Σουτζούκος, κυπριακό παστελάκι και φαρίν λακτέ… σε παγωτό

Πας καμιά φορά να βάλεις παγωτό και για τον χαβαλέ της υπόθεσης λες -είτε χαμηλόφωνα στους φίλους σου είτε δυνατά στον υπάλληλο της παγωταρίας- «θέλω σοκολάτα, βανίλια, κολοκούι και παντζάρι».

 


Article featured image
Article featured image

Αποκλείεται να μην το έχεις κάνει έστω μια φορά, αναφέροντας γεύσεις που… δεν υπάρχουν (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Ή τουλάχιστον που δεν υπήρχαν, αφού πλέον (όπως διαβάζουμε στο Time Out) είναι μια παγωταρία στη Λεμεσό, η «Gelato Mio -Το στέκι του Αντρέα», που φτιάχνει υπέροχο αυθεντικό ιταλικό παγωτό, προσφέροντας πάνω από 30 διαφορετικές γεύσεις, κάποιες εκ των οποίων ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Άκου τώρα τι μπορείς να δοκιμάσεις σε παγωτό: σουτζιούκο, φαρίν λακτέ, κυπριακό παστελάκι, αναρόκρεμα, γαλακτομπούρεκο, κουμανταρία, χαλούμι και παττίχα, μακεδονικός χαλβάς, αλμυρή καραμέλα, red velvet με νουτέλα, κανταΐφι λιβανέζικο, δούκισσα, μελομακάρονο τα Χριστούγεννα, μιλφέιγ, ουίσκι, ρούμι με σταφίδες, γεύσεις από γνωστές σοκολάτες και πολλές άλλες εκδοχές παγωτού μοναδικές, ίσως, στην Κύπρο.

 



Το κατάστημα πέραν του ιδιαίτερού του παγωτού φτιάχνει επίσης κρέπες, καφέ, brownie, ακόμα και σπιτικό μπέργκερ.

 

Gelato Mio - Το στέκι του Αντρέα

Άγιος Αθανάσιος, Ανοικοδομήσεως 27, Λεμεσός

Μάλιστα, πρόσφατα λειτούργησε και νέο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, στην περιοχή του Μόλου, δίπλα από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη, απέναντι από την αποβάθρα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ