Μεσημέρι θα με βρεις στο Cook Shop!

Πριν από ένα χρόνο ακριβώς, ο σεφ Ευαγόρας Χαζηπαύλου είχε ένα όνειρο…

Του πήρε 4 μήνες να το κάνει πραγματικότητα.

 


Article featured image
Article featured image

Πήρε ένα ωραίο μαγαζάκι στην Πινδάρου, στη Λευκωσία, και το μετέτρεψε σε έναν πανέμορφο χώρο, βαφτίζοντάς το Cook Shop.

Το Cook Shop, που λειτουργεί μόνο μεσημέρια, προσφέρει μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα με επιλογές από σαλάτες, ωραία κυρίως πιάτα και γλυκό ημέρας.

Απλά πράγματα, πλην όμως με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες, αλλά και προϊόντα που παρασκευάζουν οι ίδιοι επί τόπου, όπως τα αλλαντικά, το ψωμί, οι λιαστές ντομάτες, η φέτα με βότανα και τα αρωματικά ελαιόλαδα. Όλα τα πιο πάνω, μάλιστα, μπορείς αν θες να τα αγοράσεις και για το σπίτι!

Το μεσημέρι που πήγαμε παραγγείλαμε την εξαιρετική ελληνική σαλάτα, την με διαφορά πιο αρωματική και φρέσκα σαλάτα που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό, μια πολύ νόστιμη pasta με χαλούμι και λουκάνικο, την πασπαλισμένη με βότανα κήπου ζουμερή και πολύ μαλακή μπριζόλα, αλλά και ένα burger (έτσι για να ‘χουμε άποψη), το οποίο άπλωνε φαρδύ-πλατύ πάνω στο φρέσκο ψωμάκι και κάτω από τυρί cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια και καπνιστό μπέικον.

Όλα υπέροχα!

Εξαιρετικό και το vibe στο μαγαζί, με στιλάτο κόσμο που βγαίνει από το γραφείο για να απολαύσει κάτι καλό για μεσημέρι, σε πολύ λογικές τιμές, σε ένα πολύ cosy εστιατόριο με γρήγορο και ευγενικό σέρβις.


Ο Ευαγόρας στην κουζίνα και η (σύζυγός του) Αμαλία ως οικοδέσποινα αλλά και στην εξυπηρέτηση, δίνουν την ψυχή τους και αυτό θα το διαπιστώσεις σε κάθε μπουκιά του φαγητού σου.




Για έξτρα απόλαυση, ρώτησε αν υπάρχει για να δοκιμάσεις κάποια από τις μπίρες που επίσης φτιάχνει εκεί ο Ευαγόρας.

Και για όσους δυσκολεύονται τα μεσημέρια, υπάρχουν καλά νέα αφού, εδώ και μερικές βδομάδες, το Cookshop λειτουργεί επίσης βράδι Παρασκευής.

 



 

Cookshop

Πινδάρου 6Α, Λευκωσία.

Δευτέρα-Σάββατο μεσημέρι και Παρασκευή βράδι.

Κρατήσεις 99012307.

 




 

We <3 Nicosia. We <3 Food. We <3 Cookshop. #nicosia #cityfreepress #food #lunch

A photo posted by City Free Press (@cityfreepress) on




ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ