7 λόγοι γιατί θα πάμε Θανάση-Μάλαμα

Στις 24 του μήνα, από το γκαζόν του γηπέδου του Ορφέα Λευκωσίας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια από τις πιο όμορφες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού.

 


Article featured image
Article featured image

Με μια κουβέρτα, ένα σακίδιο με τα απολύτως απαραίτητα και με καλούς φίλους και διάθεση, θα αφεθούμε στη μαγεία των τραγουδιών δυο από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς του σήμερα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα.

Έχουμε πολλούς λόγους να πάμε στο live και οι περισσότεροι από αυτούς αφορούν κυρίως στη συνέπειά τους απέναντι στην τέχνη τους αλλά και στα εξαιρετικά δείγματα γραφής τους, εννοώντας τα τραγούδια τους.

Αν όμως προσπαθήσουμε να σκεφτούμε ακόμα περισσότερους λόγους για να πείσουμε τους εαυτούς μας πως η επικείμενη συναυλία τους δεν χάνεται με τίποτε, μερικοί από αυτούς σίγουρα αφορούν στα πιο κάτω:

 

1.     Πρώτη φορά Σωκράτης και Θανάσης τραγουδάνε μαζί στην Κύπρο.

2.     Η επιλογή του ιδιαίτερου αυτού venue, δίπλα στην Πράσινη Γραμμή και με φόντο τα υπέροχα Ενετικά Τείχη, έγινε από κοινού. Διοργανωτής και καλλιτέχνες ενθουσιάστηκαν εξ αρχής με την ιδέα μιας συναυλίας στον Ορφέα.

3.     Οι δυο τους έρχονται με full σχήμα, εννοώντας… full σχήμα. Συνολικά, 30 άτομα θα περάσουν από τη σκηνή στις 24/6.

4.     Ουσιαστικά, δεν θα είναι μία συναυλία, αλλά δύο. Πρώτα θα τραγουδήσει ο Σωκράτης Μάλαμας με τη μπάντα του, συνοδευόμενος και από τη Λαμπρινή Καρακώστα, ενώ στη συνέχεια θα βγει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επίσης με τη μπάντα του και τη Ματούλα Ζαμάνη. Εννοείται πως οι δυο τους θα πούνε και κάποια τραγούδια μαζί.

5.     Πέραν από αυτά που περιμένεις να ακούσεις, τα γνωστά «θανασοτράγουδα» και «μαλαμοτράγουδα», σίγουρα θα υπάρξουν και εκπλήξεις. 2-3 καινούργια/ακυκλοφόρητα Θανάσης και άλλα τόσα ο Μάλαμας, σίγουρα θα μας τα χαρίσουν.

 



 

6.     Οι πόρτες ανοίγουν στις 7 το βράδυ, η συναυλία ξεκινάει στις 8.30, ενώ οι δυο τους θα τραγουδάνε μέχρι τη 01.00. Σχεδόν 4,5 ώρες γεμάτες!

7.     Στον χώρο του γηπέδου θα υπάρχουν καραβάνια με ποτό, φαγητό, γλυκό και διάφορα άλλα, οπότε μην «ανησυχείς» για τις πολλές ώρες!

 

 

Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Παρασκευή 24 Ιουνίου

Γήπεδο Ορφέα, Λευκωσία

Ώρα: 19.00

Εισιτήρια: €25 με μια μπύρα (για χώρος προπώλησης πάτησε ΕΔΩ)

Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους θα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες και κρατήσεις 99 810011

 

Μ.Μ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ