• ΖΥΓΟΣ

  19-26 Μαρτίου 2017

  Απόφυγε τα κολλήματα (τύπου Τσανγκ-Ελισάβετ), απόφυγε τις κακίες (τύπου Τσανγκ-Ελισάβετ), απόφυγε και κάθε είδους εξαρτήσεις (τύπου (Τσανγκ-Ελισάβετ) και συγκεντρώσου στον στόχο ή τους στόχους σου. Αν το καταφέρεις αυτό και επιπλέον στρέψεις την προσοχή σου περισσότερο στον περίγυρό σου, αυτό θα σε βοηθήσει να επεκταθείς κοινωνικά, συναισθηματικά αλλά και επαγγελματικά.  Είσαι για μεγάλα πράγματα, απλώς ακόμα δεν το έχεις καταλάβει. Μ’ ακούς;

 • ΖΥΓΟΣ

  10-18 Μαρτίου 2017

  Αφού λάβεις την εκ του πρηνηδόν θέση, αφού φορέσεις κράνος και τα κίτρινα ειδικά γυαλιά του sniper, φρόντισε ακολούθως να διατηρήσεις καλή επαφή με τον στόχο σου… Κυριολεκτικά ομιλώντας, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από την καθημερινότητα και να βγεις τελικά έξω από το παιχνίδι. Οι ωτοασπίδες, τέλος, βοηθάνε. Τόσο για εξωγενείς παρεμβολές όσο και για να μην κουφαθείς από αυτά που θα ακούσεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Όλο παραβολές είμαι…

 • ΖΥΓΟΣ

  25 Φεβρουαρίου - 5 Μαρτίου 2017

  Εύκολο να αποκτήσεις δύναμη, πλούτο, δόξα, αυλικούς και πολλά άλλα τέτοια, πρόσκαιρα και ενίοτε ανούσια. Το δύσκολο είναι να καταφέρεις να τα διατηρήσεις. Και για να το κάνω πιο λιανό, πιο εύκολο είναι να διατηρήσεις μαλλί του κομμωτηρίου στη Μαρίνα Λεμεσού τον Αύγουστο, με ποσοστό υγρασίας 96%, παρά όλα όσα μόλις ανέφερα. Κατέβασε τον νου σου δες την ουσία. Γιατί δηλαδή αππώνεσαι;

 • ΖΥΓΟΣ

  14-20 Φεβρουαρίου 2017

  Είσαι ανάμεσα στους τυχερούς της τρέχουσας περιόδου. Τριγύρω από το κεφάλι σου γυρνάνε καρδούλες και τριγύρω από το στομάχι σου πετάνε πεταλούδες. «Πιο έρωτας, πεθαίνεις» που λέει και το άσμα. Όλο αυτό σε γεμίζει με ενθουσιασμό και εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφεθείς για να το απολαύσεις. Έρωτά μου αγιάτρευτε…

 • ΖΥΓΟΣ

  06-12 Φεβρουαρίου 2017

  Που και που, όπως λέει και η αοιδός, χρειάζεται να ζυγίζεις καλά τα πράγματα για να μη χάσεις την ισορροπία σου. Αν δεν το κάνεις, όλα θα πηγαίνουν λάθος και οι ορμόνες σου θα κάνουν πάρτι. Το συναίσθημά σου θα απογειώνεται οι αντιδράσεις σου θα είναι μάλλον υπερβολικές. Όπως ενίοτε είναι δηλαδή. Ούτε έγκυος να ήσουν…

 • ΖΥΓΟΣ

  24 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου 2017

  Όλα ίδια και τα ίδια, τα βαρέθηκες. Το ξέρω, το βλέπω στα μάτια σου. Το βλέπω στο facebook με τα post σου. Το βλέπω ακόμα και στο ανούσιο και boring φαγητό σου που δεν έχει καμιά ομορφιά, γευστικά ή οπτικά. Αν αρχίσουμε από αυτό, θα σε συμβούλευα μια νύχτα να πας για μάσα σε ένα καλό fine dining εστιατόριο. Κατά τ’ άλλα, θα πρέπει να αλλάξεις κάπως τις αντιλήψεις σου. Είσαι κολλημένος, δεν το βλέπεις.

 • ΖΥΓΟΣ

  16-22 Ιανουαρίου 2017

  Μόνο εσύ ξέρεις πως τα καταφέρνεις να είσαι δημιουργικός και συναισθηματικός μαζί. Είσαι ειδική περίπτωση, είσαι περίπτωση για μελέτες επί μελετών! Μια χαρά τα καταφέρνεις και μην πτοείσαι που όλοι σε βλέπουν σαν εξωγήινο που κτυπήθηκε από κομήτη και έπεσε κάπου στα ανοικτά της Λάρνακας! Ούφφου, ή μάλλον ούφο!

 • ΖΥΓΟΣ

  09-15 Ιανουαρίου 2017

  Μην σε αγχώσει το γεγονός πως θα είσαι λίγο αγχωμένη/ος αυτές τις μέρες (τι είπα μόλις τώρα;). Αυτή μεταστροφή σε απόψεις και συναισθήματα θα σε κάνει μάλλον να αλλάξεις και να αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή με διαφορετική ματιά. Θα νοιώσεις περίεργα, θα γίνεις δύστροπος, θα βαριέσαι μάλλον ακόμα και το σεξ, αλλά θα ‘ναι για καλό. Κάθε εμπόδιο (που δεν θα πηδήσεις), για καλό!

 • ΖΥΓΟΣ

  28 Δεκεμβρίου 2016 - 06 Ιανουαρίου 2017

  Ναι μεν πιάνουν πολύ τα χέρια σου, εντούτοις όμως δεν σου περνούν και τόσο όλες οι δουλειές. Πλην όμως, μάθε πως θα τα καταφέρεις κι εκεί θαυμάσια γιατί έχεις μεγάλη συνειδητότητα. Ακόμα και σε πράγματα που θεωρητικά δεν είναι το φόρτε σου, βρίσκεις κλειδιά και ξεκλειδώνεις τις λύσεις. Πολυμήχανη/ε μου εσύ!

 • ΖΥΓΟΣ

  16-23 Δεκεμβρίου 2016

  Όλα είναι υπέρ σου ρε φίλε. Πόση κωλοφαρδία πχια! Οπότε, μην κωλυσιεργείς, απλώς εκμεταλλεύσου προς όφελός σου τις ευνοϊκές συνθήκες και προσπάθησε να πιάσεις τον στόχο που ήδη έχει βάλει από καιρό. Η δυναμική σου είναι απίστευτη. Έκαμες την ματσίν βασικά!

 • ΖΥΓΟΣ

  10-16 Δεκεμβρίου 2016

  Αφού συγυρίσεις την γκαρνταρόμπα σου, αφού γυαλίσεις τα σκονισμένα σκαρπίνια σου, αφού ξεσκαρτάρεις απ’ το μπαούλο όλη τη σαβούρα, το αμέσως επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στην ζωή σου. Και τότε, θα βρεις και τη διάθεση να κάνεις πολύ περισσότερα. Θα πας μπροστά, ασυζητητί.

 • ΖΥΓΟΣ

  2-9 Δεκεμβρίου 2016

  Ζυγός είσαι, ζυγαριά κρατάς, οπότε είσαι το ιδανικό άτομο για να ζυγίσεις τα πράγματα και να αναγνωρίσεις τί επιτέλους πρέπει να κάνεις. Και θα το κάνεις. Και όλα θα γίνουν πιο εύκολα και πιο βολικά. Και θα επεκταθείς. Ναι, πάμε για πολλά και μεγάλα πράγματα. Budget υπάρχει;

 • ΖΥΓΟΣ

  21-27 Νοεμβρίου 2016

  Μην ενθουσιάζεσαι με μια αγγελία που θα τύχει να διαβάσεις. Ρώτησε να μάθεις προτού ξεκινήσεις να κτυπιέσαι από χαρά. Μπες στο LinkedIn, βολιδοσκόπησε μιλώντας με φίλους και γνωστούς, μέτρα σωστά τα δεδομένα. Εξάλλου, ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν το ‘χεις ακούσει ποτέ αυτό; Ό,τι λάμπει μπορεί να ‘ναι απλά glitter.

 • ΖΥΓΟΣ

  14-20 Νοεμβρίου 2016

  Αν και το κλίμα το γενικότερο δεν ευνοεί τις υπερβολές, εσύ με έναν μαγικό τρόπο και πατώντας ένα μαγικό κουμπί, καταφέρνεις να μπαίνεις σαν ταύρος σε υαλοπωλείο και να τα κάνεις όλα «λιλλίτσια». Ή όλα «πούκουππα», αν προτιμάς. Θα πας πολύ μπροστά εσύ!

 • ΖΥΓΟΣ

  7-13 Νοεμβρίου 2016

  Μπορείς να κατανοήσεις ότι κάτι έχει αλλάξει σε σένα σε σχέση με παλιά, πλην όμως δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι αυτό. Δες κάτω και θα καταλάβεις. Τι βλέπεις, πέραν από τα λερωμένα παπούτσια σου; Εγώ πάντως βλέπω ότι στέκεσαι όσο μπορείς στα πόδια σου και ότι αυτό σε δικαιώνει ξανά και ξανά. Στάσου στο ύψος σου λοιπόν!

 • ΖΥΓΟΣ

  31/10 - 06/11/2016

  Έφθασε η ώρα για το μεγάλο άλμα -μπορείς να το πεις και πήδημα. Η ζωή σου πρέπει να αλλάξει και εσύ μόνο είσαι αυτός που έχεις τον τρόπο να βοηθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ευκαιρίες είναι εκεί και σε περιμένουν, πλην όμως πρέπει να βιαστείς γιατί δεν θα περιμένουν για πάντα. Άρπαξέ τες τώρα και δώσ’ τους να καταλάβουν. Άντε μπράβο!

 • ΖΥΓΟΣ

  24-29/10/2016

  Όπως έλεγε και ένα παλιό άσμα, όλα γυρίζουν, ξαναγυρίζουν, λιώνουν, τελειώνουν και να ξαναρχίζουν. Ως εκ τούτου, το μέλλον ανοίγεται διάπλατα μπροστά σου και εσύ απλώς θα πρέπει να έχεις κεραίες ανοικτές αλλά και σπιρτόζικη αντίληψη για να μπορείς να αλλάζεις τα κακώς κείμενα. Εδώ και τώρα.

 • ΖΥΓΟΣ

  17-22 Οκτωβρίου 2016

  Κτίσε τείχη, βάλε συρματόπλεγμα, βάλε και ένα καλό συναγερμό άμα λάχει. Όχι για να ορίσεις σύνορα και να αυτοπεριοριστείς, αλλά για διαφυλάξεις την ατομική ενέργειά σου, με στόχο να πετύχεις όλα όσα επιζητάς. Μην αφήνεις τον κάθε τοξικό να σε αποδεκατίζει. Πάρε το πηλοφόρι και το μυστρί τώρα!

Σελίδες

Εγγραφή στο Ζυγός