Η isnotgallery πάει Almyra

Το «Pop-Up Art», στο ξενοδοχείο Almyra, παρουσιάζει ομαδική έκθεση της isnotgallery.

 


Article featured image
Article featured image

Με έμπνευση από τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και την φιλοσοφία του προγράμματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάφος 2017, ο Όμιλος Thanos Hotels και συγκεκριμένα το ξενοδοχείο Almyra, παρουσιάζει το επόμενο δρώμενο του φεστιβάλ «Pop Up Τέχνης και Πολιτισμού», ανακοινώνοντας πως η Ιsnotgallery Λευκωσίας ταξιδεύει στην Πάφο.

Το ξενοδοχείο Almyra παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Ιsnotgallery, μια μοναδική και ομαδική έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι και της 21 Ιουνίου 2016. Τα έργα θα παρουσιάζονται σε τρεις διαφορετικούς χώρους του ξενοδοχείου: στο Lobby, στην αίθουσα Δανάη και στον εξωτερικό χώρο της πισίνας, προσφέροντας στους επισκέπτες και θεατές μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία.


Τα έργα αποπνέουν ένα γαλήνιο αίσθημα και συνυπάρχουν αρμονικά, αλλά και συνομιλούν, με τον περιβάλλοντα χώρο του Almyra.


Οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις Pop-Up Art του Almyra,  εμπνευσμένες από σύγχρονες καλλιτεχνικές και διεθνής τάσεις της τέχνης, τιμούν την δέσμευση τους να παρουσιάζουν ένα ετήσιο πρόγραμμα με τη συμμετοχή τοπικών καλλιτεχνών.  Στην έκθεση θα συμμετέχουν καλλιτέχνες, που θεωρούνται αυθεντικοί «εργάτες» της τέχνης. Τα έργα τους είναι αληθινά και η πρακτική τους αξιοσημείωτη και αξιόλογη στη σύγχρονη Κυπριακή εικαστική παραγωγή, παρουσιάζοντας πρωτότυπα και αυθεντικά έργα τέχνης.

Τα έργα αποπνέουν ένα γαλήνιο αίσθημα και συνυπάρχουν αρμονικά, αλλά και συνομιλούν, με τον περιβάλλοντα χώρο του Almyra. Μερικά από τα έργα είναι φιλοτεχνημένα ειδικά για την παρουσίαση αυτή, και άλλα επιλέχθηκαν για το ύφος τους και την σταράτη αισθητική τους. Στο σύνολό τους έχουν μια φρεσκάδα και αυτό γιατί οι καλλιτέχνες είναι είτε νέοι ηλικιακά είτε νέοι στο μυαλό.

Η επιλογή των καλλιτεχνών επικεντρώνεται στα διαφορετικά είδη τέχνης με τα οποία ασχολείται ο καθένας από αυτούς, οπότε το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει κλασσική ζωγραφική, φωτογραφία (που είναι μια πλέον φρέσκια μορφή τέχνης στην παγκόσμια σκηνή), κατασκευές, κεραμική (η οποία είναι μεν μια παραδοσιακή πρακτική, αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση) και πολλά άλλα εργα.

Η επιλογή των καλλιτεχνών και των έργων τους έγινε με γνώμονα την προσπάθεια να ενταχθούν στο μοναδικό χώρο του Almyra. Ο χώρος αυτός είναι ένα ορόσημο κτήριο, σύγχρονο, με μια ιδιαίτερη άποψη και προσέγγιση στο ντιζάιν. Αυτές οι απόψεις που εκφράζονται και αποπνέουν από το κτήριο αυτό, συμπίπτουν με τις ιδέες της isnotgallery για την τέχνη.

Στην έκθεση θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Tatiana Almond, Κωνσταντίνος Άλφα, Βαρβάρα Γεωργίου, Άντρος Ευσταθίου, Μαρία Ευσταθίου, Anna Kim, Χριστίνα Κιούστη, Χαριτίνη Κυριάκου, Δημήτρης Κωνσταντίνου, Έλενα Μιχαήλ, Δημήτριος Οικονόμου, Ελένη Πρατσή, rockthedog, Κωνσταντίνος Σάββα, Κυριακή Σιοπαχά, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Τατιάνα Φεραχιάν. Περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και τα έργα τους μπορείτε να βρείτε εδώ: www.isnotgallery.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο 26 88 88 00, www.almyra.com



Κεντρική φωτογραφία: Κυριακή Σιοπάχα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ