Γυναίκες και άντρες ψάχνουν για πλούσιους συντρόφους [στο sugardaters.gr]

Ιστοσελίδες και εφαρμογές γνωριμιών κατά καιρούς έχουμε δει πολλές. Για σοβαρά άτομα, για σεξ, για ομοφυλόφιλους, για ζευγάρια. Yπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που αυτό που αναζητά είναι πιο συγκεκριμένο και πιο ξεκάθαρο -σοβαρή σχέση με λεφτά, ή όπως το λέει και η εκπρόσωπος της ιστοσελίδας sugardaters.gr στην Ελλάδα, «αμοιβαία επωφελής σχέση». Ό,τι δίνεις παίρνεις και όσα δίνεις παίρνεις.

 


Article featured image
Article featured image

Οι κατηγορίες συγκεκριμένες, sugardaddies, sugarmammas, sugarbabes και sugarboys (boytoys), εσύ απλά κάνεις εγγραφή, δηλώνεις τι είσαι και τι ακριβώς ψάχνεις και κάθε τόσο λαμβάνεις mail που σε ενημερώνουν αν υπάρχουν προφίλ που ταιριάζουν στα δικά χαρακτηριστικά που ψάχνεις.

Όταν μας ήρθε αρχικά το mail από την εκπρόσωπο της ελληνικής εκδοχής του sugardaters.gr, θεωρήσαμε ότι είναι spam. Η πρώτη σκέψη ήταν πώς μπορεί κάποιος να «πουλάει» τον εαυτό του στο διαδίκτυο για να κάνει σχέση με κάποιον/α που θέλει πρωτίστως να αποκατασταθεί οικονομικά.

Τελικά όμως γίνεται και δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, όχι για εκείνους που το κάνουν τουλάχιστον. Στην Ελλάδα η σελίδα λειτουργεί περίπου ένα χρόνο και ήδη μετρά περισσότερα από 2000 μέλη, ανάμεσα τους και Κύπριοι οι οποίοι αναζητούν μια σοβαρή σχέση με οικονομικά οφέλη.

«Οι πελάτες μας δεν εκπορνεύονται, κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει σεξ στο sugradates.gr. Αντίθετα όσοι το προσπάθησαν διαγράψαμε τα προφίλ τους άμεσα», υποστηρίζει η εκπρόσωπος της σελίδας.


Στο SugarDaters πιστεύουμε πως οι αμοιβαία επωφελούμενες σχέσεις είναι οι πιο επιτυχημένες σχέσεις


Τι ακριβώς είναι το sugardaters;

Το SugarDaters είναι μία σοβαρή ιστοσελίδα γνωριμιών η οποία ξεκίνησε στη Δανία από τον Rikki Tholstrup Jørgensen τον Μάρτιο του 2013.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στοχεύει ειδικά σε όλους όσους ψάχνουν για μία αμοιβαία επωφελής σχέση, όπως οι SugarDaddies, οι SugarMamas και τα SugarBabes. Ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Το SugarDaters βασίζεται σε ένα concept το οποίο προωθεί σχέσεις και όχι υπηρεσίες. Το σεξ βγαίνει με φυσικό τρόπο στις σχέσεις τους. Κανείς δεν πληρώνεται για να κάνει σεξ.







Rikki Tholstrup - Ιδρυτής sugardaters.com



Ποια ανάγκη σας οδήγησε να δημιουργήσετε αυτή τη σελίδα στην Ελλάδα;

Η ιδέα του sugardating εμφανίστηκε στην Αμερική, όταν ακόμα στην Ευρώπη δεν υπήρχε ούτε ιδέα. Ωστόσο κάποια στιγμή παρατηρήθηκε πως στη Σκανδιναβία και συγκεκριμένα στη Δανία, υπήρχε μεγάλη ζήτηση αυτού του εναλλακτικού οnline dating.

Από τότε άρχισε να εξαπλώνεται με τρομερά γρήγορους ρυθμούς σε όλη την Ευρώπη μέσω του sugardaters.com και κάπως έτσι ήρθε και στην Ελλάδα.

 

Πως λειτουργεί η διαδικασία;

Ως προς τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι γνωριμίες, το SugarDaters παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τους «παραδοσιακούς» ιστότοπους γνωριμιών.

Ταυτόχρονα όμως διαφέρει και σε πολλά, καθώς οι χρήστες δηλώνουν από την πολύ αρχή τι είναι και αυτό που ψάχνουν. Είναι ευθείς και ειλικρινείς με αυτά που θέλουν. Δεν χάνεται χρόνος με το να αποκωδικοποιεί ο ένας, το τι μπορεί να θέλει ή να μη θέλει ο άλλος.

Τα SugarBabes μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλες τις λειτουργίες της πλατφόρμας του SugarDaters®. Τα SugarBabes μπορούν να δουν όλες τις φωτογραφίες και να επικοινωνήσουν ελεύθερα με SugarDaddies και SugarMamas, εντελώς δωρεάν.

Οι SugarDaddies και οι SugarMamas με συνδρομή (15 ευρώ το μήνα) μπορούν να επικοινωνήσουν ελεύθερα με όλα τα SugarBabes και να δουν όλες τις φωτογραφίες των SugarBabes.

 



«Γνωριμία με σκοπό την οικονομική αποκατάσταση», δεν είναι λίγο περίεργο όλο αυτό; Το συναίσθημα, η αγάπη; 

Το concept αυτό παρουσιάζει τόση μεγάλη επιτυχία γιατί διαφέρει πολύ από όλους τους υπόλοιπους ιστότοπους γνωριμιών. Γενικά, το να ζητήσεις από κάποιον μία αμοιβαία επωφελής σχέση δεν είναι αρκετά αποδεκτό από τα πρότυπα και τις αντιλήψεις της κοινωνίας μας.

Το SugarDaters, προσπαθώντας να αλλάξει τα δεδομένα, έχει δημιουργήσει μία καλή και ασφαλή πλατφόρμα όπου οι SugarDaddies και οι SugarMamas αναζητούν για ένα SugarBabe, και το αντίστροφο. Όλοι βρίσκονται εκεί για τον ίδιο λόγο.

Στο SugarDaters πιστεύουμε πως οι αμοιβαία επωφελούμενες σχέσεις είναι οι πιο επιτυχημένες σχέσεις. Στις σχέσεις αυτές, όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί, ο ένας δίνει στον άλλο τόσα όσα παίρνει και παίρνει από τον άλλο, τόσα όσα δίνει.

Πρόκειται πολύ απλά για τα θεμέλια μίας υγειούς σχέσης. Δυστυχώς, συνήθως οι σχέσεις δεν είναι ευεργετικές και για τους δύο συντρόφους.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από τους ανθρώπους που εγγράφονται στο sugardaters.gr έχουν παρελθόν από μονόπλευρες σχέσεις, όπου έδιναν περισσότερα από όσα έπαιρναν και όπου ένιωθαν σαν αντικείμενο εκμετάλλευσης των συντρόφων τους.


Δεν προσφέρουμε υπηρεσίες, προωθούμε σχέσεις παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για νέες γνωριμίες.


Πώς μου εγγυάται η ισοτσελίδα, ότι το άτομο που συνομιλώ είναι όντως αυτό που μου παρουσιάζεται;

Η ομάδα του sugardaters μπορεί να εξασφαλίσει ότι μόνο χρήστες με εγκεκριμένα προφίλ μπορούν να δουν τις φωτογραφίες των υπόλοιπων χρηστών. Το αν κάποιος έχει ή δεν έχει τα λεφτά που ισχυρίζεται ότι έχει, δεν μπορεί να εξασφαλιστεί με κάποιο τρόπο ούτε στον ιστότοπο του sugardaters, αλλά ούτε στις καθημερινές διαπροσωπικές σχέσεις όλων μας.

 



 

Τι σημαίνουν οι όροι sugardaddy, sugarmamma, sugarbabe;

Οι όροι αυτοί δεν είναι απόλυτοι. Θα ήταν λάθος αν για παράδειγμα, λέγαμε πως όλοι οι άντρες στο www.sugardaters.gr είναι ίδιοι. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κατ' επέκταση οι σχέσεις μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ακόμη περισσότερο διαφορετικές.  

Δεν είμαστε υπέρ στο να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. Ωστόσο υπάρχουν αυτές οι 4 ονομασίες οι οποίες χρησιμεύουν κυρίως στο να κατηγοροποιηθούν τα μέλη του SugarDaters ανάλογα με αυτό που ψάχνουν.

SugarDaddy: Ένας άντρας ο οποίος ψάχνει για κάποια που θα φέρει ενθουσιασμό στη ζωή του και που θα τον βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα. Είναι κυρίως άντρες άνω των 35 με χρήμα και υψηλή θέση στην κοινωνία (επιχειρηματίες). Οι περισσότεροι δεν είναι παντρεμένοι αλλά οποιοσδήποτε άνω των 18 (παντρεμένος ή μη) μπορεί ελεύθερα να γραφτεί στο sugardaters.gr.

SugarMamma: Είναι μία γυναίκα η οποία ψάχνει το σεξ και τη συντροφιά στους νεότερους άντρες.

SugarBabe: Μία κοπέλα η οποία ψάχνει κάποιον ευκατάστατο άντρα για να δημιουργήσει μία σταθερή και μόνιμη σχέση μαζί του.

BoyToy: Άντρες οι οποίοι ψάχνουν μία ευκατάστατη γυναίκα για να δημιουργήσουν μία σταθερή και μόνιμη σχέση μαζί της.


Το οnline dating είναι ο δεύτερος πιο συνηθισμένος τρόπος για να ξεκινήσεις μία σχέση. 


Τι υπηρεσίες προσφέρει το sugardates;

Δεν προσφέρουμε υπηρεσίες, προωθούμε σχέσεις παρέχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για νέες γνωριμίες.

 

Υπάρχει η πιθανότητα εκπόρνευσης γυναικών ή ανδρών μέσα από το site;

Είναι κάτι το οποίο μας απασχολεί πάρα πολύ και για αυτό το λόγο δίνουμε μεγάλη βάση στη δημιουργία ενός ασφαλούς ιστότοπου. Ο έλεγχος των φωτογραφιών και των κειμένων προφίλ γίνεται χειροκίνητα προκειμένου να εμποδίσουμε οποιουδήποτε είδους εκπόρνευση.

Οι φωτογραφίες και τα κείμενα των προφίλ ελέγχονται ένα - ένα από εμάς, προκειμένου να παρέχουμε στους χρήστες μας μία ασφαλή και σοβαρή εμπειρία.

Απορρίπτουμε τις φωτογραφίες και τα κείμενα προφίλ που δεν ακολουθούν τις κατευθυντήριες γραμμές μας. Επίσης, απορρίπτουμε τις φωτογραφίες που πιστεύουμε ότι δεν αντιστοιχούν στο άτομο πίσω από το προφίλ.


Όταν κάποιος κάνει μία εγγραφή σε έναν ιστότοπο γνωριμιών κάνει ταυτόχρονα και την παρουσία του αισθητή. Δεν μπορεί να αποτύχει.


Τι σχόλια λαμβάνετε από τους χρήστες της σελίδας; 

Δεν έχουμε ακούσει τίποτα αρνητικό από άτομα τα οποία έχουν χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο του sugardaters. Από την άλλη, όσοι δεν γνωρίζουν τι πραγματικά είναι και πως πραγματικά λειτουργεί, έχουν το sugardaters σε μία κάπως σκοτεινή πλευρά του μυαλού τους.

 

Έχετε πετυχημένες ιστορίες ζευγαριών;

Ναι, υπάρχουν πολλά ζευγάρια τα οποία γνωρίστηκαν μέσα από το sugardaters και δημιούργησαν μία σχέση η οποία προχώρησε.







Τι γίνεται όμως με την προσωπική επαφή και το φλερτ;

Στην πραγματικότητα δεν είναι για όλους το ίδιο εύκολο να γνωρίσουν κόσμο. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να βρουν κάποιον είτε γιατί μπορεί να μην ξέρουν που να ψάξουν, είτε γιατί δεν ξέρουν πως να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, είτε γιατί μπορεί να είναι ντροπαλοί.

Πάρα πολλές είναι οι κοπέλες που περιμένουν εδώ και πάρα πολύ καιρό τον πρίγκιπα τους και δεν έχουν ιδέα για το πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένουν.  Όταν κάποιος κάνει μία εγγραφή σε έναν ιστότοπο γνωριμιών κάνει ταυτόχρονα και την παρουσία του αισθητή. Δεν μπορεί να αποτύχει. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που θέλει από μία σχέση. Το οnline dating είναι ο δεύτερος πιο συνηθισμένος τρόπος για να ξεκινήσεις μία σχέση.

Ο πρώτος είναι γνωριμία μέσα από κοινές παρέες. Το διαδίκτυο είναι ένας πολλά υποσχόμενος τρόπος για να βοηθηθούν οι ενήλικες έτσι ώστε να δημιουργήσουν μία υγιή και υποστηρικτική ρομαντική σχέση. Επιπλέον, έρευνες έχουν δείξει ότι οι σχέσεις οι οποίες ξεκινούν από το διαδίκτυο τα πάνε το ίδιο καλά με αυτές που ξεκινούν εκτός διαδικτύου.

 

Δεν είναι επικίνδυνο να γνωρίσεις κάποιον/οιαν με τέτοιο τρόπο;

Παρόλο που κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον έλεγχο των προφίλ, μπορεί να υπάρχουν κακοπροαίρετοι άνθρωποι. Θυμίζουμε συνεχώς στα μέλη του sugardaters να χρησιμοποιούν την κοινή λογική και ποτέ να μην αποκαλύπτουν προσωπικά δεδομένα, τραπεζικά στοιχεία, διευθύνσεις κατοικίας και τα σχετικά, σε ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν γνωρίσει από κοντά.

Τους συμβουλεύουμε να φροντίζουν έτσι ώστε το πρώτο ραντεβού να λαμβάνει πάντα μέρος σε δημόσια τοποθεσία. Είναι αλήθεια πως σε πολλές καταστάσεις και περιπτώσεις της ζωής μας ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί οι οποίοι ισχυρίζονται πως είναι, μέχρι να τους γνωρίσουμε από κοντά.







Πώς εξασφαλίζετε την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών σας;

Στόχος μας είναι να είμαστε η καλύτερη και η πιο έμπιστη υπηρεσία γνωριμιών. Δίνουμε στα μέλη μας πρόσβαση σε έναν ασφαλή κόσμο όπου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν άλλους ομοϊδεάτες τους.

Τα ίδια τα μέλη αποφασίζουν πόσες και ποιες προσωπικές πληροφορίες θα μοιραστούν με τρίτους. Ένα μέλος έχει τη δυνατότητα να δει τις φωτογραφίες των υπόλοιπων μελών, μονάχα εφόσον έχει κάποια εγκεκριμένη από εμάς φωτογραφία προφίλ.

Αυτό το κάνουμε και για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, αλλά και γιατί πιστεύουμε πως μόνο έτσι είναι δίκαιο και για τους υπόλοιπους, καθώς διαχωρίζει του σοβαρούς από τους λιγότερο σοβαρούς χρήστες.

Επιπλέον, για την προστασία της ιδιωτικότητας των μελών, το όνομα της ιστοσελίδας μας δεν θα φαίνεται ποτέ στον αναλυτικό λογαριασμό της πιστωτικής των πελατών μας. Το SugarDaters® ποτέ δεν θα μοιραστεί ούτε θα πουλήσει τις πληροφορίες των μελών του σε τρίτους.

 

Υπάρχει ανταπόκριση από το ελληνικό κοινό;

Στην Ελλάδα το site υπάρχει εδώ και ένα χρόνο, αλλά εδώ και μερικούς μήνες ξεκινήσαμε να ασχολούμαστε συστηματικά με την προώθηση και το marketing του www.sugardaters.gr. Βλέπουμε καθημερινά όλο και περισσότερους Έλληνες και Ελληνίδες να κάνουν εγγραφή. Συνολικά, μέχρι τώρα, υπάρχουν περίπου 2000 μέλη στο ελληνικό SugarDaters.







Πιστεύετε ότι οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν, έπαιξαν ρόλο;

Η οικονομική κρίση επηρεάζει τα πάντα, φανερά ή μη. Βιώνοντας σημαντικές απώλειες όπως αυτή της εργασίας, της προσδοκίας και των ονείρων, ο μέσος Έλληνας βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ουσιαστική κρίση ταυτότητας και ένα έντονο άγχος επιβίωσης που σε βάθος χρόνου τον οδηγούν στη συναισθηματική απομόνωση αλλά και στην ανάπτυξη ψυχικών διαταραχών, με συχνότερη την κατάθλιψη.

Η κρίση αυτή που βιώνει ο Έλληνας σε ατομικό επίπεδο ήταν αναπόφευκτο να εξαπλωθεί και σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων.


Τυπικά, τα sugarbabes και τα boytoys είναι από 18 μέχρι 35 χρονών, ενώ οι ηλικίες των sugardaddies και των sugarmammas ξεκινούν συνήθως από 35 χρονών.


Εκτός όμως από Ελλαδίτες, έχετε εγγραφές και από Κύπρο. Είναι στα σχέδια σας ένα άνοιγμα στο νησί;

Στο www.sugardaters.gr όντως έχουν εγγραφεί άτομα από Κύπρο. Θα περιμένουμε να δούμε την πρόοδο του sugardaters στην Ελλάδα και αν τα πράγματα συνεχίσουν να πηγαίνουν τόσο καλά όσο πηγαίνουν τώρα, τότε είναι πολύ πιθανό να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας, για ένα ανάλογο άνοιγμα στην Κύπρο.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά αν αυτό το εγχείρημα θα έχει ανταπόκριση στην Κύπρο, αλλά αν κρίνουμε από τη μέχρι στιγμή επιτυχία του στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανόν.







Ποιες κατηγορίες έχουν περισσότερη ζήτηση;

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών είναι sugardaddies και sugarbabes. Μέχρι τώρα υπάρχει ένας πολύ μικρός αριθμός από sugarmammas, αλλά ένας εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός από boytoys (αγόρια sugarbabes).

 

Γιατί ένας άντρας ή μια γυναίκα με λεφτά, να θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Τι ανάγκη έχει;

Τα sugarbabes ψάχνουν μία πολυτελή ζωή, την άνεση που ποτέ δεν είχαν, κάποιον που θα τους συμπεριφερθεί σαν gentleman, με σεβασμό και ωριμότητα. Βγαίνουν με άντρες που τους αρέσουν και οι οποίοι είναι οικονομικά ευκατάστατοι. Το sugarbabe δεν μπαίνει στον ιστότοπο για να κοιμηθεί με τον οποιοδήποτε, δεν είναι εκεί για μόνο ένα βράδυ. Είναι εκεί για να κάνει σχέση με τον sugardaddy, κάτι το οποίος αποζητούν τα άτομα που έχουν λεφτά.

 

Τι ηλικίες και κοινωνικά στάτους κινούνται οι χρήστες του sugardates.

Τυπικά, τα sugarbabes και τα boytoys είναι από 18 μέχρι 35 χρονών, ενώ οι ηλικίες των sugardaddies και των sugarmammas ξεκινούν συνήθως από 35 χρονών. Οι άντρες στο sugardaters.gr είναι κυρίως άνω των 35 με χρήμα και υψηλή θέση στην κοινωνία (επιχειρηματίες).

Οι περισσότεροι δεν είναι παντρεμένοι, αλλά οποιοσδήποτε άνω των 18 (παντρεμένος ή μη) μπορεί ελεύθερα να γραφτεί στο sugardaters.gr.


Τον Σεπτέμβριο μου πλήρωσε το νοίκι. Είναι πολύ περίεργο που βγάζω λεφτά χωρίς να δουλεύω.




Υπάρχουν περιορισμοί και όρια;

Προχωράμε αμέσως στη διαγραφή των μελών που διαφημίζουν την εκπόρνευση, που πουλάνε γυμνές φωτογραφίες και που προωθούν περιεχόμενο το οποίο δεν είναι σεμνό και δεν συμπίπτει με τις κατευθυντήριες γραμμές μας.

 

 

Το love story της Κύπριας Νικολένας

Η Νικολένα, τουλάχιστον με αυτό το όνομα μας συστήθηκε, είναι 26 ετών με καταγωγή από την Λευκωσία. Όπως μας έγραψε στη συνομιλία μας, έφυγε στα 19 της για σπουδές οικονομικών στην Αθήνα και έκτοτε ζει εκεί.

«Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ μεγάλο θέμα για την οικογένεια μου, αλλά τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις μου με τους γονείς μου δεν είναι και οι καλύτερες, οπότε ήθελα πραγματικά να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, να έχω τη δικιά μου δουλειά και να βγάζω τα δικά μου χρήματα.

Αλλά έτσι πως ήταν και είναι η κατάσταση στην Ελλάδα οι μόνες δουλειές που μπορούσα να βρω σε αυτήν την ηλικία ήταν πωλήτρια σε μαγαζιά με ρούχα και σερβιτόρα σε καφετέριες και πάλι όμως οι επιλογές ήταν περιορισμένες.

«Πέρυσι δούλεψα για ένα εξάμηνο σε μία γνωστή εταιρεία καταστημάτων με ρούχα. Από τότε και μέχρι πριν από λίγο καιρό δούλευα σερβιτόρα σε μία καφετέρια. Τα λεφτά ήταν πάρα πολύ λίγα».

 

Και το Sugardates πώς προέκυψε;

Τυχαία. Το βρήκα, έκανα λογαριασμό και μετά από μία εβδομάδα πήρα mail που έλεγε πως το προφίλ μου στο sugardaters ταιριάζει με ένα άλλο προφίλ.

Μπήκα να δω περί τίνος πρόκειται και μετά κόλλησα. Άρχισα να μιλάω με μερικούς άντρες και οι συζητήσεις με κάνανε να ξεχαστώ, μου άρεσε η όλη φάση. Κάποιες ήταν ηλίθιες, αλλά κάποιες είχανε πλάκα.

Αμέσως ξεκίνησε να ξεχωρίζει μία συζήτηση με έναν συγκεκριμένο τύπο. Ένας άντρας ο οποίος έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μου.

Ήταν 50 ετών, αλλά αυτό δεν με πείραζε καθόλου, δεν κολλάω σε ταμπέλες. Και αυτός από Κύπρο, εργάζεται σε μία από τις πιο γνωστές ασφαλιστικές εταιρείες του νησιού. Αργότερα από την κουβέντα μας κατάλαβα ότι βγάζει πολλά λεφτά.







Πώς εξελίχθηκε αυτή η γνωριμία;

Ανυπομονούσα κάθε μέρα να έρθει το βράδυ για να μιλήσουμε. Στην αρχή δεν μιλούσαμε κάθε βράδυ, μετά όμως ανταλλάξαμε κινητά και μιλούσαμε πολύ συχνότερα. Μου ζήτησε να βρεθούμε από κοντά, αλλά του είπα πως ήταν πολύ δύσκολη οικονομικά για εμένα η μετακίνηση Αθήνα – Κύπρος.

Στο πρώτο ραντεβού ήρθε αυτός Αθήνα και νοίκιασε ένα δωμάτιο στο Grande Bretagne και για πρώτο ραντεβού καθίσαμε στο roof garden του ξενοδοχείου και έπαθα πλάκα. Στο δεύτερο ραντεβού μου πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια για να πάω εγώ στο νησί. Συγκεκριμένα στη Λευκωσία.  

Συνεχίσαμε να βγαίνουμε και άρχισα να μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα για αυτόν και για τη ζωή γεμάτη χλιδή που έκανε, άρχισα να κολλάω μαζί του. Μετά από μερικά ραντεβού μου είπε πως θέλει να σταματήσω να δουλεύω. Μου είπε πως με θέλει μόνο δικιά του να τον φροντίζω και αυτός θα με βοηθήσει οικονομικά.  

Δεν κατάλαβα τι εννοούσε και πως ήταν δυνατόν κάποιος να ζητήσει από κάποιον άλλο να σταματήσει να δουλεύει. Νόμιζα πως με πέρασε για πόρνη και στην αρχή παρεξηγήθηκα.  Άρχισε να μου δίνει λεφτά κάθε φορά που βρισκόμασταν. Χωρίς όμως να του το ζητήσω. Σταμάτησα να δουλεύω.

Πολλές φορές το δικαιολογούσε λέγοντας πώς μου τα δίνει για ρούχα και δώρα για μένα, αλλά στη συνέχεια άρχισε να μου δίνει μεγαλύτερα ποσά. Τον Σεπτέμβριο μου πλήρωσε το νοίκι. Είναι πολύ περίεργο που βγάζω λεφτά χωρίς να δουλεύω. Το απολαμβάνω και επιτέλους έχω ξεκουραστεί.

Δεν είμαι αγχωμένη και έχω ηρεμήσει. Το μόνο που κάνω είναι να είμαι με έναν άντρα που μου αρέσει, πράγμα που θα έκανα ούτως ή άλλως λογικά. Νιώθω πολύ τυχερή.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ