Το νέο tweet της Καίτης Γαρμπή αποδεικνύει γιατί θα είναι πάντα η Καίτη που αγαπούμε

«Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά», έγραψε με αφορμή το αποτρόπαιο περιστατικό παρενόχλησης νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.

Article featured image
Article featured image


Το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη με τον 22χρονο επιδειξία, ο οποίος ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα μέχρι το σπίτι της, έχοντας το μόριό του έξω από το παντελόνι, συγκλόνισε όχι μόνο για την ασχήμια του, αλλά και για τις αντιδράσεις που το ακολούθησαν με το αναμάσημα κλασικών σεξιστικών επιχειρημάτων όπως -μεταξύ άλλων- η προκλητική αμφίεση της κοπέλας. Η οποία ευτυχώς κατάφερε να γλυτώσει από τον επίδοξο βιαστή της και μέσω της γενναίας κίνησής της να δημοσιοποιήσει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας της στο Facebook, συνέβαλε στη σύλληψή του. Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, και άλλες γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο, αναφέροντας παρόμοια περιστατικά.



Με αφορμή, λοιπόν, το καταδικαστέο συμβάν, η δημοφιλής τραγουδίστρια, Καίτη Γαρμπή, η οποία φροντίζει πάντα να τοποθετείται, έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση στο Twitter και είπε όσα έπρεπε να ειπωθούν. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν υπάρχουν ένοχα ρούχα. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το θύμα τους να φοράει ρούχα που βγαίνουν εύκολα. Θέλουμε να κυκλοφορούμε όπως μας αρέσει με ό,τι μας αρέσει και να νιώθουμε ασφαλείς! Είμαστε όλες μαζί σε αυτό, μέχρι να το καταλάβουν όλοι».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ