Περισσότερο ρομάντζο με το Klubd

Τέσσερα καλοκαίρια πριν, ένα στένσιλ που έγραφε «Ζω για ρομάντζο» γέμισε τους τοίχους της πόλης.

 


Article featured image
Article featured image

Ήταν η πρόσκληση στο πρώτο καλοκαιρινό πάρτυ του Klubd, που θα γινόταν στο βγαλμένο από το 1980 παραλιακό εστιατόριο της Δεκέλειας.

Αυτό το Σάββατο, 11 Ιουλίου το αγαπημένο κλαμπ διοργανώνει ακόμη ένα πάρτυ με φόντο τα φουγάρα του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού.

«Μια τοποθεσία που δεν θα περίμενε κανείς για την πραγματοποίηση ενός τέτοιου πάρτυ. Το εξαιρετικό της ηχοσύστημα σε συνδυασμό με το ότι βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, την κάνουν ιδανική».

Το «R» φέτος δεν αφορά μόνο στο «Romanzo» αλλά και στον φιλοξενούμενο DJ από τη Ρουμανία Raresh.

«O Raresh είναι ένας από τους κορυφαίους DJs και μουσικούς παραγωγούς της Ρουμανίας. Με το πρωτοποριακό του στυλ και τη δίψα του για τη μουσική, έχει εδραιωθεί στην κορυφαία λίστα των καταξιωμένων underground καλλιτεχνών παγκοσμίως.

Με πολλά πάρτυ στο ενεργητικό του, έχει μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες όπως οι Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Josh Wink κ.α. ενώ έχει εμφανιστεί στα πιο γνωστά clubs του κόσμου όπως στα Robert Johnson (Offenbach), Fabric (London), Concrete (Paris), DC10 και Amnesia (Ibiza), καθώς και σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ όπως στα BPM (Mexico), Kazantip (Ukraine), Awakenings (Holland), Weather Festival (France), Sunwaves (Romania) κ.α.

Μαζί με τους φίλους και συνεργάτες, Rhadoo και Petre Inspirescu, έχουν τη δισκογραφική εταιρεία [a:rpia:r], ενώ ταυτόχρονα έχει και το δικό του label που ονομάζεται Metereze».

 

Full Line Up:

Raresh [a:rpia:r]

Janis Plasmatik (Klubd)

Ciprian (Klubd)

 

 

Η είσοδος είναι 10€

Για το Facebook event πατήστε εδώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ