Σεξομολογήσεις #271: «Ενεκάτσιασα τους ούλλους. Θέλω να κλειστώ σε μοναστήρι».

Article featured image
Article featured image

Tipster μου σε χαιρετώ, 

 

Σε διαβάζω εδώ και αρκετό καιρό και ομολογώ ότι πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σοκάρεται με όσα σου γράφουν. Εντζαι λέω, ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάμνει στο κρεβάτι του όπως νοιώθει καλύτερα, αλλά έλεος ποιον μες τουτον το τόπο, εξεφύγαμεν τελείως. Γι’ αυτό που τίποτε εν πάει καλά. Η μια απατά τον σύντροφο της με τον κολλητό του, η άλλη θέλει πάει με το φίλο της αρφής της, ο άλλος θέλει να κάμει τρίο και πάει λέγοντας. Τι εν τούτα τα πράματα; Επελλάναν οι γυναίκες και οι άντρες τζαι έχουν μόνο το σεξ και τις ανωμαλίες στη ζωή τους; Εν θέλω να γίνομαι κριτική απέναντι στις επιλογές των άλλων, αλλά με τούτα που βλέπω τζαι δκιαβάζω είμαι πολλά απογοητευμένη. Είμαι 25 χρονών τζαι νοιώθω τόσον εκτός που τη γενιά μου, που το μόνο που σκέφτουνται εν το σεξ τζαι τα λεφτά. Εγώ θέλω να έβρω έναν άνθρωπο να με αγαπήσει, να τον αγαπήσω τζαι να κάμουμεν μια όμορφη οικογένειαν, ήρεμη, σοβαρή.

Ούλοι λέουν μου ότι πρέπει να αποκτήσω εμπειρίες, να γνωρίσω άντρες πριν παντρευτώ. Γιατί δηλαδή να αναλωθώ ποτζιη τζαι ποδά ώσπου να καταλήξω σε έναν; Αν δεν το κάμω εν θα είμαι ευτυχισμένη, εννά έχω απωθημένα; Νοιώθω ότι ενεκάτσιασα τους ούλλους, εν θέλω να φαίνω έξω γιατί εκουράστηκα να βλέπω σχεδόν γυμνά σώματα να κυκλοφορούν με στιλ, τζαι άντρες να ξερογλύφονται όπως το πεινασμένο σκυλί. Γιατί το άλλο με του gay που το βάλλεις;

Ξαφνικά εθυμηθήκαν οι άντρες να γίνουν gay και να το προβάλλουν λες και είναι κατόρθωμα. Οκ είσαι ότι είσαι, πρέπει να διαλαλείς την πραμάθκια σου στις γειτονιές όπως τους εμπόρους παλιά. Μείνε σπίτι σου τζαι κάμε ότι κόψει ο νους σου. Τζιαμέ που θέλω να καταλήξω, είναι ότι τον τελευταίο καιρό νοιώθω πολύ κουρασμένη που την κοινωνία που ζω και δεν ξέρω τι να κάμω για να το αντιμετωπίσω. Εσκέφτηκα να κλειστώ σε μοναστήρι, ήδη εμίλησα και με μια ηγουμένη να με βοηθήσει στην απόφαση μου, αλλά ενεν εύκολο. Εν ξέρω τι να κάμω…

Ιωάννα

 

Αγαπημένη μου, αντιλαμβάνομαι πώς πολλές φορές η εξέλιξη μιας συντηρητικής κοινωνίας όπως η κυπριακή και η χαλάρωση των ηθών, αν μου επιτρέπεις τον όρο, είναι για κάποιους τρομακτική. Από την άλλη όμως θα σου πω ότι ο έρωτας όπως και αν διαμορφώνεται, όποια σύνθεση και να έχει, αν γίνεται με την συναίνεση και τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων (όσοι κι αν είναι αυτοί), δεν περιέχει τίποτα κακό και μεμπτό (είναι δικαίωμα τους όπως είπες κι εσύ).

Το αν σε ενοχλεί κι αν σε ξενίζει όλο αυτό πίστεψε με, εν κόφτει κανέναν, πέραν που εσένα. Τζαι επειδή εν πρόκειται να αλλάξεις τον κόσμο και να τον φτιάξεις στα μέτρα σου, καλύτερα να συμβιβαστείς με την ιδέα και να προχωρήσεις, αλλιώς θα τρελαθείς. Τώρα όσο αφορά το μοναστήρι που λες, η αλήθεια είναι πως μια τέτοια απόφαση θέλει πολύ σκέψη και δουλειά πριν καταλήξεις ότι θα αφήσεις τα εγκόσμια για την μοναχική ζωή. Είναι όμως μια απόφαση που θα την πάρεις μόνη σου αποκλειστικά, γιατί αφορά τη ζωή σου και μόνον.  

 

#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ