς τις δυνατότητες σου και είναι κοντά η μέρα που θα βρεθείς φαρδύς πλατύς ξαπλωμένος στο πάτωμα και θα σε μαζεύουνε. Κατέβασε λίγο την ταχύτητα και απόλαυσε τα απλά καθημερινά πράγματα της ζωής. Ξέρω, ώρες-ώρες γίνομαι χειρότερος και από τον Πάολο Κοέλιο, αλλά αφού δεν καταλαβαίνεις αλλιώς. Στους καθρέφτες χαμογελάμε.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  30 Μαΐου - 6 Ιουνίου 2018

  Έχεις αφήσει πίσω σου τα δύσκολα, τη μιζέρια, την ανασφάλεια και τη στασιμότητα. Έχεις αφήσει επίσης πίσω σου την ετικέτα στο καινούργιο φόρεμα που πήρες τις προάλλες από το κατάστημα της γειτονιάς. Βγάλ’ την και προχώρα με φόρα! Ανέμισε το μαλλί, σήκωσε φρύδι και βγες στη σκηνή, σαν έτοιμη από καιρό να βγάλεις επιτέλους τον TedX λόγο στο πολυπληθές κοινό σου που αποτελείται από το εξής ένα άτομο: τον τοξικό συνάδελφό σου. Κατά λέξη, επανέλαβε μετά από μένα: Άσε μας κουκλίτσα μου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  18-24 Μαΐου 2018

  Η Φουρέιρα έρχεται Κύπρο για να μας ξεσηκώσει με τον τρόπο της και με το χορευτικό της. Ξεσηκωθείτε, ξεσηκωθείτε, αυτή τη βδομάδα πρέπει να καεί το πελεκούδιν και πρέπει να το κάψετε εσείς. 3 Ιουνίου θα είναι εδώ, στο Pride, να βάλει fuego στις βραδιές της πρωτεύουσας. Αν όμως έχεις πρόβλημα με τους γκέι γιατί… προκαλούν (έστω κι αν έχεις φίλους γκέι), τότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την περίπτωσή σου. Κάτσε σπίτι σου αφού αυτό το event δεν είναι για σένα.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-20 Μαρτίου 2018

  Άμα βγάλεις τα φωσφοριζέ γυαλιά ηλίου που φοράς και κάνεις eye contact με τους συνομιλητές σου, θα βρεις πιο εύκολα την αλήθεια σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πλησιάστε, μην ντρέπεστε και μην φοβάστε! Ευθεία μπροστά σας είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε μέσα σε βιβλία, σε ταινίες, σε τσιτάτα και σε αποφθέγματα. Να ‘το, πετιέται!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  26 Φεβρουαρίου - 6 Μαρτίου 2018

  Αν αυτό τον καιρό συνεργάζεστε με γυναίκες ή αν έστω στοχεύετε μέσω της δουλειάς σας στον γυναικείο πληθυσμό, θα δείτε μερικά νούμερα (όχι πολλά, ούτε όμως λίγα) να προστίθενται στον λογαριασμό σας. Εκεί είναι το παιχνίδι αυτή την περίοδο, στις γυναίκες. Και αυτό δεν αφορά μόνο τα οικονομικά/επαγγελματικά, αλλά και άλλες πτυχές της καθημερινότητάς σας. Αν είσαι άντρας, ξέρεις τι εννοώ. Αν είσαι γυναίκα, θα βρεις την απάντηση άμα σκεφτείς λίγο πονηρά. Αγαπάμε γυναίκες!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Είσαι έτοιμη/ος να κατακτήσεις τον κόσμο, έτοιμη/ος να πιείς όλο το Βόσπορο και να φας τη γη με του κουταλάκι. Η μεγάλη αυτή ορμή και παρόρμησή σου βοηθάει στο να αλλάξουν τα δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια. Τώρα, για καλό θα είναι όλες αυτές οι ανακατωσούρες, θα δείξει. Πάντως, κάτι γίνεται και αυτό είναι πολύ υπέρ σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  1-8 Φεβρουαρίου 2018

  Είσαι έτοιμη/ος να κατακτήσεις τον κόσμο, έτοιμη/ος να πιείς όλο το Βόσπορο και να φας τη γη με του κουταλάκι. Η μεγάλη αυτή ορμή και παρόρμησή σου βοηθάει στο να αλλάξουν τα δεδομένα, οπότε εκ των πραγμάτων ξεφεύγεις επιτέλους από την αδράνεια. Τώρα, για καλό θα είναι όλες αυτές οι ανακατωσούρες, θα δείξει. Πάντως, κάτι γίνεται και αυτό είναι πολύ υπέρ σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  23 – 24 Ιανουαρίου 

  Κάν’ το ακριβώς όπως και οι πολιτικοί μας, δια της διπλωματικής οδού ή αν προτιμάς κάνε την πάπια για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Αν δεν ξέρεις πώς, μπορείς να ανατρέξεις στο debate2018 και θα μάθεις πολλά. Γενικά η φάση είναι περίεργη και βρίσκεσαι συνεχώς στην άμυνα και στην επίθεση, ανάλογα με το ποιον έχεις απέναντί σου, αλλά αυτό σε εξαντλεί. Δες την αλλιώς και παίξε μπάλα όπως ξέρεις. Όσο διατηρείς τον έλεγχο δεν κινδυνεύεις.  Κολύμπα βρε αδερφέ.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-19 Ιανουαρίου 2018

  Ωραία η φάση με τις βόλτες στις λίμνες και τα φράγματα, ωραία τα τρία πουλάκια (που) κάθονται και οι πάπιες που κολυμπάνε ανέμελα στα λιμνάζοντα νερά, ωραία και τα πικνίκ στις όχθες. Ξαφνικά όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με την καθημερινότητα, της οποίας οι συνθήκες σε υποχρεώνουν να ανανεωθείς και με κάποιο τρόπο να κάνεις το άλμα (ελπίζω όχι στο νερό) γιατί νιώθεις ότι δεν γίνεται πλέον να λιμνάζεις. Τσουπ, ξανά ρουτίνα.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  2-8 Ιανουαρίου 2018

  Να πω επιτέλους; Θα το πω, ναι. Γιατί έπιασες το νόημα, αυτό που λέει πως δεν πρέπει να χαλιέσαι και να κτυπιέσαι στα πατώματα για τον κάθε «αμπάλατο» και τον κάθε ανισόρροπο. Αποφασίζεις να τσιλάρεις λίγο, να «μαλαθκιάνεις» τα συναισθήματά σου, να σταματήσεις να «ποφυσάς» και να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά, με άλλο μάτι που λέμε. Κι αυτό είναι η λύση στο πρόβλημά σου, θα με θυμηθείς.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  20-27 Δεκεμβρίου 2017

  Όπως χάνεις στα χαρτιά κάθε Χριστούγεννα, όπως χάνεις τρίχες απ’ το κεφάλι σου, όπως χάνεις τα λογικά σου κάθε που ερωτεύεσαι, έτσι χάνεις που και που κανέναν φίλο. Μη σκίζεις τα ιμάτιά σου, μη συγχύζεσαι και μη στεναχωριέσαι. Αρκεί να είσαι ανοικτός να τους δεχτείς/αποδεχτείς/υποδεχτείς και στανταράκι θα έρθουν άλλοι. Οι φίλοι δεν είναι πάντα για πάντα…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-17 Δεκεμβρίου 2017

  Δεν είσαι άλλος, είσαι εσύ. Δεν γίνεται, θα το ‘χεις διαπιστώσει πως ό,τι κάνεις σε αφορά 100%, πως βρίσκεσαι γενικότερα σε μια καλή φάση. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να αγνοήσεις τις Κασσάνδρες και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αυτή τη διάθεση αφού σε εκφράζει και μάλιστα πολύ. Απόλαυσε το, απόλαυσε τον εαυτό σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Ναι μεν όταν ο πήχης είναι ψηλά αυτομάτως συνεπάγεται ότι και το πήδημα θα (πρέπει να) είναι μεγάλο, σε μια τέτοια κατάσταση όμως όλα λειτουργούν υπέρ σου στην τελική. Τι εννοώ; Ότι με σκληρή δουλειά στα δύσκολα, δυναμώνεις και αποκτάς δεξιότητες που σε άλλη περίπτωση δεν είναι εφικτό. Καλή τύχη με τον πήχη!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017 

  Μπορεί στην όψη να μοιάζετε με τη Μεγάλη Παρασκευή, ψυχροί σαν τον Βόρειο Πόλο, στο βάθος όμως υπάρχει χρώμα και συναίσθημα. Πολύ βάθος, αλλά ok, ας μην το κάνουμε θέμα. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σιγά-σιγά και να βγείτε από το λούκι. Υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει ξανά γαλανός. Όχι άλλο γκρίζο, όχι άλλο κάρβουνο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Αντί να ξεκινήσεις τα χάπια, όπως σκέφτεσαι να κάνεις, δεν βγαίνεις σε καμιά τύπου ‘έχεις μέσον’ εκπομπή που παίζει.. μεσημέρι και κάτι, έτσι ώστε να αναζητήσεις το δίκιο σου; Εσύ θα βρεις το δίκαιο, εάν και εφόσον πας, ενώ οι συγγενείς σου θα βρουν τον κόσμο όλο αν σε δουν φάτσα-κάρτα στο γυαλί! Προτίμησε Χριστοφίδου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Θέλεις να βρεις το χρυσό δισκοπότηρο, θέλεις να βρεις τα νούμερα του Τζόκερ, θέλεις να βρεις ποιος τρώει τα μπισκότα από το βάζο στην κουζίνα, θέλεις να βρεις γκόμενο ή γκόμενα. Μάντεψε τι; Πώς σου φαίνεται σου έλεγα να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου; Σε σόκαρα ε; Εσύ να δεις πόσο θα σοκαριστείς άμα τα βρεις με σένα… Άντε να σοβαρευτούμε λίγο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Ως μέσος Κύπριος (πολιτικός) μπορείς να αποδείξεις την αξία σου ακόμα και σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καθόλου, όχι γιατί είσαι φαφλατάς και λες μπούρδες όπως κάνουν οι πλείστοι (πολιτικοί), αλλά γιατί ό,τι κάνεις το κάνεις με μεράκι και πολλή αφοσίωση. Άντε βρε, σύντομα και με υπουργείο. Ή έστω υφυπουργείο. Κι αν πάει κάτι στραβά, ακόμα και η φυλακή πλέον δεν είναι όπως παλιά. Είναι πολύ chic.

Σελίδες

Εγγραφή στο Υδροχόος