ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

   «Είναι οι φίλοι φίλοι ή φίδι;» αναρωτιόταν ο ποιητής σε μια παλιά ρεκλάμα, προφανώς γιατί κι ο ίδιος είχε πληγωθεί ανεπανόρθωτα από κάτι, ή καλύτερα από κάποιους. Οι φίλοι είναι φίλοι, ναι καλέ μου ποιητή, φτάνει να ξέρεις να τους διαχωρίζεις από γνωστούς, αυλικούς, παρατρεχάμενους και λοιπούς παρείσακτους. Οι φίλοι οι πραγματικοί έχουν τη δύναμη να σε ανανεώσου, όσο και οι φρέσκιες ιδέες! Να σου χαρίσουν φρεσκάδα στην πνοή. Όπως και οι Mentos!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Συνηθίζεις να αφήνεις ένα παραθυράκι ανοικτό για να έρθει οτιδήποτε καλό και αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Προσοχή όμως μην αφήσεις το παραθυράκι του μπάνιου, γιατί εκτός από κουνούπια ή κατσαρίδες με κέρατα, ενίοτε από αυτό μπαίνουν και χρυσοχέρηδες. Και τότε, κλάφτα Χαράλαμπε, ή όπως αλλιώς σε λένε. Αν όμως καμιά φορά το αφήσεις, λόγω ζέστης ή για να φύγει η υγρασία, φρόντισε τουλάχιστον να είναι αναμμένος ο συναγερμός. Έχε τον νου σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Είναι ωραίο να αφήνουμε περιθώρια στους άλλους και ειδικά όταν δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο πέραν του να κοιτάμε τον εαυτό μας και τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Όταν όμως ο άλλος, όντας καβαλλημένος στο καλάμι του, προσπαθεί να σε επισκιάσει με δόλιο τρόπο, καλό είναι να του ρίξεις μια καρπαζιά (την λες και φάπα ή πατσαρκά) για να τον συνεφέρεις. Που πας ρε καραμήτρο ας πούμε…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Ωραίο είναι να κάνουμε όνειρα και να έχουμε όραμα, ωραίο είναι να φτιάχνουμε τον ιστό μας περιμένοντας να πιαστεί πάνω το άλλο μας μισό, καλό είναι όμως που και που να θυμόμαστε πως η δύναμή μας βρίσκεται στο «εδώ και τώρα». Αντί λοιπόν να βάζεις δόλωμα στο καλάμι και να περιμένεις τον μεγάλο έρωτα, βάλε στολή και βούτα με ψαροντούφεκο. Στα βαθιά, στα βαθιά!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Ποιο λες να είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα; Α) Ένα ταξίδι στη Ρώμη; Β) Μια καινούργια τσάντα με ένα διάσημο μονόγραμμα; Γ) Ένα ζουμερό μπέργκερ και μια παγωμένη μοναστηριακή μπύρα; Ή Δ) Να γίνεις λιγάκι πιο τολμηρός; Προσωπικά, ποντάρω στο «Δ» σε συνδυασμό με το «Γ». Τόλμησέ το!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Μπορείς να τα καταφέρεις. Μπορείς να πετύχεις. Μπορείς να πας μπροστά, τρώγοντάς τους όλους και ισοπεδώνοντας κάθε εμπόδιο που θα εμφανιστεί μπροστά σου. Μην μεγαλοπιάνεσαι. Δεν εννοώ τη δουλειά, αλλά το Dorian Challenge που έρχεται πολύ σύντομα. Αγόρασες το εισιτήριό σου ή ακόμα; Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά μια καλή ευκαιρία να αποδεσμευτείς μέσω της άθλησης από οτιδήποτε τοξικό που δεν σου πηγαίνει. Μην χάνεις χρόνο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Υπάρχει ο σωστός, ο προκομμένος τρόπος για να δουλέψεις και να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχουν όμως και οι ασυνήθιστες, αντισυμβατικές και ενίοτε αθέμητες μέθοδοι για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Εσύ το έχεις οσμιστεί αυτό και επειδή όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, κάνεις παιχνίδι με ή χωρίς κανόνες ηθικής. Για να δούμε που θα πάει και που θα βγει…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Αφού ξέρεις τον τρόπο να το κάνεις, αφού είσαι τόσο μάγκας, μην καθυστερείς. Το να βγάλεις λεφτά με τον ευχάριστο και ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεσαι να το κάνεις, είναι μια κίνηση που θα σου αποφέρει διπλά κέρδη, αφού στην τελική θα το διασκεδάσεις και θα εξασφαλίσεις και την ψυχική σου ηρεμία. Τζακ ποτ είναι αυτό, όχι εργασία!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Ο ένας πιστεύει στα δέντρα, ο άλλος στις πέτρες και ο άλλος σε τίποτα. Ok, πάω πάσο, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, δικαίωμά του. Ας δούμε όμως και τον δίπλα μας αλλά και τον εαυτό μας που τον έχουμε παραγκωνισμένο. Άντε πια μαζί μας/σας…

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Είσαι στην καλύτερή σου φάση μωρό μου, στην καλύτερή σου φάση. Αποκτάς μεγαλύτερη φιλαυτία και αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε σένα. Δεν είναι εγωϊσμός, αφού όπως και πριν έτσι και σήμερα δεν αδιαφορείς για τις ανάγκες των άλλων. Απλώς επιτέλους αγάπησες υπερβολικά τον εαυτό σου. Δώσ’ του και ένα φιλί και όλα πόμπα!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Δεν είσαι άλλος, είσαι εσύ. Δεν γίνεται, θα το ‘χεις διαπιστώσει πως ό,τι κάνεις σε αφορά 100%, πως βρίσκεσαι γενικότερα σε μια καλή φάση. Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου είναι να αγνοήσεις τις Κασσάνδρες και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αυτή τη διάθεση αφού σε εκφράζει και μάλιστα πολύ. Απόλαυσε το, απόλαυσε τον εαυτό σου!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Είσαι όπως κάτι καινούργιους LED φακούς (φανάρια χειρός) που επαναφορτίζονται με μανιβέλα. Όσο πιο πολύ τα δουλεύεις, τόσο πιο έντονος και δυνατός είναι ο φωτισμός τους. Κι εσύ, ζεις έντονα και αυτό σε κάνει να ενεργοποιείσαι και να είσαι ο εαυτός σου. Προσοχή όμως μην καείς!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Μπορεί το Halloween να έχει περάσει, μπορεί τα καρναβάλια να είναι ακόμα λίγο μακριά, αν όμως θες να κερδίσεις κάτι μέσα σε αυτό το παιχνίδι που επέλεξες να συμμετάσχεις, θα πρέπει να βρεις έναν ή και περισσότερους ρόλους για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Καλό πράγμα να είναι κανείς ο εαυτός του, σε αυτή την περίπτωση όμως δεν θα έχεις καμιά τύχη αν δεν παίξεις… τον ρόλο σου. Βάλε μάσκα!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Η δράση σου θα σου ανοίξει τα μάτια και θα φέρει μπροστά σε αυτά πράγματα που δεν είχες την ευκαιρία να ανταμώσεις ξανά. Πράγματα που ίσως δεν είχες φανταστεί καν ότι μπορεί να υπάρχουν. Είσαι «καθηγητής/τρια» τελικά και αυτό είναι αποδεδειγμένο πέραν πάσης αμφιβολίας. Δείξε και σε μας τον τρόπο!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Μην αφήσεις την αμφιβολία να σε καταβάλει και να σου δηλητηριάζει τη σκέψη, αφού είναι ικανή να σε παρασύρει σε μια στροφή 180° ακόμα και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Cool-αρε λιγάκι και πάρε κανένα ρεπό. Πνάσε τζαι πάλαι!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  31/10 - 06/11/2016

  Ναι είμαστε συναισθηματικά όντα, ναι αρεσκόμαστε στο να καθόμαστε απέναντι στο απέραντο γαλάζιο και να θυμόμαστε «τι ωραία που ήταν τότε», ναι μιλάμε συνεχώς για τα περασμένα μεγαλεία…Όλο αυτό όμως μας κρατάει βιδωμένους στο πριν, ίσως και στο τώρα. Στο μέλλον πως προχωράμε; Απλό, σκεπτόμενοι το μέλλον. Σε σόκαρα, ε;

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  24-29/10/2016

  Το να έχεις την εξουσία δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό όπως συνηθίσαμε να πιστεύουμε. Αν τα χρησιμοποιήσεις σωστά και με δικαιοσύνη θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα και μάλιστα γρήγορα. Γίνε ηγέτης, γίνε πρότυπο, γίνε παράδειγμα προς μίμηση. Από δικτάτορες χορτάσαμε! Γίνε ή έμπνευσή μας!

 • ΥΔΡΟΧΟΟΣ

  17-22 Οκτωβρίου 2016

  Είναι λίγο σχιζοφρενικό αυτό που ζεις, αφού από τη μια χρειάζεσαι ξεκούραση και ηρεμία και από την άλλη αναζητάς λύσεις και μάλιστα γρήγορες. Σίγουρα πάντως δεν θα καταλήξεις σε καμιά καταγγελτική μεσημβρινή εκπομπή να αναζητάς το δίκιο σου, ούτε σε καμιά απογευματινή να ψάχνεσαι εν μέσω κουτσομπολιών, οπότε μην ανησυχείς για τίποτα. Όλα θα πάνε καλά!

Σελίδες

Εγγραφή στο Υδροχόος