Ταξίδεψε από το Μεξικό στην Κύπρο για να γνωρίσει τον διαδικτυακό της έρωτα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, με πρωταγωνιστή τον έρωτα, δημοσίευσε χθες Σάββατο η βρετανική Daily Mail.

 


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο 32 χρόνος Zsolt Levai από την Ουγγαρία ο οποίος εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Λεμεσό, για αρκετό διάστημα συνομιλούσε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Miss Travel» με την 21χρονη Sariah Lizama, καθηγήτρια αγγλικών από το Μεξικό.

Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έψαχνε για σοβαρή σχέση, ούτε για ρομάντζα ο Zsolt αποφάσισε πώς ήθελε να γνωρίσει την εντυπωσιακή ομολογουμένως κοπέλα που μιλούσε στην άλλη άκρη της γης. Έτσι αποφάσισε να της κλείσει εισιτήριο ως δώρο γενεθλίων,  για την Κύπρο.

Παρόλο που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ, η Sariah ακολούθησε το ένστικτό της και αποφάσισε να δεχτεί το δώρο για να γιορτάσουν τα 21α γενέθλια της μαζί.



Για περισσότερες φωτογραφίες στον λογαριασμό του Zsolt στο instagram 

 



«Δεν περίμενα κάτι σοβαρό στην αρχή, ούτε έψαχνα για κάτι τέτοιο. Μπορεί να ακούγεται κάπως γλυκανάλατο, αλλά όλο αυτό με έκανε να νοιώσω περίεργα, ότι έκανα το σωστό. Σκέφτηκα πώς αυτός ο άντρας πρέπει να είναι πολύ κύριος και πολύ γλυκός για να σκεφτεί κάτι τέτοιο, και δεν είχα άδικο», παραδέχεται η Sariah.

Όπως αναφέρουν και οι δύο, μόλις συναντήθηκαν οι ματιές τους τον Αύγουστο στο αεροδρόμιο, ένοιωσαν κάτι περίεργο, σαν να γνωρίζονταν χρόνια.

 



«Ένοιωσα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή, μιλούσαμε λες και τον ήξερα για χρόνια», αναφέρει η Sariah. Το ίδιο όμως υποστηρίζει και ο Zsolt, «Δεν έψαχνα την αγάπη, αλλά ένα άτομο που να μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τα ταξίδια, μόλις την είδα όμως έγινε το ‘κλικ’ και από τότε είμαστε αχώριστοι».

Μια εβδομάδα αφότου οι δύο συναντήθηκαν, ο Zsolt ζήτησε από την Sariah να μετακομίσει μαζί του.

 



«Χρειάστηκε μόνο μια βδομάδα για να συνειδητοποιήσω πώς μεταξύ υπάρχει κάτι δυνατό. Νιώθαμε ότι γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο για αρκετό καιρό, και όλο αυτό δεν μπορούσε να μην εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Έκανα τη σωστή επιλογή», υποστηρίζει ο Zsolt.

H City Free Press μίλησε με τον Zsolt, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κύπρο από τον Ιούλιο του 2015.

Ο ίδιος μάς ανέφερε πώς με την Sariah προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους στο νησί επειδή το λατρεύει και θα ήθελε να κάνουν την οικογένεια τους εδώ, αλλά οι απαιτήσεις και το κόστος μετανάστευσης είναι πολύ υψηλό για να μπορέσουν να το ικανοποιήσουν. 


Ταξίδεψα σε πολλές χώρες του κόσμου, η Κύπρος όμως είναι σαν ένα κουτί βελγικής σοκολάτας. Μπορεί να μην είναι μεγάλη σε μέγεθος, αλλά έχει τα καλύτερα και τα πιο γευστικά κομμάτια. 




«Προσπαθούμε να βρούμε δουλειά για τη Sariah, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω καταγωγής. Ελπίζουμε πώς θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν θέλουμε να φύγουμε από την Κύπρο».

Όταν μάλιστα τον ρωτήσαμε αν δεν βρουν τελικά δουλειά τι θα κάνουν, ο Zsolt δεν ήθελε να σκεφτεί καθόλου αυτή την πιθανότητα «Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρει, η Κύπρος είναι το καλύτερο μέρος να ζει κανείς».  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ