Σεξομολογήσεις #534: «Ενοχλεί με που ακούω τους γονείς μου να κάνουν σεξ»

Είναι φοιτητής στην πόλη του, οπότε εξακολουθεί να μένει στο πατρικό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακούει τους γονείς του, όποτε αυτοί συνευρίσκονται και αυτό τον ενοχλεί και τον εκνευρίζει. Αναρωτιέται εάν πρέπει να τους κάνει κουβέντα, ή να σωπάσει για πάντα.

Article featured image
Article featured image

*Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου, αν θέλεις να μοιραστείς μια ιστορία σου με την Tipster, γράψε στο sextalk@city.com.cy.


Μπαίνω κατ’ ευθείαν στο ψητό. Ενοχλεί με που ακούω τους γονείς μου να κάνουν σεξ. Είναι 60 χρονών πλάσματα, εν εβαρεθήκαν; Οκ, εν σπίτι τους, καταλαβαίνω, αλλά μένω τζαι εγώ μαζί τους, είναι ανάγκη να εν τόσο ενεργοί; Δυστυχώς, σπουδάζω στην πόλη μου, οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να μένω στο πατρικό μου. Αλλά, γιατί πρέπει να το ανέχομαι τούτο; Εν μεγάλοι για έτσι πράματα. Μια φορά, μάλιστα, που επέστρεψα λίγο πιο νωρίς, άκουα διάφορες φωνές και περίεργους ήχους… Ούτε που θέλω να φανταστώ τι εγίνετουν στο δωμάτιό τους. Υπάρχει τρόπος να τους κάμω κουβέντα χωρίς να τους προσβάλω ή να τους κάμω να νιώσουν άσχημα;


Μα να μαλώσεις τους γονιούς σου επειδή κάμνουν σεξ; Πας καλά; Αντί να σιέρεσαι που τα πλάσματα είναι ακόμα active τζαι του παπάκι σου κάμνει ακόμα κου-κου, κάμνεις μου τον κου κλουξ κλαν τζαι θέλεις να τους ρίξεις στην πυρά; Να μεν κάμεις καμιάν κουβέντα για το θέμα τζαι να μεν τους κάμεις θέμα για να τους προσβάλεις. Εν κρίμα. Εν κανί που σε έχουν στο σπίτι τους, τζοιμίζουν σε, πλυννήσκουν σε, ταΐζουν σε, ζητάς τζαι τα ρέστα με το να κάμνουν μούγκα στο σεξ; Πριτς θα σου πουν. Ή τουλάχιστον «πριτς» λαλώ εγώ για λοαρκασμό τους. Τι σου προτείνω για να βγαίνεις που την δύσκολη θέση; Βάλε headphones, άναφκε τηλεόραση, ξερόβηχε ως τελευταία λύση για να πάρουν χαμπάρι ότι είσαι ξύπνιος τζαι να το κάμουν άλλη φορά. Και το πιο χαριτωμένο που ούλλα, βάλε έξω που την πόρτα σου αυτοκόλλητο ποτζείνο που βάλλουν στις κλινικές που να γράφει ‘παρακαλώ ησυχία’. Εν να το θωρούν αναγκαστικά όποτε περνούν που έξω τζαι υποσυνείδητα εν να έχουν έγνοια!


#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο sextalk@city.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ