Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυπτομουσουλμάνων Παφιτών ετοιμάζει την πρώτη του εκδήλωση

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Article featured image
Article featured image

Με αντανακλαστικά πιο γρήγορα και από την διαγραφή του Δημοτικού Στελέχους από τα κιτάπια του ΔΗΣΥ, ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυπτομουσουλμάνων Παφιτών, όχι μόνο δημιουργήθηκε, αλλά μας προσκαλεί στην πρώτη του πολιτιστική εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης των νηστειών του Γκιαούρ Μπαϊράμ, την Καθαρή Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, στον περιβάλλοντα χώρο του Χαλά Σουλτάν Τεκέ, στη Λάρνακα.

«Καλούμε όλους τους συντοπίτες μας Παφίτες μουσουλμάνους να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτό το πρώτο, επίσημο coming out για να διατρανώσουμε την ύπαρξη και τα δικαιώματά μας. Όσοι θα παρευρεθούν, σύμφωνα με υπόσχεση της κυβέρνησης, θα τύχουν φορολογικών απαλλαγών»

Όπως διαβάζουμε, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προσκύνημα στο Τέμενος, πέταγμα χαρταετού και ωμών αβγών, παραδοσιακά παιχνίδια, σακκουλοδρομίες, αβγουλοδρομίες, «αππήησεν ο κάμηλος» κ.ά.

Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση θα είναι γνωστός Δημοτικός Σύμβουλος της Λάρνακας, ο οποίος θα κάμνει τον κάμηλο.

Τα λεωφορεία για μεταφορά στη Λάρνακα θα ξεκινούν από την Πέτρα του Ρωμιού, στις 8.00 π.μ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η εκδήλωση είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο τρολάρισμα, σε όλα όσα έχουν συμβεί τις προηγούμενες ημέρες, μετά τις δηλώσεις περί τούρκικης ράτσας των Παφιτών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ