Η new-age πρόταση γάμου στην Κύπρο

Τι οικονομική στενότητα, περισυλλογή και πράσινα άλογα. Η υπερβολή σε ό,τι αφορά τα του γάμου στην Κύπρο ήταν, είναι και θα παραμείνει αθάνατη.

 


Article featured image
Article featured image

«Και τώρα κυρίες και κύριοι, κάτι πολύ διαφορετικό, ο Δημήτρης κάνει πρόταση γάμου στη Χρύσω μέσω του ηλεκτρονικού πίνακα στο Αντώνης Παπαδόπουλος» ανακοινώνει ΕΔΩ και εντελώς out of the blue μία φωνή που μέχρι σήμερα είχαμε ταυτίσει με αναμεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων και μόνο. Ήρθε, ωστόσο, η μέρα που την ακούσαμε να μας εκφωνεί και ανακοινώσεις για γάμους … γιατί όχι;(!)

Η λαχτάρα του Δημήτρη να πάρει τη Χρύσω, όμως, όπως φρόντισε να μας ενημερώσει ο σχετικός γαμό φωτογράφο-κινηματογραφιστής, δεν περιορίζεται σε μια λιτή και απέριττη επιγραφή σε ηλεκτρονικό πίνακα ενός ...ποδοσφαιρικού γηπέδου. Αν είναι δυνατόν.

Εκτός από «λιτότητες» όπως τα μαθήματα χορού από μήνες πριν για τη μεγάλη νύχτα, τα δύο χιλιάδων ευρώ λουλούδια και το bachelor σε ελληνικό νησί, τα drones δεν θα επιστρατεύονται πια μόνο για τη μεγάλη ημέρα αλλά και για τις προτάσεις γάμου-υπερπαραγωγές, που προφανώς γίνονται the new thing στην υπέροχη αυτή χώρα που ζούμε.

Αν είστε, επομένως, και εσείς στη φάση του δαχτυλιδιού, μαζέψτε φίλους, τυπώστε φανέλες, πληρώστε κάμερες, ρίχτε κανά βεγγαλικό και το κυριότερο τραβήξτε το όλο σκηνικό με drone. Οι καιροί πια το απαιτούν.

Την αρχή έκανε άλλωστε, ο μέγας βουλευτής Λεμεσού Ευθύμιος Δίπλαρος, το γαμό-βιντεάκι του οποίου θα μας μείνει για πάντα και για τόσους πολλούς και συναρπαστικούς λόγους …αλησμόνητο:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ