Ο Conor McGregor το έκανε και πάλι

Προχθές μιλούσε για το «μεθυσμένο» τατουάζ στην Αγία Νάπα και πριν λίγες ώρες έκανε αυτό.

Ο Conor McGregor το έκανε και πάλι

Προχθές μιλούσε για το «μεθυσμένο» τατουάζ στην Αγία Νάπα και πριν λίγες ώρες έκανε αυτό.

Article featured image
Article featured image

Λίγες μέρες πριν, ο διάσημος πυγμάχος είχε δηλώσει σε δημοσιογράφους πως το πρώτο του τατουάζ το είχε κάνει μεθυσμένος στην Αγία Νάπα και δεν ξέρει καν τι σημαίνει, δίνοντας για ακόμη μία φορά τροφή για σχολιασμό του ονόματός του.

Σήμερα, ωστόσο, 7 Ιουνίου, ήρθε να σηκώσει και πάλι φουρτούνες ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λίγες ώρες πριν, πως αφυπηρετεί από τα ρινγκ.

«Γεια σας, αποφάσισα να αφυπηρετήσω από τους αγώνες» Έγραψε στην ανάρτησή, ανεβάζοντας παράλληλα φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του. «Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες αναμνήσεις. Ήταν μια έντονη πορεία. Να μια φωτογραφία εμένα και της μητέρας μου στο Λας Βέγκας, σε ένα πάρτι μετά από την κατάκτηση ενός παγκόσμιου τίτλου. Επιλέξτε το σπίτι των ονείρων σας. Σας αγαπώ! Ό,τι επιθυμείτε μπορεί να γίνει δικό σας».


Όταν δημοσιογράφοι ρώτησαν την πρόεδρο του UFC, Dana White, για την ανακοίνωση του McGregor, προσπάθησε να θολώσει τα νερά λέγοντας πως ακόμη ο κόσμος είναι ανάστατος, ένεκα της πανδημίας και όλοι είμαστε μπερδεμένοι και θυμωμένοι με όλα όσα συμβαίνουν.

Το έχει κάνει ξανά!

Η ανακοίνωση για την αφυπηρέτησή του, μέσω Twitter, δεν είναι κάτι καινούργιο για τον McGregor, καθώς έχει πράξει κάτι παρόμοιο και το 2019, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεών του, για το νέο του συμβόλαιο, αλλά και το 2018, όπου έλεγε ξεκάθαρα πως αφυπηρετεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ