Έχεις ξαναπαίξει water polo στη θάλασσα;

Μια πολύ ενδιαφέρουσα αθλητική διοργάνωση, ταξιδεύει για πρώτη φορά στην Κύπρο, με σκοπό να διαδώσει την αγάπη για το Beach Water Polo

 


Article featured image
Article featured image

Η FAB Sportswear σε συνεργασία με τον Υδάτινο Κόσμο και τον Κώστα Αντωνίου, φέρνουν το απολαυστικό ομαδικό σπορ του καλοκαιριού στη Λεμεσό για πρώτη φορά, ελπίζοντας ότι οι Κύπριοι αθλητές θα το αγαπήσουν, κάνοντας το ετήσιο θεσμό. 

Αν θέλετε κι εσείς να βιώσετε αυτή την εμπειρία συμμετέχοντας στη διοργάνωση, ετοιμάστε τις ομάδες σας και βρεθείτε αντιμέτωποι με σπουδαίους αθλητές. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15 και 17 Ιουλίου στην περιοχή της Μαρίνας Λεμεσού, από τις 11:00 το πρωί. 

Οι ομάδες πρέπει να αποτελούνται από 7 άτομα το πολύ, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα παίζουν 3 παίκτες και ένας τερματοφύλακας, οι υπόλοιποι αποτελούν τις αλλαγές της ομάδας. 

 



Από τη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης 


 

Την ελληνική συμμετοχή της ομάδας «Ποσειδών 3» απαρτίζουν σημαντικά ονόματα της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας και Μάριος Χατζηκυριακάκης, είναι τρεις διεθνείς αθλητές που θα αγωνιστούν στα νερά της Λεμεσού, ενώ την ομάδα συμπληρώνουν οι Γιώργος Μαλής, Ορέστης Κανελλόπουλος και Αντρέας Γαρύφαλλος. Αρχηγός της αποστολής είναι ο Γιάννης Γαρύφαλλος. 

Μια διοργάνωση που προσδίδει κύρος στην κυπριακή υδατοσφαίριση, η οποία προσπαθεί να αναπτυχθεί με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει σημαντικούς παράγοντες του αθλήματος. 

Η διοργάνωση στην Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Waterpolo tour 2016 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα και χορηγία υψηλών φορέων του αθλητισμού της Κύπρου.



Δηλώστε συμμετοχή το συντομότερο στα τηλέφωνα:

+357 99 627951 (Κύπρος)

+30 69 09904643 (Ελλάδα)

Για λεπτομέρειες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο Beach Water Polo Tour 2016


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ