Και ξαφνικά η Κύπρος απέκτησε δύο τσίρκα

Έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους στο νησί δύο μεγάλα τσίρκα.

 


Article featured image
Article featured image

Και συγκεκριμένα στη Λεμεσό.

Σαφέστατα, σε κανένα από τα δύο δεν υπάρχουν ζώα, καθώς υπάρχει σχετική απαγόρευση για όλες τις χώρες της Ευρώπης η οποία ισχύει εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Υπάρχουν, ωστόσο, ζογκλέρ που παίζουν με φωτιές, κλόουν, σχοινοβάτες, ταχυδακτυλουργοί, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες και πολλοί άλλοι με ξεχωριστά ταλέντα.

Δείτε πιο κάτω πού βρίσκεται το κάθε ένα από τα δύο τσίρκα, το πρόγραμμά τους, τις ημερομηνίες με τις παραστάσεις, αλλά και τις πληροφορίες σχετικά με τις τιμές.

Άντε και καλή διασκέδαση.

 

CYPRUS CIRCUS

Το περασμένο Σαββατοκύριακο άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό το «Cyprus Circus», το οποίο, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του, είναι το πρώτο κυπριακό τσίρκο χωρίς ζώα.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα του στο Facebook, το τσίρκο καλύπτει όλα τα γούστα, χωρίς όμως να χρησιμοποιεί ζώα.

«Σε αντίθεση με καταπιεσμένους ελέφαντες, τίγρεις και άλλα ζώα, τα οποία αναγκάζονται με βάναυσους τρόπους να εμφανίζονται σε τσίρκο, το δικό μας περιλαμβάνει ταλαντούχους ανθρώπους οι οποίοι εντυπωσιάζουν με τις ικανότητές τους. Περπατούν πάνω σε σκοινιά, κάνουν ζογκλερικά τεχνάσματα, ακροβατούν, καταπίνουν φωτιές, παίζουν μουσική και χορεύουν σε μια παράσταση που είναι γεμάτη τέχνη».

Το «Cyprus Circus» πραγματοποιεί παραστάσεις τις Τετάρτες, τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Τις Τετάρτες υπάρχει μία παράσταση, η οποία ξεκινά στις 19.00, ενώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην παράσταση που ξεκινά στις 16.00, ή στις 19.00.

Οι τιμές ξεκινούν από 6 ευρώ και φθάνουν τα 21 (ανάλογα με τη θέση που θα καθίσετε).

Κάθε δύο εβδομάδες το πρόγραμμα θα ανανεώνεται.

Το τσίρκο βρίσκεται στη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 70 009933

 

 

BELUCCI CIRCUS

Από την ερχόμενη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, μέχρι και τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, θα λειτουργεί στη Λεμεσό το «Bellucci Circus». Στη συνέχεια θα «μετακομίσει» σε κάποια άλλη πόλη του νησιού.

Οι ιδιοκτήτες του κάνουν λόγο για το μεγαλύτερο ιταλικό τσίρκο της Ευρώπης.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τον άνθρωπο κανόνι και τους ζογκλέρ που θα παίζουν με τις φωτιές μπροστά στα μάτια σας. Επίσης, θα διασκεδάσετε με τους κλόουν, θα εντυπωσιαστείτε με τους σχοινοβάτες και θα νιώσετε την ένταση της σφαίρας και του τροχού του θανάτου.

Το show είναι φαντασμαγορικό και διαρκεί περίπου τρείς ώρες.

Το «Bellucci Circus» αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό (φώτα Λινόπετρας) στον ίδιο χώρο όπου γίνεται το παζαράκι.

Οι τιμές ξεκινούν από 10 ευρώ και φτάνουν μέχρι 25 ευρώ.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει (καθημερινά 09.00 με 19.00 στο χώρο του τσίρκου).

Οι ώρες των παραστάσεων είναι:

Δευτέρα - Πέμπτη: 20.00

Παρασκευή - Σάββατο: 18.30, 21.30

Κυριακή: 17.00, 20.00

Πληροφορίες και κρατήσεις: 99323233


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ