«Κύριε Περδίκη είστε ημιμαθής»

Είναι γεγονός ότι η χθεσινή ημέρα (5/10) για τους κατοίκους της πρωτεύουσας ήταν αρκετά δύσκολη, με την τροχαία κίνηση στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω του ράλι.

 


Article featured image
Article featured image

Για να είμαστε όμως δίκαιοι, εδώ και μέρες μας είχαν ενημερώσει για το ποιες αρτηρίες θα είναι κλειστές και πώς θα υπάρξει αυτή η "αναστάτωση" για λίγες ώρες.

Αλλά εμείς που ξεβολευτήκαμε λίγο, αρχίσαμε τις φωνές και τον σχολιασμό στο Facebook. «Δεν είμαστε Μονακό για να κλείνουμε τους δρόμους», «Αν είχαμε ολόκληρη την Λευκωσία τότε δεν θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα», «Ελύσαμεν ούλλα τα προβλήματα μας, θέλουμε τζιε ράλι» και άλλα διάφορα που φώναζαν διαδικτυακά για την ταλαιπωρία που βίωσαν σταματημένοι στους δρόμους.

Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο βουλευτής Γιώργος Περδίκης, ο οποίος εξέφρασε την αντίθεση του στο κλείσιμο των δρόμων μπροστά από το Κοινοβούλιο.

Ο 22χρονος Μίλτος Σουτζής, είναι άνεργος πτυχιούχος και προς το παρόν εργάζεται στο Γραφείο Τύπου του CNP ASFALISTIKI CYPRUS RALLY, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα κείμενο-απάντηση στις δηλώσεις του κ. Περδίκη, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα έντονο ύφος.

 

[Κύριε Περδίκη, σχετικά με την δήλωση σας

«Φαινόμενα όπως το κλείσιμο του δρόμου μπροστά και γύρω από το Κοινοβούλιο, για σκοπούς διεξαγωγής ράλι, μόνο σε χώρες μπανανίας μπορούν να συμβούν». 

Θέλω να πω με όλο το σεβασμό ότι είστε ανίδεος και ημιμαθής. Απλά για να ξέρετε υπάρχουν αγώνες όπου κλείνουν ολόκληρες πόλεις για να διεξαχθούν αθλητικές εκδηλώσεις όπως στο Monaco, Montecarlo Barcelona, Spain,Atlantic City, New Jersey, London, United Kingdom, και άλλα πολλά. Λογικά και αυτές οι χώρες είναι μπανανίες...

Ούτε καν σκεφτήκατε πριν ανοίξετε το στόμα σας ότι αυτό το ΡΑΛΙ προβάλει την Κύπρο παγκόσμια και σε χώρες που δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει η Κύπρος. Έρχονται χιλιάδες τουρίστες απλά για να παρακολουθήσουν το Ράλι, όπως και τεράστιες εταιρείες όπως το «Eurosport» για να προβάλουν τον νησί μας.

Γι’ αυτό ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα όπως η καταστροφή της οικονομίας και ανεργία και αναλογιστείτε πόσα παραπάνω προσφέρει αυτό το ΡΑΛΙ στον τόπο μας, παρά η θέση σας στην βουλή όλα αυτά τα χρόνια.]

 

Μιλώντας με τον Μίλτο Σουτζή, μας ανέφερε πώς απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στον κ. Περδίκη να πάει αν το επιθυμεί στα γραφεία τύπου του ράλι, για να συζητήσουν τυχών απορίες του, ενώ μπορεί αν το θέλει να βιώσει τη μαγεία του αθλήματος στις ειδικές διαδρομές που έχουν καθοριστεί.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ