Ο κόσμος αλλάζει, εσύ; Υποτροφίες από το CIIM

Γίνε μέρος των αλλαγών επενδύοντας σ' ένα μεταπτυχιακό από το Cyprus International Institute of Management, ένα από τα καλύτερα Business School της Κύπρου.

Article featured image
Article featured image

Διεκδίκησε σήμερα 8 πλήρεις υποτροφίες και 16 υποτροφίες ύψους 50% για σπουδές σ’ ένα από τα 8 μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM (αιτήσεις μέχρι 10 Μαΐου).

Το CIIM είναι το μοναδικό Business School στην Κύπρο, το οποίο βραβεύεται από το 2015 – και για πέντε συνεχόμενα χρόνια – με 3 Palmes of Εxcellence από τον Eduniversal, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κατάταξης για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με έδρα το Παρίσι.

Πιστοποιημένο από το ΔΙΠΑΕ και με αναγνωρισμένους όλους τους τίτλους σπουδών του από το ΚΥ.Σ.Α.Τ.Σ, αποτελεί την κορυφαία επιλογή σε μεταπτυχιακά προγράμματα ΜΒΑ και MSc σε κλάδους όπως το Ανθρώπινο Δυναμικό, τα Χρηματοοικονομικά, η Πληροφορική, η Διοίκηση Επιχειρήσεων, το Χρηματοοικονομικό και Φορολογικό Δίκαιο, η Ναυτιλιακή Διοίκηση, και η Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση.

Διεκδίκησε τώρα μια θέση στα 8 μεταπτυχιακά προγράμματα του CIIM:

MBA – Master in Business Administration

Ένα μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα, κορυφαίας κλάσης. Με διεθνείς και εγχώριες διαπιστεύσεις το MBA του CIIM είναι μια εμπειρία ζωής. Οι καινοτόμες τεχνικές μάθησης και η πρακτική προσέγγιση που χαρακτηρίζουν το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε εξελίσσουν επαγγελματικά.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που εργάζονται, το MBA διαθέτει περισσότερους από 1.600 αποφοίτους, με μεγάλο αριθμό από αυτούς να κατέχει ηγετικές θέσεις σε επιχειρήσεις εντός και εκτός Κύπρου.

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ιδανικό για επιχειρηματίες, που εστιάζει στις βασικές διοικητικές λειτουργίες ενός οργανισμού, όπως είναι η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, τα οικονομικά, οι διοικητικές λειτουργίες, οι πωλήσεις και μάρκετινγκ.

MBM – MSc in Business Management

Το χαρακτηριστικό διαφοροποίησης του MBM του CIIM είναι η χρήση της καινοτόμου μεθόδου διδασκαλίας «Learning by Doing».

Οι φοιτητές του MSc στο Επιχειρηματικό Μάνατζμεντ μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 4 πεδία εξειδίκευσης, όπως είναι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, η Επιχειρηματικότητα, η Διαχείριση Επιχειρήσεων, η Διαχείριση Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου και η Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.

Το πρόγραμμα κατατάχθηκε 21ο στη Δυτική Ευρώπη, από τον Eduniversal, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Κατάταξης στην τριτοβάθμια εκπαίδευσή, με έδρα το Παρίσι.

MSc Financial Services

Το MSc in Financial Services του CIIM συνδυάζει τις θεωρητικές γνώσεις με τις πρακτικές δεξιότητες, δημιουργώντας έτσι τον καλύτερο συνδυασμό για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επικεντρωμένο στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να εξελιχθούν επαγγελματικά στον κόσμο των οικονομικών, όπως είναι οι τραπεζικοί και ασφαλιστικοί οργανισμοί, οι εταιρείες τύπου Forex και FinTech, οι επενδυτικές εταιρείες και τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, κοκ.

Το MSc στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες είναι συνδεδεμένο και με τη διαχείριση επενδύσεων και είναι χρήσιμο για τους φοιτητές που προετοιμάζονται για τις εξετάσεις του Προγράμματος CFA. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Κύπρο, το οποίο συνδέεται με το CFA Institute.

MSc Human Resource Management and Organizational Behaviour

Το MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Οργανωτική Συμπεριφορά μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος σπουδών αναπτύσσει δυναμικούς επαγγελματίες στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού, πλήρως καταρτισμένους και εξοπλισμένους με το σύνολο των δεξιοτήτων που χρειάζονται για να αναδείξουν τα επιχειρηματικά ταλέντα του κάθε οργανισμού.

Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο από το ΔΙΠΑΕ και έχει την προσυπογραφή του Κυπριακού Συνδέσμου Κυ.Συ.Δ.Α.Δ. – CyHRMA και την επαγγελματική πιστοποίηση του Society of Human Resource Management – SHRM της Αμερικής.

MSc in Business Intelligence & Data Analytics

Είναι ένα μοναδικό και καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο συνδυάζει διοικητικές και τεχνικές πτυχές του τομέα της ανάλυσης των δεδομένων.

Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση, ούτως ώστε οι φοιτητές που ακολουθούν το MSc στην Επιχειρηματική Ευφυΐα και την Ανάλυση Δεδομένων να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες για την εξεύρεση λύσεων στην ανάλυση δεδομένων, καθώς και στην ενίσχυση των δυνατοτήτων τους για τη λήψη αποφάσεων στο τομέα της Τεχνολογίας Πληροφοριών, από την οπτική της επιστήμης της ανάλυσης των δεδομένων.

MSc in Shipping Operations & Management

(εξ αποστάσεως)

To MSc in Shipping Operations & Management επικεντρώνεται στη Ναυτιλιακή Διοίκηση και είναι σχεδιασμένο για διευθυντές και άλλους εργαζομένους στον κλάδο, ενώ προσφέρεται και για απόφοιτους ή επαγγελματίες συνυφασμένων κλάδων που φιλοδοξούν να έχουν ένα λαμπρό μέλλον στη Ναυτιλία.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα καλύπτει ειδική εκπαίδευση για το θαλάσσιο οικοσύστημα, την επιχειρηματική στρατηγική και χρηματοδότηση καθώς και το ρόλο της ανάλυσης δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης για ενίσχυση της αποδοτικότητας του τομέα.

ΜSc Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση

(στα ελληνικά)

Το πρόγραμμα συνδυάζει τρία επιστημονικά αντικείμενα με μεγάλο εύρος εφαρμογών σε καίριους τομείς της αγοράς εργασίας. Παρέχει ποιοτική κατάρτιση σε θέματα εκπαίδευσης, ηγεσίας και διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και επιχειρήσεων.

Το ΜSc στην Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση, διδάσκεται στα ελληνικά – και εφοδιάζει με γνώσεις και δεξιότητες όσους εργάζονται ή θα εργαστούν ως εκπαιδευτικοί, όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στον χώρο της Εκπαίδευσης και όσους πτυχιούχους επαγγελματίες επιθυμούν να διακριθούν ηγετικά στους χώρους εργασίας τους.

MSc Financial Law and International Taxation

Το MSc Financial Law and International Taxation προσφέρει όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία, με θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις, στον τομέα του χρηματοοικονομικού δικαίου και στην παροχή φορολογικών συμβουλών τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Το MSc στο Χρηματοοικονομικό Δίκαιο και τη Διεθνή Φορολογία δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν σε βάθος εμπειρογνωμοσύνη, επιλέγοντας, μεταξύ άλλων, εξειδικευμένα μαθήματα επιλογής όπως GDPR, Blockchain Technologies, Fund Structuring και Compliance.

Απόκτησε τώρα και εσύ μεταπτυχιακό του CIIM και διεκδίκησε σήμερα το μέλλον που σου αξίζει. Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και διεκδίκησε μία από τις υποτροφίες.

Η καλύτερη επένδυση για ένα λαμπρότερο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε στο 77 77 24 46 ή στο www.ciim.ac.cy.

Cyprus International Institute of Management - Change your Future!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ