Black Friday για τέταρτη χρονιά στην Bionic

Το Black Friday επιστρέφει στην Bionic για τέταρτη συνεχή χρονιά.

 


Article featured image
Article featured image

Η Bionic, μια εταιρεία που εμπιστεύονται οι καταναλωτές και ο επιχειρηματικός κόσμος τα τελευταία 26 χρόνια, διοργανώνει το Bionic Black Friday.

Την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, από τις 8.00, μέχρι τις 20.00.

Στο ηλεκτρονικό γεγονός της χρονιάς, οι καταναλωτές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βρουν τα προϊόντα τεχνολογίας που ψάχνουν σε τιμές μέχρι και κάτω του κόστους! Για μία μόνο μέρα, 300 τηλεοράσεις, 400 κινητά τηλέφωνα, 500 laptops και πολλά άλλα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας θα είναι διαθέσιμα σε απίστευτες τιμές, σε όλα τα καταστήματα Bionic.

Αν και ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, το Black Friday έχει πλέον εξελιχθεί στην μεγαλύτερη γιορτή των καταναλωτών ανά τον κόσμο. Αυτή τη μέρα, τα καταστήματα διεθνώς ρίχνουν τις τιμές τους σε τέτοιο βαθμό που να δίνουν στον κάθε καταναλωτή την ευκαιρία και το κίνητρο να κάνει τις αγορές του πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Έτσι, ο θεσμός αυτός έχει γίνει ένα διεθνές γεγονός που πολλοί περιμένουν με αγωνία κάθε χρόνο, αφού τους εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του έτους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bionic, κ. Νίκος Ιακώβου, δήλωσε: «Με πολύ ενθουσιασμό διοργανώνουμε και φέτος το Bionic Black Friday για τέταρτη χρονιά, παρέχοντας στους πελάτες μας τη μοναδική ευκαιρία να βρουν νέας γενιάς προϊόντα τεχνολογίας σε τιμές άνευ προηγουμένου. Η μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων ετών καθιέρωσε πλέον το θεσμό του Bionic Black Friday στις καρδιές των καταναλωτών. Φέτος, υποσχόμαστε ακόμα περισσότερα προϊόντα και ακόμα πιο εντυπωσιακές εκπτώσεις».

Το Bionic Black Friday θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, από τις 8.00, μέχρι τις 20.00, σε όλα τα καταστήματα της Bionic, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ