ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-20 Νοεμβρίου 2017

  Ναι μεν όταν ο πήχης είναι ψηλά αυτομάτως συνεπάγεται ότι και το πήδημα θα (πρέπει να) είναι μεγάλο, σε μια τέτοια κατάσταση όμως όλα λειτουργούν υπέρ σου στην τελική. Τι εννοώ; Ότι με σκληρή δουλειά στα δύσκολα, δυναμώνεις και αποκτάς δεξιότητες που σε άλλη περίπτωση δεν είναι εφικτό. Καλή τύχη με τον πήχη!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου 2017 

  Μπορεί στην όψη να μοιάζετε με τη Μεγάλη Παρασκευή, ψυχροί σαν τον Βόρειο Πόλο, στο βάθος όμως υπάρχει χρώμα και συναίσθημα. Πολύ βάθος, αλλά ok, ας μην το κάνουμε θέμα. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε σιγά-σιγά και να βγείτε από το λούκι. Υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει ξανά γαλανός. Όχι άλλο γκρίζο, όχι άλλο κάρβουνο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-29 Οκτωβρίου 2017

  Αντί να ξεκινήσεις τα χάπια, όπως σκέφτεσαι να κάνεις, δεν βγαίνεις σε καμιά τύπου ‘έχεις μέσον’ εκπομπή που παίζει.. μεσημέρι και κάτι, έτσι ώστε να αναζητήσεις το δίκιο σου; Εσύ θα βρεις το δίκαιο, εάν και εφόσον πας, ενώ οι συγγενείς σου θα βρουν τον κόσμο όλο αν σε δουν φάτσα-κάρτα στο γυαλί! Προτίμησε Χριστοφίδου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  3-10 Οκτωβρίου 2017

  Θέλεις να βρεις το χρυσό δισκοπότηρο, θέλεις να βρεις τα νούμερα του Τζόκερ, θέλεις να βρεις ποιος τρώει τα μπισκότα από το βάζο στην κουζίνα, θέλεις να βρεις γκόμενο ή γκόμενα. Μάντεψε τι; Πώς σου φαίνεται σου έλεγα να τα βρεις πρώτα με τον εαυτό σου; Σε σόκαρα ε; Εσύ να δεις πόσο θα σοκαριστείς άμα τα βρεις με σένα… Άντε να σοβαρευτούμε λίγο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  12-18 Σεπτεμβρίου 2017

  Ως μέσος Κύπριος (πολιτικός) μπορείς να αποδείξεις την αξία σου ακόμα και σε πράγματα που δεν γνωρίζεις καθόλου, όχι γιατί είσαι φαφλατάς και λες μπούρδες όπως κάνουν οι πλείστοι (πολιτικοί), αλλά γιατί ό,τι κάνεις το κάνεις με μεράκι και πολλή αφοσίωση. Άντε βρε, σύντομα και με υπουργείο. Ή έστω υφυπουργείο. Κι αν πάει κάτι στραβά, ακόμα και η φυλακή πλέον δεν είναι όπως παλιά. Είναι πολύ chic.

 • Υδροχόος

  1-8 Σεπτεμβρίου 2017

  Ο νους σου εν πάνω στα ριάλλια. Το έχουμε πει ξανά, τα λεφτά είναι σημαντικά για να κάμνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Εσύ όμως εκατάντησες όπως τον Σκρουτς, μετράς ακόμα και το τελευταίο σελίνι... «Βγαίνω, δε βγαίνω». Μια χαρά είσαι, κάτσε τη μάππα ή καλύτερα την υπολογιστική κάτω και ζήσε λίγο. Εν θα τα πάρεις μαζί σου, εν το μόνο σίουρο. Άφηστες δεσμεύσεις για πιο ύστερα!

 • Υδροχόος

  22 – 31 Αυγούστου 2017

  Θα συνοψίσω την κατάσταση σου, σε μια αγαπημένη μου φράση «Έκαμες τα μαμμούρι». Να στο πω και καλαμαρίστικα; «Τα έχεις κάνει μαμούριν». Αλλά οι επιπολαιότητες πληρώνονται και ήρθε η ώρα για τον λογαριασμό και φαίνεται αρκετά φουσκωμένος. Άρα, κρύψε τζαι βάλε τα πράματα σε μια σειρά, μήπως και καταφέρεις να σώσεις οτιδήποτε αν σώζεται. Πρόσεχε τι λες και σε ποιους.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  4-12 Αυγούστου 2017

  Καμιά φορά, το να περιμένεις πράγματα, το να προσδοκείς πως κάτι θα συμβεί στα σίγουρα, το να πιστεύεις πως το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο, μόνο καταστρεπτικές συνέπειες μπορεί να έχει. Σκέφτηκες πως αυτό το «κλουβί» κάποτε σε κρατάει εκεί και ελέγχει τη ζωή σου; Τι να κάνεις; Τίποτα δύσκολο, άνοιξε την πορτούλα και δίνε του! Πάρ’ τ’ αλλιώς και πάρε δρόμο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  11-18 Ιουλίου 2017

  Η ζωή έχει αλλαγές, έχει ανατροπές, έχει κωλοτούμπες, έχει τα πάνω και τα κάτω της. Κι εσύ, κάποτε ως απλός παρατηρητής, θα πρέπει να είσαι αλέρτ και να ακολουθείς όπως τα παπάκια την πάπια για να μην χάσεις τον δρόμο. Και μέσα σε όλα αυτά είναι και οι συναισθηματικές διακυμάνσεις που σε τσακίζουν και σε κάνουν σμπαράλια. Μόνο ένας έρωτας σε σώζει! Βρες τον και κράτα τον όπως κρατάμε τον σίταρο μετά από απογευματινή λιγούρα! Αποτελείωσέ τον!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  28/06 - 09/07 2017

  Καμιά φορά ψάχνεις μέσα σου, πολύ μέσα σου, να βρεις τους κώδικες εκείνους που θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις με τα δικά σου άτομα, αλλά… νάδα που λένε κι οι ισπανόφωνοι φίλοι μας. Και εκεί που δεν βρίσκεις τις άκρες σου, ξαφνικά, κάποιοι εξωγενείς παράγοντες, κάποια γεγονότα που συμβαίνουν στο περιβάλλον σου, κοντινό ή μακρινό, σου δίνουν τις απαντήσεις. Ναι, ενίοτε οι οδηγίες χρήσεις και συναρμολόγησης είναι έξω από το κουτί, ή και στον πάτο. Μην κολλάς, φτάσε στον πάτο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  20-27 Ιουνίου 2017

  Καμιά φορά, ο μόνος τρόπος για να ξε-αγχωθούμε από πράγματα πολλά που έχουμε να κάνουμε, είναι… να τα κάνουμε! Δεν το σκέφτηκες ε; Σόρρι που σε σοκάρω με αυτή την αποκάλυψη αλλά έτσι έχουν τα πράγματα, χρόνια τώρα. Σταμάτα να μεμψιμοιρείς, λοιπόν, και να θυμάσαι πως είσαι για μεγάλα πράγματα. Πολύ μεγάλα! Τεράστια για την ακρίβεια.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  08 - 18 Ιουνίου 2017

  Λίγο περίεργη η φάση σου αυτή την περίοδο, έως πολύ περίεργη. Βασικά, θέλεις να γίνουν όλα σωστά, με τον τρόπο που εσύ θεωρείς σωστό και γι’ αυτό μεταμορφώνεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει. Δικτατορικό θα έλεγαν κάποιοι. Ευκαιρία ζωής θα έλεγα εγώ. Απ’ τη στιγμή που δεν επηρεάζεις τον περίγυρό σου και από τη στιγμή που δεν πατάς επί πτωμάτων, γιατί όχι. Δώσε πόνο λοιπόν!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  29/05 - 05/06 / 2017

  Ενώ είσαι στον λαβύρινθο, σαντανωμένος και προσπαθείς να λύσεις γρίφους, να πάρεις κλειδιά και να απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα, ξαφνικά έρχεται η επιφοίτηση, τα κάνεις όλα πολύ πιο απλά πλέον και τσουπ βλέπεις αίφνης μπροστά σου την άκρη του νήματος. Πάρ’ την και ξεκίνα για τον τερματισμό χωρίς καθυστερήσεις. Κάνε ότι πιο λίγο μπορείς να κάνεις. Μόνο κάν’ το γρήγορα.

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  11-21 Μαΐου 2017

  Καμιά φορά σκεφτόμαστε πώς θα αποκτήσουμε κάτι που δεν πουλιέται στο σουπερμάρκετ και ούτε μπορούμε να λαδώσουμε για να το πάρουμε under the table, ενώ η απάντηση είναι απλή και είναι μπροστά μας. Π.χ. αυτές τις μέρες ανανεώνεις συμβόλαια, υποσχέσεις και συμφωνίες και αυτό ως διά μαγείας σε πιστώνει με τεράστια υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μπράβο ας πούμε!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  03-08 Μαΐου 2017

  Πόσες φορές έστειλες sms στον εαυτό σου απλά και μόνο για να θυμάσαι κάτι; Πόσες φορές του έστειλες μήνυμα στο chat; Πόσες φορές πέρασες ποιοτικό χρόνο μαζί του; Ε ναι λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί! Όχι να γίνεις σχιζοφρενικός, αλλά να αναπτύξεις μια καλύτερη σχέση μαζί σου, και συνεπώς μια καλύτερη επικοινωνία. Ναι στη μοναχικότητα, ναι στο διαλογισμό, όχι όμως στη μοναξιά. Γκέγκε;

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  13-23 Απριλίου 2017

  Δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για το δράμα που περνάμε. Δεν είναι πάντα οι άλλοι υπεύθυνοι για το κακό που μας βρήκε. Οπότε, ακόμα κι αν βρεις στο καινούργιο που πάντα αναζητούσες, ακόμα κι αν πας στο διαφορετικό, τελικά και πάλι αντιστέκεσαι και πάλι αντιδράς. Και αυτό είναι κάτι που σε εξουσιάζει περισσότερο από κάθε τι. Ούτε οι κλίκες φταίνε, ούτε ότι τρως κάθε μέρα καρύδα! Χαλαρά και επιτέλους… δες καθαρά!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  30 Μαρτίου - 8 Απριλίου 2017

  Οι καινούργιοι δρόμοι που αποφάσισες να περπατήσεις, έστω κι αν είναι χωματόδρομοι και μέσα στα «κάκκαφα», θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σου ταιριάζει περισσότερο. Βόλταρε σε πράσινους-πορτοκαλί κάμπους γεμάτους παπαρούνες και βγάλε selfies βγαλμένες από παραμύθι. Κι αν σε χλευάσουν, άσ’ τους να λένε, που λέει και ο τροβαδούρος. Η άνοιξη είναι εδώ, απόλαυσέ την. Κούκου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

   «Είναι οι φίλοι φίλοι ή φίδι;» αναρωτιόταν ο ποιητής σε μια παλιά ρεκλάμα, προφανώς γιατί κι ο ίδιος είχε πληγωθεί ανεπανόρθωτα από κάτι, ή καλύτερα από κάποιους. Οι φίλοι είναι φίλοι, ναι καλέ μου ποιητή, φτάνει να ξέρεις να τους διαχωρίζεις από γνωστούς, αυλικούς, παρατρεχάμενους και λοιπούς παρείσακτους. Οι φίλοι οι πραγματικοί έχουν τη δύναμη να σε ανανεώσου, όσο και οι φρέσκιες ιδέες! Να σου χαρίσουν φρεσκάδα στην πνοή. Όπως και οι Mentos!

Σελίδες

Εγγραφή στο Υδροχόος