Ολότελα νέο κατάστημα Starbucks στην Έγκωμη

Η Έγκωμη απέκτησε το δικό της κατάστημα Starbucks,  το οποίο έχει ήδη προκαλέσει ένα buzz χάρη στο ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό του ύφος.

 


Article featured image
Article featured image

Το κατάστημα, προβάλλει το Regional Modern σχεδιαστικό concept της Starbucks®, το οποίο δίνει έμφαση στην παράδοση του καφέ, στις σχέσεις με την τοπική κοινωνία και στην περιβαλλοντική ευθύνη. Συγκεκριμένα, το αρχιτεκτονικό αυτό concept χρησιμοποιεί διαφορετικά βιομηχανικά υλικά, όπως μεταλλικά στοιχεία, ξύλινες επενδύσεις, μπετόν & πλεξιγκλάς τα οποία συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο «το 3ο μέρος».

Δίνοντας έμφαση στην αυθεντική εξυπηρέτηση και στη ζεστή και lounge ατμόσφαιρα, το νέο κατάστημα υπόσχεται να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, όπου ο τέλειος καφές είναι μόνο η αρχή. Το νέο Starbucks®  της Έγκωμης είναι ιδανικό για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, για στάση μετά τη δουλειά, για ομαδικό διάβασμα ή ακόμα και για επαγγελματικές συναντήσεις σε ένα εμπνευσμένο περιβάλλον, με άνετα τραπέζια, ποιοτική μουσική και δωρεάν Wi-Fi.

Το νέο κατάστημα σηματοδοτεί επίσης την έναρξη ενός νέου, δυναμικού κύκλου στην πορεία της Starbucks® στην Κύπρο, κατά την οποία θα συνεχίσει να δημιουργεί κουλτούρα γύρω από τον καφέ και να χτίζει ανθρώπινες σχέσεις. Μέρος αυτής της δυναμικής πορείας αποτελεί και η πρόσφατη υιοθέτηση του προγράμματος επιβράβευσης ‘My Starbucks Rewards™’, όπου μέσω της prepaid κάρτας της, η Starbucks® ανταποδίδει την αγάπη και προτίμηση των φίλων της, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες της κάρτας να κερδίσουν δώρα και άλλα προνόμια όλο το χρόνο.

 



Αναφερόμενος στην πρόσφατη επέκταση στην Κύπρο, ο Στέφανος Αραβάνης, Commercial Director της Starbucks® στην Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση της εμπειρίας Starbucks® σε όλους τους τομείς. Μια εμπειρία η οποία ξεκινά με τον εξαιρετικό καφέ και επεκτείνεται στη δημιουργία μιας κοινότητας που προάγει το αίσθημα του ανήκειν και όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Στο χαμόγελο των συνεργατών μας και στο χτίσιμο των προσωπικών σχέσεων με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Στο λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων που συνεχώς προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες και επιβραβεύουν την αφοσίωση. Αυτή είναι και η υπόσχεση του νέου Starbucks® στην Έγκωμη και είμαστε ενθουσιασμένοι που ο κόσμος της περιοχής -και όχι μόνο- το έχει ήδη αγκαλιάσει».

To νέο κατάστημα Starbucks® θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 06.30 το πρωί μέχρι και τις 00.00.

 



Το νέο Starbucks® της Έγκωμης, θα σηματοδοτήσει την έναρξή του με ένα ολοήμερο Opening Party, το Σάββατο, 9 Απριλίου 2016. Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί με coffee tastings, κεράσματα και εκπλήξεις, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει Live Link και Photobooth, με όσους ανεβάζουν τη φωτογραφία με το hashtag #StarbucksEngomi, από τις 4μμ μέχρι τις 7μμ, να μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους Tall ρόφημα ΔΩΡΕΑΝ! Το πάρτι θα κορυφωθεί από τις 20.00 και μετά με live DJ set, special projections και πολλές ακόμα μοναδικές εκπλήξεις.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ