Μετά την on air καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη ακολούθησε «τσουνάμι»

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κατερίνας Γερονικολού, λίγη ώρα μετά, τα δεκάδες μηνύματα στήριξης από πολλούς Έλληνες ηθοποιούς και οι δηλώσεις του Γιώργου Κιμούλη.

Article featured image
Article featured image

Φαίνεται τελικά πως, παρότι κλισέ, το απόστημα έσπασε με την αποκάλυψη της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία κατονόμασε τον άνθρωπο που κάποτε την παρενόχλησε σεξουαλικά. Αυτό έδωσε τη δύναμη και το κουράγιο σε πολλές γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχες εμπειρίες, από διάφορους χώρους, να μιλήσουν δημόσια και να καταθέσουν τα όσα τραγικά υπέστησαν κάποτε από άντρες που νόμιζαν πως είχαν το δικαίωμα να ασελγούν ψυχικά, σωματικά, λεκτικά και σεξουαλικά πάνω σε γυναίκες... επειδή ήταν άντρες.

Χθες, Τρίτη, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα αποκάλυψε σε πρωινή εκπομπή ελλαδικού καναλιού στην οποία ήταν καλεσμένη, το δικό της προσωπικό δαίμονα που για 13 χρόνια κρατούσε μέσα της κρυμμένο. Εμφανώς φορτισμένη περιέγραψε on camera τη σωματική και λεκτική βία που δέχτηκε από τον τότε σκηνοθέτη και συμπρωταγωνιστή της παράστασης που έπαιζε, για να αποκαλύψει στο τέλος το όνομά του, ήταν ο Γιώργος Κιμούλης.



Η ιστορία και η αποκάλυψη της ηθοποιού, προκάλεσε μία διαδικτυακή «έκρηξη», με χιλιάδες χρήστες να επικροτούν τη δύναμη της και δεκάδες συναδέλφους της ηθοποιούς να δηλώνουν απερίφραστα τη στήριξή τους στην ηθοποιό για τη δύναμη και το κουράγιο που βρήκε να μιλήσει ανοιχτά και με ονόματα.


toumasatou.jpg

viki.jpg

vlaxos.jpg



Λίγο αργότερα, ακόμη μία ηθοποιός έκανε τη δική της αποκάλυψη, με πρωταγωνιστή το ίδιο άτομο, ο οποίος, σύμφωνα με την ανάρτηση της Κατερίνας Γερονικολού στο Instagram, την έκανε να υποφέρει επί σκηνής, όταν χρειάστηκε να συνεργαστούν πριν μερικά χρόνια.



Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Γιώργος Κιμούλης, εμφανίστηκε στο Κεντρικό Δελτίο του Μέγκα Ελλάδος δηλώνοντας πως όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός δεν ισχύουν, με έμφαση στο ότι ποτέ δεν την κλώτσησε, για τα υπόλοιπα απέφυγε να απαντήσει ευθαρσώς, ενώ δήλωσε πως κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον της, την οποία δεν πρόκειται να πάρει πίσω, έστω και αν η ηθοποιός απολογηθεί ή αποσύρει τις κατηγορίες για τις κλωτσιές. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός/σκηνοθέτης ανέφερε πως οι καταγγελίες τύπου «Μπεκατώρου» είναι μόδα.



Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκες ηθοποιοί που συνεργάστηκαν στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη ανέφεραν σε συνεντεύξεις τους το πόσο δύσκολα πέρασαν μαζί του και το ότι δεν θα ήθελαν να συνεργαστούν ποτέ ξανά μαζί του, όπως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία μάλιστα συμπρωταγωνίστησε μαζί του επί σκηνής, για αρκετά χρόνια.

Με πληροφορίες από news247, Ladylike, Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ