11 χρόνια βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Γυναίκες δυναμικές, δημιουργικές, ευφάνταστες, γυναίκες της Κύπρου υπέροχες και ξεχωριστές. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσα μας και αποτελούν έμπνευση με τη στάση και τον χαρακτήρα τους.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές τις γυναίκες βραβεύει η Madame Figaro για 11η συνεχόμενη χρονιά σε ένα θεσμό που τιμά την Κύπρια γυναίκα αναγνωρίζοντας την αξία, τον κόπο, την προσπάθεια και τις θυσίες που κάνει καθημερινά για να ανταπεξέλθει. 

H τελετή βράβευσης για τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 7.30 το βράδυ. Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση. 

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς! Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και η Κύπρος υποδέχεται τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο κανένας για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αφεθούμε στο σπάνιο ταλέντο του και τη μοναδική του λάμψη. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης, έχει αναλάβει ο πάντα καινοτόμος Φωκάς Ευαγγελινός. 

Η μοναδική βραδιά θα «ντυθεί» μουσικά από την αγαπημένη και δημοφιλή ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα μας χαρίσει μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες. 

Η ιδιαίτερη φωνή της Πέννυ Μπαλτατζή, από τους Penny & The Swingin’ Cats, θα μας ταξιδέψει σε εποχές αλλιώτικες, με άρωμα ρετρό, ενώ η σοπράνο της Λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου, θα μας καθηλώσει με την μαγευτική χροιά της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ