Η Άννα Βίσση κατασυγκινημένη σε συναυλία στο Μάτι

Λύγισε πριν την έναρξη της συναυλίας, στη φάση που ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Article featured image
Article featured image

Η συναυλία συνδιοργανώθηκε από την το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός και πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο στο Μάτι (ΝΑΟΜΑ), το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε αφιλοκερδώς και η συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, είχε πολλές φορτισμένες στιγμές ενώ και η ίδια η τραγουδίστρια λύγισε στη σκηνή. «Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ! Ευχαριστώ όλους εσάς, τους φίλους της μουσικής, τους φίλους της ζωής! Σας καλωσορίζω... Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη! Δεν ξέρω, δεν το περίμενα να συγκινηθώ τόσο πολύ, συγχωρέστε με! Πριν πούμε οτιδήποτε, πριν τραγουδήσουμε, πριν αισθανθούμε άλλα πράγματα, να κάνουμε ενός λεπτού σιγή για όλα αυτά τα πλάσματα που σήμερα δεν είναι μαζί μας», είπε δακρυσμένη η Άννα Βίσση καθώς ζήτησε να τιμήσουν τη μνήμη των δεκάδων νεκρών από την φονική πυρκαγιά.



Η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη Μπούφη, ανέβηκε στη σκηνή. Η Νίκη Μπούφη, έχασε το σπίτι της στην φονική πυρκαγιά, ενώ κινδύνεψαν τόσο τα μέλη της οικογένειάς της που βρίσκονταν στην περιοχή όσο και η μητέρα των δύο γυναικών που βρισκόταν στο σπίτι της κόρης της τη συγκεκριμένη μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ